Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AcidJazz

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hangulatos reggeli vágóképekből kiderül, hogy – bár ennek viszonylag kevés jele mutatkozik - még Beni is szerepel a műsorban. Vagy legalábbis akad róla néhány bejátszható felvétel arra az időre, ameddig a producerek kitalálják, hogyan tussolják el sajnálatos halálát, amit egy félrenyelt…..
AcidJazz 2018.10.09 07:09:39
@Costanza: Erre különösen jó példa amikor kihirdették, hogy tábort kell cserélniük és azonnal kijött belőlük az utolsó tapló paraszt. Komolyan gondolkodtam, hogy belebaszok valamit a tv-be. Az a kis nyamvadt Eszti lány különösen a legalja. Kurvára nem tett hozzá semmit eddig a mozihoz, de most azonnal kijött a valódi énje.
Kata és családja öt évvel ezelőtt költözött Norvégiába. Mint oly sokan, nekik is a svájci frankos hitel tett be, így voltaképpen kényszerhelyzetben voltak. Akkor úgy tervezték, maximum 5 évig maradnak, így most felmerül a kérdés, visszaköltöznek-e. Írásra annak kapcsán…..
AcidJazz 2018.09.07 12:35:56
@Csobodaj: Ne haragudj de ez ökörség. A norvégok nem azért tudták ezt megcsinálni mert olajat találtak hanem mert volt agyuk kettővel előrébb gondolkodni. Ha nem lett volna akkor eltüzelik az olajat aztán néznek, hogy most mi van.
Mi európa legbrutálisabb termál vizén és termőföldjén ülünk és lófaszt se tudtunk kezdeni vele mert egyszerűbb volt 2 forintért elmutyizni a haveroknak meg felvenni a támogatás.
Szóval nem a hely hanem az agy határozza meg ki hová jut.
Az egyik legismertebb kínai étel a gong bao csirke. Ez a pirított csirkhúsos, zöldséges, sós, édes, fűszeres finomság szinte mindenki kedvence, aki egy kicsit is kedveli a kínai konyhát. Ma már szinte bármelyik sarkon találhatunk kínai kifőzdét, de valljuk be, ezek nem az igaziak. Az…..
Megépült hat milliárdért, majd nem fért be a villamos. Most kijavítják. Engedély nélkül, szabálytalanul. Kis magyar abszurd Albertfalváról. 2. rész. Előző cikkünkben foglalkoztunk azzal a tragikus/komikus/tragikomikus helyzettel, hogy a hat milliárd forintos, EU támogatással megépült Budafoki…..
Vendégszerzőnk, Attila megírta, milyen futárként végigcsinálni az összeomlás szélén táncoló karácsonyi csomagküldési szezont. Nem minden szavával értünk egyet, de érdekes beleképzelni magunkat egy futár helyzetébe. Hátha sikerül több türelemmel és megértéssel kezelnünk a futárokat és a postásokat...
AcidJazz 2017.11.14 08:15:19
@zenitó: "...mi a fészkes fenét csinálsz akkor 150 percig? "
"A területem Keszthely, Zalaegerszeg, Lenti, Nagykanizsa és minden település, ami ezen a területen belül helyezkedik el."
Mondjuk eljut bp-ről keszthelyig?
Az sosem baj ha az ember elolvassa a cikket.

@actsy farang: "Egyébként is ha dolgozik valaki, minek rendel otthonra belföldről?"

