Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hunpolgár

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hülye Járások Minisztériumában ez a péntek nem olyan volt mint a többi. Ezen a pénteken dolgozni kellett. Gyorsan be is pötyögte a szolgálati Nokia 3210-esbe, hogy "Segítünk! Sál, sapka, kesztyű! Belügyminisztérium”, aztán hátradőlt a székben. Légrugó, gázliftes…..
hunpolgár 2013.03.16 02:42:28
@Francois77: Amennyiben nem pénzért csinálod, akkor miért is töltesz vele ennyi időt hajnalban?

Másrészt amit ide böfögsz azok most a saját véleményed vagy tények? Azonnal ellentmondásba keveredtél. Már leírtam, rosszul csinálod. Ebben a szakmában kimondottan tehetségtelen vagy. Sorry..
hunpolgár 2013.03.16 03:02:21
@Francois77: Vagy tény amit írsz vagy vélemény. Ezt a két fogalmat csak az orbanista médiákban (!:) mossák össze és nem véletlenül. A véleményt tényként tálalják.

Egyébként szerintem neked nincs is jogsid mert nagyon nem tudod, hogy hol szoktak tájékozódni az autósok. Amikor pl. én elindulok hosszabb útra akkor előtte megnézem az autópályakezelő honlapját és induiláskor bekapcsolom az autó rádiót, hogy tudjam merre nem szabad mennem, hol van útlezárás, baleset stb mielőtt elérem az autópályát. Neked erről viszont még segédfogalmad sincs, tehát ha saját járművel veszel részt a közlekedésben az valószínűleg egy három kerekű kerékpár.
hunpolgár 2013.03.16 04:13:42
@Naaaa!: Szánalmasan röhejes vagy. Célszerű lenne ha egy időben csak egy nicken próbálnál segget nyalni. Ebből nem fogsz tudni megélni, bár tényleg alacsony a szinvonal nálatok, de azért nem nem ennyire.
  „Az összes 120 éves rézkilincset ellopták a házból” – írta kollégánk pár perce, hazaérkezve a munkából. „Ráadásul visszacsukták az ajtót, így először szerszám kellett, hogy haza tudjak jönni.” A pesti belváros frekventált és…..
hunpolgár 2012.04.26 22:18:34
@bbjnick: Veled kapcsolatban biztosan mindenki felfogta, hogy egy fff-el áll szemben. Félnótás Fanatikus Fasiszta akinek mindenről csak a monomániája jut eszébe.

Amikor társasházban laktam kétszer sikerült talákoznom szorgalmas fémgyüjtő úriemberekkel, mindkét alkalommal munkásruhában voltak, még valami logó-szerű is volt a szerkón és nem cigók voltak. Viszont gyorsan tudtak szaladni, biztosan sportemberek voltak. Mindkét alkalommal felújítás volt valamelyik szomszédban. Valószínüleg onnan kóboroltak el némi mellékest keresni. Az amelyik a nagy alumínium fogantyút próbálta meg lecsavarozni a bejárati ajtóról, kisértetiesen hasonlított a helyi jobbik plakátján lévőre az önkormányzati választások idején, csak gyorsabban mozgott.
hunpolgár 2012.04.27 00:06:03
@Advanced Flight: Mit akarna jelenteni eme a magyartalan böfögésed?

A bbjnicket már meguntad?
Újabb szupersztárral bővült a blogger társadalom, most maga Fodor Gábor kezdte el csapatni véleményét, ami úgy kellett nekünk, mint egy falat kenyér. Bődöcs Tibor mondta a szinte már klasszikusnak mondható monológjában, hogy Torgyán doktor alakját időről-időre fel kell…..
A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal nyár óta folyamatosan végzi a magánnyugdíjpénztárak átvilágítását, ennek első szakasza zárult le most. Selmeczi Gabriella szerint miközben a pénztártagok egyéni számláján veszteséget írtak jóvá, addig saját maguknak jutalmakat osztottak,…..
hunpolgár 2012.01.06 03:38:50
@balance: Te még a szolárium csirkénél is butább vagy, bár nem gondoltam volna eddig, hogy van attól lejjebb is.

Nekem szép hozamot produkált a nyugdíjpénztár , de persze volt olyan mint pl. AXA ami nem. Választani tudni kell. Mondjuk jobb lett volna ha a hozamot a nyugdíjas éveimben kapom meg.

