Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Psychopit

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ECHO élőben adja a békemenetet, kár, hogy nem kanyarodnak be a Népstadionba, mint a debreceni virágkarnevál a Nagyerdei stadionba, még jegyet is vennék, hogy a lelátóról nézhessem a transzparenseket. Az ECHO szerint "200-250 ezren vannak, de akár félmillióan is lehetnek".…..
Psychopit 2012.01.22 13:33:22
Psychopit 2012.01.22 13:46:16
@Aullah: De miért má' ?
Nem aranyos a lelkesedése?????
Nem bájos, ahogy embereket ennyire meg lehet vezetni????
Észak-Korea már nem is olyan messzi jövő nekünk...
Psychopit 2012.01.22 14:27:54
@AbuBakr: a NOL-os kamerát sem basztatta a vénember?
Maradj Te is magadnak, Fidesztroll....
Harmadik napja csócsálja a hazai közélet a devizahiteles mentés témakört, az Ócsára tervezett Gettópolisz ötletét, a sürgőssé vált árfolyamgátat és mindent ami ezzel összefügg. Kormányunk a térképre bökéstől a kiemelt beruházássá minősítésig eljutott ennyi idő…..
Psychopit 2011.08.13 15:41:14
@venszivar: A dolgok mai állását figyelembe véve azt kell mondanom: SAJNOS nem :) :) :) :) :) :)
Psychopit 2011.08.13 16:46:19
@venszivar: Én sem értettem a feszkó okát :) :)
Talán érintett az ügyben.

De mindegy is :)
Psychopit 2011.08.13 17:30:23
@látjátok feleim szümtükkel:
hir6.hu/cikk/57194/viszik_vv_evaek_hazat_video

VV Éva apukája két diplomával ötven fölött jutott el az első ház vásárlásáig????
vagy mi van?

VV Anikó tán 20 éves, és adósággal kezdte az életét?????

Mondjuk ő könnyen összestricheli azt a tizest :) :)
A mai naptól december 31-ig igényelhető az árfolyamrögzítés azon devizahitelesek számára, akik mindeddig szerződés szerint, vagy kis késedelemmel fizették törlesztőrészleteiket,de veszélybe került törlesztőképességük. Az adósok havi törlesztőrészletét 36 hónapos…..
Psychopit 2011.08.13 16:32:31
@istii: @Miltropax:
Nem.
Ha valaki nem élt hibátlanul, és sok rossz döntést hozott, az pont én vagyok :)

Ebbe ne is menjünk bele, mert az emlékektől elpirulnék :)

Hidd el, tudom, milyen szarul élni...Mikor megvettem a házat, ültem a nappaliban az aljzatbetonon, és reménykedtem benne, hogy valaki meglátogat, és lesz nála valami kaja :) :)
Víz nem volt, az autóm hátuljában hordtam 500 literenként a közkútról kb. fél évig.
Szerintetek az milyen volt????????

És mindezt - hangsúlyozom - egyedül kezdtem el.

Be is fejeztem, mégis albérletben vagyok kénytelen élni.
Albérlet + hitel...szerintetek nem rosszabb, mint a törlesztőrészlet emelkedése??????
De ezt a MEGOLDÁST találtam.
Psychopit 2011.08.13 17:17:10
@Miltropax: És a megoldésok, amiket itt és hasonló oldalakon látok az érintettektől:

- Főrobbantom a gecibe
- Kimenek Ámérikába, oszt hajcsák be rajtam
- Nem fizetek, oszt kész
- stb.

