Regisztráció Blogot indítok
Adatok
goldmine

106 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
goldmine 2012.03.15 18:43:29
Itt egy új cég, még nagyon kevesen ismerik, de hihetetlen jó, $0.02-$0.06-ot ad azért, ha megosztasz linkeket másokkal. Nem valami nagy ördöngös dolog, és ha nincsen weblapod, akár a te magad is kattintgathatsz, mint egy PTC-nél. így összeszedve jelentős összegeket, persze messze nem…..
goldmine 2012.02.05 00:03:13
@Dozoo: Amenyiknél USA zászló van, azért nem kapsz pénzt. Ha pénzt szeretnél, jobb klikkel kérj saját linket, és azt használd! Az ad csak pénzt.
Tetszetős, $0.10 felett már fizet PayPal-ra. Naponta több, mint 30 teljesíthető feladat, kisebb nagyobb értékben. PTC + PTS.  25% jutalék ajánlottak után. Regisztráljatok!..
A második PTC, egyben a legrégebb óra működő oldal, ami kattintásokért (reklámmegtekintésenként) fix összeget ad. Régebben 1 centet, mostantól csak felet.Zöld bot-ellenes kör jelenik meg véletlen helyen, rá kell kattintani, mielőtt behozná ezeket a bizonyos reklámokat. Aki…..
Régi téma ugyan, kb 2-3 éve már találkoztam az akkor debütáló és azóta is működőképes Linkbucks-szal, sőt, azóta már több, mint 1 millió dollárt fizettek ki lelkes felhasználóiknak. Ha szeretsz linkelni: haveroknak, facebookon, weblapodon, stb bármilyen linket könnyedén…..
Az utóbbi időben sokszor olvastam utána hirdetőrendszereknek, ami feltételekben alkalmas lehet az Adsense leváltására. Az alap sztorim az, hogy mivel idén biztos nem lesz 1 millió oldalletöltés, a kifizetési limitet ebben a tempóban úgy 2 év múlva érném el. Ez nem valami…..
Ez is az én blogom:trololo.blog.hu..
Ott a lehetőség, hogy megtakarított 1-2 millióból szerverparkot üzemelj be.Mi is kell ehhez?Pár programozó, aki drágán megcsinálja a webes felületet; néhány szerver; pár tera HDD.Szerver hosztolással havi szinten szerverenként akár több millió forintot is megkereshetünk. Persze…..
Mi lett a PTC-kkel? Sorban mennek tönkre pont azok, ahol legjobban megbíztam az adminokban. Neo, Cashium, Onbux-ra gondolok, de már a Palm se a régi. Szerintem leállok, ha már az összes oldal tönkre lett téve. A gond az AlertPay dispute volt sok helyen: az elreklámozott pénzt…..
Elkezdtem reklámozni egy oldalt, amit ugye 2 nap várakozási idő előz meg, amíg elfogadják. Namost nekem nem kellett várni ennyit, néhány óra múlva már ment a hirdetés élesben a tudtom nélkül. Ajánlott CPC-n volt hagyva, ami enyén rohadt sok (300Ft) egy kattintásért. Ennyit…..
Már írtam róla, az e-tasks.net egy új oldal, mégcsak párszáz taggal. Ez egy PTC, ami $0.0004-$0.01 értékű hirdetéseket ad, napi minimum 50-et. A régi neobuxhoz hasonlóan itt is kb. $0.04 kereshető meg egy nap egyedül befektetés nélkül. Azért ez a bejegyzés, mert már lehet tudni…..
Sziasztok!Megdöbbenve láttam, hogy pár napja a Neo már csak tizedcentes klikkeket ad. Megy is a lázongás a fórumokon - anyagi gondokra hivatkoztak, ugyanakkor pl. az e-toro nem az a cég, aki pár tized centen fennakad. A lényeg, hogy az összes fix hirdetés $0.01-ről lement $0.001-re ,…..