Az állami nyugdíjban ugyanis nem lesz hozam, jó esetben azt kapod amit befizettél, ami akkor valószínüleg egy-két doboz gyufára lesz elég az infláció miatt, ha az olcsóbbikat választod. Persze ez is csak az optimista verzió, mivel valószínüleg az állam azt sem tudja majd akkor kifizetni ha a demográfiai tendenciák ilyenek maradnak.

Ugyanis ebben az állami rendszerben (ami pont ugyanaz mint a kommunizmusban) 3 dolgozó béréből tudnak levonni annyit ami elég 1 nyugdíjra (tudod a kb.: 30%-os levonás a béredből). Jelen helyzetben kb.: 3 800 000 dolgozónak kellene eltartania a cirka 3 millió nyugdíjast. A szomszédod segítséggel még te is ki tudod számolni, hogy közel sincs meg a 3-szoros szorzó, persze csak ha a szomszédod nem fülkeforradalmár. Ha az, akkor keres valami értelmes embert a számításhoz, tehát ne fidesz-szavazót.

A demográfiai helyzetből következik, hogy az állami nyugdíjra épülő rendszer nem tartható fennt, mert túl sok a nyugdíjas és túl kevés a dolgozó (befizető). 20 évvel ezelőtt ezért döntöttek úgy, hogy váltanak és jöjjön a magán nyugdíjpénztár, mert az előző rendszer nem tudná biztosítani a nyugdíjakat. Most ezt a 20 éves megtakarítást (is) felélte a bóvli kormány ők sem tudják megmondani, hogy mire ment el. (Az eladózottság ugyanis nőtt.) Mivel a demográfiai helyzet ennél már csak rosszabb lesz az előrejelzések szerint, ezért nagyon valószínű, hogy amikor te és többi bárgyú bürkeforradalmár nyugdíjba megy akkor nem lesz nyugdíja. Azt fogják neked mondani, hogy járni jár, csak nincs miből.

És akkor majd mehetsz hőbörögni a valamikori FIDESZ székház elé, csak addigra a fideszes komcsizó komcsik már rég valahol egy mediterán szigeten fogják élni a nyugdíjas éveiket abból a bár milliárdból amit tőlünk nyúltak le.
Október 23-án bejelentettük, a mai nappal elindítjuk az Alternatív Köztársasági Elnökválasztást. MIÉRT? Azért, mert unjuk a régi arcokat. Azért, mert unjuk az álügyeket. Azért, mert VAN alternatíva. Azért, mert tele van ez az ország jó arcokkal és jó ügyekkel. Találjuk meg…..
hunpolgár 2011.12.30 23:48:47
@tillatu: "tillatu 2011.12.30. 23:43:45
@hunpolgár: ezt most nem értem ..ezt mire írtad?? "

"tillatu 2011.12.30. 23:23:29
@hunpolgár: clintonék 1992-ben hozták meg azokat a törvényeket ,amelyek nagymértékben liberalizálták a banki hiteletést és elhitetté az amerikaiakkal,hogy mindenkinek lehet saját családi házas ..tök irreális volt.. "

Je?
hunpolgár 2011.12.30 23:51:37
@tillatu: "tillatu 2011.12.30. 23:47:40
@hunpolgár: elég baj az hogyc egy országnak nincs nemzeti bankja!! "

Másképp oldották meg, így ezzel a tudattal kell együtt élned. Van FED-jük jól meghatározott feladatkörrel.
hunpolgár 2011.12.31 00:01:51
@tillatu: Nem tudom ki az a "Kálmán Olgica" csak azt tudom nem csak tanulatlan vagy hanem bunkó is.

Érveid nincsenek, a szavak jelentését nem ismered, az alapfogalmakkal sem vagy tisztában emiatt vitázni sem tudsz. Olyan vagy mint egy papagáj, az itt-ott hallott rakosgatod egymás után, reménykedve hogy a többieknek ez nem tünik fel.

Ignore on..
Van ugye a Szabadság téren az USA Nagykövetség. Már vagy 80 éve ott vannak és azt is megértem, hogy igyekeznek megvédeni magukat.Ezért vannak ugye randa oszlopokkal teletűzdelve a park ágyásai, nehogy valaki robbanóanyaggal tömött autójával nekik száguldjon. (Nevezhetnénk…..
hunpolgár 2011.11.21 02:49:53
@hagyma: Angol anyanyelvü ha fényképezést akar tiltani nem ezt írja ki.

