Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dragan Rafajlovic

0 bejegyzést írt és 300 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondják, a nemzetközi statisztika szerint minden tíz határátkelőből négy hazaköltözik. Nos, a mai poszt szerzője, Péter szinte biztosan nem lesz közöttük, hiszen, mint írja, nem is nagyon érti, miért döntenek egyesek a Magyarországra (vissza)költözés mellett. Hazaköltöztél vagy ellenkezőleg, te…..
Minden komolyan vehető hadseregnek van egy különleges csapata, amelyet a legnehezebb helyzetek megoldására képeztek ki. Ma Pakisztántól Spanyolországon át Nagy-Britanniáig mutatunk be párat – előre leszögezzük, hogy a teljesség igénye nélkül. Fekete Gólyák A pakisztáni…..
  Vegyesek voltak a reakciók tavaly januárban, amikor a sajtó megírta, az ADAC-nál belenyúltak a tesztek eredményébe. Az emberek egy része kárörvendően vigyorgott: na tessék, Németbe' sincs Wurstból a kerítés, ott is tombol a korrupció. Korábban az Auto Bild újság és a Mercedes összejátszása derült…..
Egyértelmű jelei vannak annak, hogy az ISIS tevékenysége egyre intenzívebb a Balkánon. A térség országaiból sokan indulnak Szíriába, hogy csatlakozzanak az Iszlám Államhoz, de nem mindenki vágyik távoli hadszínterekre. Elvégre valakinek a odahaza is harcolni…..
Dragan Rafajlovic 2015.07.22 17:18:56
@Bálint Csaba:

Erdekes mindenki ugy csinal mint ha meg tortent volna terrorakcio Boszniaban :)

Nem is emlekszunk mar mikor talan 2 eve egy szakallas kalacsnyikovval lovoldozott az utcan meg granatokat dobalt allahsnackbar kiabalassal ,aztan a rendorok lelottek,vagy ez iden tortent egy rendorors ellen ,egy rendor meg is helt azt leszedtek az allahsnackbart itt is.
Vagy ki hallot mar Maoca falubol Jemenbe meno onkentesek .Vagy a habru utan itt maradt rengetek mudzsaheddin fanatikus barmai.
En nem szeretem oket se ezt a vallast el vannak maradva idiota barmok.
Persze nagy reszt kedves vendegszereto emberek ,de nekem maga a vallassal is vannak problemaim kepmutato brigad,ugyan ugy soroznek ,kurvaznak ez a Mohamed sem volt tiszta mikor kibofogte ezt a korant meg a szabalyokat ami felett mar reg elment az ido ugy hivjak hogy civilizacio.
Dragan Rafajlovic 2015.07.22 19:42:37
@Csatos Bambi:

He ez lenne a szempont akkor a Horvatok is veszelyben vannak:

"Hága: Horvátország agresszor volt Boszniában
A boszniai horvát vezetőket ítélte el első fokon a Hágai Nemzetközi Törvényszék"

archivum.magyarhirlap.hu/haga-horvatorszag-agresszor-volt-boszniaban

A bosnyakok is szerb falvakat irtottak ki kerdezd meg Naser Orics-ot.

Ezeknek a barbar idiota ISIS-nek nem szempont egysejtu papucsallatkak .
A srebrenicai áldozatokra emlékezni indult a szerb miniszterelnök Boszniába, de egészen másról lesz emlékezetes számára ez a nap. Bár aligha várt öleléseket és csókokat, valószínűleg Aleksandar Vučić sem számított arra, hogy kövekkel, cipőkkel dobálja meg Potočariban a…..
Dragan Rafajlovic 2015.07.11 19:28:23
Dragan Rafajlovic 2015.07.12 09:15:02
@magyarmoszlim:

Képmutatás az egész egyik kutya másik eb
"Hága: Horvátország agresszor volt Boszniában"

"http://archivum.magyarhirlap.hu/haga-horvatorszag-agresszor-volt-boszniaban"

Mindenki a szerbekre mutogat meg mindig mikozben Naser Orics-ot sem iteltek el sem az UCK vezereket meg meg sorolhatnam.

