Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mainG

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örömhírként ért bennünket, hogy Bootsie barátunk második szólólemeze, a Holidays in the Shade, az angol BBE Records gondozásában jelenik meg december 14.-én. Minden szövegelésnél többet mond, ha megnézitek a következő filmet, amelyben Bootsie alaposan bemutatja magát. Reméljük…..
Nem szaporítom a szót! A KORG.hu ZóNA YouTube csatornája 2 új KORG művész által készített demó videóval bővült. Zságer Balázs (Zagar) az R3-at mutatja be nekünk saját stúdió környezetében (háttérben Zero8, Rhodes, VOX ToneLAB, padKONTROL). DJ Bootsie…..
KORG.BLOG.HU Ladytron játék 2009.05.20 11:58:00
Az elektronikus zene szerelmesei számára remek lesz ez a nyár. Rögtön kezdjük a sort a New Wave szintipop jelenlegi első számú képviselőivel. Július 2.-án a soproni VOLT fesztiválon lép fel az idén 10 éves Ladytron. A "multikulti" (bolgár és skót énekesnők, angol és…..
A Frankfurti MusikMesse kiállítással párhuzamosan akciókat hírdetett a KORG.hu ZóNA. Majd egy tucatnyi KORG termék vásárolható meg április végéig jelentős kedvezménnyel:AX3000B Basszus multieffekt 74 000 Ft 55 000 FtElectribe SX és MX GrooveBoxok 194 000Ft…..
Nem friss darab, de talán informatív. A SonicState késíztett egy bemutató videót a KORG remek játékszeréről, a KAOSSILATOR groovebox-ról. Részletes infók a KAOSSILATOR-ról itt. A videót pedig fogadjátok egészséggel...
A KORG KAOSSILATOR frázis szintetizátor is beindította a buherátorok fantáziáját. James Haskin egy amerikai fiatalember aki úgy döntött beépíti a KAOSSILATORT egy műanyag Guitar Hero kontrollerbe. A játék vezérlő gombok összedrótozva a…..
Az Allen & Heath cég termékeinek hangminősége régóta etalonnak számít a DJ világban. A mindenre kiterjedő alaposság az új Xone:02 esetében is azonnal tapasztalható. Az eddig megszokott kényelmes szolgáltatások néhány fontos fejlesztéssel bővültek. Pro X Fader: Az…..
Frankfurtban vagyok a szállodai szobámban és már nincs energiám írni. Pedig lenne mit. Éppen zajlik a MusikMesse kiállítás. Na nem a kiállítás izgalmas, az valahogy nem az igazi idén. Viszont van sok más dolog, amit megszeretnénk mutatni Nektek. Addig amíg fel nem szívjuk…..
Villámbejelentkezés. Ma reggel kezdetét vette a hagyományosan ilyen tájban tartandó, évi rendszerességgel megrendezésre kerülő Frankfurti MusikMesse hangszerkiállítás.Öszintén megvalva, dög unalom van. A mai nap legjobb eseménye a Bad Homburg-i reggeli volt. Eléggé be van…..
KORG.BLOG.HU R3 demo másképpen ! 2009.03.27 12:41:00
Azért a karót nyelt hivatalos demón túl is van élet. Következzen az R3 szintetizátor demója a YouTube "legnagyobb" sztárjaitól.1. Mindenek felett "Őméltósága" SplurtySplurt:  2. Egy ifjú titán BLaznBeBoPkiD:   3. És végül, de nem utolsó…..
A KORG.hu ZóNA YouTube csatornája újabb magyar nyelvű videóval bővült. Ezúttal az R3-as szintetizátor/vokódert ismerhetitek meg jobban. Reméljük tetszeni fog a video és a hangszer is.  ..
Sok szépet és jót írtunk már kedves "Szőrös" barátainkról. De kiket is takar a Hairy elnevezés?Ök így mutatják be saját magukat a társulat honlapján:"A HAIRY RECORDS olyan producerek, dj-k és promóterek összefogásán alapul, akik évek óta részt vesznek a hazai…..
A hétvégi EarShop Hangszerparádén forgatott az INDEX stábja is. A videó ma reggel az INDEX.hu nyitóoldalán volt megtekinthető. A Zságer Balázs és Naga által adott interjú részleteit megtekinthetitek a következő videón. A következőre mindenképpen érdemes ellátogatni,…..
Igen! Itt kezdődik az igazi népszerűség. A celebritás útjára léptünk. Ma reggel az INDEX.HU nyitólapján volt látható az INDEX, EarShop hangszerparádén forgatott videója. Zságer és Naga művész urak felejthetetlen alakítását megnézhetitek most Ti is. Köszönjük…..
A mai napra kerestünk Nektek néhány jópofa és mókás KORG videót a VIMEO adatbázisában. Ajánlott bútordarabok mindenkinek: a VIMEO áruházból.1. helyezet: Snake in Mr Potato's bedroom (ez zseniális!)MicroKorg Advertisement from Andrew Northrop on Vimeo.2. helyezett: In…..
A KORG.hu ZóNA csapata elkészítette az első hivatalos magyar nyelvű KORG KaossPad3 bemutató videót. Ez egyelőre egy gyári verzió magyarítása, de a jövőben a liveact.blog.hu csapata szeretne saját videókat is készíteni, a melyekben ismert hazai DJ-k és…..
Hosszú hallgatás után visszatérünk! Janca Ákos batárunk, immár közel egy éve tartja a frontot helyettünk. Szégyeljük is magunkat... Azonban a 10 részes OASYS sorozatot olvasva, nagyon sokat tanultunk mi is. Bíztatunk mindenkit, hogy továbbra is látogassa Ákos koncertjeit.…..
Zságer Balázs & DJ Bootsie (Zagar), Naga, Andre, Grega, DJ Savage? Nem halottál róla? Lehet életed egyik legjobb bulijáról maradtál le, ha nem voltál ott!No, de sebaj, forgattunk neked mi is és az iNDEX is. Egy kitűnő este szem és fültanúi lehettünk. EarSHOP Hangszerparádé a…..