Nehéz így közös nevezőre jutni :)
Na ez az én bajom :)
"Szociális problémákat nem lehet rendészeti eszközökkel és demagógiával megoldani. Meggyőződésem, hogy egy év múlva egy jottányit sem lesz több munkahely, jobb oktatási helyzet, erősebb szociális biztonság Gyöngyöspatán, hiába jobbikos a polgármester. Ezek a…..
Psychopit 2011.07.19 14:46:45
@Horizont:
Jól beszélsz!!!!
Ha jól emlékszem, Te valahol a környéken laksz, ugye?
Az én szüleim sem túl messze onnan...Én sajnos a nagyfaluban élek, néha a gyomrom reszket, ha eszembe jut, mi történhet velük...
Hiába csinálok rendet, ha otthon vagyok, a franc tudja, mikor szívja fel magát tökrészegen, esetleg beragasztózva a csürhe...
Valóban nem kell Romániába menni riportért...ha akarja a média, még én is szívesen elkísérem őket ide-oda...egyóra alatt odaérünk a riport helyszínére... :)
Psychopit 2011.07.19 15:39:03
@Horizont: Meg lehet nézni a helyi ingyenes hirdetési újságot (tudod, amit pénteken bedobnak) Petőfi utca végén 7 éves 160 négyzetméteres házat 10,6 M Ft-ért kínálnak....szerinted miért????
Ózdra NEM MER elmenni a TV2 (sem)....
Gyöngyöspata valóban szép kis falu...játam ott párszor, akkor még nem volt ilyen a helyzet...bár ez akkoriban volt, amikor még szép voltam és fiatal. :)
Egyre elképesztőbb fordulatokat vet a vörösiszap-katasztrófa ... A Magyar Tudományos Akadémia tagjai megállapították, hogy a vörösiszap nem mérgező. Azt írják, maga az iszap nem mérgező (gondolom csak vörös) a gond a vízzel van, mert az durván lúgos, és harmadfokú égési…..
Psychopit 2010.10.09 13:13:17
@Horizont: Szia! :)

Felhúzod magad, pedig felesleges...Nem fogod tudni elmagyarázni a lényeget, de ez nem a Te hibád :)
Ennyi kommentet nem tudtam végigolvasni (szegény ember sokat dógozik) de az én véleményem az, hogy tök feleslegesen megyünk bele az elméleti fejtegetésbe, hogy mérgező ez a szar, vagy nem...nem tök mindegy, hogy mi tette tönkre egy élet munkáját úgy, hogy az embereknek egy váltás ruhájuk sem maradt?????
Most nem elméletekre van szükség, hanem új házakra, új berendezésekre, új ruhákra, stb.
Ezt KELL most villámcsapásszerűen megoldani, megfinanszírozni, utána, ha minden kész, majd ráérünk leülni vitatkozgatni, hogy ezt a pénzt hová is terheljük, meg hogy mi legyen a régi faluval...bár szerintem dózer, 1 m agyag, humuszolás, oszt bevetni lucernával...
Ne a felelősségen rugózzunk most...az emberekkel, akiknek ÖNHIBÁJUKON KÍVÜL (ezt aláhúznám, csak nem tudom) kilátástalan lett az életük...azokkal törődjünk. Nekik minden nap, amit így töltenek, hogy nem tudják, hogyan tovább, éveknek tűnik...ez most a fontos.szerintem....

OFF: Képzeld, a lányom már 3 hónapos!!!! :) Nálatok semmi változás? :)
Azt hittem, a Jedi-képzés a csúcs. Tévedtem! "A PUA, azaz Pick Up Artist jelentése: Ismerkedő és vonzalomteremtő művész, férfi. Röviden: Ismerkedő Művész, avagy Nőfelszedő Művész. Az valóban igaz, hogy a PUA világgal érintett férfi a pickup-ra, azaz a nők…..
A Fővárosi Közgyűlés június 3-ai ülésén döntött arról, hogy megtiltja az önkormányzat, illetve a BKV tulajdonában álló 72 aluljáróban a dohányzást. Nagyszerű. Mindenki képzeljen egy "átlagos életképet" a Nyugati vagy a Blaha aluljárókból, majd tegye hozzá…..
Psychopit 2010.08.02 12:53:54
@Bermuda: " Mert sem passzív kofáskodás, passzív gördeszkázás, passzív kurválkodás, paaszív haljléktalankodás és passzív koldulás sincs"

