Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A@

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olah senoritas!Éljen a Barcaaa és az Arsenal meg le lett alázva.   Bejegyzés megvolt. többit majd később. ..
Mégis hol van mindenki??? Csak azt ne mondjátok annyit tanultok, hogy nincs idő blogot írni.Itt a szünet és alig találkoztunk. Igaz, egyeseknek ezen a héten van sulijuk, mások meg már visszamentek Pestre. Pest...hm, kár hogy ilyen messze van. Voltunk Dániában. :) Már a reptéren várt…..
Ma megfőztem egy igazi alpesi görényűző B.M.V. levest.Nem is egy igazi alpesi görényűző B.M.V. élevest, hanem AZ igazi alpesi görényűző B.M.V. levest. (nyilván ha igazi, akkor nyilván hogy AZ)Augusztus óta nem főz anya itthon, így felváltva osztjuk meg egymás között ezt a nagy…..
Ma elmenten egy állásinterjúra... Van egy tök jó ruhabolt, olyasmi mint az eldorádó. A kirakatba ki volt téve egy papír:kreatív fiatal és energikus lányokat (kisbetűkkel utólag odaszorítva hogy és fiúkat) keresünk eladónak.jelentkezni a boltban lehet. Mondom magamnak, nah ezek…..
A@ 2009.06.04 00:27:11
Szeged Times2009. április 13. hétfő. Bűnbánat helyett gyilkosság A húsvét a lelki megtisztulás, és bűnbánat tartásának fontosságát jelképezi. Egyes emberek viszont ilyenkor követik el elborzasztó cselekedeteiket. Szomorú hírt kell közölnünk. 2009.04.13-án, kora…..
Miért van az, hogy Szegednek van egy kézilabdacsapata, és ebben a csapatban egy magyar játékos sincs? Nah jó, azért akad egy kettő, de leginkább csak a játékosok listáján szerepel, és a pályát optimális esetben csakis a bemelegítéskor látja, meg edzéseken. Félreértés ne…..
Ezer ágra süt odakint a nap, és elkezdődött a tavaszi szünet... Mi lehet ennél jobb???:DEgy kis üröm az örömben, az érettségi fenyegő gondolata, ami mint kísértet állandóan ott lebeg fejünk fölött, és legédesebb pillanatainkba belopja magát, megkeserítve szánkízét, és…..
Nyári időszámítás..elvettek egy órát az életemből..jó tudom, ősszel majd visszakapom, de most akkor is rosszul érzem magam..annyi mindent tudtam volna egy óra alatt csinálni..gondolkodni az élet jó és kevésbé jó dolgain.a jövőmről.a múltamról.vagy éppen a jelenemről.kiket…..
 Az erdőt a malom mögött köd borította. Vastag, lomha és tompa köd, ami minden titkot, és rejtelmet magában tartva gondosan elrejti a tájat. A levelek és a gallyak csurom viezesek voltak.A szél sípolva játsztott a malom elhagyatott deszkái között. A félig leszakadt…..
Hélo!Regisztráljatok és kommenteljetek!!!Arra a felismerésre jutottam, hogy felesleges kérdéseket feltennem, vagy vmi hasonlót, ugyanis, kb mi négyen olvassuk ezt a blogot akik írják, plusz még azok akiket harakirivel fenyegetve tudtunk rávenni, hogy belenézzenek, és hogy ettől a…..
HÉLO! Kedves mindenki, és aki túl egyéniségnek érzi magát, azért nem mindenki csak egyvalaki, tehát ő is kedves.Nagyon fáradt vagyok, így eldöntöttem hogy megírom nektek, hogy nem fogok semmi lényegeset írni.De egyvalami csak kikívánkozik belőlem, hamár vettem a…..
Háát ez a szombeat sem a régi már.. nem is adták le az István a királyt... (ahogy egy kedves ismerősöm mondanáá)Hát ez titpikus.. amilyen türelmetlen  vagyok mindent rögtön és most akarok, de azért amikor meg tartom magam, h ne rohanjak előre, akkor meg koppantanak az…..