Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SBT

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy remek, de sajnos csak ritkán jelentkező rovatunk, a „Ti küldtétek”, amiben már volt pár vicces történet például egy flipperbajnok nagy napjáról, vagy persze az örök klasszikus, Évike, a C64-programozó meséje. Feltett szándékom, hogy amolyan digitális…..
Nem is találhatnánk a bloghoz jobban passzoló játékot a My Dear Bossnál. A klasszikus rugdosós/hajigálós alapra ezúttal a beosztott kontra főnök témát húzták rá, és remek munkát végeztek. A mára alapelvárássá vált sokrétű fejlesztési lehetőség és achievement…..
Oké, először is, mi az hogy randiszimulátor? Ez egy Japánban népszerű játékstílus, tulajdonképpen egy kalandjáték, RPG- és tamagocsi-beütésekkel, anime-szerű, rajzolt környezetben, ahol a főhős célja az hogy becsajozzon. Aztán hogy ez a cuki mangaszemű lánykákkal való…..
SBT 2012.01.09 18:53:15
@Jormund: Ez alapján megér egy próbát, úgy is szeretem az ilyen vizuális novellákat.

(Egyedül a 4Chan-l volt már összetűzésem azért voltam negatív...)
IDDQD Ez az év is jól kezdődik 2012.01.01 00:01:00
Az úgy volt, hogy miközben a zenés Skyrim-nyereményjátékhoz az ajándék cédéket meg pólókat kerestük, találtunk a fiók mélyén még pár kisebb-nagyobb kincset. Ennek örömére most megajándékozzuk a leghardcore-abb IDDQD-olvasót, akit még Szilveszter éjjelén / Újév hajnalán…..
IDDQD Heti retro: Paperboy 2011.11.11 08:30:00
A Heti retro egyik nem titkolt célja tisztázni, hogy nagy klasszikus játékok milyen elsődleges platformra készültek. A spectrumos/C64-es klasszikusok ugyanis sokszor nem spectrumosak/ C64-esek, hanem csak jól sikerült konverziók. Az Elite például BBC Micróra készült, a Commando és a…..
A magunk részéről már ledaráltuk, hogy mi tetszett a legjobban az E3-on a helyszínen járt magyaroknak, de az Igazzy Nagy Megmérettetés, vagyis a legbefolyásosabb újságírók szavazatai alapján összeálló Game Critics Awards még hátra van. A legbefolyásosabbaknak idén ők…..
SBT 2011.06.24 00:30:29
IDDQD A nap infografikája 2011.03.25 10:57:34
A first person shooterek főgonoszainak nemzetisége jól mutatja, ki most az általános ellenségkép a nyugati világban, ahol a videojátékokat készítik és fogyasztják: nem meglepő módon a kínaiak és az oroszok. (via complex.com)..
Már készült egy Doom 3 szinkron, amely szerintem ahhoz képest, hogy amatőr projekt volt, igen tetszetősre sikeredett. Én is részt vettem benne és szerintem remek móka volt. Örülök, hogy így döntöttem. A Doom 3 kiegészítőjéhez (Resurrection of Evil) szintén készülőben van…..
A játékszabályok nem változtak. Ma este pontban fél 9-kor ebben a bejegyzésben kirakok egy videót, ahol egy rövid hangrészlet hallható egy videómból és aki elsőre elküldi nekem e-mailen annak a bizonyos epizódnak a címét az nyer. Mivel múltkor megdöbbentően gyorsan…..
A mai kép az utolsó a röpke Li Wei sorozatunkból. Talán ez a leglenyűgözőbb...
SBT 2010.12.21 20:15:20
@SilentArtemis: van kék és zöld háttérrel is.
 ..
SBT 2010.12.21 17:02:18
@Abydos: madj karácsonykor ha meglesz új gépem már nemfog szaggatni! :D egyébként a videó nagyon jó lett! csak pl volt már olyan velem hogy játékot megakartam venni (név szerint a BLUR-t) kipróbáltam és ugy szaggatott... + a verseny végén kifagyott a full gép és a legaranyosább hogy a gépem a javasolt gépigényt súrolta, lehet a törés miatt volt ezt nem tudom, de már nem kockáztattam. de azért a játékban a "csalás" kifejezetten tetszett mert tényleg izgalmas volt és az utolsó fél mp-ben megelőztem és nyertem. én igazábol kerülöm az online játékokat mert hatalmas lebőgések születnek belőle, de azért a HP a hallottak alaján nagyon jó multiban csak már ebben is megjelentek a hackerek (felvételeken láttam). mindenesetre Boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag Új Évet kívánok!