Nümberg igen csak nem gyozne a kivegzeseket.

Kepmutatas az egesz vannak artatlanok meg bunosok ,de nincs artatlan Horvatorszag,Bosznia,Szerbia,Crna Gora ,Albania ilyen nincs.
Ugy hogy igy kene csondben megemlekezni minden nemzetnek es ottani orszagnak nem kiabalni ugy hogy nem kulomb egyik sem a masiknal.
Ezt állítja legalább is a Jutarnji List horvát napilap, amelynek hétvégi száma Toroczkai Lászlóval és ezzel az állítással a címlapján jelent meg. A lap felidézi újságíróinak februári látogatását Ásotthalmon, ahol Toroczkai először beszélt a horvátoknak a fal/kerítés…..
Dragan Rafajlovic 2015.06.27 21:30:33
@bikmakk: Az is biztos hogy senki sem szeret nyitott bejarati ajtonal aludni a hatarnak funkcioja van vedeni kell az illegalis behatoloktol.
Dragan Rafajlovic 2015.06.27 21:33:38
@s: USA -ba nem tudnak bemenekulni

1 nem engedik be oket
2 sokat kene uszni

Ok bombaztak szet a hazajukat meg is ide europaba ozonlenek szerencsetlenek.
Bikmakk kolléga küldte ezt az SMS-t: A Belgrád-Budapest vonaton vagyok, most indultunk el. Tele van a vonat afgán, szír stb migránssal, 150-en legalább lehetnek, ha nem még többen. Mint a heringek, a földön ülnek szegények, meg a vagonok folyosóin. Jegyük nincs, rendőri…..
A macedón rendőrség tette közzé a videót, amelyen az albán fegyveres csoport tagjainak elfogása látható. A videó végén hallatszik, ahogy a rendőr megkérdezi, hogy hányan vannak összesen. Az albán férfi erre kis gondolkodás után azt feleli, hogy nem tudja. A rendőrség egy…..
Egy kedves olvasónk küldte el nekünk a vajdasági magyar kifejezések listáját, amelyet ő maga gyűjtött és szerkesztett. Mielőtt azonban rátérnénk a listára, szeretnék néhány gondolatot hozzátenni. A vajdaságban használt magyar nyelv sokaknak tűnik ízesnek, régiesnek,…..
Novi Pazarban, a szerbiai muzulmánok fellegvárának, Szandzsáknak a legnagyobb városában a pénteki imádkozás után ötezren vonultak az utcára,  Mohamed prófétát éltető transzparensekkel és Allah Akbar-felkiáltásokkal. Irfan Malić helyi imám tartott beszédet. Elmondta, hogy az…..
Dragan Rafajlovic 2015.01.25 20:53:19
@bikmakk: Parizst nezve ez nem meglepo hogy tubb muzulman van mint nem az !

Valamelyik foci VB-en talalgattam melyik Afrikai csapat van kek mezben aztan lattam hogy a franciak hat no comment...ez azert eleg szar erzes lehet egy francianak.

Mar keso es a terrorizmus ellen nincsen fegyver nem lehet harcolni csak megelozni lehetett volna pl a sok algirnak francia allampolgarsagot adni!
Afroamerikai tinédzserek kalapácsokkal verték agyon a 32 éves Zemir Begićet vasárnap hajnalban. A fiatalember még gyermekként, 1996-ban települt le Saint Louis Bevo Mill nevű városrészében. Saint Louisban található a világ legnagyobb bosnyák diaszpórája, mintegy hetvenezres. A…..
Dragan Rafajlovic 2015.01.18 06:43:36
@Muad\\\'Dib:

Azert vannak alulszocializalodva mert butak mint a fekete fold se fizikai munkara se gondolkodo munkara nem jok!

