Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TGHwinner

6 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Apám telefoncsere előtt áll. Nem akármilyen telefoncsere ez: Nokia C2-02-ről szeretne váltani Androidos rendszerre. 2 hete egy Sony Xperia Tipo ST21i-vel kóstolt bele ennek a világnak a szépségeibe. Nem kell nagy dolgokra gondolni, csak ébresztőnek és normál telefonálásra használja. Semmi…..
Netflix, HBO GO, Disney+, RTL Most+... Csupán egy pár streaming platform. Nem vagyok nagy tévénéző, így néha-néha bekapcsolva egy kis rövid időtöltésnek az ágyban fekve, elalváshoz bőven elegendő. Egy kis ízelítő a mozi setup-omról. Nem kell nagy dolgokra gondolni. Lassan 2 éve leszünk egy 4K okos…..
Igen, tudom, valamiből meg kell élni mindenkinek, ez világos. Nincs ezzel semmi probléma. A weboldalak és tartalom szolgáltatók megtalálták a megoldást arra, hogy hogyan ne toljanak ki a másikkal. YouTube csatorna feliratkozás, Twitch adományok a streamereknek, Patreon... Ezzel a rendszerrel nincs…..
Igen, a csapból is az folyik, hogy az eddig csak Steamen elérhető Rocket Leauge ingyenes lett az Epic Games Store-on, de ráültem a hype vonatra. Eddig sajnos kimaradt, hogy kipróbálhassam az eredetileg 2015-ben megjelent játékot, de most megtört a jég. A játékot fejlesztő Psyonix csapatnak nem ez…..
Gondolom mindenki ismeri a Windows 10 csempéit. 5 éve velünk vannak, de Microsoft kezdi belátni, hogy ezek a csempék a fürdőszobába valók. Viszont, a bloatware alkalmazások megvannak, megmaradnak. Mik ezek a bloatware-ek? Ezek olyan alkalmazások, amik a rendszerrel együtt automatikusan…..
Gyors beköszönés Saját gondolataimat szeretném írásos formában lejegyezni informatika, technológia, mindennapok szempontjából. Ami az érdeklődési köröm:- Informatika rendszergazdai szemmel, hardver és szoftver, gépépítés, program telepítések, kompatibilitás, retro desktop gépek életben tartása,…..
A Nemzeti Hírtévé elindulásának egyik sarokköve az időjárás-jelentés, amiről olyan büszkén számoltak be az első másfél órában vagy hatszor, mintha az lenne a világ egyik legnagyobb truvája. Pedig nem az, úgy, ahogy a köztévé csinálja, meg pláne nem az, hiszen a…..
Nem kell hozzá más, mint egy böngésző. A zseniális Archive.org csomó játékot DOSBox emulátorral böngészősre adaptált, így tényleg csak el kell indítani a játékot és ennyi.   Szerencsére túl sok bemutatott alanyom nem volt DOS-os, de azért párnál ti is megtapasztalhatják…..
Neten már fellelhető az AVGN - The Movie így Majin_Zed már neki is esett.. hamarosan itt látható lesz magyar felirattal. Kitartás! UPDATE: AVGN Hunsub hivatalos Facebook-ja! UPDATE 2: A felirat 40%-os, de a hosszú hétvégén megpróbálom befejezni. Update 3: A felirat 60%-on áll.…..
TGHwinner 2014.12.01 07:52:34
Annyi erőltetett sorozatpromó van, tiszta felüdülés egy ilyet látni, köszönet érte. ..
TGHwinner 2014.11.17 19:43:50
A cím lehetne akár "Baaad Középhosszú" is, mert végül nem lett olyan nagyon rövid, mint amilyennek terveztem. Ráadásul még így is úgy érzem, keveset vágtam be magából a filmből ahhoz, hogy rendesen érzékelhető legyen az a tömény ingerszegénység, ami árad belőle. Bár…..
TGHwinner 2014.11.06 10:44:04
@BlackSheep89: Egy írásos kritikával klasszikus filmekről én is szívesen olvasnék, de nem csak azokról, amiket ismerek, hanem azokról is, amiket nem ismerek. Például a Dollár trilógiáról én is szívesen olvasnék, mert annyi ismerősöm ajánlja, de az első film nem igazán nyűgözött le és a másik két rész 2 és 2,5 óra hosszúak. Az első rész csak 1.5 óra körüli volt mégis 3-nak éreztem. Ha valaki érdemlegesen megtudna győzni, akkor megnézném őket, de így nem igazán van kedvem hozzá "szubjektív" kritika nélkül.
Valljuk be a legtöbb klasszikusról csak ömlengeni tudnak és nem objektíven tekintenek rájuk a külföldi kritikák nagy részében.
Nem, nem felejtettük el, csak egy kicsit (khm...) elhalasztottuk. De a lényeg, hogy elkészült a harmadik rész bemutatója is!  ..
A Grand Theft Auto márkanév már-már lassan olyan, mint a Csillagok háborúja, vagy A keresztapa. Ez nem csak egy játék, hanem egy életérzés, amely végigsöpört a világon, fiatalokat, és időseket a képernyő elé vonzzva. Emlékszem még, hogy anno unokatesómnál mennyit toltuk a…..
TGHwinner 2009.04.25 18:04:13
@Burrog: Szívesen, mert én nem vagyok olyan szemét, mint egyesek, hogy ****-be, vagy, hogy szar a videó stb. Egyébként én is nemsoká elkezdek egy sorozatott. Az 1. videóm remélhetőleg hamar kész lesz. :)