Adatok
griselle
0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Ugye senki nem gondolta komolyan, hogy ezt kihagyom? Carlossal végigteszteltünk tizenhetet. Néhány előzetes, közben felmerült és azóta is motoszkáló filozofikus kérdésem: Lehet egy szaloncukor ízét az emlékektől elvonatkoztatni? Mitől szaloncukor a szaloncukor: vajon a színes…..
griselle
2009.12.25 20:45:09
@griselle: Amugy nekem gyerekkoromban a zselès volt a kedvencem.... ugy tudtam leenni a karàcsonyfàròl, hogy nem nyomtam össze a papirt, mind ugy nèzett ki mintha tele lenne.... mikor kerestem telit, csak meg kellett pöcögtetni, a sulyàbòl kiderült, hol van mèg a csoki benne... (volt amolyan csokival bevont zselès is)... Anyàm meg leszerelèskor csodàlkozott, jè mind üresek, hogy csinàltad ;)))
Kis híján elütött, majd megvert péntek reggel a 225-ös busz vezetője. Az eset olyan döbbenetes és felháborító, hogy ezúttal tartózkodunk minden lírai és humoros részlettől, és a maga Truman Capote-i szikárságában ismertetjük az egy órája zajlott történetet. …..
griselle
2009.03.21 14:28:56
@KopaszMercis: Mert ugyebàr szembesàvon kozlekedni az rendben???
Ha te igy àllsz hozzà, tèged is kezelèsbe kène venni....
Ha te igy àllsz hozzà, tèged is kezelèsbe kène venni....
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
A klasszikus dolgokat meg kell örizni,a Courvoisier sem vàltoztatta a cimkèjèt az alapitàs òta! Tessèk Euròpàban vèdett hagyomànykènt bejegyezni, ès megtartani az eredeti formàjàt, izèt (nyilvàn megvannak mèg a règi receptek is...)!!!!