Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vvv999

49 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos az sem bágyatag macska dorombolás, de hangerőben a felhasználó ordítása valószínűleg még ezen is nagyságrendekkel túltesz, amikor éppen kibontja és kikerekedett szemmel mustrálgatja a kézhez kapott, emelt díjas SMS-ekkel gazdagon ékesített mobiltelefonos számláját.…..
Michael Knight Fogalmi zavarban 2011.02.06 17:30:00
Selmeczi Gabriella ismételten parádés jelét adta híres-hírhedt hozzá nem értésének, amikor vasárnap arról beszélt, hogy a Kormányzati Ellenőrzési Hivatallal világíttatják át hamarosan a magánnyugdíjpénztárak vagyonát.Ízlelgessük egy kicsit az alábbi passzust, amely…..
vvv999 2011.02.06 21:44:25
@pifta: A fogalmakkal amúgy tisztában vagyok, SG mondta, hogy a manyup pénz közpénz, én csak próbáltam megérteni, továbbgondolni...
Irónia, szarkazmus...
Teccikérteni??
Újabb torrentrazzia volt, 2 szervert foglalt le a rendőrség a ProArt feljelentése nyomán. A ProArt többek között Ákos új albumára hivatkozott, aminek torrentfájlja elérhető volt a szerveren. A magyar torrentszervereken a magyar zene és/vagy Ákos tiltólistára került. Tegyük…..
vvv999 2010.10.26 12:36:58
@nemzetikonyves: Pedig még azt is megkérdezhetnéd, hogy ennek a sóhivatalnak miért kerül ~3,5 milliárdba a működtetése... ;)
Khmmm... Miniszterelnök úr, ha szabad egy szóra! Tessék kérem rászólni a Szijjártó Péterre, hogy most már ne beszéljen hülyeségeket. Ne hivatkozzon arra, hogy ebben a helyzetben nem engedhető meg, hogy az állam havonta 30 milliárd forintot költsön a magánnyugdíjrendszerre.…..
vvv999 2010.10.14 13:07:55
@Namir: Konkrétan nem érdekel, hogy mennyi lesz az állami nyugdíjam, ha egyáltalán megérem. Jobban érdekel az, hogy az oda befizetett összeget a gyerekeim örökölhetik, ellentétben az államival. Nekem ez volt a döntő, szívesebben fizetek egy olyan helyre, ahol számonkérhető a befizetéseim sorsa.
Gyurcsány Ferenc vásárolni volt, és ezt egy blogbejegyzésben is megírta. A boglári Tescoban nagybevásárlást tartott, és a tejeknél érdekes választás elé került: most melyiket vegye meg, az olcsó, 120 forintnál alig drágább szlovák tejet, vagy a 240 Ft-os magyar tejet? Te…..
Úgy ha önként lemondana fizetése egy részéről. Az IMF és a EU delegációja megállapodás nélkül hagyta el Magyarországot. A tárgyalások megszakításának legfőbb okai között szerepel egy igen meglepő kifogás is, mégpedig Simor András (és valószínűleg még néhány másik…..
Két éve törlesztem a hitelem, mégis hogy lehet, hogy sokkal többel tartozom, mint amikor fölvettem? Ki nyerészkedik rajtam? Hisz én csak 150 Ft-ot kaptam egy svájci frankért, most meg több mint 200 Ft-ot kell érte fizetni törlesztéskor. Ki vágja zsebre azt az 50 Ft-ot frankonként? Mi…..
vvv999 2010.05.07 09:26:01
Mottó: Magyarországon a parlamenti választások nem arról szolnak, hogy ki alkalmasabb egy ország vezetésére, hanem hogy a mutyipénzekből melyik oldalnak jut a 70%, és kinek a 30%. Nos, igen, már majnem túlvagyunk rajta. Az egészről mi fog megmaradni? A OVB töketlenkedése.…..
Az elmúlt évek legbékésebb március 15-i ünnepe volt a mai: a fővárosban nem volt zavargás, vidéken viszont négy helyen kellett közbeavatkozniuk a rendőröknek. Az ünnep a kampány jegyében telt, minden párt szavazatszerzésre használta fel nagygyűlését.Azért ez egy kicsit…..
A többségében katolikus hívők lakta Fülöp-szigeteken a Katolikus Érseki Konferencia az óvszerreklámok betiltására szólította fel szerdán a kormányzatot. Állításuk szerint ugyanis a kondom nem véd meg az AIDS betegséget okozó HIV vírustól - annak ellenére, hogy az…..