Irorszagban eltem 5 evet az utca tele volt fekaval nagy dog asszony baba kocsi meg mellette meg 4 gyerek mint a cigok kb,melohelyen meg egy feketevel sem talalkoztam 5 ev alatt!

Az a baj hogy nem kellett volna oket elhozni a termeszetes elohelyukrol nem tudnak mit kezdeni a civilizacioval!
Afrikaban is nincs feher aki gondolkodjon mar egymast olik !

Mar vannak varosok ahol tobb a fekete mint a feher ,de meg mindig ha fehert ol meg fekete az nem rasszista cselekedet ha forditva akkor egybol az !

Amugy ez mar hanyinger ami a vilagba megy !
Közeledünk az X-Faktor végéhez ezt leginkább onnan tudhatja az, aki idén egy adást sem nézett még meg, hogy Istenes Bence most már alapjáraton is üvölt, amikor pedig nagyon lelkesnek kell lennie, akkor úgy racsít, hogy lejjebb kell venni a tévé hangját, mert a szomszéd még azt…..
(Szabó Árpád írása) (...) Aztán most, pár éve elkezdődött valami megint, mintha az elfeledett őrület, melyet sikerült kiszorítani a hétköznapok bejárati ajtaján kívülre most a spájzablakon keresztül próbálna visszamászni. Minden Ukrajnával kezdődött, mikor visszaléptek…..
"Ön most Walter White-ot hívta. A sípszó után, kérem, hogy adja meg a nevét, a telefonszámát és a hívásának az okát. Köszönöm szépen."..
Dragan Rafajlovic 2014.11.09 09:23:25
@scal:
Igen sokszor a noi szereplok eleg idegesitoek igy ferfi szemmel ,sokszor az ember fogja a fejet hogy jezusom ,ha ezt nem csinalna mennyivel konnyebb lenne ,aztan utana az ember fia rajon ,hogy nelkuluk viszon unalmas is lenne :)
Dragan Rafajlovic 2014.11.09 09:30:24
@scal:
"Most lesz igazán érdekes, hogy a következő 3 évadot hogy oldják meg, elvégre a következő 2 könyv (három kötet) az EGY könyv valójában :D"

Nagyon kivancsi vagyok remelem nem csalodom benne ,de ezt mar regota erzem hogy el kell olvasnom konyvben is mert ez igy filmkockaban keves sokkal tobbet akarok tudni!
Dragan Rafajlovic 2014.11.09 09:49:38
@scal: "szerintem meg pont akkor fogsz csalódni ha elkezded olvasni mert az öreg SOHA nem fogja befejezni :D ezt lényegében nyáron a CC-n be is jelentette."

Jezusom 60 evesen a hintaszekben a 8 ezredik kotetet fognam a kezembe :D marad a filmsorozat :)

Ha azt nezzuk hogy a true decective-t ket nagyagyu jatsza
es valami felelmetesen hozzak a figurajukat!
Mar ketszer megneztem es masodikra is voltak olyan foszlanyok ami uj volt szamomra!
Majd irj rola velemenyt.
Milorad Dodik, a boszniai Szerb Köztársaság elnöke átlát a szitán! A tegnapi, botrányosan félbeszakadt belgrádi Szerbia-Albánia focimeccs incidensét szerinte az európaiak és az amerikaiak azért szervezték meg, hogy destabilizálják Szerbiát Vlagyimir Putyin orosz elnök holnapi…..
Dragan Rafajlovic 2014.10.17 18:09:20
@lehel kürtje:
Az etnikailag felosztas eddig sem zavarta a nagyhatalmakat sem europat nem igaz?!
Trianon-nal az elen!
12-13 éves újvidéki kislányok egyre gyakrabban adják a fejüket prostitúcióra aktusonként csupán néhány száz dinárért, tájékoztatták a szerbiai Informer újságíróját az újvidéki rendőrségen. Még megdöbbentőbb, hogy olyan lányok is akadnak, akik a rendőrségi…..
Dragan Rafajlovic 2014.10.09 09:10:34
@antiugató:

