Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kámfor

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három óra 45 perc. Az előre jelzett műsoridő volt az első jele annak, hogy az X-Faktor első élő adásával nem kéne foglalkozni. Ez öt sorozatepizód zsinórban, az elmaradásod tetemes, legyen eszed. Oké, csak belenézek, és megyek. Aztán amikor a nyitóképben Kiss Ramóna a pizsama alatt láthatóan…..
Kámfor 2017.10.15 11:32:46
Úristen ez a műsor! Azért meg kell védenem Ramónát, először vezetett élő műsort és nagyon igyekezett. Az esendőségével pont aranyos volt, kizökkentett kicsit az egész műsor brutális unalmából... Persze a villantás az elején nagyon kellett, de legalább megnyugodtunk, hogy van rajta bugyi. Utána próbálkozott, igyekezett, és izgult. Az opera énekes csaj amikor a végén megszeppenve azt sem tudta hol van, ezért tépte ki a kezéből a mikrofont, ő meg próbálta vissza szerezni, azon a közelharcon jót röhögtem. Szerintem jó műsorvezető lesz belőle, de kell neki időt hagyni. Trilla és Liptai is az elején brutál gyengék voltak, a BB idején fizikai fájdalom volt amikor a harsány tyúkanyó és az idétlen pálcikaember szerencsétlenkedett a képernyőn (igaz, néha most is), de nekik van legalább 20 év előnyük ebben a szakmában, és belerázódtak. Most kell adni neki is időt. Belerázódik, csak tanítsa meg valaki a papírt úgy olvasni, hogy nem az orra elé tolva betűzi amit írtak rá, mint valami félvak könyvelő. Próbáljon meg úgy csinálni, mintha tudná is mit olvas, mert többször volt olyan érzésem, hogy velünk együtt lepődött meg ő is azon az információn, ami a papírokra volt írva... No nem a szavazás eredményénél, hanem annál pl., hogy lehet szavazni is a műsorban szereplőkre.

Maga a műsor olyan volt végig egyébként, mintha gyártó szalag mellett robotoló munkások egy műszakot toltak volna le valami műanyag szappantartót készítő gyárban. Bementek, becsekkoltak, beöltöztek a bohócruhába, aztán érzéstelenül letolták az egészet. Mindenkin látszott csak legyen már vége, megfutották a kötelező feladatot, de többet nem akarnak, mert az extra prémium lenne amit nem kapnak, úgyhogy amit megkövetelt a szerződésük összehozták, aztán mehetünk kocsmázni.

A zsűri pocsék volt. Nem volt szabad senkiről rosszat mondani, kiállt Violin P, akiben ott csillogott végig a baltával fel is szeletelhetnélek titeket pillantás, lenyomta a... performanszát, mindenki röhögött, aztán kiálltak és dicsérték mennyire jó volt. Én meg ott ülök a fotel előtt és mondom miaf*sz, most én haluztam azt ami volt, vagy ezek haluztak valami mást ?! De az biztos, hogy valami nagyon nincs szinkronban. Egyetlen alkalommal láttam a zsűritől a felszo**s helyett tényleg nyomokban szakmai kritikát tartalmazó véleményt formálni, amikor a Rádiós Mobsterek lenyomták a mi el tudjuk nyomni még a légvédelmi szirénát zeneszámukat is. Mikor ByeAlex közölte, hogy zseniálisak vagytok, fenomenális kozmikus erőtök van, de ez most annyira azért nem tetszett. Döbbenten ültem is, hogy úristen ezért ki fogják rúgni! Mert akkor már leesett látva a zsűri egész estés ámokfutását, hogy ez emberre lefordítva kb. annyit jelentett, apám ez annyira szar volt, hogy vérzik az agyam. De ennyi, a többiek semmit nem tettek hozzá a műsorhoz... Egyébként a hangosítás annyira pocsék volt, hogy a francia reneszánsz festőnek öltözött énekesük azért is tudta túlordítani a zenekart, mert egyszerűen a zenészeket alig lehetett hallani... Először azt hittem tönkre ment a tévém, aztán mikor hallottam az előadást, még örültem is neki, hogy ennyit hallok csak. Viszont a zsűrihely csak egy VIP páholy mindössze, amiben a 80-as éveket újra élő Disco Stu, egy dominának öltözött csaj, egy selyemfiú emosnak öltözött gonosz ikertestvére, és persze az elengedhetetlen lila csokornyakkendős falunapokra turiból beszerzett kosztümös táncdalénekes nézhették az egészet. Több szerepük nem volt, mint elmondani ez olyan szupi volt, hogy már vérzik a fülem, és mini rózsaszín elefántok kalapálják az agyamat, aztán jöhet a következő büntetés.

