Regisztráció Blogot indítok
Adatok
O_verdose

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szemelyinfo "Dva" Kezdődik... 2010.03.06 12:14:08
2010...A választások éve...Megkezdődnek a hatalmi harcok kicsiny falunkban.Vajon ki lesz a "Király", kinek sikerül a legjobban megalázni és bemocskolnia mostani vezetést hogy aztán büszkén a helyére léphessen? Talán alegjobb megoldás az lenne ha mindjárt kampánycsenddel…..
O_verdose 2010.03.13 14:17:37
@Vakac: Teljesen egyetértek veled!Borzasztóan elkeserít, hogy nem tudok annak örülni, és nem tudok büszke lenni arra, hogy kis településünkön is megemlékeznek a Nemzeti Ünnepünkről, mert ahogy vélekedsz, szerintem is gusztustalan önfényezés az egész.
Próbálok túllépni azon, hogy azok az emberek, akik ezt szervezik, áskálódó, feljelentgető, fenyegetőző alakok, akik tévedhetetlenül hiszik magukról, hogy csak az a jó amit ők csinálnak, csak sajnos már annyit ártottak ennek a közösségnek,hogy nagyon sokan nem tudunk elvonatkoztatni, és maradéktalanul örülni.
Komor "úr" és társai ismét bebizonyitották milyen szegényes,beteges és sötétaz ő lelkiviláguk. Elég undoritó és erkölcstelen húzás belekeverni a gyerekeket ésa Mikulást az ő gyülölködö primitiv hadjáratába. Hogy a Donki "urat" már gyermekkorában is…..
O_verdose 2010.01.04 13:58:56
@turulspot: Vélemények!Gondolatok!
Ne baj ha azt gondolod hogy zagyvaságok, csak egy dolgot nem értek, ha valaki nem ért egyet a donki véleményével, akkor azonnal elkezditek emlegetni a királyi hátsót, holott én sem gondolom hogy egy bábu vagy egy bábos kezében pedig stílusban is erősen azonosulsz.
Ami pedig a köpönyegváltási szándékodat illeti,javaslom egy tapodtat se!
Maradj ahol vagy, első kézből tanulhatsz.
Szemelyinfo "Dva" Volt egy "per" 2009.07.11 19:27:00
Csak néhány gondolat...Az az ominózus mondat valóban elhangzott e vagy sem,akik nem voltak jelen azokat lehet győzködni. Viszont a jelenlévők meg tudjákmi az igazság...Ettöl a Bírói döntéstöl ez a két "derék becsületes ember" egyáltalánnem lett népszerübb…..
Szemelyinfo "Dva" Határozat... 2009.04.24 16:44:00
A személyes adattal visszaélés vétsége miatt a Siklósi Rendőrkapitányságon1720/2008.bü.szám alatt Kovács Pál és társa ellen indított büntető ügyben,Kovács Pál és Mester Csabáné gyanúsítottakkal szemben 66-66 rb.a Btk 177/A §(1) bekezdés c./ pontjába…..
Jelenlegi polgármesterünk Kovács Pál mikor átvette községünk vezetését nem kisgondot vett a nyakába,hiszen köztudott hogy milyen állapotok uralkodtak itt.Először is visszaszerezte az elpazarolt pénz egy részét,Gálház értékesitése és azUjpetrei Tsz-töl vásárolt föld…..
O_verdose 2009.03.22 17:53:25
@Mexi: Végre valaki hangot ad annak is a világhálón, hogy Szemelyen igenis történnek jó dolgok, merthogy eddig csak arról értesült a nagyvilág, hogy ezen a településen csak és kizárólag rossz dolgok történnek.
Én is itt élek, és mint sokan mások, én is látom a hiányosságokat, és annak is részese vagyok, ahogy fejlődik, szépül a falu.
Nem hinném, hogy valaha lesz olyan Önkormányzat ami egy emberként mindenkinek megfelel.
Elégedetlenkedők, mindig lesznek, ami jó, csak az a különbség, hogy ha az elégedetlenkedők hitelüket vesztett emberek,akkor kicsit furcsán veszi ki magát a "patkánykirályozás"
O_verdose 2009.03.25 19:04:28
@Vakac: Szia.
Ne légy ennyire dühös rájuk, hidd el nem éri meg tiszta energiapocsékolás.Ez a céljuk, hogy feldühítsék az embereket, mert egyébként a lőtéri kutyát nem érdekelné, élhetne békében mint oly sokan teszik itt,de nagyon úgy tűnik, hogy ezt tűzte ki élete értelméül, és szent céljául, hogy lejárassa a világ előtt a települést, a polgármestert, a képviselőtestületet, bárkit megbántva, lepatkányozva, letahózva, majd fennen hirdeti, ERKÖLCSI TARTÁS!!!!!! szerinted?!?
O_verdose 2009.03.27 19:56:43
@Kabócka: Értem amit mondasz, csak azt szerettem volna mondani, hogy hidd el nem éri meg. Ha valaki nem kell egy közösségnek " normális"emberként,az nem tudja eladni magát szar alakként sem.Persze vannak egypáran akik tapsolnak neki, lelkük rajta éljenezzék!
Én csak abban reménykedem hogy a többség józanul gondolkodik, és nem hagyja magát megvezetni.