Mondjuk mert nem tudom, hogy dolgozom-e aznap. Nekem pl pénteken este derül ki mikor dolgozom a köv héten.
Ha rendelsz valamit azt lehet kihozzák következő nap, lehet, hogy csak 5 nap múlva. Aki nem h-p 8-16 ig dolgozik annak esély nincs kiszámolni hogy olyan napra essen amikor pont otthon van szóval indul a lutri. Van amikor összeáll van mikor nem. Amúgy én is a dobozt preferálom csak nem mindenhol van.
Manapság rengeteg roller kapható és azt gondolnánk, hogy bármelyik jó lehet. Valójában még átlag embernek sem mindegy, hogy a sok lehetőség közül melyiket válassza. Ezt a kérdést tovább bonyolítja, ha elektromosat szeretnénk. Lássuk hát milyen szempontokat érdemes figyelembe venni!        ..
AcidJazz 2017.11.09 11:04:26
@Poroszka ló: Ostoba vagy. Bár ez csak neked baj.
Automatizálással Magyarországon a munkahelyek 12 százaléka – ami több mint félmillió foglalkoztatottat érint – lehet kiváltható. Korábban a Magyar Szakszervezeti Szövetség nőtagozata tartott tanácskozást erről, s a negyedik ipari forradalom jelentette kihívásokról november elején a közlekedési…..
AcidJazz 2017.11.02 08:58:39
@a ribancok is kidobják a csikket: Amit az a magyar prototípus el tud végezni azt a robotok már 5 éve megcsinálják. Azzal az apró különbséggel, hogy a robotnak nem kell elmagyarázni minden reggel újra, hogy mit kellene csinálnia.
Klein Dávidnál kevés híresebb alibi bajnokot szült kishazánk. Közel egy tucatnyi próbálkozás és több százmillió forintnyi szponzori támogatást követően biztos vagyok benne, hogy ha az átlagos fizikai képességekkel rendelkező olvasóimnak lett volna ilyen háttere, és ennyi ideje azok közül sokan már…..
Ötödik epizódjához érkezett A mi ki falunk, ami tartja remek nézettségét. A tovább mögött spoileresen keressük az elveszett poénokat...
AcidJazz 2017.03.04 13:59:19
@sans paraben: Lásd barátok közt.

@véleményM: +1
Az ugrás után mutatjuk a videót is. A helyi papot mindenképpen becserkészni kívánó fitnesszaktivista szerepében Ripli Zsuzsa látható, aki korábban vetkőzött sokat, most meg csak akkor, ha nagyon indokolt. A jelentben a pap azt mutatja meg, hogyan kell egy fuldoklót kimenteni a patakból, és ugyan…..
AcidJazz 2017.02.27 17:57:52
Tényleg egy műmellű nő volt a legjobb akit erre a szerepre meg lehetett nyerni?

@lola31: Ennél? Rá lett faragva a barátok közt nézőire. Annak a farvizén szépen elcsónakázik.
Ez lesz a címe az atv-től a HírTV-re igazolt műsorvezető új műsorának,amit március 13-tól lehet majd látni az új munkahelyen, heti négy alkalommal (pénteken ismétlés lesz). A tévés egyébként február 14-én vette fel a munkát új munkahelyén. A műsor címe nem kicsit áthallásos, korábban ugye az Egyenes…..
AcidJazz 2017.02.16 13:29:30
@véleményM: "Bárgyú birka nemzetté lettünk, megyünk a vezérürü után, és élünk a komfortos akolban."

