Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andris2009

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A címben szereplő mondat pár éve tényleg megállta volna a helyét, ám manapság a Linux egy igen jól fejlett platformmá nőtte ki magát, amely immáron olyan nagy cégeknek is megfelel, mint a Valve. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a Steamet már tesztelik egyes…..
Még a legegyszerűbb műveletért is véresre kell koptatni a billentyűzetet ebben az országban: 5 éve vagyok a Voda feltöltőkártyás előfizetője. Annyi összezördülésem volt már velük, hogy úgy gondoltam váltok és átmegyek T-Mobile-hoz. A számom szeretném megtartani, ezért 2…..
Naiv ügyfél radikálisan alacsonyabb roamingárakat kapott a Vodafone-tól smsben, mint amit a honlapjukon írtak. Ennél kellemetlenebb, hogy 2012-ben rendületlenül nyomják a hóközi befizetés bohózatot, azaz naiv ügyfélnek Afrikából kellett volna befáradnia a nyaralás addigi…..
Augusztus 6-án dél és éjfél között minden műsor elmarad az RTL Klubon. Ezzel töltik le a Médiahatóság büntetését, amit egy Mónika show miatt ítéltek a csatornának, írja a Kreatív. Az RTL Klub most tölti le azt a 720 perces felfüggesztést, amit a Médiahatóság még a…..
Meg is érkezett a Vodafone válasza a kérdésre, hogy miért is kell 50 ezer forintot fizetnie annak, aki a telefonadó miatt felmondaná hűségszerződését: A Vodafone sajtóosztályán elmondták, hogy azon lakossági ügyfeleik, akik szerződésük megkötésekor jelentős…..
Új év, új hírműsor a Tv2-nél, már ami a formátumot illeti, hiszen egyórás lett a Tények. Jó húzás volt, legalábbis az első kiadás nézettségét elnézve, hiszen január 2-án elverte a konkurenciát, az RTL Híradóját. A Tv2-t a kereskedelmi célcsoport (18-49) 25,9 százaléka…..
István nyáron kipróbálta a heti Passport-roamingot a Vodafone-nál. Az egy hét letelt, a Vodafone állítólag küldött egy sms-t, amit naiv ügyfél egyáltalán nem olvasott, hogy automatikusan aktiválták nála segítőkészen a mezei Passport-szolgáltatást, ami minden bejövő és…..
István szülei sportosan megtették az OTP-Vodafone távot 5-6 alkalommal, miután félrenyomták az egyik számot ATM-es fizetésnél. Az ügyintézők ideoda küldözgették őket, aminek a vége az lett, hogy hamarosan kikapcsolják a telefonját, mert a befizetett pénz hetekig-hónapokig fog…..
Érti a Homár, hogy a telefontársaságoknak csak nyűg ez a sok vacak kínai telefon, de ha már ők is árulják ezeket, és képtelenek megjavítani, tényleg csak az ő érdekük lenne, hogy ügyfeleik tudjanak is velük telefonálni. Ja, nem, még az ügyfelek érdeke is lenne! Tavaly…..
Vodás ügyfélként sem szopatásmentes az élet, ezt támasztja alá Péter története is. Bár rendes állampolgárként folyamatosan fizeti az egyre növekvő összegeket, kezdi nem érteni, miért is nem telefonálhat.Idén májusban igényeltem a Vodafonetól Üzleti Fix 15900 osztható…..
Andris2009 2011.08.08 18:12:38
&Eugenie Danglars:

"A havidíjas előfizető visszamenőlegesen fizeti a hívásforgalmát" ---> ez a lényeg, amíg fizeti addig a szolgáltatónak nem etikus lekorlátoznia, vagy ahogy a Voda hívja részleges szolgáltatást nyújtania, ebből is látzzik mennyire nem értek ehhez...

"Ha valakinek ez a szisztéma nem tetszik, menjen át feltöltőkártyásba" ---> Úgylátszik a szisztéma a Vodának nem tetszik, mert az ügyfél, mint ez a panaszos ügyfél is (meg mint néhány éve én is) hiába fizeti rendesen a havidíjat (elmaradás nélkül) a Voda egyszercsak gondol egyet és a hónap közepén egyirányúsítja a vonalat. Szóval akkor nem értem, hogy a Voda miért nem csak feltöltőkártyás csomagokat árul...

Ami a dolog szétterítését illeti másold már be légyszives a T vagy a Telenor ÁSZF-jéből az ilyen korlátozásokra (fraudokra) vonatkozó részeket, mert Nekem meggyőződésem, hogy ilyen egyoldalú formában csak a Vodánál létezik (ha jól emlékszem az ÁSZF 3. pontja körül - persze én bizonyára nem nagyon értek hozzá), a másik kettő szolgáltatónál is van erre lehetőség, de csak akkor ha az ügyfél külön kéri ezt, mint a költségkontroll eszközét...

Jah és mégvalami: a kissé flegma stílusod alapján simán beillenél Voda alkalmazottnak, a Voda is kb ennyire kezeli lekezelően az ügyfeleit, mint ez a szerintem felháborító gyakorlata is mutatja, amiről ez a blogbejegyzés szól...
Gábor egy telemarketinges akcióra harapott rá, ami szerint 30 ezer forintért kaphatott volna iPhone 3GS-t. Telefonja egy hónap múlva sem lett, csak a hűségszerződését sikerült megkötni, miután lemondta a rendelést:UPDATE 07/18: Hepiend. A vodafone jóváírta a téves összegeket, a…..
Folytatódik a kiegyensúlyozott állami gazdálkodás megteremtése a költségvetés bevételi és kiadási oldalának összhangba hozásával, az állami jó és a magánvagyonok közötti egyensúly továbbformálásával – jelentette be a tizenkilencedik akciótervének ismertetésekor…..
Subba Fankának tanúi vannak!! 2010.02.25 07:45:00
Régi kedvencünk, Fanka újra hallat magáról, ezúttal Kovács Ákosnak üzen. A rappernek két tanúja is van arra, hogy Ákos egy kávézóban mondott valamit a politikai foglyokról, és mint egyik nemzeti érzelmű, számos rajongóval rendelkező, rájuk nagy hatással lévő zenész kéri a…..
 Tegnap délután miután végeztem a szilveszteri előkészületekkel, míg vártam a vendégeket, unalmamban végigkattintgattam a tv-csatornákat, így került sor az ATV-re is. Betelefonálós műsor ment, nyerni lehetett 150 ezer forintot, plusz játszani a 2 milliós főnyereményért. A…..
A Vodafone bejelentette, hogy ezentúl másolásvédelem nélkül adja el a dalokat az előfizetőinek, tehát az Unlimited Music Store előfizetői több mint egymillió dalhoz férnek majd hozzá mindenféle megkötés nélkül. A mobilcég a világ legnagyobb zenei kiadóival - Universal, EMI,…..