Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Esme Cullen (törölt)

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UPDATE: Miután még egyszer megtekintettem a filmet, rájöttem, hogy a kritikám során rengeteg hibát követtem el. Túlértékeltem. Legközelebb nem írok olyan filmről, amit részegen illuminált állapotban tekintettem meg. Sajnálom, hogy ha valaki ennek az írásnak a hatására szerezte…..
Nos szégyellem idetolni a pofám ennyi idő kiesése után de ne haragudjatok hogy ennyi ideig nem voltam de összekellett szednem magam hogy ne bukjak meg évvégén töriből,fizikából és bioszból! De remélem ez a rész kárpótol titeket!8.Rész Elmentem apához és bevittem neki az…..
 Ez a házatok?-kérdezte Rosalie szájtátva.Aha.-mondtam és kiszálltam a kocsiból.Azta ez nem semmi.-mondta és már mindannyian befele mentünk.Leraktam a cuccom a szobámba Alice pedig szokása szerint rávágódott a hatalmas ágyamra.Ülj csak le Rosalie.-mondtam és közben a cd-jeim…..
A történet arról szól hogy Edward és Bella élik az életüket a Cullen családnál mivel Bella apja már meghalt ezért Bella odaköltözött.A történetben lesz pár fura dolog.Például ebben a ficben Rosalie jóban lesz Bellával persze mértékkel,tehát már beszélgetnek egymással.A…..
Ez a történet arról szól hogy Edward elhagyta Bellát de a cullen család visszajön érdekes okok miatt! És természetesen újra abba az iskolába járnak majd mint Bella! Néhol Bella néhol más szemszögéből játszódik majd. Mindig oda fogom irni hogy éppen kinek a szemszögéből…..
Az én fanficeim! Köszöntő! 2009.05.24 14:00:00
Sziasztok!Akik már korábban olvastátok a blogomat blogteren,azok tudjátok hogy emlitettem azt hogy áthelyezem máshova a fanficeimet,de elég sok időbe telt azis hogy megírjam a folytatást mert ezer meg ezer dolgom volt.Nos felfogom tenni a régi fejezeteket egy külön külön posztba…..
                                Kínos percek Edward   - Edward! – ismétli a nevemet. Nem bírtam tovább. Előre lendültem, hogy betapasszam csókommal a száját. És akkor hirtelen hátrahőköltem.…..