Regisztráció Blogot indítok
Adatok
citromhély (törölt)

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Kilométer FAIL! 2010.12.26 12:50:00
Autót hirdetni trükkös kilométeróra-állással úgy, hogy közben egy bárki által elérhető aukciós oldalon ott van ugyanaz az autó lényegesen több kilométerrel: FAIL! Persze, tudjuk, több lehetőség is van: 1. Az aukciós szándékosan állította többre, hogy olcsóbban…..
citromhély (törölt) 2010.12.26 18:21:14
@Bathory: igaz, azt nem írtam, ami a lényeg, hogy ha át is baxnak, giga - kilométer biztosan nem lehet a kocsiban ha ilyen helyről veszed. egy ilyen kocsi 67 vagy 97 ezerrel be van járatva - sztem
citromhély (törölt) 2010.12.26 23:48:08
@Rocko-: Rendben kell lenni az autónak, ez a munkaeszköze. Mert beletesz az autóba 300 ezret 4-5 év alatt , és eladja mondjuk 180-nal. Ezt kezdik még a kereskedők visszatekerni... OK, látszik hogy már cseréltek benne pl. kormányösszekötőt, de vajon hányszor?
Más is írta már, hiába rendben van a kocsi, 300 ezerrel felejtős, 180-nál még a "bátrak" bevállalják.

Hát ezért
Bandi lesben áll A múltkori posztban nem tudtam megmondani, mennyit fogyaszt az új kisautó, aminek nem a hangulatkeltés volt az oka, hanem az, hogy egy hónap használat alatt nem fogyott ki a gázolaj. Most viszont van egészen pontos, bár hitelesnek nem mondható, de ahhoz mégis…..
citromhély (törölt) 2010.12.10 09:24:21
citromhély (törölt) 2010.12.10 10:00:58
@Ender Gábor: ok, közben elolvastam mindet, de egy 500SEC-hez képest akkor is csak pótlék. Silverwingnél viszont ezerszer jobb.
Nem is olyan régen a Burzsuj blog tette közzé a hírt, mely szerint egy Hassan al Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah nevű úriember eladna egy pár igazán érdekes autót. Barátunk, Hassan, akit mindenki csak brunei szultánként ismer, az utóbbi időben némiképp gondterhelt, hiszen nem mennek…..
Annyi érdekes autó van a világon - az élet pedig túl rövid ahhoz, hogy leragadjunk egynél." - ismeretlen kínai filozófus gondolata a XIII. sz. közepéről. Nem, nem a Mercikről lesz szó, nem is a motorjaimról. A Panda most a sztár, ezennel utoljára talán. Öreg kicsi Fiatom egy…..
citromhély (törölt) 2010.10.31 09:18:32
Amikor bezuhantunk a Párizsi Autószalon 1-es pavilonjába, a francia márkák között merültünk el először: Citroen, Peugeot, Renault, satöbbi. Vagyis Nissan, Dacia. Elvégre, hazai pálya. Aztán arrébb ballagtunk Bandival, és hopp, egyszer csak ott állt egy Rolls-Royce Phantom Drophead…..
Ott mérnek, ahol kell, vagy ott, ahol többet tejel? Megkérdezték a vezetőt. Válaszolt is. Inkább ne tette volna. Tudták, hogy idehaza a szakmaiságnak van prioritása, nem a pénzszedésnek? És akkor még elő sem került a mindenható statisztika... Vélemények az azonos című…..
Ez a nap is eljött, megváltam a 280asomtól. Az elmúlt évben 1000km-t mentem csupán vele, az is 2 nagyobb útból és pár városi karikából jött össze. Már régóta hirdettem, mivel már sem használni, sem foglalkozni nem volt időm vele, jobb ha más leli benne örömét.Pedig azt…..
citromhély (törölt) 2010.04.10 21:17:37
szépótó, kár hogy nem aut.

