Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tréfa

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az agyam eldobom, hogy milyen emberek földlakók vannak... Emlékeztek még Szabó Dézire? A modellre, akit augusztusban meggyilkoltak? A postra, amit Eric írt? "Török Adrienn és Bartus László – a rendőrök gyanúja szerint– kedden délután(12.-én) összeverte,…..
Aki szombat estére már beleunt a találgatásokba, hogy Morgó, Szende, Szundi, Tudor, Vidor, Hapci vagy Kuka legyen-e az új miniszterelnök, elugorhatott a Millenárison megrendezett Antirasszista programsorozatra is. De aki igazán okos volt, rögtön akkor távozott, mikor befejeződött a…..
tréfa 2009.03.23 20:11:09
@Roquentin: Nincs kedvem tréfálkozni,mélységesen elkeserít a Magyarországon kialakult helyzet és ez a poszt is.
A posztíró mélységesen elfogult ,az egész egy vicc.
Ha erről a vitáról cikket írna a népszabadság ,vagy a kormány sajtónyilatkozatot adna ki körülbelül ugyanezt olvashatnánk.
Szóval akkor itt mi MÁS?
Mi a lényeg?A vita tárgya vagy a vitapartnerek személye,vallása,vélt vagy valós ideológiai beállítottsága?
Komolyan kíváncsi lennék rá ha Mérő úr idézgetett volna irodalmi művekből és Tomcat erre azt mondta volna ,hogy persze hülyeségeket lehet írogatni akkor most mi szerepelne ezen a blogon.
Ez a tompika olyan sötét,hogy fingja sincs az irodalomról,persze biztos meg is bukott belőle ,ha egyáltalán járt iskolába,ja várjá a hitlerjugendben nem tanítanak irodalmat csak a mein kampfból olvasnak fel egymásnak bla bla bla bla
Mellesleg Mérő tanár úr egyszerűen a hülyeségek halmazába sorolta körülbelül tíz jórészt jelentős személyiség gondolatait,műveit pusztán azért mert neki nem tetszettek.
Ami pedig a cigányozást,zsidózást és asztalra szarást illeti....
Én úgy halottam demokráciában élünk,én nem így gondolom de az mindegy.
A jelenlegi kormány egy baloldali (persze) és egy liberális(aha) párt érdekközösségéből áll.
A demokráciák egyik ismérve a szólásszabadság.(kellene ,hogy legyen)
Akkor játszunk már a demokrácia szabályai szerint,mert ugye az tényleg vicces lenne ha azt mondanánk ,hogy oké szólásszabadság van kivéve....
Szerintem zsidózni,cigányozni,asztalra szarni,fasisztázni is szabad,csak nem illik és kész.Mindenki döntse el ,hogy mi fér bele és kész.

A szalmonellafertőzést baktériumok okozzák.
Huha.... ajjaj nem volt ez a mondat egy kicsit rasszista? Térdig gázoltam a baktériumok személyiségi jogaiban,a kirekesztés tipikus esete...
Hiszen vannak jó baktériumok is.Ez a mondat rájuk nézve sértő.Egy kalap alá venni az összes baktériumot. A baktériumozást be kellene tiltani,baktériumozni nem szabad!
Mondjuk inkább így:
A szalmonellafertőzést szélsőséges baktériumok okozzák.

tréfa 2009.03.23 18:42:06
@Bockó: El kell hogy keserítselek,az ötleteimet aktuális magyarországi események ihlették.
Mellesleg azt nehezen tudom elképzelni hogy Kuba exbelügyminisztere az elégedetlenkedöknek ciántablettákat javasolna panaszaik enyhítésére,egy rádióműsorban.
Azért jó érzéssel tölt el ,hogy Kuncze Gábor müsorvezetöi tisztségében legalább próbál segiteni magyarország szegényebb rétegein még ha csak javaslatokkal is.Miniszterként nem volt ilyen aktiv.
Azért én is javasolnék valamit.
Magyarország gazdasági helyzetére való tekintettel szerintem hosszútávon sokkal kifizetődöbb lenne egy gázkamra építése ppp konstrukcióban.
Egy nagy liberális gázkamra.Bárki önként besétálhatna akinek nem tetszik valami.
Szin,faj ,és felekezeti hovatartozásra való tekintet nélkül.
Annak idején Fletónak is volt egy hasonló ötlete azoknak akiknek nem teszik valami.És az működött is .Legalábbis azoknak akik megfogadták a tanácsát is elhagyták az országot.
Na itt élsz.
Ha Orwell tudhatott volna a 21. század magyarországáról akkor saját kezűleg tépte volna össze az 1984 kéziratát,merthogy a tündérmeséket nehéz eladni.