Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hphp

7 bejegyzést írt és 139 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fejszenyélfaragáshoz kéznél a minta. /Kínai bölcsesség/ Illyés Tibor  -eredeti foglalkozása szerint fotóriporter- egy igazi műalkotással nyert a hír, eseményfotó (egyedi) kategória első helyén. Tanuljuk el tőle azt, hogyan lehet műalkotás készítésével újságírói műfajban mégis nyerni. Illyés…..
Azt gondoltam, benézek... úgy három éve, hogy több s1 szerver után abbahagytam a Travian-t, mivel úgy gondoltam, hogy túl sok időt rabol el tőlem. Azóta költöztem, munkahelyet váltottam, megházasodtam és született egy kislányom, szóval nem volt eseménytelen az életem…..
 Egy elég kétségbe esett hangú levelet kaptam, és a fültanú pontosan a mellett a hegy mellett lakik, ahol megtalálták a Fanyüvő lábnyomát.Szia !Egy ismerősömtől kaptam meg a blogod linkjét amiben pont arról volt szó,h itt Fóton,mert én itt lakom találtak egy lábnyomot 2…..
Kezdjük egyből egy szemléltető ábrával, hogy be tudjuk lőni, hogyan is mennek nálunk a dolgok. Ha van egy aranyos, nagyfülű tacskód, meg egy 30 millió vitorlásod a Balatonon, melyik után kell adót fizetned? Logikus? Ésszerű? "Minden kutyára szükség van az…..
  Amikor meghallottam, hogy Gyurcsány Ferencet feljelentették terrorizmus vádjával, olyan felszabadító élmény volt, mintha tényleg történne valami. Amikor bejelentette Gulyás Gergely, hogy azokkal az egyezményekkel egészítenék ki a Btk-t, amelyek a nürnbergi bíróság…..
A dudiFUN belsőhasználatban  Kinyaltam! néven emlegett blogban fölmerült kommentiálisan, milyen gitáros Hannibal Lecter szaktáűrs.Hát szeretném bemutatni tovaris Presnyakovot, a Snow több, mint 2millió letöltése mutatja, az általunk posztszovjetónijónak…..
hphp 2011.09.23 17:07:19
 Üdvözlök mindenkit, egyenlőre a névtelenség homályába vesződnék, ha nem baj. Jó ismerőse vagyok az oldal régi és új szerkesztőjének.A fanyüvő nevű feltehetően emberszabású lényről lenne szó. Nem szeretnék kertelni szóval kezdjünk is bele:   A beszámolok…..
Ezúton szeretném az olvasók figyelmébe ajánlani a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Levéltár frissen indított blogját, amely a Nagy Háborúval foglalkozik, és egy időszaki kiállítás apropójából indult el. Az első bejegyzésekben Oláh Zsigmond mezőtúri közkatona naplóját közlik…..
magyar-magyar szótár Tabán [LGT] 2011.04.26 04:06:00
a múltszázadban éltek emberek, akik számára az LGT tabáni koncertje volt az újév első napja ..
hphp 2011.05.10 14:31:03
@magyar-magyar szótár: zenei eszmélésem elején állt újra össze az LGT a Mozdonyoperás albummal, addigra már a legtöbb lemezüket ismertem, de csak elég hézagosan. Akkoriban a rádióban kaptam el fél füllel egy nagyon jó számot, de a felkonfból csak annyit értettem, hogy LGT, aztán csettintettem, hogy igen, ezért érdemes volt összeállni megint, ez de jó zene, friss, új. Aztán később tudtam meg, hogy az a szám pont az "Ellenfél nélkül" volt, 1984-ből... Ez a sztori persze az én zenei képzettségemről is sokat elárul, de az is biztos, hogy azzal az albummal vagy tíz évet előreszaladtak az időben. Márpedig, ami meg tudja haladni a saját korát, az nem lehet olyan szar, azt gondolom.
