Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neolamb

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Az itlounge elerheto twitteren, hogy ne legyen az, hogy enm szoltunk valakinek hogy ki hova megy, ezert kernelek titeket, hogy regeljetek twitterre,  majd szoljatok nekem hogy followoljalak titeket az itlounge-al. A lényeg, hogy ha van valami akkor felrakjuk, ha beakarsz lepni…..
Tihanyi élmények alias IK in Hegyalja 2009És mikoron Tóth „Molesztátor” Zoltán ivák ama nemes italból…. – faszt így nem tok írni. Na az van ,hogy én, Dani írom ezt a bejegyzést. Akinek nem teszik az ne is egyék vagy ,hogy mondják. Próbáltam minden emlékem…..
Nagyon sokan megyünk hegyaljára az IK-sok közül, lesznek képek az száz , meg sztorik :D:D:D Szép Nyarat!!!!!..
Miért miért miért? :D:D:D:D:D..
Sziasztok! Sorry h tegnap nem voltam, de elbaszodott a kedvem.Milyen volt? Képek?Üdv, Vil ..
Nagy örömre belement a társaság, hogy ne a fácánba menjünk, tekintet nélkül Dani nemibaj szerző mánijára. A terv a következő: 20:00 Végállomás söröző Aki nem tudná merre van: Doberdó utcai végállomás másnéven buszforduló Bármelyik busz az alábbikak közöl, ami a…..
Nah feltettem a SÜNös Kikötős estét, Daniék reggel 7kor mentek haza? bm...Respect, VilKommenteljetek!picasaweb.google.com/neolamb/Majus29Harr#..
 Összegyült egy kis anyag a mestint-hez, mKosa azt mondta, hogy lesz meg egy javítási alkalom, szal akinek nem lett meg az ne aggodjon meg probalkozhat, itt van az anyag, amibol "keszultem". Üdv, Vilneolamb.uw.hu/docs/rakatmestintanyag.zip..