Regisztráció Blogot indítok
Adatok
makako (törölt)

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Derűs vásár- s ünnepnapot kívánok Mindannyiotoknak! :-) Kicsit tanácstalan vagyok a mai olvasói írásnál - egy nem kaptok el élve művésznevű, rejtőzködő, ám annál rutinosabbnak és élesebb szeműnek tűnő illető küldte be nekünk az egész szöveget a legutóbbi felmérés…..
Subba Új Danubiusos kesergő 2009.11.03 12:30:00
Szegény Garami Gabira nehéz napok várhatnak, de ő felkészül! A rádió megszűnését kimondó határozat közzététele után pár nappal már meg is hirdette a dobfelszerelését, és ami külön elegáns, danubiusos mélcimmel! (Itt a 6. hirdetés, később -értelemszerűen- lejjebb fog…..
makako (törölt) 2009.11.03 17:22:19
Tavaly sokfelé jártam az országban vonattal. Az ablakon bámészkodva láttam több tucat szép és kevésbé szép állomást, megállóhelyet. Olvasónk Káptalanfüreden találkozott egy lepusztult váróval, melyet a fiatalok rendbetettek, „kifestettek”. Persze ez a hatóságoknak…..
makako (törölt) 2009.10.07 14:50:51
@TH: Feltételezzük, hogy a lepattant külsejű, tulajdonodban lévő ház nem tetszik 2 hülyegyereknek és ráfestenek kolbászos rántottát, jól átsütve. (mert szerintük az szebb)
Gondolom ez is teljesen rendben van.
makako (törölt) 2009.10.07 14:59:16
@TH: Nyilván számtalan különbség van és te ezeket fel is tudod sorakoztatni. Egy hasonlóság mégis akad. Mindegyik valaki, vagy valakik tulajdona. Bár ez csak apró betűs és tényleg lényegtelen.
makako (törölt) 2009.10.07 19:22:14
@TH: Igazi értetlenkedő , ügyeskedő vagy.
Fogd fel, hogy magántulajdont (az állam is valaki vagy valami, aminek van tulajdona) egy civilnek megrongálni/lefesteni/lehányni/kitatarozni/arannyal bevonni/ törvényellenes . (még, ha az pompázatos és hihetetlen praktikus is. Ezekre a TULAJDONOSTÓL engedélyt KELL kérni!)
Egyszerűen fogadd el a tényt, hogy nem anarchia van és a két srácért nyilván nem az ízlés-rendőrség jött.
"Ezt a fehér kislányt Mayának hívják, és ő egy 3 éves vadászgörény. Nagyon rossz, amikor ébren van, csak azon jár az esze, hogy mit rosszalkodhat. De aztán nagyon gyorsan kifárad, és akkor igazán cuki pózban tud aludni, mint ahogy azt a képek is bizonyítják. Persze, amikor…..
makako (törölt) 2009.09.19 17:53:58
Mostanában egészen megdöbbentő helyeken jönnek szembe szóviccek az emberrel, ezt például Bori az Index céges levlistáján szabadította rá a gyanútlan listatagokra. Szóval olvassa az ember a tárgyat, hogy bréking nyúz (bréking, érted, haha), brutál F1-baleset, Buttonnak annyi,…..
makako (törölt) 2009.07.31 14:05:18
@Lowtyo:
Első esetben talán egyszerűbb, ha nyomsz egy alt +shiftet....
Az eddigi legkegyetlenebb használt cucc eladására épített oldal ever! Eleve nem Vaterázni hanem barkácsolni egy külön oldalt a sok értéktelen szarnak már nagyon beszédes. Lefotózni és eladni szinte mindent amit otthon találsz, még a gyerek plüssállatkáit is, innen már semmi sem…..
10 éve vagyok a férjemmel, van 3 gyerekünk. Ő olyan családból származik ahol az apja verte az anyját (aki alkoholista volt), majd a mostoha anyját. Kapcsolatunk elején azt mondta, ő nem volna képes így élni, sem bántani engem.Nem alkoholista, de néha berúg és olyankor agresszív…..