Megmenteni europat?!meg 50 ev tesa azt az eu-ban minden masodik gyerek mohamed lesz ,majd azok bevezetik a sariat es mindjart meg is van oldva a problema ,meg hat ezek ugy is a kecsket szeretik :)
Dragan Rafajlovic 2014.10.09 09:15:15
@Fyall:

Ez az ulloi uti "van e kedvem felmenni a lakasukra" story ugy szokott vegzodni ,hogy dorombolas helyett Lakatos Jozsika meg Nadudvari Pityuka kessel a kezeben udvariassan arra ker hogy ertektargyakat a megorzobe hagyni legyen szives :)
Dragan Rafajlovic 2014.10.09 09:35:12
@bikmakk: Az meg csak hagyjan hogy feketen eh berert ,de ahogy beszelnek veluk foleg ha lanyok Hupcse"azt jelenti albanul hulye" gyere ide oda,nem egyszer hallottam!

Ugyan abbol a tesztabol csinalnak mindent finom nem mondom hogy nem ,csak ahogy a dolgozoikkal bannak ugy hogy ok az idegenek egy ket fejberugas acelbetetessel bele ferne!

Mondjuk hat a magyar ilyen sajnos hogy turi havi 80 ezerert hajnal 4-kor kellni fel 5 -kor nyitni sokszor valtas nelkul este 9 kor zarni semmi tulora penz!

A mostani felesegem egy honapot dolgozott ott mikor megismerkedtunk,beprobalta a kis fonok hogy mi lenne ha lefekudne vele,persze szerencsere eleg nagy szaju az asszony azt elkuldte a .......pics....ba!

Koszovoi albanok voltak !Elmondta nekem mi tortent ugye szerb letemre nem is kellett tobb ,amugy sem zartam a nepuket a szivembe!
Bementem es elmagyaraztam neki ha nem ker bocsanatot levagom a fejet es belegyomoszolom egy diszno seggebe persze a mondandomat egy Jebem ti siptar-al inditottam,elegge fel tud forrni a fejem!
A lenyeg hogy bocsanatot kert es az volt az utolso munkanapja az asszonynak :)

Ami az alban peksegekben surun cserelodik az a magyar szemelyzet nagyon mocskosul bannak a munkaerovel!
Lavdrim Muhaxheri meghalt egy a kurd erőkkel folytatott tűzharcban Irakban. A 24 éves fiatalember már a szíriai polgárháborúba is bekapcsolódott, hogy kedvenc időtöltésének hódoljon, emberek fejét vágja le. Hogy miért érdekes ez nekünk, magyaroknak? Hát csak azért, mert…..
Dragan Rafajlovic 2014.08.21 23:31:23
@röf: "3.Irak esetében ENSZ BT felhatalmazás nélkül, önállóan baszták szét az országot, mondván, hogy az tömegpusztító fegyvereket gyárt és tárol."

Ez regota divat Szerbia bombazasara sem volt el is ismertek 15 evvel kesobb!

Sokan azt nem ertik hogy Ukrajnaban izmoznak ,ha nagy balhe lesz a Texaszi paraszt hatradol tv-bol nezi mi meg eloben!

Amerika egyenlore azt probalja megfekezni hogy ne aranyban vagy a dollaron kivul mas valutaban szamoljanak az orszagok egymas kozott pl foldgaz vagy olaj uzleteknel mert akkor konkretan osszeomlanak!
"Szegeny" Kadhafi is aranyra akart raterni dollar helyett lam hol van mar Libia!?
NATO csak terjeszkedik egyre kozelebb az orosz hatarhoz mitt hittek az oroszok majd vegignezik hogy raketakat telepitenek a szajukba??!!
Gruziaval beegtek szep proba volt!
Dragan Rafajlovic 2014.08.24 23:18:03
@lehel kürtje:

Kinek nagyobb a hatalma es a fegyvere annak van igaza!
Amugy meg a magyar es a szerb nem ellenseg sot miota Magyarorszag gazt adott a nehez idokben abszolut nincs harag!A Szerbek nem felejtenek!
A hetkoznapi emberek elotte is kijottek!
Aki nem hiszi mennyen le Belgradba egy hetre meg fog lepodni!
Az Israeli konfliktusban mind a kettonek igaza van ezert sem lesz vege soha!
A HAMASZ-rol meg annyit hogy ha lenne atomuk mar kilottek volna,vagy Irakba ezek az ISIS barmok!
Bizony kell a kozel keleten egy olyan utkozo zona amivel el vannak foglalva a fanatikusabb arabok,igy nem europaba robbangatnak,pedig volt ido London ,Spanyolorszag !En meg azt mondom eljek ki magukat Israellel!
Ugy ahogy szukseg van Ukrajnara is mint utkozo zona Szerbiara Bulgariara es Macedoniara meg Monte negrora hogy megfekezze az iszlamot,hogy legyen valami atmenet !
Az utóbbi napok fejleményei alapján nagyon úgy néz ki, hogy az EU komolyabb szankciók bevezetésére szánta el magát az Orosz Föderációval szemben. A helyzet nagyon kényes, egy gazdasági háborúval Magyarország sokat vesztene és Európa is, ha az oroszok nem hagyják magukat. A…..
– Lista, rajta vannak a listán!– Lista, de miért?– Miért... ilyen kérdés nincs a szakmában. (Jancsó: Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten) Na, szóval ebből is látszik, hogy minden ilyen tízes vagy akárhányas lista tulajdonképpen elég nagy baromság. Egyfelől…..
Dragan Rafajlovic 2014.06.03 13:00:11
@milliliteratura:

Hat ezt elkepzeltem ismeros kep, ezen pusztultam :D
Dragan Rafajlovic 2014.06.03 13:17:56
@bikmakk:

A kedvenc a "Šta bre jebem ti, radiš?"

Mama meg az isten nyugosztalja mindig ezzel kezdte a mondatot jo hangosan ha eltuntem vagy rosszat csinaltam hogy "Jebota otac ......."

A picku materi-nek hanglejtesben meg ezer fele variansa van :D
Dragan Rafajlovic 2014.06.03 13:19:30
@lehel kürtje:
Az tuti hogy a magyarnal cifrabban senki sem tud akar 2 percig levego vetel nelkul ! :D
A 66 éves szerb nyugdíjasnak az árvíz miatt kellett elhagynia az otthonát, mindene elúszott. Bécsbe igyekezett a fiához, de a magyar határon leszállították a buszról, mert nem volt nála elég készpénz, hogy belépjen az unió területére. A férfi három órát töltött még…..
A Schiffer András-Kálmán Olga csörte egészen elképesztő indulatokat keltett. Az apropó, a 44. március 19-ei emlékmű, önmagában felháborító, mert történelemhamisítás, nemzeti önfelmentés, olyan gyalázat, ami a holokauszt túlélőinek, illetve az áldozatok leszármazottjainak…..
Dragan Rafajlovic 2014.04.12 15:42:26
@qwertzu tomi:

Nem ostoba am ez az orszag ,csak ha nincs hiszti senkit sem erdekelne a tema !A mi generacionkat nem erdekli a holokauszt tudun rola megtortent szomoru ,de van nagyobb gondunk is meg az elet szep :) ahoz hogy holokausztokon ragodjunk!
Ha meg tovabbra is ez lesz a tema a holokauszt meg a masodik VH akkor ket part lesz a FIDESZ es a JOBBIK!
Schiffernek igaza van tulmeretezett hiszti!
Ami nem jott be mert mindenki Kalman O. miatt foglalkozik vele hogy mekkora paraszt nem a szobor miatt!