@Mr. Cool: küldhetnél képeket meg egy számot a w116-ról:

citromhely@gmail.com

kösz
Fejben nyilván sokan lejátszották, hogy megkapják a kiállítás élőben épülő tuning verdáját – Stump Andris szerint egész tisztességes, folyamatos pörgés volt az ajándék V-ös Golf körül a három nap alatt. Tehát bőven voltak olyanok, akik gondolatban a mesterekkel…..
citromhély (törölt) 2010.04.06 11:51:28
@redriot77: na jó, de nézd meg az egész weboldalt: úgy általában nem ez a kategória.

Amúgy meg Ági beleül és hajtja ameddig jólesik. Gondolom ott volt a kiállításon, azért nyerte (vagy nem), tehát valszeg a célközönségbe tartozik.

Bocs, kivitelezők, de nekem olyan ez az autó, mint amiknek a gazdája fellapozta az aktuális D&W katalógust, és rátett mindent amit látott.

Akinek tetszik, lelke rajta, én nem költeném "értelmetlenül" a pénzem.
Gyönyörű reklámfilmmel jött elő a klasszikus Unicum. Kár, hogy semmi köze a termékhez, és semmiféle stratégia nem látszik mögötte. Nemcsak a reklámszakmai partjelző, hanem a nemzeti értékekért aggódó állampolgár is felordít bennem, ha szembejön bármi, ami Zwack,…..
Belsőség Mercit, ne BMW-t! 2009.11.11 07:04:59
  Ősi ellenségek, gondolnánk, pedig a két cég teljesen más elképzelések mentén épít autókat. Hezitálni egy BMW és egy Mercedes között olyan, mintha nem tudnám, cézár salátát vagy töltöttkáposztát szeretnék. Vélemények az azonos című írásunkról...
citromhély (törölt) 2009.11.11 21:55:45
@King Dragon: golyós (huzagolt csövű) fegyvereknél az egymással szemben lévő ormózatok közötti távolság. Ma már inkább az "ürméret" kifejezést használjuk. Kalibert inkább a sörétes (nem huzagolt csövű)lőfegyvereknél emlegetünk, azt is inkább hagyományból
A szerkesztőségi idiótamétert erősen kilengette a hír, hogy a giccsokádásban néha már Indiát is megelőző oroszok bálnapénisz-bőrös ülésekkel szerelik borzalmas – szerintem terepjárónak immáron teljesen alkalmatlan – (elnézést) autójukat. De tényleg. Ez…..
  Egyre nagyobb szívás az utak mellett lakni. Ordít minden, az autók, a motorok – azok különösen -, a buszok. Miért? Vélemények az azonos című írásunkról...
citromhély (törölt) 2009.10.16 09:38:17
@cacibgyőztes: vidéki vagyok, burgonyát (is) termelek (bodzát nem). Vannak zajos teherautóim, meg fekete terepjáróm is. Felküldöm az összes gépemet hozzád, akkor biztos csend lesz, mert annyi van, hogy a kerületed minden négyzetcenijét elfoglalják majd. Akkor majd a panelba' belehúzhatod a kutyádba akárhányszor.

