Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Táptalaj

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Család, gyerekek szünidőre, ünnepre előreutazás vidékre. Pár nap agglegénykedés nyerés, lábAsból evés tv előtt algában, folyamatos faszverés, sokáig alvás. 1 hétig ugyanaz a pohár használás, lejárt kaja evés, nemvásárlás. Utolsó koszos tányér után pizzásdoboz…..
Valószínűleg évtizedekig eláll, de azért legközelebb érdemes megnézni a címkék vásárlás előtt: Anyám ma volt vásárolni az Allee Sparban, vett egy csomag sörperecet (sört is hozott... :D ), amiről itthon kiderült, hogy már több mint fél éve lejárt a szavatossága. Jó,…..
Tegnap este izgalmas, fordulatos és némiképp utópisztikus játék keretében megválasztottuk az Alternatív Köztársasági Elnököt. A győztes DopeMan Papa lett. A gengszterrapper ezúttal legjobb modorát vette elő, csak egyszer mondta ki azt, hogy baszdmeg. A játék valódi tétje, azaz…..
FELTÖRTÜK A BÜNTI BLOGOTMert megelégeltük hogy eggyesek azthiszik, mindenben igazuk van, és mások fölött itélkezhetnek. Ezért a Z1HACK3RCREW (rulz) rögtönítélő Tanácsa úgy döntött 12 igen, 2 nem szavazattal és 1 tartózkodással, hogy szétbasszuk a szar blogotokat, hülye kis…..
Táptalaj 2010.04.01 12:23:32
@white_widow: ott a pont:):D
Az ESETT víruslaboratóriumának szakértői szerint a magyar vírustoplistát ezúttal is a felhasználók és a stricik által futtatott trójaiak vezetik: Olyan csúnya vírusok kaphatók el tőlük, mint a hepatitis C, madárinfluenza vagy éppen a…..
Maki tanul, de még ez sem mentség arra, amit elkövetett több ezer jóravaló magyar ember ellen. Ugyanis egyszerűen az arcunkba borította a fostalicskát ezzel a képviccel. A megoldás gyakorlatilag kitalálhatatlan, de amikor elárulja, az igazán kellemetlen érzés, a szégyenkezés igen…..
Táptalaj 2009.08.05 00:51:56
Olvasónk bátor ellenőrökkel találkozott a 28-as villamoson. A karszalagot viselő férfi vasággyal együtt lehetett körülbelül 40 kiló, nem kísérte sem biztonsági őr, sem rendőr, csak két kolléganője. A jegy nélkül utazókat próbálta meg leszállítani, még a villamos…..
Táptalaj 2009.08.03 15:04:18
Graffiti blog Helyreigazítás 2009.07.31 23:24:00
Kaptam Tomcattől egy e-mailt, melyben helyreigazítást kér a héten megjelent Tomcat rongálásra buzdít című poszttal kapcsolatban.Ezúton kijelentem, hogy hibásan lett értelmezve az említett posztban Tomcat eredeti felhívásának azon a bekezdése, melyben a következőket…..
w A vadon szava 2009.07.24 07:00:00
Az újkor egyik legizgalmasabb, és válságok idején rendre előkerülő elméleti dilemmája a darwinizmus és az ember viszonya. A mainstream tudósok egyedül érvényes doktrínaként kitartanak az evolúció teóriája mellett, és a ráció mezején erős vár az ő logikájuk. A…..
Konspirációs teóriák JFK - 2.0 2009.07.06 07:30:00
Mielőtt a háttérinformációkat tartalmazó első részt követően belevágnék a JFK-sztori második, konteós részébe (amely blogunk történetében az eddigi leghosszabb lesz, előre szólok!), szeretném megköszönni olvasóinknak a példamutató visszafogottságot, amit azzal…..
Napiborzasztó-függő-e vagy? Ha a cím olvastán önkéntelenül is arra kezdtél el asszociálni, hogy itt valami bazi nagy L betűn fog álldogálni egy ember, akkor igen. De most mégsem ez fog következni, hanem az, hogy Kenny lerántja rólunk a leplet, miszerint célunk a világuralom, és…..
Táptalaj 2009.05.26 18:56:11
Frontline képének rengeteg tanulsága van. Például: attól, hogy az embert egy csomó Oscar-díjra jelölik, és évekig Hollywood legszebb színésznőjét dugja, még lehet annyira hülye, hogy egy tűzfal mellé építi a házát. Vagy akár az, hogy a börtön ablakába soha nem süt be a…..
Hagyok egy kis időt, míg ezt a képet feldolgozzátok: 48 óra, az legjobb esetben is 2 nap. Nem tudom, nálatok mi a szokás, de 48 órán belül én legalább kétszer szoktam fürödni, de nyári napokon többször is. Nekem még a 12 órás izzadásgátló is sok. A Garnier tehát vagy a nem…..
Táptalaj 2009.05.15 22:23:23
@Decesso: hát te valahova nagyon beütötted a fejed...zsidó ss tisztek? meg a fogva tartókkal menekülő "foglyok" meg kivégzés járt azért ha bántottak egy "foglyot"(rabszolgát)...idáig jutottam és tovább nem mertem olvasni, egyszerűen gyalázat...egy vadbarom vagy...remélem gyorsan megkönyörül rajtad az élet és nem hagy sokáig szenvedni...
mellesleg a linkeddel magadat szúrtad hátba, had idézzem:

"A dzsihád más értelemben jelentheti a hit védelmét, a szent háborút is. Annak ellenére, hogy a dzsihád alapvetően nem agresszív hadviselést jelent, ez történt például a korai szélsőségesek, mint a háridzsiták és a kortárs csoportok vagy mint az Egyiptomi Iszlám Dzsihád (melyhez Anvar Szadat meggyilkolása is kapcsolódik) esetében, valamint libanoni, Öböl-menti és indonéz dzsihádszervezetek esetében is."

tehát alapvetően itt a felfogásról van szó, hogy hogy fogják fel egy vallás követői a "parancsolatokat", amint a történelem bebizonyította a zsidók képesek voltak felfogni hogy ez a kutas történet meg a hasonlók a valláson belüli összetartást hivatottak jelképezni, a muszlimok nem, és elkezdtek gyilkolni, még magukat is...

idióta forradalmár tömeggyilkosra had ne reagáljak...ha nem jössz rá magadtól a hülyeségedre én nem fogok segíteni...

