Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovdav87

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egy olyan film, melyben Scorsese és Di Caprio neve egyszerre van a stáblistán már nem lehet rossz. (Tégla, New York Bandái) Az igazság az, hogy nem is lett, sőt! A történet szerint az 50es években a Viharszigeten működött egy létesítmény ahol a világ legveszélyesebb…..
 187 – az emberölés rendőrségi azonosítója az USA-ban.   A film egy tanár elbeszélésén alapszik és megpróbálja bemutatni az állami középiskolákban folyó tanár-diák közti erőszakot.  Egy olyan iskolában ahol minden ember egy bandatagja. A bandaháborúk…..
A FOX kiadta a két hét múlva visszatérő HOUSE új részének promóját.A végén jó nevettem:  Works for Jack Bauer!..
mert filmezni jó... Pandorum 2009.12.30 13:26:00
 2174-ben annyira kinőtte magát a Föld, hogy útjára indítják az Elysium nevű űrhajót több ezer telepessel a Tanis bolygóra. Csak hogy az űrhajón folyamatos az áram kimaradás, a reaktornak már lassan over, egy különös kór is felüti a fejét ráadásul még a helyi szörnyek…..
  A '70es években járunk egy tipikus külvárosi családnál. A 30as éveiben járó családhoz csengetnek és egy csomagot találnak az ajtó előtt, benne egy fadobozzal, amin ott virít egy nagy piros gomb. Ha megnyomják akkor kapnak egy millió dollárt és ezzel egy időben meghal egy…..
  Sokaknak nem tetszett, nekem viszont bejött. A film hihetetlen  alacsony kötségvetésből készült, mindössze 15k dollárból és ebben benne van a szereplőknek járó 500 dolláros fizetés is. Mindössze 10 nap kellett a film felvételéhez és mégis qrva jó lett. Az igaz, hogy…..