Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balazs szenczi

60 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szabadságunkról most tértünk vissza, így utólag kívánunk boldog új esztendőt a kedves Olvasóinknak.Örömmel jelentem, hogy az új esztendő elejére elkészült új oldalunk is, mely elérhető a http://audiblog.hu címen. Reméljük, hogy az új weblapon is sokan fognak olvasni…..
Erős, üt, jól néz ki, de kényelmetlen a hátul ülőknek. - Ahogy az ABT kényelem és dizájn tesztjeink elején megfogalmaztuk, hogy mit tudunk elmondani néhány szóban az autóról, most is ezzel kezdünk. Több kép a Galériában! Ebben a cikkben a kényelemmel kezdenék, hogy gyorsan…..
"Kicsi a bors, de erős!" - ezzel a közmondással egy mondatban megfogalmazhatjuk, hogy mit tud az AS1. Mi most ugyan nem közúton készült tesztet, hanem kényelem és dizájn értékelést fogunk írni. (A bejegyzésben a képekre kattintva még több képet tekinthet meg!)Az elején…..
Tegnap, a munka végeztével előkerültek a táskákból a különböző konyhai felszerelések, és kezdetét vette az irodában az előre meghirdetett sütögetés. Rögtön az elején megfőztük a forralt bort, hogy fokozzuk a hangulatot. A tésztagyúrás, nyújtás a férfiak feladata volt,…..
Új formatervek  Néhány napja beszélgettem egyik ismerősömmel. Érdeklődtem nála, hogy ajánlásom ellenére miért E osztályt vásárolt. A pénz nem volt kérdés, de az Audi modelljeinek egybeolvadó formavilágát és dizájnját erős kritika érte. Megjegyzem, olcsóbban jutott a…..
Ez a videó a Youtube-ot böngészve nagyon megtetszett. Nem is írnék mást, a videó önmagáért beszél...  Itt említeném meg, hogy elkészült a blogunk signal videója, mely a most közölt videó elején már helyet is kapott. Ezzel egy időben a blog Offical Trailler-e is napvilágot…..
Ünnepel az Audi Hungaria, elkészült a 10 milliomodik négyhengeres benzinmotor. 1994 óta készül ilyen termék a győri üzemben. Elkészült a tízmilliomodik négyhengeres benzines motor az Audi Hungarianál. A titulus egy 2,0 literes turbófeltöltős 211 lóerős teljesítményű motoré…..
Kedves Olvasóink! Ugyan még nem említettük, de már közöljük is az első posztot, melyet egy kedves olvasónk kérésünkre küldött be. A mostani cikkünk egy gyönyörű állapotban lévő '92-es évjáratú Coupe-ról szól. Jelenlegi boldog tulajdonosa kb. másfél éve jutott hozzá,…..
Mostanában a statisztikáink azt mutatják, hogy egyre többen likeolják a bejegyzéseinket. Ebből következtetünk arra, hogy olvasóinknak nagy része jelen van a Facebookon. Amennyiben Ön rendelkezik Facebook profillal, likeolja az A-BB Blogot, hisz így időt és energiát spórolhat meg…..
Sokak sajnos nincsenek tisztában az Audi keletkezésével. Más prémium márkáknak viszont sokkal hangzatosabb, elterjedtebb a története. Például itt vannak a német vetélytársak: BMW - mindenki tudja, hogy repülőket gyártottak a megalapulás után, erre a jele is utal. Mercedes-Benz -…..
Sokak kíváncsiságának kielégítésére publikálja az A-BB blog Thomas Faustmann (Audi HUNGARIA motor Kft. Ügyvezető elnök) életrajzát. Ami számomra kellemes csalódás volt, hogy az elnök nagy családdal és sok éves tapasztalattal rendelkezik... Thomas…..
Új terv készült Ingolstadtban a következő kilenc évre, elképesztő növekedési célokkal. Érdekes lenne, ha sikerülne, bár elvileg minden lehetséges... A német márka célja az évi kétmillió autó 2020-ra. Ez azonban a jelenlegi prémium-piacnak több, mint a harmada, és az Audi…..