Olyan nagy különbség nincs az amerikai és a brit angol között, legalábbis ebben. Szemlátomást egyik angolt sem ismered, még egyszer leírom: a tiltás másképp van.

A többi hozzászólásodból pedig az is kiderül, hogy a Szabadság téren sem jártál az elmúlt 50 évben, segédfogalmad sincs, hol van és hogyan közelíthető meg az amcsi nagykövetség.

Csak nem te is lelkes és tudatlan vidéki bevándorló leszármazott vagy?
hunpolgár 2011.11.21 03:13:22
@Teszt.Elek: Ha valamit nem szabad azaz tilos leginkább musn't -al nyomatékosítják az angolban sok évvel ezelőtti tanulmányaim szerint. A fényképezés tiltását leggyakrabban "Photography is prohibited" formában láttam, de elképzehető, hogy másképp is előfordult, de nem "No photography" formában. Ez utóbbi nekem olyannak tünik mintha egy magyar anyanyelvű csókos valaki magyarból egy szótárral tükör fodított volna, mert jó bónuszt adtak érte.

Kipróbáltam a Google fordítóban is hátha az utóbbi években gyökeresen megváltozott az összes angol nyelvjárás és én tudom rosszul, de a Google translate is a "Nincs fényképezés"-t dobta ki fordításnak. A hülye amerikaiak ott Google-nél biztosan nem tudnak angolul, talán írjál nekik.

Várható még további tudatlan kötekedés vagy mehetek aludni?
hunpolgár 2011.11.21 03:21:07
@Teszt.Elek: A szótár szerint egyébként "no" elsődleges jelentése az, hogy "nem" másodlagos jelentése "semmi(féle), nagyon kevés".

:)
Néhány hónapja eljutottam oda, hogy az ország hosszútávú jövője szempontjából legveszélyesebbnek nem Orbánt, hanem a jelenlegi ellenzéket látom, illetve mögötte a társadalmat. Nyilván ehhez hozzájárult a kormány is, aki intézkedéseiben és kommunikációjában ugyan minden…..
Tettlegességig fajult a feszültség a Jobbik egyes politikusai és a párt rendezvényein korábban rendszeresen erődemonstrációt tartó Betyársereg között. A párt alelnöke, Novák Előd egy gyulai rendezvényen találkozott a betyárokkal. A társaság egyik tagja nagy nyilvánosság…..
hunpolgár 2011.09.27 01:20:18
@Sarkalatos hozzászóló:

"Azért nézzük át a hozzászólásod:"

Beszélsz magadhoz és válaszolsz is magadnak. Ez komoly pszichológia problémát jelez. Fogadjunk, hogy a TV hiradónak is visszabeszélsz. Ennyire egydül élsz?
hunpolgár 2011.09.27 02:26:48
@Sarkalatos hozzászóló:

Te tévedésben vagy, nem beszélgettünk. Megválogatom, hogy kivel beszélgetek.

Én tényeket írtam, te pedig mellébeszéltél.

Néhány konklúziót azért le lehet vonni. Vona azért magyarosított, hogy főállású magyarkodó lehessen. A szánalmas magyarázkodásod a nagyapáról akit majdnem így hívtak csak mégsem, egy eléggé átlátszó rizsa.

Ha a problémák és megoldások oldaláról nézzük a dolgokat, akkor egyértelmű, hogy a Jobbik nem a megoldás hanem a probléma része.

Jobbik nem ad használható választ vagy megoldást semmire csak uszít. Az alacsony műveltségü emberformájúak alantas érzelmeire próbál hatni, jelenleg csökkenő sikerrel. Nagy a konkurencia, nőtt a szélső jobboldali demagógiából megélni akarók száma, de a valamikori szavazóiknak, az idiótáknak is kezd feltünni néhány furcsaság, ezért relative csökkent a szavazási hajlandóságuk.

