Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eric07

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akik a tegnapi párharcok jegyzőkönyvét a "Meglepetések" feliratú dossziéba helyezték, ma este ugyancsak vakarhatják majd a fejüket, ha valamelyik pályán esetleg a vendégek ünnepelhetnének. A Barcelona respektjét mi sem mutatja jobban, mint hogy szinte katalán gödörről…..
Eric07 2010.03.17 22:39:26
@mickeyknox: péntek dél. digi.
Eric07 2010.03.17 22:28:04
@nils_h: az említett két csapaton kívül az arsenal meglepheti őket,hidd el. az más kérdés, hogy ha az arse jutna tovább még mindig ott az MU :)
Eric07 2010.03.17 22:36:50
@nils_h: Szerintem meg egy jó formában lévő barcát csak az Mu tud megverni és fordítva. ha azok szenvednek egy kicsit,akkor az inter megfingathatja őket. ha. (egyébként olasz streamet nézek és nem értettem semmit,kíéve a végén,amikor emelkedett hangnemben megjegyezték, hogy " Barcelona-Manchester" :)
Egy, csak egy legény nem keresgéli az állát a Real Madrid kiesése után. A csilliárd dollárból felpimpelt luxusverdát pirostól pirosig alázta a sufnituningolt francia roadster, ami lehet, hogy nem is csak annak volt köszönhető, hogy az előbbit vezető Gonzalo Higuain elváltotta…..
Egyetlen nyomorúságos meglepetésre sem futotta az utolsó forduló szerdai játéknapján pályára lépő csapatoktól, talán a Liverpool második hazai vereségét tehetjük egyedül ebbe a rubrikába. Mivel nagy dolgokról nem tudunk beszámolni, így rámegyünk a bulvárra: Bölöniék…..
Eric07 2009.12.11 01:06:25
@Vul-Kahn: nem akartalak vérig sérteni,ne haragudj.
De azért egy Florenz-Mailand "Klassiker" Moskauban,az nem lenne semmi... :) oder?
Korrektorblog da capo ad libitum 2. 2009.12.10 11:36:00
Vigyázat, durva, modortalan, trágár fordulatok! Széplelkűek, puhapöcsűek meneküljenek! [Ez itt egy gyakorlatilag szerkesztetlen részlet egy belső levelezőlistás veszekedésből, pontosabban az én dühöngésemből. Azért posztolom a káromkodásokkal együtt, mert szimptomatikusnak…..
A félelmeink beigazolódtak. Alapjában sem történt semmi különleges az elmúlt szerdán, de keddhez képest, ezt a napot simán hozzá lehet csapni még a húsvéti böjthöz. Az Arsenal könnyedén, idegenben szerzett előnyét meglovagolva, gólokkal intézte el a tartalékos Villarrealt,…..
Túl vagyunk Gallas lesgólján és a kupasorsoláson is. A United, miután kiörülte magát a nyoni sorsoláson, a Fulhamen akarja levezetni minden frusztrációját, amit múlt héten összeszedett. Üldözői egytől egyig nehéz feladatot kaptak. A Pool a Villát fogadja, a Chelsea a White…..