Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bra

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Év: 1994 Nemzetiség: amerikai Itt van végre a nagy nap, amikor a rádiók is szünet nélkül onthatják magukból a karácsonyi dalokat. Ezek közül talán a mi szeretett Mörájánkat hallhatjuk mind a mai napig a legtöbbször. Cseppet sem hatásvadász módon „Merry…..
Az Én kicsi pónim őrület a kilencvenes években terjedt el Magyarországon. A pónik tömeges elszaporodása már az évtized elején megkezdődött. De vigyázat! Az igazi Én kicsi pónim nem keverendő össze és semmi esetre sem pótolható az ún. piaci gagyi pónival. Az Én kicsi…..
90 Baywatch 2009.06.10 18:18:00
  Folytatásos sorozatunk következő eleme egy vérbeli ’90-es tévésorozat. És hogy hogyan is lehet egy egészestés film témáját épphogy csak betöltő vízimentő-sztorit 11 évadon keresztül sikeresen futtatni? A válasz végtelenül egyszerű. Három dolog szükséges hozzá:…..
Mi a kilencvenes évek legmenőbb játéka? A Barbie baba és tartozékai (Ken, Skipper stb.) természetesen. És miért is szeretjük Barbie-t annyira már 1959 óta? Mert szép, vékony, trendi és okos is, sőt bármit el tud érni, amit csak a képzeletünk és fantáziánk diktál. Lehet…..