Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katus61

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bő két hónapja nem született bejegyzés a blogon - ez főleg az időjárásnak tudható be. Igaz, tartottunk két bemelegítő gyalogtúrát a Dróthuszárokkal, mintegy felkészülésként a kerékpáros szezonra. Azóta persze túl vagyunk a szezonnyitó bringázáson, és kitekintve az…..
Alig másfél órája értem haza a Cserhátból, ennyire gyorsan ritkán születik poszt egy túráról, ráadásul az utolsó 4 beszámoló 75%-a archív volt, így épp ideje előállni valami frissel, ropogóssal! Elöljáróban csak annyit: roppant eseménydús túrán vehetett részt, aki ma…..
Katus61 2011.09.27 18:50:02
@Bandita6: brühühü :( még mindig ugyanez a helyzet :(
vajon miért nem látom a képeket?
Londonban két napos tömény városnézést tartottam. Rengeteg séta, és nagyjából minden olyan látnivaló megtekintése, amit a tágan értelmezett belvárosban érdemes megnézni. Inkább felderítő jellegű kirándulás volt, arra keresve a választ, hogy ha legközelebb Londonban járok,…..
Ilyen lesz. Vagy legalábbis így fog kezdődni. Les 2 Alpes 2011 - The Movie (intro) from Bandita on Vimeo. ..
Katus61 2011.02.23 07:18:55
Ez a címe Koczogh Ákos 1987-ben, a Gondolat Kiadónál megjelentetett kötetének (Világjárók sorozat, 176. rész). Ebből fogok szemezgetni a következőkben. Akik élnek, azok délnek mennek... A fenti idézet Lovasi Andrástól (Kispál és a Borz) származik, finn-magyar relációban…..
BDT World Tour Agárd 2011.01.31 22:48:00
Agárd a legszebb téli arcát mutatta vasárnap. -1 fok, 12 centis jég, napsütés és rengeteg koris a Popstrandon. (HD-ben is megtekinthető!)..
BDT World Tour Hűvösvölgy HD 2011.01.29 14:29:00
Kamerapróba, egy, kettő, három! first HD steps from Bandita on Vimeo. ..
Nem gondoltam, hogy évekig kell várnom arra, hogy eljussak Gábor egyik gyalogtúrájára. A rossz sorozat most véget ért, hiánypótló és kerékpárút-felderítő jelleggel bakancsot öltöttünk, és néhány fanatikus dróthuszárral bevetettük magunkat a Visegrád-környéki völgyekbe.…..
Elcsépelt, de az idei őszi időjárás nem igazán kedvez a természet szerelmeseinek (sem). Általában egy társalgás mélypontját jelzi, ha az időjárás jön elő témaként, de ezen mostanság abszolúte nem kell csodálkozni: a sok csapadék rendre keresztül húzza minden pihenni,…..
Túlzás azt állítani, hogy vártuk a nyár végét, de ahogy az iskolaszünet, úgy a Dróthuszárok nyári pihenője is véget ért. Izgalommal és lelkesedéssel vártuk az őszi szezon első túráját, amely egy mindannyiunk által - szinte - ismeretlen vidékre, a Zselicre…..
BDT World Tour Tour de Gerecse 2010.04.11 19:59:00
Két héttel ezelőtt már majdnem elkezdődött számomra a 2010-es bringaszezon, de az időjárás közbeszólt. Pontosabban a meteorológusok: szombatra esőt és szelet jósoltak, így túránk vasárnapra lett halasztva. Akkor viszont meccsem volt, így részvételemet le kellett mondanom.…..
Szezonnyitó - rekord létszámmal Gábor, a túravezető módosított a sokéves hagyományon (és ez tőle nagy szó!), és a szezonnyitó kerékpártúra, nem pusztán bemelegítés volt: rögtön belecsaptunk a lecsóba. Szentendrén volt a találkozónk reggel 9kor, de a társaság kb.…..