Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Saca-carolina

20 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BBB/Carolina Annakyra blogjából! 2010.10.09 07:14:55
Nyuszó-muszónak útravaló Némethonba!2010.október 9.  Karinthy Frigyes :Ősz Tűz,melegíts,ne égess Égő sebet szívemre: Nap,ne vakíts,világíts, Nem nézek a szemedbe. Asszony,puhácska száddal Csókolj,ne a fogaddal: Ki önnön sírod ásod Ember,ne ránts magaddal. Virág…..
           Kedvenc Barátomtól: …Kedvenc verseim!    KEDVESEMHEZ elégikus epigramma a (távolba)vágyódásról   Leomló dús hajzuhatag, csábító kék szemek, Mikor távol vagyok, rád mindig így…..
Van egy vers aminek szinte minden szavát magaménak érzem!Talán mert a költő személyisége, egyénisége, kedves szerénysége és TISZTESSÉGE.....valamint POLITIKAI-ÉRZELMI-ÖNVÁLLALÁSA  ..........maga az őszinteség !!Váci Mihály: Mindenütt otthon Otthontalan csavargó vagyok…..
   Kaptam! Meggondolandó..........Hát idetettem....!!!!!!     Ha kávé nélkül tudod kezdeni a napot. Ha pirulák nélkül tudsz beindulni. Ha mindig tudsz vidám…..
Hamarosan újra megrendezik Szentpétervárott az évek során hagyománnyá vált macska-napot Oroszország legnagyobb múzeumában, az Ermitázsban. A március 28-i rendezvényre számos közéleti szereplő és képzőművész is bejelentkezett. Ezen a napon - a remények szerint - az…..
Saca-carolina 2010.03.29 19:39:59
Ajánlom Goompah és e blog olvasóinak figyelmébe a cicám történetét.
Itt található:
hu.netlog.com/groups/vau_mau_csittcsatt/blog/blogid=211841#blog

Szerintem " Őgyönyörűsége"= SZONJA is az Ermitázsból származhat!
Dehát ezt döntse el aki elolvssa a történetét ...:) !!!
Vannak hamis próféták  2010.02.28. 16:35 | layos |   Címkék: rendszerváltás politológia értékrend  "Vannak hamis próféták, akik azt hirdetik nagy gonoszan...." - ám vannak igaz próféták is ?...csak a kutya sem hallgat rájuk. Lehet, hogy ezt nevezik…..
Saca-carolina 2010.03.05 11:16:21
Ez itt kunszi eredeti hozzászólása, én csupán / engedélyével/ idemásolom !!!

kunszi ·
kunszi.fw.hu2010.03.03. 15:58:16

"Hogy egy ilyen ilyen diktatúra az ország bajait orvosolni tudja-e, s képes volna-e megállítani g... "

Megöl a kíváncsiság!!! :-)

Egyfajta szigorúság kell, mert a szabadság túlságosan elment a szabadosság irányába. A gyeplő a lovak közé esett, valakinek fel kell vennie, és fékeznie a szakadék felé haladó kocsit.
 Továbbküldésre szánt jótanácsok! Én csak elmentettem és feltettem egy nem túl gyakran látogatott web-helyre!Így most nem tudom beleszámítok-e a 7 % - ba……de szerintem ….ez nem is lényeges…!  1.  Az élet méltánytalan, de azért…..
Babatunder Babatündér.... 2009.12.02 01:50:00
    BABATÜNDÉR    Babatündér! Igen! Ez a neve! Atya-Isten! Hogyan lehet egy jóképű - igazán nagyon-nagyon jól kinéző 22-es vitorlást ilyen szörnyűséges gejl névvel illetni! Apu ezt azonnal meg kell változtatni, át kell keresztelni,…..
   A lengyel fiúk Wodek és az öccse ott nyaraltak a házunkban! Na nem mi voltunk a nyaraltatók,  ez az iparág akkor még nem dúlt a Balatonon, külföldiek nyaraltatása....óóóóó...hol volt az még! Örültünk, hogy az államosításokból meghagytak egy…..
     Most, hogy Babatündérrel kifutottunk, talán egy pár szót Ádámjaimról, ..a "bűnre csábítók"ról....!Wodek és öccse mint írtam lengyelek! Pontosan melyik városból jöttek, már nem tudom, az édesapjuk a budapesti lengyel…..
.   Hát......végülis .....szél az nem sok volt....megállapítottuk. Öcsi szerint maximum "egy-két gramm" lehet mutatóba....nehogy nemzetközi leégés legyen itt! Az mégse járja, hogy szégyenbe maradjunk....égjenek a lengyelek csak a finom balatoni…..
    Tombolt a vihar! Volt a házunkban egy presszó. Régen a háború előtt az volt a tervezőirodája építési vállalkozó nagyapámnak! Szép gótikus alakú kazettás ablakai voltak szorosan egymás mellett. Így az amúgy északi fekvésű iroda világos…..
     Jó nagyot nyujtóztam....már nem villámlott! De akkor mi a csoda ez a dörgés...! ..Villám semmi...csak a dörgés....nem..nem dörgés....zörgés....ige, igen...ez ez kifejezetten zörgés....!Szent Isten...reggel van. Teréz néni már nincs a szobában...a…..
 ..  Nahát...azt éppen nem mondanám, hogy kipattantam volna....inkább talánaz lenne a valóságszerübb, hogy "megkiséreltem életet lehelni".....a saját tagjaimba!! Apámat szerencsére elfoglalta a vitorolás kellékeinek összeszedegetése!…..
KINEK jó az IDE? - akinek nincs kedvenc pártja, de van saját egyéni (vagy csoportos) programja... - akinek van kedvenc párt(program)ja, de (még/már) nem hisz benne... - akinek több kedvenc párt(program)ja is van, és nem akar/tud közülük választani. MIRE jó az IDE? - parlamenti…..
BBB/Carolina Pingvin 2009.10.21 21:00:00
Pingvin A Szentmihályi Gyula utcai csodálatos villánk  nem sok örömöt hozott a tulajdonosainak!  6 évesen ott álltam a gyönyörű csúcsíves ablakokkal teli iroda fekete drapériákkal feldíszitett irodájában nagyanyám felravatalozott koporsója mellett!…..
   Itt volt a PÓK......  blog.freestart.hu BBB: Bárkivel,Bármiről,Bármit!!! 2007-09-27 14:54Anonymus jelentkezz!!!hozzászólások száma: 32 szerző: carolina46 cimkék: levél, nyilvános Anonymus jelentkezz!Anonymus KEGYELMEZZ !Tovább >» Szerkesztés |…..
e-Vita Parlamenti időszÁmítás 2009.06.07 21:20:00
Hasznos dolog egy állampolgárnak a parlament.hu oldalait tanulmányozni, különös tekintettel az aktuális zajlásokra. A webhely gondoskodik néha arról is, hogy az állampolgár a gondokkal szembesülve némi lazításban is részesülhessen. Nos, Kedves Olvasóm, drága honanyáink és…..
'); //-->    ·                                 blog.freestart.hu BBB: Bárkivel,Bármiről,Bármit!!!…..