Az előadók nem emlékezetesek, de nagyjából le lett írva. Az operaénekes nagyon jó, de könyörgöm ne csináljanak belőle popsztárt! Azzal viszont nem értek egyet, hogy a szopránhangú Norbi minek. Szerintem ő az egyetlen akinek lehetne komolyabb karrierje is, mint haknizni egy falusi gagyi fesztiválon. A srác meghökkentő hangjával simán elmehetne new age vagy epic zenét készíteni, és jól meg is találták a neki illő zenestílust a műsorban. Pont a különcsége miatt lehetne sikere... Ha felkapja valami épeszű producer és kiviszi olyan helyre, ahol nem annyira korlátoltan gondolkoznak, mint itthon, akkor a srácból lehetne egy második Enya. :)

A műsor hossza viszont húb+. Éjfél körül már arra ébredtem fel, hogy ez még mindig megy ? Ilyen érzés lehet kb. egy 4 órás előadást hallgatni az afrikai sivatagi törzsek gumó gyűjtögetési szokásairól. Egyszerűen kínszenvedés volt végig ülni, és ha az RTL komolyan gondolja, hogy ilyen brutális hosszú idővel tolja ezt, és továbbra is az egyetlen szórakoztató rész Ramóna bakijai lesznek, miközben a zsűri még abban sem fog a szófosás közben véleményt formálni, hogy tejjel vagy cukorral kérik a kávét, akkor a döntőre szerintem marad a VIP páholy és Ramóna nézőnek, a TV2 meg leadhatja a beszt of tényeket, az is nézettségi csúcsot fog dönteni.
Az elmúlt fél évben vagy négy meghívót kaptam kisebb-nagyobb átadásokra a Városmajorba, de egyikre se tudtam elmenni. Úgyhogy fogtam magam és a héten egy délelőtt odametróztam megnézni, mi minden változott a budai ligetben néhány hónap alatt. Bár belekötni apróságokba bele…..
Ahhoz képest, amit tegnap reggel Sebestyén Balázs előadott a Class FM Morning Show című műsorában, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma,…..
Kámfor 2013.09.27 11:57:20
@Leadfoot: látom nem sűrűn szoktál reggel rádiót hallgatni. a nagyfejű a reggeli rádiózás titánja a többiekhez képest akik akkor vannak műsorban a többi csatornán. ezért vannak rajongói, mert ő a vakok között a félszemű. ez van. gyenge a mezőny.

ha meg tovább csavarodik ez a történet, jövőhéten úgyis kideríti az egyik adásban, hogy ő csak viccelt és a fólia sisakot is levette már, mert nem a káros agyhullámok ellen hordta, hanem csak megvédte a fejét az esőtől.
Mike Burroughs egy olyan srác, aki magasról tesz a szabályokra és a normákra, akit valószínűleg hidegen hagy a mások - és főleg az irigyek - kritikája. Mike Burroughs éli világát odaát és meglehetősen költséghatékony módon szórakoztatja magát: rozsdás dolgokból csinál…..
Amikor podcaster kollégám Laci rákérdezett, hogy nincs-e kedvem megenni egy kicsit nagyobb hamburgert, mondjuk úgy két kilósat, egy pillanatra Adam Richman helyében éreztem magam, aztán a realitás erőt vett rajtam, és közöltem, hogy ki van zárva, azok az idők már elmúltak, amikor…..
Az XDA-n és már fórumokon keringenek ezek a gyűjtemények a rootolt élet örömeiről. Összegyűjtöttem egy maroknyit - Ti hozzá tudtok még tenni valamit? Tudod, hogy rootolva vagy, ha... ...a csajod gyanakodni kezd rád, mert sosem ér el telefonon, pedig te csak új romokat…..
Flashmobot rendeztünk, méghozzá az elsőt az Egy nap a városban történelmében. Az ötletet egy kanadai videó adta, amiben tucatnyian tapsolták meg az a nőt, aki felvett a földről egy korábban szándékosan elhelyezett üres flakont, és kidobta a szemétbe. Az üzenet egyértelmű:…..
Érdekes dolgokat szeretne a Levegő Munkacsoport. Például, hogy az alig pár hete közfelháborodást okozó Budaörsi úti buszsávot vissza kellene állítani. Méghozzá egészen végig, az Erzsébet-hídig egybefüggővé kellene tenni. Érvként hozza fel, hogy Őrmezőn, a lakossági…..
Csoki egy mindnyájunknak kedves témát feszeget. Tényleg, ha valaki egyszercsak ki akar szállni egy fórumból, és minden régebbi hozzászólását töröltetni akarja, vajon megteheti-e ezt? Kedves Zugügyvéd, egy remélhetőleg érdekes témát szeretnék felvetni a…..
Kámfor 2011.03.04 01:34:53
@R9naldo: jujj, tisztára izgatott lettem! nagyon izgalmas amit írsz, tehát a rendszám is személyes adat. vagyis én reggel kimegyek leszedem a rendszámot, mert nem járulok hozzá a személyes adatom közzétételéhez. tehát ha a rendőr emiatt piszkálni akar majd hivatkozom erre és ha emiatt kiröhög, akkor majd hivatkozom rád, hogy r9naldo ezt mondta nekem a zugügyvéd blogban, keressék meg őt, hiszen az r9naldo egy személyes adat ami alapján azonosítható vagy. ok ? :))

