Regisztráció Blogot indítok
Adatok
simpatico

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „Amilyen az Adjon Isten, olyan lesz a fogadj Isten. Ezek nem finnyásak. Vidnyánszky Attila lett a Színművészeti ura. Kultúrharc a javából. Pusztuljon a nyitott, szabad művészet és kultúra! Jöjjenek a pártkatonák! Lehet így is. Most nincs mit tenni. Készülni kell. Vidnyánszky és társai addig…..
simpatico 2020.08.31 14:03:28
@miért: ja, nyilván ezért rúgták ki a kerényit és volt munkanélküli, míg végül angliában dolgozott fizikai munkásként...
Gyűlölet szempontjából egész erősen indult az év blogunkon, hiszen mindössze január 22.-ig kellett várnunk és már meg is jelentek az első fecskék. Árpáddal a szokott helyen fotóztunk Újpesten, mikor egy bősz, egyenruhás matróna támadott le minket lényegében egy sínre szerelt…..
A tudomány és a technika vívmányainak köszönhetően mára senkinek nem kell többé monoton háztartásbeli munkával fárasztania magát, megteszi ezt helyettünk a robot. Süt, főz, fűt, takarít, bevásárol, és még a mobil parkolási díjat sem felejti el befizetni. Naiv olvasónk…..
simpatico 2009.07.23 20:00:23
@Blád: igen, köszi, én is ezt remélem. erre a válaszra várok, immár kb. 50 órája...
Két évvel azután, hogy egyszer már megszüntették a francia-német komolyzenei és kulturális sugárzását, a UPC ismét kivette kínálatából a Mezzót, legalábbis az analóg szolgáltatásból. Az első próbálkozás után olyan társadalmi nyomás – petíciók, felháborodott…..
Az érintett Naiv ügyfelet kivéve mindenkinek a legszórakoztatóbb, amikor egy hivatal vagy cég annyira ostoba, hogy egyszerűen nem hajlandó megérteni, amit kérdeznek tőle, hiába teszik azt, lassan, szótagolva, amúgy orbánviktorosan hangsúlyozva. Kz például lassan vinnyog a…..
simpatico 2009.04.06 20:30:18
és ez megvolt?

antagon.blog.hu/2008/02/15/fenyegesd_a_sajtot_a_pannon_vegre_bevallalja_mi_a_pr

a posztolót mindjárt kezelésbe veszik a pr osztály dolgozói :)
Hálistennek ritka a politika a Homáron, de Tamás témája a kommunikációs málőrön túl is érdekes, újszerű kampányfogás. A legújabb zöldtudatú magyar kezdeményezés, a Lehet Más a Politika kopogtatócédulagyűjtő partiját az A38 honlapján állítólag ingyenesnek hirdették,…..
Szociodráma 40 másodpercben.Szereplők:Gyurcsány Ferenc, Magyarország miniszterelnökeOlimpia étterem, Magyarország egyik legjobb étterme, ahová hetekre előre kell asztalt foglalni.Időpont:2009 január, péntek délutánCselekmény:K. Funky: Jó napot kívánok, azügyben szeretnék…..
Mivel is lehetne stílszerűbben lezárni azt az elnökválasztási kampányt (és elkezdeni az érdemi munkát), amit az internet és a globális médiának nevezett izé támogatásával nyert meg Barack Obama, mint egy fasza tévéműsorral az HBO-n? Persze nagyszabású eseményről van szó,…..
Nincs sok választásunk, mert nagyon elkúrtuk: kiadós recesszió, vagy hirtelen halál.>>> Vajon mire gondolhatott az utolsó pálmafát kivágó húsvét-szigeti munkavállaló?  ..
A blog felfüggesztve, ha akad aki továbbvinné az jelentkezzen.Kommentek csak moderáció után...
Nem csalás, nem ámítás, Magyarországon mindent lehet. A Pannon "a szezon legnagyobb köcsöge"-versenybe a számlabefizetési díjjal nevez. Ezt azon kedves ügyfeleinek számolja fel, akik házhoz viszik neki zsebbe a dellát. A Homár érti a tréfát, de nem kedveli. Egy…..