Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aurobin

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A Heti Hetes vasárnapi adásában a Marslakók producere megrágalmazta lapunkat és munkatársunkat" -  írja a Magyar Narancs.  Majd így folytatódik: „A fenét se érdekelné, ha Jáksó pusztán lesújtó véleményét közölte volna a Narancsról vagy Iványi Zsófiról. De Jáksó…..
Reggel végigszaladtam a tumblren, és két érdekes dolgot is találtam: az egyiken Danny DeVito lányokat kér meg arra, hogy mutogassák nekik a cicijüket (klasszik WTF kategória), a másik pedig az örök lázadó Vivienne Westwood meztelenül. A divattervezőnő imád polgárukkasztani, és…..
Már másodszorra írnak a bulvárlapok arról, hogy mennyire unalmasak az Esti showder felvételei, és hogy a műsort készítő produkciós iroda "vadássza" a nézőket. A mai Bors szerint már ingyen osztogatják a jegyeket Fábry műsorának felvételére. A lap szerint az Esti…..
Vér ugyan nincs a pucádban, de monitor mögött hamisan érvelni azt tudsz. Az, hogy a te ténykedésednek, illetve az érintett rendőri vezetők, miniszter(ek) tetteinek lesz-e jogi értelemben következménye, még a jövő zenéje, de hogy morális értelmben egy zsák szar vagy, az már…..
Muszáj még egyszer írnunk az Esti Frizbi és a Heti hetes összecsapásáról, mert eddig nekem úgy tűnt, mintha a Frizbi erőssége az lenne, hogy sokkal több embert ér el, viszont a Heti hetes a fiatalok és az értelmiségiek között erős. Mármint a nézettségi adatok alapján. Meg…..
  Egy korszak zárult le; a lázadás ideje kimúlt, a hosszú haj eltűnt, egyúttal vége a klasszik viccelődésnek is, miszerint Leslie Fat komplett nádfedeles házat/Panzergrenadier-Divisiont rejteget legendás hajzata és arcszőrzete között. Szakértőink szerint az új mű…..
Hajdú Péter számomra az egyik legfurcsább jelenség egyik megtestesítője: hogyan lesz egy átlagos tehetségű médiamunkásból "felkapott" celeb. Celeb, vagyis ismert ember, de némi negatív felhanggal: olyan ismert ember, akit a média "csinált meg", nem elsősorban…..
A Stop.hu információi szerint Orosz József napokon belül abbahagyja rádióműsorát, és gyorsan Kanadába távozik. A lap információi szerint a Kontra már csak április végéig marad műsoron, azután a rádiós műsorvezető állítólag a tengerentúlon fog tanítani. De hogy mit, arról…..
aurobin 2010.04.16 21:24:45
Még hogy a Balkánon csak csajok futtatásával, vagy cigicsempészettel lehet meggazdagodni! Inkább szamarakat kell tartani! A világ egyik legdrágább sajtját ugyanis szamártejből készítik, méghozzá Szerbiában: a zasavicai Pule füstölt sajt kilogrammja ugyanis kereken 1000 euró,…..
Így a lanyha választási kampány kellős közepén érdemes odafigyelni mindenre, ami politika, még akkor is, ha a bulvárba kell lebukni érte. Hajdú Péter a Frizbiben először Fásy Ádámot látta vendégül, aki valószínűleg először és utoljára ott mondhatta el magáról, hogy…..