ha a rendőr ezek után mégis feljelent egyedi azonosítóval visszaélés vagy ilyesmi miatt, akkor vállalod, hogy képviselsz a bíróságon ? kámfor vagyok, ez a személyes adatom ez alapján már úgyis tudod ki vagyok. :))) köszi!
Örök világosságot nekik, az emberekre még egy villanykapcsolót se szabad bízni, nemhogy komolyabb dolgokat. Semmit. Vélemények az azonos című írásunkról...
I'll tell you what I want, what I really really want,So tell me what you want, what you really really want,I wanna, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna really really really wanna zigazig ha.Nem azért szeretjük, mert jó szövegeket ír.Még csak azért sem, mert anyai kedvesség árad belőle:Vagy…..
A Wall Street Journal riportja szerint legalábbis különös helyzet alakult ki azóta, hogy az Apple bejelentette: ő is belép a mobilmarketing bizniszbe az iAd-vel. Noha elsőre azt lehetett hinni, hogy az iAd elszívja a többi szolgáltatótól a melót, mindenfelé élénkülés…..
„Drágám, felakasztanád a lótuszvirág-zakómat?” Kell ennél hatásosabb belépő, mikor megérkezel a haverjaidhoz egy borvacsorára? Persze fennáll a veszélye, hogy fuldokolva nevetnek majd rajtad a szemetek, de csak azért, mert nem tudják, hogy a lótusz szövet mennyire menő…..
Kámfor 2010.11.09 22:49:36
@baliquez: így van, a tisztességes burzsujok irrtóznak a gyémántoktól és egyéb ékkövektől is! :)
Az RTL Klub idei őszének legnagyobb költségvetésű műsora az X-Faktor, a formátumot a csatorna most megvette, nem másolta, mint a Csillag születiket vagy a Szombat esti lázat, ugye. A szakajtónyi lóvéért cserébe kapnak egy olyan, bevált menetrendet, ami a briteknél 11 millió…..
Kámfor 2010.08.30 17:43:18
ez a műsor egy színes celofánba csomagolt dáridó volt lagzilajcsival a nyugdíjas és az annál fiatalabb korosztálynak. a különbség csak annyi, hogy a dáridó ciki volt a tudatos nézőknél, a zámbódjimi meg már nem üt, pedig ott lajcsi nem vette ilyen hülyére a nézőket... előre megmondta, hogy ömberek ez megrendezett, itt a néző azt hiszi tudatos fogyasztó, és tényleg számít, hogy nézi. mert ez nem dáridó, ez vetélkedő, ez nem ciki. ezért is nézi ezt, és nem a másik szart a "megafost", mert az meg ciki. :)

elérték amit kell, a számukra értékes 18-40 év közötti "tudatos" néző ezt nézi. és az egyik fele azért, mert kíváncsi mi lesz ebből, jobb lesz-e a műsor, a másik fele meg azért, mert ő annyira tudatos, hogy rögtön átlátta ezek átverik a nézőket és ő majd röhög ahogy mesterkélten eljátssza a zsűri a szerepét. zseniális recept, mert hozza a nézőt ígyis-úgyis.

a megasztár is ilyen fos, tévedés ne essék, de ott nem ennyire látványosan amatőr színészek a zsűrítagok (vagy legalábbis nincsenek ennyire amatőrnek beállítva), és nem látszik, hogy mennyire előre le van válogatva a kis csapat akik bejuthattak. ott még talán hisznek annak az illúziójában, hogy a pénzcsapolás mellett azért szórakoztatni is kell a népet.