Kicsit konkrétabban ez egy új cég, ami nem PTC kivételesen, de egy hasonló koncepción épül. A felhasználóknak azért ad pénzt (PayPal, Neteller, Paybox), ha ők teljesítenek bizonyos feltüntetett feladatokat. Például egy csomó regisztráció van ide-oda, amikkel havi 2-3 dolcsit…..
Sziasztok! Visszatértem és rögtön az elején pörgetek pár bejegyzést, hogy legyen mit olvasni. Előszöris szeretnélek megismertetni egy régi, de stabil PTC (reklámnézésért fizető) céggel. A leírás itt: http://neobux-money.blog.hu van. Regisztrálni a bannerre kattintva lehet. ..
http://e-tasks.netEgyszerű online feladatok teljesítése = pééénz :DÉs nem is kevés.Erről most nem írok egyelőre semmit, az oldalon minden fenn van.Érdemes csekkolni ;)..
Mostanában elég labilis lett az oldal. DDoS támadások, számla-befagyasztás, szerver költöztetés, új admin, adatbázis-frissítés, és még sorolhatnám. Ebben a cikkben elemzem ezeknek az okait, illetve a következményeit, hogy mi várhat az oldalra az elkövetkezendő X hónapban...
 Amint ígértem, a Mikulás elhozta és elérhetővé tette Nektek az új honlapom. Pár rövid gondolatot írok, hogy is működik az egész: A pointhunter.net egy portálrendszernek indul (nagyképű, ugye?) :D. Szóval a felhasználók tartalmat küldhetnek be: képeket, zenét,…..
Hali! Tudom, hogy nem véletlenül tévedtél erre az oldalra, és arra következtetek, hogy tényleg pénzt akarsz keresni. Ezen az oldalon már legalább 100 cégről készült bejegyzés, és nem könnyű megtalálni az igazit. Ennek ellenére én megtaláltam. Már többtíz oldal nem fizetett…..
Az elmúlt években vált igen népszerűvé, hogy a kis-és nagyvállalatok fizetnek azért, hogy megtudhassák a Te véleményed az általuk reklámozott termékekről, a reklám módjáról, és egyéb számukra üzletileg nagyon fontos dolgoktól. Ezért alakult néhány oldal, ami pontosan…..
$0.008 kattintásonként   nincs direkt ajánlott - limit fizet már 2 dollár felett AlertPayre és PayPal-re az anti-cheat rendszerük még a Neobux-nál is jobb   Regisztráljatok - katt a bannerre ;) ja, és van róla jópár részletes leírás itt és itt...
Ingyen szeretnéd reklámozni a honlapokat (az ajánlólinkeddel együtt), ahol pénzt keresel? Nem lehetetlen. Nem kell mást tenned, mint csupál regisztrálni az E-A-R-N.net -en, (aktiválni a regisztrációd, belépni), és rákattintani a Sumbit an Article gombra, ahol kedved szerint küldhetsz…..
A Goldmine blog társoldala, az E-A-R-N.net tegnap új skint kapott. A design mellett a tartalom kezelése érdekében a CMS-t is meg kellett változtatni. A PHP-fejlesztők számára kifejlesztett Drupal közel se kínált annyi felhasználóbarát opciót, mint a társoldalunkon újonnan látható…..
Megint nem írok sokat, hiszen már mindent leírtam itt. A Lockerz egy olyan oldal, amin videók nézésével pontokat szerezhetsz, amit havonta 1x ajándékokra válthatsz be, mint pl. PS, Nintendo Wii, napszemüveg, macbook, háttérkép, bögre, stb.stb. A házhozszállítás ingyenes. Ha…..
Fél hónapja indult a Ponter magyar honlapja, ami az ajánlottak után ajándékokkal, kuponokkal, stb. fizet. Részletek a http://e-a-r-n.net -en...
A tegnapi történelmi nap volt számomra, ugyanis ekkor értem el a 200 dollárt. Egy év alatt 200 dollárt keresni így, az elején elég jónak számít. A kb. 40 000 forint közel jár egy minimálbérhez, mintha tizenharmadik havit kapna az ember. Ki tudja, mit hoz a jövő, én idén se…..