Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baybee

149 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baybee's life Azt hiszem... 2010.11.29 12:42:50
...kezdem feladni a harcot... mármint, ami a gyerekgyártást illeti. Még egy esélyt adok a Clostyl-nak, azaz 3 havi esélyt. Meg végre mától hivatalosan is itt lakom MessziVidéken - 1 év 2 hónap után -, és holnap a Zuram is szabin lesz, így kicsiny falunkból átruccanunk a…..
Baybee's life Elkeserítő... 2010.11.14 08:17:32
Egyrészt szar, hogy a Multinál, csak az IE6 enged fel a netre. Így blogot írni nem tudok, mert azon a szerkesztő oldal szétesik. Pedig lenne rá időm, ha nem is olyan sok, mint régebben. Igaz, van jogom elvileg update-elni, de eddig még nem "mertem", mert több olyan progink is van, ami net…..
Baybee's life Up 2010.10.16 14:51:26
Valamelyik hétvégén néztünk dvd-n egy animációs mesét. A Fel címűt. Aki látta, szerintem tudja mit akarok most írni róla. Aki nem látta... érdemes megnézni. Felnőtt fejjel sokkal mélyebb mondani valója van, mint egy gyereknek. Inkább beteszem a hivatalos leírást róla, mert…..
Baybee's life Baba project... 2010.10.16 14:04:59
Hát ezzel meg úgy állunk, hogy sehogy. Pedig már ebben hónapban volt némi reménysugár, és úgy tűnt, mintha peteérés is lenne, de valahogy még sem passzolt minden. Soxor szar érzés, de végülis ésszel meg tudom győzni magam... Még... Bár hónapról hónapra nehezebben... Addigis…..
Szerdán este elhagytam a pénztárcám. Nem tudom hogy és hol történt. A Tecsóban még abból fizettem, aztán majd egy nap filmszakadás, és másnap délután keresem, nincs a táskámban. Ajjaj... Lehet, hogy este kitettem? Nem... Olyan dög fáradt voltam, hogy táskát csak ledobtam, ki se…..
Igen. Mind a 4 vizsgám teljesítve. Sorban 92,5%, 90%, 98% és 95%... Hurrá, hurrá, hurrá... Baromi jó érzés. Mostmár lassan meg lesz az összes programhoz a jogosultságom, és akkor már egyedül csinálhatom a dolgomat. Naggyon vááááárom már... Egyébként vicces volt tegnap.…..
...avagy 92,5%-os tesztet írni is tudni kell. :O) Állati büszke vagyok magamra... A 4 vizsgából az első teljesítve... Holnap a második, aztán még kettő a héten. Legalábbis szerintem letudjuk mindkettőt. És utána 18.-ától ugrás a mélybe... És majd a Mikulás hozza a…..
Igen, megcsináltam a műkörmömet, smink, csiniruci, magassarkú, és máris jól érzem magam a bőrömben. Délelőtt írtunk egy hosszú tesztet, csupán 3,5 óra volt. Wow... Én nem azon paráztam,hogy a minimális 80%-ot elérjem, hanem azon, hogy 90% felett legyen. Maximalista vagyok? Az…..
És még mesélt valamit FarmerLány, ami kéjes kárörömmel tölti el az én kicsi gonosz szívemet... Egy félig meddig közös ismerősünk ismét bebizonyította, hogy annó kb. 2 éve nekem volt igazam. És nem én vagyok a rossz, legfeljebb az őszinte geci, mert meg mertem mondani az igazat…..
Baybee's life R.I.P. 2010.09.11 08:48:18
Szerdán este meghalt a nagypapám. Úgyhogy az utolsó nagyszülőm is elment. Geci dolog, tudom, de semmit nem érzek. Nem hatott meg, sőt igazság szerint "örülök" neki, mert így legalább már nem használja ki Aput, és talán anyám is le fog nyugodni. Bár még az örökösödési…..
Baybee's life A Multi 2010.09.11 08:07:53
Egy hét "munka' - tanulás után is tetszik nekem ez az egész. Tök jó. Irodaában dolgozhatok, gép előtt -amire újongva mondta FarmerLány barátném, hogy akkor úúúúúúúújra lesz normális blogod??? - telefonon, csiniben... Műköröm és miegymás. Igen, ez az én világom. Jaj de…..
Baybee's life Röfög az ágy alja 2010.09.02 19:06:55
...avagy nincs ekkora malac a világon. Történt úgy, hog már hetek óta megketyósodott a food vezető kis baszatlan picsa nálunk. Aki mellesleg 1 azaz egyetlen hónappal fiatalabb nálam. De istenkirálynőnek érezi magát. És egyeduralmat akar gyakorolni az egész interben. Már hetek óta…..
"Nagyra becsülöm azt a barátom, aki időt talál számomra a naptárában, de még jobban szeretem azt, aki elő sem veszi a naptárát, ha rólam van szó." Megint eljutottam egy újabb szintre. Vagy lehet, hogy vissza a kiinduló helyzethez? Hmmm... Napok, sőt talán hetek óta nincs olyan…..
