Regisztráció Blogot indítok
Adatok
momka40

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádom a rákot, bár a változatos magyarban egy szó van a 'shrimp'-re, a 'crab'-re és sajnos a rettegett 'cancer'-re is. Talán ez is hozzájárul hogy a rák szó hallatán majdminden honfitárs elfintorodik... Akik viszont szeretik, szerintem nem kell irigyelniük a halpiac hiányát…..
 Fájóan tökéletes lesz a mai beszámoló, amit Egy budai sznob a már ismerős Hegylakóból vezetett le - nem sok szeretetet fedeztem fel az írásban. Egy újabb példája annak, hogy bár a témák akár ki is fogyhatnak - de kit érdekel, amikor mindig lehet még jobbat…..
Ma délelőtt levelet kaptam Dr. Fodor Gábortól, az SZDSZ elnökétől. Hozzám hasonlóan valószínűleg mind a kétszázezer+1 iwiwes ismerősének elküldte az elnök a szavazásra hívó levelét, ezért a válasz is több lehet, mint magánlevél. Az egyszerűség kedvéért itt teszem…..
momka40 2009.06.06 00:07:56
@kafferbivalybalamber: még annyit: szerintem sokkal nagyobb probléma, ha verik az utcán a buzikat pl, vagy gyerekeket lőnek távcsöves puskával, mintha 25000 forintra megbüntetnek egy holo tagadót. bár mondom ez utóbbit se szeretném.
momka40 2009.06.06 00:20:23
@kafferbivalybalamber: azé ez komoly: szögi van, a többi nincs? igaz lelkedre, a többiről nem hallottál?

 Ó bazmeg! Most olvasom, hogy a Gallasz Józsi volt az. Lezuhant az óceánba, közben néhány hete még ott csevegtünk az Erik Truffaz-on, meg sokszáz másik koncerten. Mindenhol ott volt, mégsem tudtuk kicsoda, megismerni soha nem sikerült, mégis, mikor találkoztunk, tudtam, hogy…..
momka40 2009.06.04 02:07:17
@kirag: ezek szerint nem leszel a gallasz emlék-koncertnek a producere... ugye jól értjük?
RIP.
Jövő hét étfőtől nem szerkeszti, hanem a kamerák előtt vezeti a Híradó esti főkiadásait Siklós András. A 47 éves, angolul felsőfokon beszélő újságíró 20 éves tapasztalattal rendelkezik a közszolgálati hírszolgáltatásban. Siklós András 1985-től 1997-ig a Magyar…..