Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pecoshop

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy éves szünet után újra napirendre került Budapesten a közösségi kerékpáros rendszer létrehozása. Az előző ciklusban eltervezett és Bubi névre keresztelt ezer kerékpáros dokkolóhálózatról döntött közgyűlés. Szinte egy időben a budapesti döntéssel Montrealban közben…..
pecoshop 2011.06.23 22:02:01
@SzJ1982:
és gondolom te fogod megmondani, ki az akit fel kell akasztani, mi?
  Talán olvasták Alfám történetét, a csodaszép, minden porcikájában csábító, V6-os 166-os sztoriját. Lehet, azt is, hogyan sikerült visszaszereznem vételárát a morálisan kissé ingoványos neppertől. Nem kezdenék hosszú fejtegetésbe arról, miként és hogyan jutottam el…..
pecoshop 2011.04.03 09:32:35
Az oké, hogy begördül egy Diablo Roadster VT, ennek tud örülni az ember, 12 henger az 12 henger még ilyen ótvar felniken is. De ami aztán következik, na az a non plus ultra miaf.. videó. Aki tudja, hogy miért csöcsörészi meg egy harsonára kötözött felfújt gumikesztyűvel a…..
pecoshop 2011.02.25 20:04:59
 Na ez megint nem egy szokásos bejegyzés lesz, hanem amolyan technikai jellegű. De ha egyszer ez a kérdés foglalkoztat, akkor nyilván erről írok. Mindenesetre megpróbálok közérthető lenni. Mint azt korábban írtam, vettünk egy sorházat Zuglóban, amiről kiderült,…..
pecoshop 2010.12.09 13:19:36
Lali király megint böffentett egy avasszalonna-szagút. És még a kezét sem tette illedelmesen a szája elé. Igen, Boros Lajos, aki saját, külön bejáratú pr-osztályát csak kancelláriának hívja, és egy közepes poént erőltetve lassan tényleg azt hiszi, hogy ő itt a király, csak…..
pecoshop 2010.11.19 17:58:08
Nemrég írtam egy négygyermekes családról, akik autót keresnek. Nos úgy néz ki, hogy megtalálták. Tisztelt hölgyeim és uraim, Horváth Úr megvette élete második autóját, ismét csak egy Volkswagent. Mert, hogy az első egy bogár volt, nem mondtam még? Meséltem milyen szigorú…..
L. küldte be, hátha tudunk segíteni. Lehet Mavik visszavág? Nem tudom. Holnap megérdeklődöm a kommunikációs igazgatóságon a dolgot. De tudtommal nem enegedélyköteles... Kedves VEKÉ-sek, most, szombat este egy érdekes és - külső szemlélőként - roppant mulattató jelenetnek…..
A Homár komolyan meglepődne, ha jövőre a teljes magyar lakosság jelentős hányada nem állna át megélhetésszerű fantomszámlázásra, illetve csoportos pénzbehajtásra. Ezen kívül ugyanis nem sok értelmes biznisz marad. A Vateránál már rá is keményítettek a filléresítésre,…..
Gyűlölet szempontjából egész erősen indult az év blogunkon, hiszen mindössze január 22.-ig kellett várnunk és már meg is jelentek az első fecskék. Árpáddal a szokott helyen fotóztunk Újpesten, mikor egy bősz, egyenruhás matróna támadott le minket lényegében egy sínre szerelt…..
pecoshop 2009.12.26 21:51:40
hirdetés A mai húszévesek talán nem is értik, miket látnak, hiszen nekünk is helyenként meghökkentő, néha mellbevágó, de minden porcikájában vicces volt a Goodwood Revival nevű, Nagy-Britanniában tartott, giga-oldtimer versenyrendezvény... látogatóinak ruházata. Bizony, hiába…..
kmv terepasztal Fenyőkészítés 2009.10.30 22:19:56
Igen egyszerűen lehet fenyőfát készíteni.Lényegében egy formáravágott drótkefe.A közepénél meghajlítunk egy drótot,belerakjuk a két szárát a satuba.Keresünk egy rossz kefét,vagy veszünk kenderkócot(tömítőkóc)ezt,laposan ,kb.5 centis szálakat(fa méretétől…..
A flottakezelő adatai szerint gyakran 20%-kal is magasabb az itthon futó autók átlagos fogyasztása, mint a gyári adat. Vajon hol a csalás? Kiderül a LeasePlan sajtóközleményéből. MEGHÖKKENTŐ FOGYASZTÁSI ADATOKA LeasePlan Hungária, a világ vezető flottaüzemeltető cégének…..