Nem lettünk. Sose voltunk másmilyenek.
AcidJazz 2017.02.16 13:30:25
@GNDL: +1
Van az Antenna Hungáriának, az állami műsorszórónak két nagy terméke. Az első, a tök ingyen fogható Mindig TV az alábbi csatornákat biztosítja: Azaz a baráti tévék vannak többségben, a 12 ingyentévéből tíz csügg az állami csöcsön közvetlenül vagy közvetve, csak az…..
Stuvi Blog Azt hitted… 2017.02.08 09:00:00
Ahogy az első bejegyzésemben is említettem már, az egyik kedvenc beszólásom, ha szóba kerül mivel foglalkozom az „akkor Te bejárod a világot”. És tulképp ezt az állítást sem megerősíteni, sem élesen cáfolni nem tudom. Én ugyanis igyekszem bejárni. Mindent, amit csak…..
AcidJazz 2017.02.10 14:27:53
@cardiobascuralis: Hülye is vagy meg ahogy elnézem az utolsó mondatodat paraszt is. Amúgy helyesen írtam?
Stuvi Blog A leggázabbak 2017.02.09 16:17:24
Mindig azt kérdezik a stuvitól, hogy „mi volt eddig a leggázabb szitud”? Ilyenkor nyilván mindenki arra vár, hogy majd valami baleset/vészhelyzet, vagy medikai eset következik. Utóbbiból hála az égnek kevés, előlibből pedig nulla jutott még nekem. Jó, vannak turbulenciák, meg ájulások, de a kérdés…..
Néhány kritikus hülyét kapott tőle, a kommentelők nem szeretik, de ez nem azt jelenti, hogy nem nézték volna: A mi kis falunk olyan nézettséggel indult, amilyet elég rég láttunk hétköznap a magyar tévében. A 18-49-es, kereskedelmi korcsoportnak nevezett réteg 33,8 százaléka ugyanis az RTL szlovák…..
AcidJazz 2017.02.03 20:00:21
@csárlszbrunzol: Én ebben annyira nem hinnék amikor jóformán már csak set top box-on keresztül tudod elérni a mozit. Ok, valószínűleg a hivatalos mérésbe nem számít bele de egy kábelszolgáltató bármikor tud indítani egy lekérdezést a box-ok adatairól. Tippelek.
AcidJazz 2017.02.04 09:55:24
@csárlszbrunzol: Ja ezt írtam én is. (:
"A szovjet hidroelektronika büszkesége" - így hívták a világviszonylatban is hatalmasnak számító Szajano-susenszkojei vízerőművet. Míg egy napon el nem szabadult a pokol: az egyik aggregátor meghibásodása miatt a berendezés 920 tonnás teteje lerepült és elementáris erővel zúdult be a víz a…..
AcidJazz 2017.02.03 12:05:01
@SomiTomi: Baloldalt a barna gyűrű az bizony a generátor állórésze amit kirántott a helyéről a kiszakadó forgórész. A generátor forgórésze vagyis a gerjesztő tekercsek jobb felül vannak, már ami megmaradt belőlük.
AcidJazz 2017.02.03 12:34:23
@SomiTomi: Áhh semmi, benéztem, az tényleg a leszakadt forgórész. Bocs. (:
Egy hetet kihagyott A Dal, a hazai eurovíziós válogatóműsor, amire istenigazából kevesebb szükség van, mint pék faszán a staniclire, de mindegy már, az unokáim is látni fogják sajnos. Egyébként mint műsor, semmivel sem rosszabb, mint egy kertévés tehetségkutató, az előadók nagy része eleve onnan…..
AcidJazz 2017.01.29 12:40:29
@doublecross: Hát ha annyira kíváncsi vagy rá akkor a Kállay dal pl ez

