Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dezso.ma.iszik

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kazinczy utcában egyelőre változatlan a helyzet. Hiába állították példaképnek Rogán Antalék a romkocsmákat, úgy látszik, csak vicceltek, mert épp az V. kerületi önkormányzat hozott a közelmúltban egy határozatot, hogy a Kazimírnak éjfélkor be kell zárnia. (Önkormányzati…..
dezso.ma.iszik 2013.04.24 11:21:51
Az idő kezdett jobbra fordulni, mindenki úgy érezte, hogy holnap puszta merészségből és kalandvágyból egy réteggel kevesebb ruhában megy be dolgozni, esetleg rápillantott a kerületi park fáinak ágainak csücskén még NEM nyíló rügyekre. Hátha. Igen, ez ilyen depis poszt lesz,…..
dezso.ma.iszik 2012.02.29 06:21:14
Matolcsy csúcsformában! Most már biztos vagyok benne, hogy másodállásban a Hírcsárdánál nyomja. "A Fundamenta Lakásvásárt kísérő konferencián miniszter arra biztatta a jelenlévőket, hogy most vásároljanak lakást, mivel három év múlva ezt már nem a jelenlegi nyomott…..
 „Végre megjött a szavazók jobbik esze!” – örvendezett saját Facebook-oldalán a Tv2 egyik munkatársa harminc másodperccel a Megasztár tegnap esti döntőjének azon pillanata után, mikor Tilla Kökény Attila nevét mondta ki továbbjutóként a tehetségkutató…..
FRISSÍTS! 13:43 Vége. Röviden értékelnék: az új Sense nagyon impresszívnek tűnik, majd meg kell nézni élőben és részletesebben is. A két új teló nagyjából azt tudja, amit korábban sejteni lehetett. Sajnos a Desire HD (a HTC EVO európai megfelelője) nem megy föl a…..
w Légy résen! 2010.06.30 06:15:00
Még nem tudhatjuk, mi mindent fognak elkúrni. Csak azt, hogy lesz bőven elkúrás; részben felkészületlenségből és kapkodásból, részben meg azért, mert nagyon is felkészültek a pusztításra. De semmi sem fekete vagy fehér: a voluntarista konzervatív kormányzás jó pár ügyben…..
Nagy figyelmet kapott március elején az éppen nőnapon megnyitott, a női innovációkat bemutató köztéri kiállítás, amely az Ariel Liquitabs támogatásával, annak bevezető kampányához kapcsolódva jött létre. Kilenc hatalmas köztéri szobor került a Gödör mellé, ahol egy…..
Kocsmablog Sirály 2010.04.06 19:30:00
Helyszín: 1061 Bp., Király u. 50. Látogatás: 2010. március 24. 18:00-20:10 Bezárt, megszűnt!  > Krisztus után 2006-ban a hosszú cégér alatt még az a felirat volt olvasható, hogy 'Budapest Székesfőváros Könyvesháza, Kávéháza'...
dezso.ma.iszik 2010.04.07 06:21:02
@hungarisztan:
De kár. Kurvára fogtok hiányozni. Miért nem élsz szkafanderben, bazmeg?
 Hovatovább nem múlik el nap, hogy valamelyik média ne adna hírt a katolikus papok elleni pedofília-vádakról. Ha ez így megy tovább, az egyházfőknek hetente nyilatkozatot kell kiadniuk, „szégyenérzetükről és lelkiismeret-furdalásukról”, mintha csupán ennyiből…..
dezso.ma.iszik 2010.03.31 18:23:47
Tudjátok, van az az email-cím, amin az ügyfelek állítólag elérhetik Steve Jobsot, és amelyik email-címről általában kurta és jópofa üzenetek csapnak vissza a kilométeres esszékre. Az érdekes inkább az, hogy időről időre jönnek válaszok, mégpedig Jobs stílusában, Steve…..
dezso.ma.iszik 2010.02.28 21:29:26
A mai bejelentés szerint hamarosan PayPal-számlánkkal is fizethetünk a facebokos szolgáltatásokért. A megállapodás azért érdekes, mert a Facebooknak már létezett egy online payment megoldása Credits néven. De valószínűleg belátták, hogy a Facebook Credits felfuttatására, és…..
dezso.ma.iszik 2010.02.19 02:36:14
@ldavid: Kezdem is félteni őket. A guglit már csak én menthetem meg.
Épp egy hete élesedett a Google közösségépítő szolgáltatása, a Buzz. Hét nap pedig kellő idő ahhoz, hogy aktív használat mellett megvonjuk az első mérleget.Kezdjük mindjárt az alapvető problémákkal. Hatalmas hátránya a Buzznak a Twitterrel és a Facebookkal szemben, hogy a…..
dezso.ma.iszik 2010.02.16 22:05:20
@Gyulus: több címet használok én is, de egy fiókon belül. És a buzz ezt is totál összebassza, mert a címlistából dolgozik, amit viszont a fiók közössé tesz. Ha lenne kedvem csoportokat kialakítani a kontaktok között, az sem old meg semmit ebből a szempontból. Ráadásul nem is akarok. Mivel a faszbúkon és a twitteren ez már kialakult, teljesen felesleges ezzel szarozni. A nem kívánt követőket nem tudom szépen és kellemesen kicsapkodni.
Nem kétséges, hogy a Google Buzz a Facebook babérjaira tör. A Google nem mondott le arról, hogy rávegyen minket arra, hogy az ő szolgáltatásaiban osszunk meg és fogyasszunk tartalmakat. Sok kudarc és tévút után hátha most jöhetne el számukra a nagy pillanat. De... Nagyon messziről…..
dezso.ma.iszik 2010.02.12 10:55:52
@Akron: Macmini-nek teljesen igaza van. Tényleg pihent vagy.