A régi-szép időkben, ha valaki fel akart vágni drága kocsijával, akkor az autó megvételénél nem maradhatott üresen a fekete-metál fényezés mellől a pipa. Ma ez már nem így van! Ezekben az években kezd elterjedni a hófehér fényezés, mely - mondhatjuk bátran - tényleg nem…..
Vegyünk egy átlagosnak mondható 'álomautót'! Ennek egy 3.0 TDI, kb. 245 lóerős motorja van, szériában 2009-esnél újabb autó. Az éves biztosítás ezekkel a tulajdonságokkal a Genertelnél mini cascoval is igen magas áron mozog.           …..
Kedves Olvasók!Örömmel jelentem, hogy elkészült a fórumunk, mely két témára bomlik: Autóvásárlás és Véleményezés. Az első lapon kérdezhetnek az Audikkal kapcsolatban bármit, a másodikon pedig javaslataikat, véleményeiket várjuk az oldallal kapcsolatban.A fórumra bárki…..
 Korán reggel, mikor a villamosról szálltam le, egyszer csak elsuhant előttem valami. Egy KDBH-s rendszámú, fekete A8-as volt az. Sofőrje kényelmesen kortyolgatta kávéját. Tovább haladva sikerült szembe találkoznom hőn szeretett modellünkkel, melyről a galériában külön…..
balazs szenczi 2011.09.08 16:41:50
@Utazz: Köszi, igyekszünk :)
 Ahogy előző posztunkban ígértük, itt a cikk azokról a rejtélyesnek közel sem mondható MEU-s rendszámú autókról. Az elején megemlíteném azt a 'szarvashibát', amiről egyik Olvasónk értesített minket, miszerint: "Nem a kormány tulajdona a flotta, azt csak a hazai…..
balazs szenczi 2011.09.08 16:06:23
@Utazz: Nagyon szépen köszönjük az értékes hozzászólásod. Nekem ez teljesen új, hogy volt használt is, de örülök, hogy most már ezt is tudom. :)
A horvát utamra emlékezve otthon megnéztem az ott készült képeimet, kikapcsolódás gyanánt. A képsorozat vége felé találtam a lejjebb látható képet, amelyről már teljesen megfeledkeztem a pihenés óta. A kép magáért beszél! Szegényeket nagyon sajnáltam... Az…..
Kedves Olvasók! Lezártuk a voksolást, így már nincs lehetőség a szavazásra. Az eredmények a következő képen alakultak: A8-ra szavaztak a legtöbben, majd az A7, A4, TT, R8, Q7 következett, és végül az A1 volt az utolsó. Ezen eredmények alapján októberben a fejlécképen egy A8…..
Az ABT Sportsline elkészítette az Audi RS3 átépítését, ami közel 300 km/órás tempóval tud száguldani. Korábban írtunk már egy erős RS3-ról, azonban ez most az ABT műve! A karosszériát meghagyták eredeti formájában az ABT mérnökei, hiszen az Audi RS3-as megjelenése…..
Kedves Olvasók!Ha már régóta tervezi, hogy következő autója egy Audi modell lesz, de még nem tudja melyik, akkor kérdezze szerkesztőinket! Szívesen állnak rendelkezésére az autókkal kapcsolatos kérdések megválaszolásában. A szolgáltatás természetesen ingyenes. Eddig is…..
 Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük önnek a képen látható e-bookot INGYEN. ..
• Automotive Brand Contest a Német Design Tanács szervezésében• „Best of Best": az Audi tizenháromból hét kategóriát megnyert• Az autóipar első márka- és designversenyeElső alkalommal rendezték meg az idén az Automotive Brand Contest versenyét, ahol az Audi…..
 A Burzsuj blog idén is összeállította azt a listát, melyen a jelenlegi elvárásokat mutatja be, hogy mit kell vennie egy igazi milliárdosnak. A listában szerepelnek autók, hajók, repülők... Ezekből is külön kategóriákban. Én most csak az autó részt írom ide, de ha érdekel…..
 Kedves Olvasók!Kollégám már említette, hogy lehet ajánlatot tenni a fejléc képen szereplő modellre emailben. Szeretném megkönnyíteni a szavazást, hogy ne emailen kelljen küldeni. A lent található linkre kattintva találod meg az űrlapot, amit egy kattintással el lehet…..