Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Janusbor

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bőven van ok 2011-es villányi portugiesert kóstolni. Egyrészt előrejelezheti, hogy a csapásszerű 2010 után messiásként várt 2011 szimplán jó vagy egyenesen az évezred évjárata. Másrészt az oportó legnépszerűbb borvidékünk meghatározó fajtája, a sokat emlegetett piramis…..
Időről-időre felparázslik a vita a villányi borok árazását illetően, gondoltuk célszerű lenne már egy próbafelmérést végeznünk, hátha csuklóból sikerül rácáfolnunk a folytonos vádakra. Első körben a belépő kategóriát céloztuk meg, 2000 forintnál húzva meg a felső…..
Nehéz egy olyan, alapvetően pozitív hangvételű cikket írni valamiről, amivel kapcsolatban nem sok említésre való, jó dolog történt. Márpedig a Móri Borvidék ilyen… a leginkább elfeledett borvidékünk. Hányatott sorsa, 20 éves múltja nem egy sikertörténet. A Móri…..
Sok minden befolyásolja azt a döntésemet, hogy épp milyen bort bontsak estére. Van, hogy ételhez bontok egy palackot, van, hogy a hangulatomhoz. Néha jól esik a megszokott, bevált termelőkhöz ragaszkodni, de egyre többször keresek valami újat, ismeretlent. Ilyenkor óhatatlanul is…..
2006 óta szeretem, a tavalyi talán a legjobb portugieser volt a praxisomban. Az alapanyag a mozsgói telekszomszéd szőlője. Csavarzáras, számomra szimpatikus csomagolás, az ár elmegy, bár önmagában nem vevőcsalogató (1655 Ft). Andreas Ebnert jó ideig a pincetechnológia (értsd:…..
A Művelt Alkoholista Erős kezdés 2009.05.08 05:50:00
A Budai Gourmet Fesztiválon nekem is sikerült felfedeznem magamnak a Janus Borházat Bobék után szabadon. A fiatal, kétcsaládi vállalkozás marketingért felelős tagja kellemes lyukat beszélt hasunkba, miközben szorgalmasan töltögette boraikat a feltűnően gyorsan ürülő poharakba.…..
Janusbor 2009.05.08 10:09:54
@akov: A Janus oportót kóstoltad?