Könnyen lehet, hogy a gugli ezzel a húzásával beledől a saját dugájába. Ha a faszbúk visszabasz egy levelezővel, akkor nagy a valószínűsége, hogy az ecceri júzer inkább ott fog levelezni is, nem ám regisztrál egy plusz email-t, hogy buzulhasson a többiekkel, akiknek ugyebár egyáltalán nem biztos, hogy van gmail-es fiókja.

Ez a téma a mobilokon fog eldőlni. A buzz előnye ottan harap. Ez viszont még picinkét odébb van. Nem figyel mindenkinek a zsebében a megfelelő mobil. És amíg ez eljő, addig a faszbúk sem alszik.
Kerékagy Bike the Strike, Budapest 2010.01.11 14:12:00
Komolyan megszívatta a budapesti utazóközönséget a BKV, azzal hogy rossz időben sztrájkol. A hideg miatt a legtöbben valószínűleg autóval próbálják majd helyettesíteni a tömegközlekedést, amitől nemcsak hogy büdösebb lesz a város, hanem idegtépő dugókat okoz. A…..
Érdekes fotókat készített Lajos egy bírósági épület előtt a járdán, ahol is - levélírónk forró nyomon utánaérdeklődött - legalább az egyik szabálytalanul parkoló autót egy bírónő használja. Jó (és egyben leginkább költői) kérdés, hogy ha adott esetben egy…..
Sziasztok!Nekem is van néhány "problémám". A barátommal 3 és fél éve ismerkedtünk meg neten keresztül. Minden szépen és jól indult. Hetente találkoztunk 3-4 napot, mert ő Pesten lakik, én meg vidéken. Akkor még a gyakorlatomat töltöttem, meg készültem az…..
dezso.ma.iszik 2009.08.04 20:12:06
Egyik nap csengettek az ajtómon, gyanútlanul kinyitottam, és két ismeretlennel találtam szembe magam, akik meg akartak téríteni. Nem akartam, hogy feleslegesen pazarolják az idejüket, ezért gyorsan a tudomásukra hoztam, hogy nem itt találják az elkóborolt bárányt, akit vissza kell…..
comment:com A fal adta a másikat 2009.05.05 08:01:00
Nagyon úgy tűnik, hogy a hazai tévézés beállt a külföldi sikersorozatok vagy éppen a bukott ótvarok átdolgozására, ennyivel is kevesebb pénzt kell kihajítani a kreatívok üvegasztalára felcsíkozott kokóra, vagy mittudomén, lehet az ötlet fogyott ki a magyar fejekből, mindesetre…..
Mindegy miről Kamuvírus 2009.05.04 20:09:00
Olyan, hogy sertésinfluenza, egyszerűen nem létezik. Ahogy szivacsos marha-agyvelőgyulladás sem, és madárinfluenza sem. Nincs H5N1, nincs H1N1, kamu az egész.Hogy miért? Mert ha ép ésszel végiggondoljuk, nyilvánvaló, hogy valakinek/valakiknek bazi nagy üzlet tönkretenni egyes…..
dezso.ma.iszik 2009.05.05 05:36:42
Legalábbis az Appleinsider azt állítja, hogy a csökkenő keresletet és a gazdasági világválságot szemlélve a kaliforniai cég 100-150 dolláros árcsökkentés mellett döntött. Ennek értelmében az 1000 dolláros MacBook akár már 850 dollárért is elhozható lenne. Ez nagyjából 255…..
w Túl a csúcson 2009.03.14 06:00:00
Sokan ábrándoznak manapság kétharmados, négyötödös, kilenctizedes Fidesz-győzelemtől, vagy éppen rettegnek tőle. A kutatások erre okot adnak, mindenféle megkérdezésben magasan vezet a Fidesz, az MSZP pedig a rendszerváltáshoz mérhető pofon előtt áll. De ezek mindig…..
Csodálatos napok egymás után. A balos kultúrharcosokban - ebben mondjuk tökéletesen egyformák a jobbos kultúrharcosokkal, liberálisok sajnos jó ideje nincsenek - az az egyik vicces, hogy a véleményszabadságot pontosan addig támogatják, amíg valakinek nem támad az övéktől eltérő…..