Pár percig ne moderáljátok ki, hátha c.gy. elolvassa, kösz
  Új, amerikai autókat árultam a rendszerváltás utáni zűrös világban. Érdekes volt… Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Azami Sürat: 295 km/h 2009.10.14 15:18:00
Hosszú idő után valahogy ismét ráakadtunk Forgács Zsolt András remek weboldalára, ahol összegyűjtve szerepelnek a régi Turbó rágó szkennelt képei. Néha ránézünk, hogy bővült-e a gyűjtemény aztán az egész szeánsz egyféle visszaemlékező-délutánná fajul, nincs olyan autó, amiről ne jutna eszébe…..
Belsőség Ahol a jó ízlés lakik 2009.09.16 14:04:00
Egy vállalkozás általában az emberi lét apró kérdéseire ad pénzzel megfizethető választ. A németországi Mansory úr azoknak kínál menedéket, akiknek már gáz, ha csak egyszerű Rollsuk, Bentleyjük, Astonjuk vagy Ferrarijuk van. Ilyenkor elzarándokolnak a Mansoryhoz egy…..
Azt hittük, a Brabus V12-es E-osztályának, a tuningautók Darth Vaderének hátsó keréktakaróját már nem lehet überelni. A limit nélküli autópályákon – amelyek megőrzésére egyébként aláírásgyűjtési kampányt szervezetek a szalonon – biztos számít valamit a…..
Lehet, sőt biztos, hogy Kelvin Burt sem egészen így képzelte el hétvégéjét az angliai Thruxtonban. 2007-ben járunk, a Porsche Carrera Cup aktuális futamán. Burt jól megcsípte a rajtot, majd a  Campbell-Cobb-Segrave kanyarkombinációban sikerül James Sutton elé kerülnie. A…..
citromhély (törölt) 2009.09.10 10:53:58
Belsőség Anyádba parkojjá' 2009.08.26 06:55:00
  Ha van az életben olyan pillanat, amikor az ember a föld alá süllyedne mások helyett szégyenében, ez az volt nekem. Legközelebb maradok a falumban. Vélemények az azonos című írásunkról...
citromhély (törölt) 2009.08.27 23:18:51
@lokoszt: a lambo magyar. csak enm győzi vezeti?
Belsőség Ha szívatnak a tótok 2009.08.25 21:29:00
Nem nagy titok, hogy amikor nemrégiben egyedül vertem sátrat Budapesten, családom Pozsonyban maradt. Ideiglenes megoldásként a hétvégi utazás mellett döntöttünk, hol én megyek oda, hol ők jönnek ide. Nincs is ezzel nagy gond, hiszen a Pozsony–Budapest távolság elenyésző,…..
Biztosan politikusi babérokra tör Jozin Bazin egyik szomszédja, aki követve a hazánkban bevett gyakorlatot, miszerint mindent nyúljunk le magunknak, ami közös, kihelyezett egy táblát az utcai parkoló egyik helyére, miszerint az privát terület és senki más nem parkolhat oda. Van, aki…..
citromhély (törölt) 2009.08.21 11:14:29
A legtöbbjüket a teszteléskor nem is utáltam. Lehet persze, hogy csak mert valami miatt különlegesek voltak, és örültem, hogy egyáltalán vezethettem őket. Ezért az eredeti tesztben néha nem is borzadok el rajtuk igazán. Aztán az ember alaposan megrágja a dolgot, és azt mondja: na,…..
citromhély (törölt) 2009.08.21 10:31:57
Amikor Winkler elkezdte összeszedni életének tíz legcsapnivalóbb járművét, iszonyatos ötletbörze indult be a TC-ben, ennek aztán az lett a vége, hogy belelkesültünk, és Csikós is összegyűjtötte a magáét, meg én is. Elvégre, tizenöt év nagy idő, van miből szemezgetni.…..
Ezernyi lóerő tépi-nyúzza az aszfaltot az amerikai autóipar fellegvárában, Detroitban. Tombol az óriási tömeg, vakuk fénye csillan a krómon, öles lángnyelvek és fojtogató gumifüst, szórakoznak az izomautó-fanatikusok. Keresve sem találhattunk volna szebb illusztrációt arra,…..
citromhély (törölt) 2009.08.18 08:38:24
@tc: én nem láttam, csak olvastam, hogy addig volt Detroitban "rend", amíg tartott a szegregáció, és a feketéket közelébe nem engedték a közigazgatásnak. Amikor ők is jöhettek, nem bírták a színvonalat tartani, a city lassan leépült, gettó lett. A pénzesek (fehérek) meg kiköltöztek a kertvárosba. Ez a folyamat már jóval azelőtt elkezdődött, hogy az autóipar mattot kapott.

Amúgy engem a képek leginkább a salgótarjáni üveggyár környékére emlékeztetnek. Vagy öt-hat éve voltam ott, megdöbbentő volt élőben.
Negyed mila és máris a tiéd Sumáhher ótója. Az évszázad üzletét találta prostreetes Söndör barátunk, és ha nem tartanánk tőle, hogy mire leérünk az ország túlsó felére, megveszik előlünk, rohannánk céges autónak elhozni a Zsiga helyett. Ezzel ebédelni menni a hétfői…..
citromhély (törölt) 2009.08.16 07:48:32