Van még egy utolsó nyereményjátékunk karácsony előtt: kaptunk tíz kódot a Perpetuum nevű, magyar fejlesztésű sci-fi MMORPG egyik fejlesztőjétől, Gargajtól (aki amúgy ismert demoscene-arc). A játék nemrég indult el, de máris van egy jelölése az mmorpg.com listáján a…..
A westernfilmekből ismerős párbaj menetét nemigen lehet túlbonyolítani. Szerencsére a Gun Blood készítői nem is próbálták, így amit kapunk, az egy letisztult, egyszerű és villámgyors játék. Kilenc ellenfél, minden második után extra pontszerzési lehetőség - tisztességes…..
Furcsa egy játék az After Years In Dark Tunnels, biztosan nem fog mindenkinek tetszeni – ez ugyanis olyan platformjáték, amiben leginkább a felfedezés kapja a hangsúlyt. Nincsenek ellenfelek, nincs ölés, csak egy irdatlan nagy pálya, amin tárgyakat lehet találni. Tárgyakat és…..
Tegnap valamelyik szupermarket reklámújságában láttam a következőt és azt hittem rosszul látok... Kérem szépen, most már Bungee Jumping szimulátor is van. Hogy valaki kukásautót, traktort (stb) akarna otthon kipróbálni, azt még úgy ahogy megértem. De hogy a túróba lehet…..
SBT 2010.11.02 19:14:24
@pberci: már van szabadesés és egybekötve bázis ugrás szimulátor. a neve B.A.S.E. Jumping Web Edition. nagyon jó játék + van benne belső nézet. érdemes kipróbálni tényleg szórakoztató játék.
Kivételesen valós személy következik a játékcsajrovatban: Felicia Day, aki minden képén úgy néz ki, mint a cuki lány a szomszédból, de ha jobban megnézzük, miket csinál, rögtön kiderül, hogy ő valójában minden geek nedves álma, egy 31 éves nerdistennő. Kislánykora óta…..
Még réges-régen cikkeztem a WizkidsGames megboldogult játékáról, a MechWarrior:Dark Ages-ről, és már akkor elhatároztuk, hogy fogunk néhány nosztalgia csatát játszani. Nos, a Warhammer 40k dominancia győzött, de a Kill Team-es ütközetek után azért leporoltuk a régi…..
Mint a képen is látszik, erősen 18 éven felülieknek szól a Road of the Dead. Meglepően jó játék egyébként, főleg ahhoz képest, hogy szimulátor – flashben nem nagyon láttunk ebben a műfajban színvonalasat. Ennek is megvannak a bajai (az irányítás kicsit nehézkes), viszont…..
IDDQD Játékbuzi-e vagy? 2010.09.06 13:14:00
Üdvözöljük a cím alapján idekattintó homofóbokat és melegjogi aktivistákat! Köszönjük szépen a plusz egy oldalletöltést, egyébként nincs itt semmi látnivaló, nem melegekről lesz szó. Hanem pécébuzikról, konzolbuzikról, és még egy csomó hasonló állatfajtáról,…..
SBT 2010.09.06 15:13:58
Bár flashjátékot csak kivételes esetben posztolunk, a Geek Mindnak itt a helye. Egy perc alatt kell kitalálnunk minél több játékot a felvillanó játékrészletek alapján - illetve egy percnél azért több jut erre, mert minden jó találatunk után további értékes másodperceket…..
SBT 2010.08.31 08:31:33
@SBT: nah másodszorra 2175...
Direkt nem írtam azt, hogy digók, mert még engem is beperelnének. Upsz, ezt elszúrtam, tud valaki ajánlani egy jó ügyvédet? Szóval az történt, hogy a legnagyobb, olasz származású amerikaiakat tömörítő érdekvédelmi szervezet, az UNICO nekiállt a Take 2-nál akadékoskodni, hogy…..
Bár nem értek a filozófiához, továbbra is szeretem az olyan játékokat, amik amellett, hogy pár percet kellemesen eltöltök velük, közben-utána elgondolkodtatnak. Ilyen az Every day the same dream is. Főhőse, Mr. Átlagember reggel felkel, felöltözik, elautózik a munkahelyére, és…..
IDDQD Szerdai retro: Street Rod 2010.07.14 12:12:00
Múlt héten megint olyan játékot szavaztatok meg, aminek – akárcsak a Defender of the Crownnak – nincs nagy rajongótábora angol nyelvterületen, így alig tudtam valami kis infót előásni róla. Azért belefutottam egy meglepő dologba: eddig nem tudtam, hogy a Street Rod lengyel…..
Vannak, akik szerint nővel szakítani csak véglegesen lehet: megválni minden közös emléktől, teljesen megszüntetni a kapcsolatot, egyszerűen odébbállni egy bőröndnyi ruhával meg egy fogkefével. Valahogy így szakított a Word of Warcrafttal is egy 34 éves játékos, aki haiksterbnh…..