Baybee's life MRI 2010.07.17 12:12:39
Hmmm... júli 12-én volt a nagy nap, amikoris MR-re kellett mennem. El is vitt a Zuram. Bár a Houseban láttam már ilyen gépet, és tisztában voltam azzal, hogy ez egy cső, amibe betolnak. Nade... arról szó sem volt, hogy egy szívószál átmérőjű izébe akarnak több, mint egy órára…..
Baybee's life GyerekGyár és PCO 2010.07.17 10:49:48
Nos igen... A gyerek gyártás tudománya... Hááááááát... nem állunk igazán a helyzet magaslatán ezzel. A saját szerzeményű csodabogyó nem hozta meg a várt hatást, pedig minden reményem ebben volt. Bár még van belőle 2 havi adag... Nem tudom van-e értelme bízni benne... De…..
Baybee's life Polcszervíz rulez... 2010.07.17 10:26:42
Hát ahhoz képest, hogy februárban még az alig munkától is kipurcantam, mostanra egészen jól belerázódtam. Igaz amit keresek az kb. éhen halni sem elég. Így folyamatosan keresem az új lehetőségeket. Bár eddig nem túl sok sikerrel. De ez is több, mint a semmi. Egyébként meg…..
Baybee's life 2010.07.17 10:10:18
Most van időm egy kicsit írogatni, miután a Zuram, a Tibi elment 2 napra motorozgatni. Amivel semmi baj sincs, bár féltem és már most hiányzik... Szóval nem az a baj, hogy elment motorozni, és nélkülem ment el, ráadásul 2 napra... Egyetlen bajom azzal van, akivel ment. Ugyan nem…..
Baybee's life Nem megy ez nekem... 2010.07.03 10:14:57
Úgy látszik már a blog írás sem megy nekem. Már nem érdekel, nincs mit írni... egyelőre... ..
Baybee's life ... 2010.05.22 10:35:01
Azért írom ezt a levelet, mert úgy érzem, hogy amikor úgy teszünk, mintha beszélgetnénk, akkor valójában csak elbeszélünk egymás mellett. Ez meg csak feszültséghez és indulatokhoz vezet. Volt erre néhány kísérlet, de be kellett látnom, hogy az az út egyelőre nem járható.…..
Baybee's life Hullámvasút 2010.05.20 21:35:16
Sosem szerettem az érzelmi hullámvasutazást. Akkor sem, amikor a saját faszságaim miatt történtek. Így meg, hogy tulajdonképp - bár önként szálltam fel rá - nem is én okozom magamnak... hát így meglehetősen szar. Mert nem tudom igazából, hogy hogyan lehet megállítani.…..
Baybee's life Jobban... 2010.05.15 09:43:00
...vagyok, megnyugodtam. Egy nagy hullámon túl vagunk. Csendesedett a vihar. Bár a part még messze van. Újra előjött a SzőkeDémonja, és nem sok kellett, hogy magával ne ragadja. Iszonyatosan féltem, és nagyon beagyaltam azon, hogy mi van, ha a realitás felborul, és mégis minden…..
Baybee's life Azt hiszem... 2010.05.13 11:29:47
...jót tenne kimondani, elmondani,hogy mi fáj. De nem megy... Képtelen vagyok megfogalmazni. Persze vannak konkrét dolgok, amiket el tudnék mondani, ami történik, amikkel akaratlanul bánt. De ezeket nem akarom elmondani senkinek. Ez a kettőnk dolga, majd túl leszünk ezen is. Nem…..
Baybee's life A Nő szíve... 2010.05.13 10:38:41
A Nők szíve, főként ha szerelmes sokmindent kibír, eltűr, elvisel... Bántást, megalázást, rúgások tömkelegét. Némán, szavak és könnyek nélkül... És mégis képes bízni, hinni, és feltétel nélkül szeretni. Már nem gondolkodom, nem agyalok, csak fájok és félek... És…..
Baybee's life PMT 2010.04.29 10:26:36
A LógusNéni elküldött egy csoportterápiára. Ööööö... Lehet nagyképű vagyok, de ez nem nekem való. Én sokkal intelligensebb vagyok annál a 11 embernél, akik ott vannak. Van egy velem egy korú csaj, aki ott tart a szüleivel, ahol én úgy 7 -8 éve. Van 2 nálam valamivel fiatalabb,…..
Baybee's life öööööö... 2010.04.29 10:11:26
Hát kb. azt sem tudom hol tartok. Jó lenne minden nap írni. Vagyis legalábbis ha lenne lehetőségem akkor írni, amikor van ihlet hozzá. De nincs. Ugyanis van, hogy napokig be sincs kapcsolva a gépem. Kedves szedi az undibogyóit, aminek elég hullámzó mellékhatásai vannak. Leginkább a…..