Ritkán járok aluljáróban, de engem százszor jobban zavar, ha a koldus zaklat, az árus (és a kurva) leszólít,a gyerekem nézi a hajléktalanokat, és nem érti, ők kik, mert csak az van az agyában, hogy apa és anya kidolgozza a belét, és ha szerényen is, de tisztességes körülmények között él.
Ehhez képest a dohányzás semmi...szerintem.
Egy nap kellett, és szépen kezdenek jönni az információk az ámokfutó rendőrgyilkosról. Egész egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen létezhet: 1. Poór Zoltánt 2009-ben az M5-ös autópályán már egyszer üldözték a rendőrök. A televízió szerint igazoltatni akarták, de férfi…..
Psychopit 2010.07.27 11:26:52
@Marcellusca: Végre egy támogató :)
Egyébként - ha má' szakmám - ezt pontosan forintosítani is lehetne, hogyan is jönnénk ki a dologból...
De simán hétköznapi gondolkodással is átlátható: JÓL.
A hozadékaival (pl. műszakiaknak munkahelyteremtés, fosszilis energiahordozók értékesítése, felhasználása, vidék fejlesztése) pedig kurva jól....
de ez már picit OFF gyanús :)
Kettő nappal a budapesti rendőrgyilkosság után, vasárnap, Heves megye. Heol.hu: "A rendőrök a polgárőrök kérésére érkeztek meg vasárnap este az adácsi búcsúba, miután bejelentést kaptak arról, hogy egy kisebb társaság megzavarta a szabadtéri rendezvényt. A kiérkező…..
A Magyar Hírlap szenzációs és döbbenetes sztorival indítja ezt a hetet: "Orvoskorrupció: Gyűjtsön még pénzt!" Mikola István, az Országgyűlés egészségügyi bizottságának fideszes elnökének levelet hozott a postás. Mikola István alig akarta elhinni, ami a levélben…..
Psychopit 2010.07.10 20:30:09
@Horizont: Köszönöm szépen a jókívánságokat!
Amennyiben úgy érzed, azt sugároztam, amit írtál, akkor vagy nem fogalmaztam egyértelműen, vagy félreértettél.
Csak azt nem szeretem, amikor bizonyos tipusú emberkék a mellüket döngetve hirdetik: " Én biza' nem fizetek senkinek, ez a dóguk B+, csinájják"....
Az ember a dolgát többféleképpen képes elvégezni. Én nem akartam az "elégséges szolgáltatás" színvonalán leragadni, és hidd el, nekem is lenne ezer más helye 150e Ft-nak....de úgy érzem, ez volt a LEGJOBB helye...
És mellesleg csendben örülök is neki, hogy megtehettem :)
Én nem ítélem el a hálapénzt, akkor sem, ha ezzel népharagot zúdítok magamra.
Nekem is volt olyan időszak az életemben, amikor éjjel nappal készenlétben kellett állnom, ha csörgött a telefon és 10 percen belül nem voltam ott, már ment a hisztéria, tudom, milyen hatással van az ilyen életmód a párkapcsolatra, az életviteledre. Ezt én kompenzálni szerettem volna (nekem nem volt ilyen szerencsém) és ha lesz következő baba ( LESZ ), ugyanígy fogok eljárni.
Nem érdekel, hogy a szülészorvos 7-es BMW-vel (vagy bármivel) jár.
Járjon.
Abban az esetben, ha nekem mondta volna egy orvos azt, hogy apuka, még gyűjtsön egy keveset, simán megköszöntem volna a közreműködését, és választok másik orvost. Ilyen egyszerű.
Psychopit 2010.07.10 21:22:05
@Horizont: Hűha...ha mindenre kedvem szerint reagálnék, reggelig írnám :)
Az meg most - azt hiszem, alapos indokkal - nem megy :)
Kezdem a végén:
Cigarettázik egy várandós nő????????? Már a 8. héten kényszerabortusz, oszt' köszönjük, Kolompárné.
Sajnos ebben radikális vagyok.
A szülésznőknek egyre nagyobb a respektje, és én ennek őszintén örülök. Sokat tesznek az anyukákért, nekünk meg szerintem - már említettem - sikerült tökéletest találni. Emberileg nálunk rendben volt minden. Apás szülés volt, életem legnagyobb élménye... Most azt érzem, hogy kár, hogy a nejemet nem 10 évvel ezelőtt ismertem meg, és nem hamarabb született baba (most 35 vagyok).
Picit elkanyarodtunk Mikolától...remélem ez megbocsájtható :)
Psychopit 2010.07.26 14:59:40
Úgy látom, ez a blog már leült, de azért még válaszolok :)