Tudtad? A JP Morgan menjen a... 2010.02.04 07:17:00
Azt mondja a JP Morgan: Magyarország és Lengyelország hiteles költségvetési korrigálást hajtott végre, ezért dicséretet érdemel. Hurrá! Ja, és azt javasolják a külföldi befektetőknek, hogy csökkentsék eme két ország papírjaiban a befektetéseiket (ez kb. ugyanannyit tesz,…..
vvv999 2010.02.04 07:40:39
Javaslom még egy kicsit a Merrill Lynch "tanácsadói" tevékenységét hozzácsapni a témához... :) goo.gl/Yilc Azt már meg sem említem, hogy az utóbbiidőben rendszeresen az egekbe magasztalják gazdasági teljesítőképességünket.
Tudtad? Egy MSZP-s véleménye 2010.01.23 07:29:00
Ezt a véleményt a MSZP fórumrovatában olvastam. Olvasói vélemény.Nem hiszem hogy Fidesz részről lesz teljesen eltérő elem az elkövetkezőkben azoktól amiket eddig megismertünk, mert ellenkező esetben teljesen hiteltelenné válna. Amit pedig az eddigi igérgetésekből ismerünk, az…..
 Egy finn, főként rockzenével kiadó nem fog új előadókat felvenni a repertoárjába mindaddig, amíg a (finn) kormány meg nem állítja a fájlcserét.Nos, úgy gondolom ez egy olyan döntés akar lenni, ami egyfajta szilárd kiállást prezentál a kiadói elvek mellett. Mondhatnám,…..
Az autópályákat ugye az állam kezeli és az Állami Autópálya Kezelő Zrt. segítségével beszedi tőlünk az autópálya használati díjakat. Berzenkedés nélkül fizetünk azért is, amit egyszer már kifizettünk (pl. az M7-es döcögős szakasza), meg azért, hogy díjszedő kapukat építettek, meg azért, hogy…..
vvv999 2010.01.05 08:45:26
@Pierr Kardán: Regisztráltam még egy accountot, a PPO Light ingyenes, és a fizetéskor: "Szolgáltatási díj: 100 Ft Összesen: 1270 Ft (Ezt az összeget fogja a bank a kártyára terhelni!)"
Ettől függetlenül biztos igazatok van, nekem meg kivételes szerencsém.
vvv999 2010.01.05 09:14:14
@Pierr Kardán: Mea culpa! Két éves a regisztrációm...
Milyen mázli, hogy még tavaly vettem meg az éveset...
BonFire blogja Haldoklom(?) 2009.12.03 10:57:00
Egyesek szerint igen, szerintem nem. Ez a bejegyzés személyes, de elég indokoltnak találtam, hogy megejtsem. Történt, hogy az idén kétszer is voltam már kórházban, márciusban és májusban; mindkét alkalommal részesültem transzfúzióban, mert szükségem volt rá. Azután hogy, hogy…..
Lassan mindennapossá válnak a olyan megoldások, amelyek a már meglévő jó szolgáltatások felhasználásával egy még jobbat alkotnak: ez most a YouScrobble. A meglévő jó dolgok egyike a YouTube, amit nagyon sokan használnak zenehallgatásra (is). A másik ilyen népszerű szolgáltatás…..
Tudtad? Bagoly mondja... 2009.11.11 15:21:20
Idézet Gyurcsány Ferenc blogjából (Orbánról van szó):Azon nem csodálkozom, hogy a vezénylő tábornok, a nagy nemzetmentő lehazudja a csillagot az égről. Azon már inkább, hogy ezt minden következmény nélkül teheti, mert senki nem kéri ki magának.Feri, drága, hogy is volt az ott,…..
Tudtad? Tejet szereted? 2009.11.05 11:25:00
Remélem, hogy nem csak engem háborít fel, amit szerencsétlen tejtermelőkkel művelnek mostanság.     A tejtermelők azért elkeseredettek, mert míg 2007 végén 2008 elején még literenként 95 forint körül volt a tej felvásárlási ára, addig most 55-60 forintot kapnak a tej…..
Mit mondjak? Bejött a jóslat. Hihetetlen. Vorg a Hallhatatlan Báró törzskommentelőnk ezt írta: "Gondolod, hogy a Slágernek és Danubiusnak annyi? Nehezen tudom elképzelni, hogy két népszerű adót megszüntetnek, hiszen már évek óta sugároznak. Vagy?" Vagy. Elfogadták a…..
Tudtad? Napi fos (27. rész) 2009.10.21 11:18:00
Pártvezér, miniszterelnök, szakács – minő karrierVégem van. Ismét önostorozásba kezdtem, és rákattintottam a kapcsolat.hu-ra. Tudjátok, a Gyurcsány blog. És Feri főz. Menten besz.rok. Mostanában már nem politizál, hanem főz. Kész Stahl Judit lesz ebből az emberből,…..
Tudtad? Adj címet a képnek! 2009.09.27 08:19:00
via szarazene  ..