www.youtube.com/watch?v=uSPiD4jCoBk

És ez úgy ugrott be a második hangnál, hogy nem hallgattam Kim Wilde-ot vagy 20 éve.
Kevés idegesítőbb dolog van annál, mint amikor nagyon sok millió forintért árult ingatlanokról olyan fotókat tesznek közre, hogy az ember keze megdermed a billentyűzet fölött. Beszélnünk kell egy kicsit az ingatlanhirdetések egy sajátos típusáról...
Kell is, hiszen az első, szombat esti (19:30, Duna TV) adás fellépői nem igazán emelik meg az ember vérnyomását: Benji, Calidora, Csondor Kata, Henderson Dávid, Leander Kills, Rocktenors, Roma Soul, Singh Viki, Spoon21, The Wings A produkció bezzeg odateszi magát, legalábbis ez derül…..
AcidJazz 2017.01.10 16:11:01
@Kristóf Tarnay: CO2 lesz az vagyis szárazjég vagyis köd. (: Csak gondolom a sajtós(ahogy lenni szokott) fogalmatlan a szlengben meg csak így hívják ő meg nem tudta továbbgondolni, hogy ez mi a bánatoslóf@sz. (:
AcidJazz 2017.01.10 16:16:44
@kis_kiraly: Csodálatos, hogy tudtak csinálni 2017-nem egy 320p-s videót húggyá tömörített hanggal ahol épp csak a zene élvezhetetlen.
Sírok.
Sírjon csak Ford, az jó tesz...
"Aki nem velünk van, az ellenünk", ugye, és hát Simicska nincs velük, és aki Simicskával van, az ellenség, azaz Kálmán Olga az eddiginél is jobban szúrja a szemüket, tessék csak nézni: Lokál:..
AcidJazz 2016.12.19 11:20:39
@Samott: Voltál már ilyen helyzetben vagy kibicelsz?
AcidJazz 2016.12.19 11:52:39
@Samott: Világos, csak más a mozgástered mondjuk IT szakemberként vagy a mai magyarországon újságíróként.
AcidJazz 2016.12.19 12:49:27
@Slepárszkysovicssovszkisovicsszkisovszky Slepy: A politikusok is milliókat keresnek, meg a cégvezetők bankárok is. Meg a posta máv vezérigazgatója is.
Válasszunk Te hogyan kezdenéd? 2016.12.15 21:23:00
A hármas metró felújításának halogatása örök téma. A DK jelenleg Tarlóst okolja ezért, még ki is plakátolják a telefonszámát. Mások pedig azt mondják: Más a 2010-es kormányváltás idején is veszélyes állapotok voltak. Addigra már rég mennie kellett volna a metró felújításának, helyette viszont minden…..
AcidJazz 2016.12.16 22:25:39
@tükörfúró: Figyi azért ilyen rendszerek működnek ám a világban (még távol keleten is)baromi régóta. Szóval nem kell feltalálni a spanyolviaszt.
A TNT pilotot rendelt az elképesztően idióta magyar alcímmel ellátott Snowpiercer című pompás scifiből (tessék, Túlélők viadala, ez lett), mi meg már most elkezdtünk drukkolni, hogy össze is jöjjön a dolog. A pilot Josh Friedman (Terminator: The Sarah Connor Chronicles), Marty Adelstein (Teen Wolf)…..
AcidJazz 2016.11.23 11:50:40
Uhh, jólvan. Egyszer elkezdtem nézni a háromnegyedéig bírtam aztán káromkodva kikapcsoltam. Máig nem értem, hogy egy ilyent hogy vernek át a producereken. Szerintem isznak is. (:

@fidesz maszop dk egykutya: egyetértek, annyi baromságot amit ebben a filmben összehordtak nem nagyon lehet találni. Én az űrállomáson fröcsögő víznél akartam kijönni a moziból.
Úgy gondoljuk, hogy a 2017-es év legnagyobb tévés eseménye lesz a Ninja Warrior, amit a TV2 főműsoridejében fogunk képernyőre tűzni, ezzel is erősítve portfóliónk fő csatornájának műsorkínálatát. (Dirk Gerkens a Kreatívnak) Szeptemberben írtam, hogy a TV2-nek, ha van egy csepp esze, megveszi a…..
AcidJazz 2016.11.14 19:12:33
@Dr_utcai_arcos: Csillagcsücsörikisborsó nézzél már végig egy pályát hogy van végig szivacsozva. Gondolod az ostoba yenkik ahol a macskás mikróért is pert nyernek nem gondolnak olyan apróságokra hogy ne sérüljenek meg a versenyzők?
Kívül tágasabb A pokol maga 2016.11.10 06:40:00
A tokiói tömegközlekedés legendásan horrorisztikus, számtalan képet láthattunk már arról, ahogyan megpróbálják az utasokat bepréselni a földalatti szerelvényeibe. Most egy fotós egész sorozatot szentelt a témának...
AcidJazz 2016.11.11 11:58:14
@randomgenerator:

Akor Dubai tömegközlekedése is jó ha nem a városszélen laksz.
AcidJazz 2016.11.11 12:36:56
@sírjatok:

Nem tudom hol olvastál ilyet de például mi mindig feltakarítottuk a tanműhelyt pedig volt takarítónő. Amúgy én japán kultúráját nem hasonlítanám a magyar kultúrához. Szerintem fényévekkel vannak előttünk. Ebben is.
AcidJazz 2016.11.11 13:13:59
@Buchhalter: Hogy tahók-e azt nem tudom meg amúgy nem is érdekel de én is szoktam röhögni rajtuk.
Emberek olyan szinten szopatják magukat naponta 2x1-2óra dugóban állással, hogy azt tanítani lehetne.