Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AlbertZ

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádom a hamburgert és mindig élvezettel vetem magam a budapesti street food kínálatba. Hála Istennek és a versenynek a választékra igazán nincsen panaszom. Ami viszont nehéz: a legjobb, vagy a legjobbnak ítélt helyeket megtalálni.       Két dolog szembetűnő számomra a nagy budapesti…..
Belsőség Heti merítés 2014.06.08 08:40:13
Legyőzhetetlen Röncsim Lehetetlen felborítani a kanyarokban (iszonyatosan dől)az alacsony súlypontjának és torziós rugóinak köszönhetően. Kiválóan lehet ijesztgetni a hozzá nem értő, tájékozatlan utasokat. Cucu, a megbocsátó Finoman szóltak, hogy át kéne…..
Belsőség Heti merítés 2014.05.18 09:13:09
Első Majdnem a tipikus "bácsiautó": egy-két helyen rohadás a sárvédőívek környékén, egy-két horpadás a kapu benézése miatt, de egyébként semmi. Olajcsere, szűrők cseréje otthon. Műszakihoz a fékrendszert nézték át, máshoz nem kellett nyúlni. Metálkék…..
AlbertZ 2014.05.18 11:52:13
@Leadfoot: a szerviztapasztalat azért 9, mert nagyon olcsó kb. minden az autóhoz. A fogyasztás pedig nem lódítás :)

@abwert: A kartonlapot csak télen használtam, tényleg gyorsabban melegszik vele a motor, és ha rendesen működik a hűtőventi (és van hűtővíz), akkor nem lehet vele tönkretenni a motort, pláne nem az én vezetési stílusommal. A 4,86 a napi egy hidegindítás és a max 100-as országúti tempó következménye.
Mínusz húszban már nincs kecmec, fagyálló nélkül baj lesz. De hogy mérjük meg a hűtőfolyadék fagyáspontját? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Az ország legnagyobb környezetvédelmi beruházása folyik Budapesten, a Csepel-sziget északi csúcsán. Épül egy nagy szennyvíztisztító, aminek révén végre megoldhatóvá válik, hogy fővárosunk mocska ne tisztítatlanul folyjon a Dunába. Ennek keretében a budai oldalon zajlik a…..