Emiatt megindult a harc a szélsőjobbon belül a pozíciókért és időnként a vita hevében náluk megszokott módon egymást ütik. Néha verbálisan néha fizkailag, ilyen az élősködők kenyérharca. Lesz ez még durvább is, mikor kiderül, hogy hány un. "képviselőnek" nem lesz helye a csökkentett létszámú parlamanetben.
Sárdobáló "Kedves Viktor" 2011.04.17 14:30:00
Pac-Manizáció holnap 2-kor! Hogy mi az? Innen megtudhatja!Fodor Gábor nyílt levelet intézett Kedves Viktorhoz. Ez a levél igazi kincs: lépten-nyomon megtalálható benne az, ami miatt az SZDSZ megbukott. Ilyeneket ír:Nem szabad visszamenőleges hatállyal törvényeket alkotni, a független…..
Fefe lőtte ezt a remek magyarnak látszó cseh tejfölt az Auchanban, ami szintén rádobott egy lapáttal az illuzióra. A tejföl dobozán alapból az a bullshit, hogy magyar ízek - nemzetközi minőség, de ez azért talán tényleg túlzás:A csatolt fotó a Dunakeszi melletti Auchan…..
Piroslap Egy újabb jófej jobbikos 2010.03.22 05:58:00
Múlt héten még úgy gondoltuk, hogy Király András (volt) Jobbik-szóvivő érdekes fotósorozata egyedülálló a maga nemében. Király füvezett, és nagyon jól érezte magát egy kanadai meleg felvonuláson - bizonyára kizárólag tanulmányi célból. A képek mellett volt…..
Onlinemarketing blog Félcédulák 2010.03.11 22:10:00
Alig egy hónap múlva választás. Alig egy hétig lehet még leadni az ajánlószelvényeket, ami nélkül nem indulhatnak a jelöltek, nem állíthatnak a pártok listát. A nagyoknak ez nem gond, de a kicsik számára ez erős kihívás. A két legnagyobb kicsi, az MDF és az LMP számára…..
hunpolgár 2010.03.12 00:04:43
@Konrad: Kispofám, nem ártana tisztában lenni legalább a minimális alapokkal, mielőtt saját blogban égeted magad.

A HTML fájlt is letöltöd a gépedre, az internetezés az így működik.Szokj hozzá.

Ha nem töltöd le, nem látod.
hunpolgár 2010.03.12 01:07:49
@Konrad: Nem gondoltam volna, hogy van olyan ember akiben annyira túlteng a magamutogatás, hogy az sem zavarja ha ennek kapcsán kiderül az igen nagy mértékü tudatlansága.

A probléma ott van, hogy a "fejlődés" eredményeképpen bármely informatikai analfabéta meg tudja jeleníteni gügyögését a WEB-en és azt hiszi, hogy ez jól van így.

Mivel az indexnek úgy tünik túl drága lenne saját csökkent tudásút tartani, ezért inkább szemezget a felhozatalból és kirakja az elérhetőségüket oldalára. Ezzel két dolgot mindenképpen elér:
1. Akit egy kicsit is zavar az idiotizmus, nagy ívben kerülni fogja az indexet.(Ők lesznek kevesebben, mert a magasabb IQ-val rendelkezők eleve kevesebben vannak.)
2.A hasonló tudásuak viszont az indexen fognak gyülekezni és mivel ők vannak többen, az index látogatottsága nőni fog.

A fentiekből következik, hogy a te blogodat még sokszor fogják az első oldalra tenni, mert ez az üzleti érdekük. Legalábbis azt hiszik.
hunpolgár 2010.03.12 04:54:46
@borzzz: Jézusom, hogyan mondjuk neked (is) , szótagolva ?

A posztírónak (bértolnok vagy csak szimplán tudatlan) az volt a legnagyobb gondja, hogy valamit le kell letöltenie a gépére hogy lássa a tartalmát. A szerencsétlent azt hiszi, hogy az a HTML file amit browser megjelenít a képernyőn az csak úgy manifesztálódik a gépén mint eső után gomba és nem letöltés utján kerül oda. Tehát még egyszer: a nagytudású posztolónak, az volt a baja a pdf-el, hogy le kell tölteni.. Ragozzuk még?

Nekem ez az egész olyan, mintha a gazdi arra utasította volna az összes alkalmazottját (portást,takarítót, stb.) hogy kössön bele ezekbe a zavaró kispártokba és a tudásukból ennyire futotta.