@gande: Természetesen fizetek.
Mióta elvégeztem a sulit, folyamatosan dolgozom. De mint említettem is, szerettem volna az egyébként is elégséges szolgáltatástól többet kapni.
Telkire nincs pénzem, ezt a megoldást választottam.
Adózott jövedelmemből, tisztességgel keresett pénzemből. Pont.
Pártunk és kormányunk új határozata szerint NEM KELL adót fizetni pl. a házikertészemnek, bébicsőszömnek, stb...hát hol van nekem olyan????
Legalább szülészem hagy legyen már....
@Horizont:
Szét kell vágni a pulyák között, és rábírni az utódnemzésre... :) :)
Ha arra várnak, hogy majd akkor, amikor jobb lesz, elárulom: nem lesz jobb :)
Okés, vettük a lapot. A Tavaszmező utcát kerüljük, az már nem a mi utcánk. Vajon vannak még ilyen tiltott utcák Budapesten? Kaphatnánk róla egy pontos listát, elkerülve az ilyen és ehhez hasonló "bonyodalmakat" ... ?Demszky "Budapest a mi városunk és nem hagyjuk…..
Megmondom őszintén, erre nem számítottunk..... Kolor, aki saját emberei szerint is terhére van a cigányságnak, nagy meglepetést okozott: a szociális kártya kapcsán nem rasszistázott, sőt. Tá-mo-gat-ja az ötletet! Reménykedjünk, hogy ezt nem csak a hatalma/szabadsága…..
Psychopit 2009.08.15 21:28:56
@picur3ka: És ezt nekem beletörődve tudomásul kell vennem?
Nekem,aki adót fizet,eltartja a retkeket,házat épít,tud köszönni a gyereke,akit a rendőr vihogva büntet amiatt,hogy lejárt a teherautójában lévő tűzoltókészülék érvényessége??????
B+, nem is túl régen még rólam mintázták a nyugalom szobrát...és most...nem ismerek magamra :)
2002.08.22., MTI -hír: Négyes ikrek születtek a Szegedi Tudományegyetem szülészeti és nőgyógyászati klinikáján. A kislány és a három kisfiú gépi lélegeztetést és újszülött intenzív terápiát igényel. Katona Márta docens, az újszülött intenzív osztály vezetője…..
Psychopit 2009.08.02 10:57:50
@Noname Cowboy: De (igen nagy tisztelettel) B+,ha rossz napomon fognak ki,pont rámrohad a műanyaglakat...
Én nagyon sokáig elhatárolódtam mindenféle rasszista megnyilvánulástól,sőt amikor a Bakáts téren ki akartak rabolni (a két norvég összesen volt akkora,mint én egyedül) azt hittem,csak viccelnek,de sok-sok fáradtságos munkával elérték,hogy előítéleteim legyenek.
A feleségem már nem szeret velem sétálni menni a városba,mert tisztában van vele,hogy bármilyen kritikusnak tűnő szituációra azonnal elborul az agyam.
Engem ez zavar leginkább...