itt az volt a borzasztó, hogy a műsor jellegéből adódóan kapsából az elején kiszámítható volt a séma... kb. 5 produkciót láttunk akik bejutottak, azoknak még az emésztési szokásait is dramatikus narrációval vezették be, ők voltak a fontosak, közben a többi "bejutóból" akik szintén később játszanak meg 5-5 másodperc volt. miért ? ezek miért voltak különlegesebbek, mint akiknek 5 másodperc jutott ? azoknál miért nem tudhatjuk miért és mivel is jutottak tovább ? itt már bukott a hitelessége a műsornak, hogy az nyer és az bohóckodhat a nézők előtt aki tehetségesebb... node ez van, ha ez dönti a nézettségi adatokat, hát ez dönti. :)
Rendben, túloztam a címben. A teljes büdzsénk kicsit több volt öt százdollárosnál, de nagyjából ennyit szántunk az autóra. Ennyiért akartunk venni valamilyen gépet, hogy átguruljunk vele New Yorkból San Franciscóba nagyjából két hét alatt. Hogy sikerült-e, majd kiderül a végén, ugorjunk inkább a…..
Kámfor 2010.08.29 00:48:47
@volánrulz: hoppá, lassíts kicsit barátom, szedjél valamit amitől nem leszel ennyire izgatott. rossz lehet ilyen stresszben élni. :) az önkormányzati választások után nem fognak ők semmilyen törvényt hozni. ezer oka van miért. :) valszeg el lesznek foglalva a margitsziget áthordásával a parlament elé. :))

a többi stresszelő is akik szerint ez maga a borzalom meg humortalan szemét, azoknak sem kell így izgulni. sajnos az elhangzó poénok mögé kellene látni, tudom ahhoz először érteni kellene mi is volt ez, az meg nehéz dolog. :) látni kellene itt nem az elhangzott hülyeségek, hanem a megformált karakter a poén, az egész egy paródiája az utóbbi pár év politikai elitjétől elhangzó baromságokra. :) akik meg ezen röhögnek azok vannak annyira értelmesek, hogy ezt átlássák, nem kell ezért rájuk irigykedni. csúnya dolog az, meg amúgy is korpásodást okoz. :)
Hot Rodos Ricsivel utoljára egy hónapja, Agárdon találkoztam. VMax Zsolt azzal vezette fel, hogy zseniális, mit művel a csávó a lemezekkel, és hogy majd ő csinálja a Cougar tetejét. Vélemények az azonos című írásunkról...
HabiBárpult Két Futurama videó 2010.06.18 15:47:00
Az első egy másfél perces sneak peek, a június 24-én induló 6. évad premierjéből, a másodikban pedig megnézhetjük az 5 évad történéseit, 7 percbe sűrítve. (a sorozat amúgy majd' 7 év után tér vissza, hiszen az utolsó részt 2003. augusztus 10-én láthatták a rajongók)…..
Belsőség Csúnya gazdagok! 2010.02.03 11:34:00
  Egy 30 milliós ház után 75 ezret kellett volna fizetni. Egy félmilliós Saab vagyonadója: 61 ezer. Vélemények azonos című írásunkról...
A Mirror hívta fel a figyelmet a BulletFlight nevű alkalmazásra, ami egy nagyon hasznos kis progi, ha valakinek jó messziről akarod cafatokká lőni a fejét. A program, amit a lap szerint az Afganisztánban szolgáló katonák is előszeretettel használnak, segít kiszámítani a golyó…..
Kámfor 2009.12.31 13:25:18
@applefan: már lehet kapni olyan appot is ? :))
Kámfor 2009.12.31 13:34:43
@applefan: mibe, hogy idő előtt tönkrement az antiterrorista érzékelő csipp! van ilyen. :)
Kámfor 2009.12.31 13:36:16
@birorichard: na az is egy veszélyes eszköz. fogadni merek, hogy olyan is van az amerikai katonák túlélőkészletében az iphone mellett. :))
  Olyat teszek, amiért Magyarországon akasztófa jár egy újságírónak – védelmembe veszem a francia autókat. Gondolom, ezzel rögvest sikerül is megnegyedelnem e cikk olvasóbázisát, hiszen a többség ezzel rögtön át is kattintott a kapcsolódó Belsőség-posztra.…..