Ha mondjuk valaki a saját bevallása szerint online marketingben utazik, minimum illene tisztában lennie az online fogalmával. Mert ez így nagyon szánalmas.
Korábban már írtunk arról, hogy Orbán országkockázatnak számít  a S&P hitelminősítőnek. Most a Financial Times írt az ország választások utáni kockázatosabbá válásáról, de lássuk az eseményeket sorjában: Magyarországnak erős vezetése lesz, ha a Fidesz megnyeri…..
Most, hogy nincsen BKV, időnként jár a MÁV, benzinre nincsen pénze sok embernek, akinek meg van, az dugóban ül, nincs mit csodálkozni azon, hogy sokan a legősibb helyváltoztatás egyikét, a gyaloglást választják A pontból B pontba való jutáshoz.Időben felismerte ezt a Centrum…..
hunpolgár 2010.01.14 15:16:54
@Kerecsenyfa:

Hőbörgésed előtt valahonnan importálj egy kis szürkeállományt, mivel neked kétésgbeejtően kevés van.

Tavasszal országgyűlési és nem önkormányzati választások lesznek és neked szemlátomást problémáid vannak ezeknek a fogalmaknak értelmezésével.
Ha már muszáj résztvenni ebben a töklámpás amerikai idiotizmusban, legalább vigyünk egy kis igazi nemzeti horrort a buliba! Az Index Ultimate Halloween Álarcmegoldással ® ön annyira ijesztő és egyszersmind jófej lesz, hogy ismerősei nem győznek majd álmélkodni!Nincs más dolga,…..
Néhány napja ebben a rovatban is utaltunk már röviden arra az Indóház nyomán, hogy rossz hírek jönnek a nyíregyházi kisvonatról. És valóban, a MÁV közleményéből az derült ki, hogy mától erősen rövidített útvonalon járnak a szerelvények a keskenynyomközű vasúton. Bár…..
   Az Army of Lovers együttes tagjainak öltözve végigvonultunk ma a Meleg Méltóság Menetén. Láttunk egy csomó fiút, lányt, meg a kettő közötti mindenféle átmenetet, de semmi durvábbat annál, ami nap mint nap megfigyelhető a Gödörnél. Egyetlen sokkoló élményben…..
hunpolgár 2009.09.06 01:23:15
Én azt értem, hogy az uszítható jobbágyok b@sztatják azokat akik minden ember így köztük a homoszexuálisok emberi jogaikért is lépnek, mivel agy tevékenységük eléggé vegetatívnak tűnik már messziről is, de nem lehetnek annyira hülyék, hogy ne vegyék észre, hogy az őket felhergelő buzizó buzik mint a Jobbik és a Fidesz továbbra is análisan kompenzálja a vágyait. Talán meg kellene interview-olni Szájer és Vona elvtársakat.
Nem látogatta meg a kórházban, telefonon sem hívta Hungaroringen életveszélyesen megsérült csapattársát a finn exbajnok.”Kimi nem keresett, egy videón láttam, amin minden pilóta beszélt, ő volt a legnyugodtabb. A kórházba küldött egy üdvözlő lapot, de nincs ezzel semmi…..
w Neveket akarok hallani 2009.03.21 16:59:11
Ha a szocialisták azt hiszik, hogy eltölthetnek két hetet pöcsvakargatással, akkor éppen elkövetik az utolsó súlyos hibájukat. Az új miniszterelnököt napokon belül meg kell nevezni, vagy legalább azt a kettőt-hármat, aki szóba jöhet. Itt most nem lesz szundikálás, nincs tévé,…..
hunpolgár 2009.03.21 20:19:05
@malacka69 megélhetési dolgozó:

Nem igazán szeretnék lesüllyedni a te szintedre és provokálni sem akarlak mert úgy tűnik, hogy elgurult a kedély javítód és még képes lennél még kárt tenni magadban. Orbán fizet neked a mocskolódásért vagy ez a jellemedből fakad?

Ezzel az energiával akár azt is mondhatnád, hogy azért volt jó az Orbán kormány mert szépen tudott mosolyogni azokra akikkel együtt voltak kommunisták.
hunpolgár 2009.03.21 20:36:49
@malacka69 megélhetési dolgozó:

Értem, tehát a jellemedből fakad.

Azt is értem, hogy a többiek miért néznek levegőnek, ezentúl én is ezt teszem.

Csak még egy gondolat: én tényeket írtam, te pedig előrángattál valami baromságot. Mi köze az Orbán kormány időszaka alatt bekövetkezett 3-4 szeres lakásár emelkedésnek ahhoz hogy a GDP arányos államadósság megbuktatta azt a Kádár rendszert, amely a FIDESZ köpenyegforgató második generációs kocsijait kitenyésztette?
hunpolgár 2009.03.21 20:40:49
@hunpolgár:

Bocsi az elgépelésért, nem kocsijait hanem komcsijait...