Vastagbőr Pintér már csak tudja 2011.05.04 10:10:00
A Széll Kálmán tervben jelentették be, hogy senki nem mehet a nyugdíjkorhatár előtt nyugdíjba, azóta tartanak a tárgyalások a rendvédelmi szakszervezetek és a Belügyminisztérium között. A tárgyalások mellett folyamatosan zajlanak a tüntetések, pénteken jön a következő…..
hphp 2011.05.04 10:17:20
Titus Pullo Urbino és Nagy Teve barátaimmal találkoztam a minap és dumcsiztunk a harci helyzetről, valamint a frontvonalak állásáról egy kicsit. Feldobtam egy olyan ötletet, hogy indíthatnánk egy sorozatot családi történetekből (mert mindenkinek van egy története), hogy a rokonok…..
Méghozzá széleskörűen!Kérem, aki nem bírja a párt kritikáját, az ne a tovább-ra, hanem ide kattintson.Tehát. Egy plakát Karcagról:Alatta néhány sor:Néhány nap múlva beszámoló az eseményről: Nos, egyvalami nem stimmel csak. A helyi jobbikosok nem ismerik kellően a saját…..
magyar-magyar szótár tájszólás 2011.01.24 06:11:00
 A tájszólás a hangzók használatában és hangrendiségben mutatkozik meg. Tájegységhez köthető. Földrajzilag viszonylag behatárolható. Tájszólások tanulmányozásával a szociográfus vagy ethnográfus papíron-oklevélileg akár dokumentálatlan népmozgalmakat [maiszóval:…..
Orbán Viktor már tavaly nyáron bejelentette a Nemzeti Eszközkezelő felállítását, de azóta alig esett szó a dologról. A különadó helyett a devizahitelesek problémáinak megoldását kellett volna lenyomni a bankok torkán. Lazulnak a BAR-lista szabályai, vagyis hamarosan csökken a…..
Ferenczi Gábor és Szávay István (Jobbik) tegnap benyújtott egy törvénymódosítást az Országgyűlésnek. Nem nevezném az ország legfontosabb ügyének, kész szerencse, hogy van egy olyan párt, amely segítene az "érintetteknek". Nem könnyű az ellenzéki pártoknak az…..
IDDQD Heti retro: Alone in the Dark 2010.10.21 17:27:00
Néha amikor a Heti retróra készülök, kipróbálom a játékot, amiről éppen írnom kell, hogy visszajöjjenek az emlékek. A két hete megszavazott Alone in the Dark esetében ez olyan jól sikerült, hogy hétvégén végig is toltam a játékot, és szinte mindenre emlékeztem: indián…..
Örvények titkai Gyarapodás 2010.10.04 12:01:01
Szombaton reggel megszületett a fiam, Tóth Marcell. Mindenki jól van. Lesz némi elfoglaltságom, aminek örülök. A blogot és a búvárrégészetet eddig is össze tudtam hangolni a családdal, úgyhogy természetesen lesznek még programjaink!..
  Párizs, ez a mindenkit ölelő, omnibusz-szívű Párizs, háborút üzent az idegeneknek. Ezúttal nem Sem fiaira haragszik ez a kacér és ideges Kozmopolisz. Csak egy-két Drumont óbégat már és óbégat még átkot Titusz császárra, hogy miért bolygatta meg egykoron a Jeruzsálem…..
Egy nagyon érdekes MTI-hír született meg pénteken, melyről nem olvashattunk az Index-en, az Origon, vagy éppen Magyar Nemzet Online-on. Pintér Sándor belügyminiszter pénteken meglátogatta a Teleki téri piacot (melyről szép hosszú riport készült), majd részt vett a a Szolgálati…..
w Papír, ami elérhető 2010.09.22 07:04:00
Volt itt száz évvel ezelőtt ez a kísérlet, ami egy letisztázott tegnapi Indexről szólt. Akkor arra a jelenlévők látható többsége azt klikkolta, hogy jó lenne. Nekem pedig éppen most, száz évvel később lenne jó egy darabig mást (is) csinálni, illetve most jött össze hozzá az…..