és én ezek után nem vagyok hajlandó veled vitatkozni, lesüllyedek a szintedre és legyőzöl a rutinoddal ahogy szokás mondani, de ez nem hülyeség amiket te ide merészeltél böffenteni, ez őrültség, ha ezek az "összeesküvéselméletek" le vannak írva bárhol biztos lesz a közelben egy horogkereszt...és nem az indiai értelmében...
szervusz
Táptalaj 2009.05.23 15:09:52
@sarkisarkany: nagyszerű, DE (mert van egy nagyon lényeges de) che nem a vallása vagy a származása alapján válogatta áldozatait, ami valljuk be minden forradalom velejárója (minden komoly forradalomé, mert a végén valamelyik kossuth téri b@lf@sz olvassa ezt és a végén elkezdenek gyilkolni...és nem focilabdákkal...), hanem a gondolkodásuk alapján, akik valójában voltak...nem azért mert sötétebb bőrűnek született vagy mert ferde volt az orra...ez egy hatalmas de, amit nem szabad kifelejteni...

mindazonáltal persze tragédia minden halál, de attól még van... és nem azért tettem ki képnek mert megölt 179-2000 embert...
Azt gondolta a Homár, hogy az MSZP teljesen érdektelen offline háromnős élőhalott "EP-kampánya" ellensúlyozására az online kampány friss, üde és bevállalós lesz. Ehelyett eddig kaptunk egy cseszlovák Mátrix-gyalázást, így a film 10. évfordulójára, ami nevezhetne a…..
Táptalaj 2009.05.22 15:07:40
Miután nemrég fény derült a write4gold oldaláról a rendezvény új helyszínére, most új fordulattal gazdagodtunk: úgy látszik, hogy mégsem az Alsóerdősor utcai iskola udvarában lesz megtartva a nemzetközi graffiti verseny kelet-európai selejtezője.…..
Tovább kampányol a Showtime a Weeds 5. évada előtt. Elsőként a fű rövid törtenetét tekinthetjük meg, kiemelve a legfontosabb momentumokat, mintpéldául George Washingtont kendertermesztés közben. A másik videóban pedig Doug tart kortesbeszédet gigantikus "DOPE"-feliratú…..
  Az alábbi poszthoz - melynek anyagára az [origo] archívumában bukkantunk -, eredetileg egy jó kis gecizős felvezetést szántunk. Aztán rájöttünk, hogy ennek semmi értelme nem lenne. Beszéljenek a képek. MSZP-kampány, 2005-2006.  ..
Táptalaj 2009.05.19 03:06:49
ti itt ugye tisztában vagytok vele hogy Bajnainak annyi köze van az mszphez mint libának a kossuth térhez? (semmi)

kommentek nagy részét olvastam, a legtöbb normális, de ezektől
agyf@szt kaptam hogy "csakazé'isafideszreszavazokme'haragszokacsúnyabutamszpre"
de ez nem csak itt a blogon figyelhető meg sajnos...2002-ben és 2006-ban még tovább tudott a magyar ember látni azon hogy kinek tetszik az arca és kinek nem, ezért szavaztak a legtöbben az mszpre, egyrészt mert még (sajnos) elég sok kádárista él szavazati jogával(ám azért nem ők a többség szerencsére) másrészt mert jó dolgokat ígértek, de teljesíteni nem tudták persze, itt lehet a "kommunistazsidócigánynégernácigyurcsányt" hibáztatni, de nem CSAK őt kell, a mélyen tisztelt ellenzéket is amiért uszították a népet a reformok ellen, nemet mondtak mindenre, (szerintem ha egy mszp-s képviselő a szünetben meg akarta volna hívni kávéra az egyik fideszest arra is nemet mondott volna gondolkodás nélkül) és a népszavazást is "előrehozott választásnak" titulálták, ahol 3x megkérdezték akar e pénzt kiadni a zsebéből...persze hogy nem...
azt hadd ne írjam hogy viszont oké hogy eltöröltették a vizitdíjat, de a mindenható/mindentudó ellenzék nem tudott semmi más ötlettel előállni a problémák kezelésére, "legyen ingyé' oszt jó van"
hát nincs jól, felsőoktatás is és az egészségügy is romokban hever, orvosok már csak azért veszik fel a fehér köpenyt mert annak a zsebében elfér bármilyen vastagságú boríték, egyetemre pedig az nem jut be aki nem akar...

itt alapvetően a rendszer váltás előtti generáció kell hogy kihalljon ahhoz hogy bármi változás történjen...mert az ifjabbak már tudják hogy semmi sincs ingyen, még az államnak se, és óvodás igen-nem-deigen-deakkorsem játékokkal nem jutunk előbbre...

u.i.:Ausztriában bal-jobb koalíció van, és a franc se tudja miért őket nem nevezik balkániaknak...
Az új amerikai drogcár, Gil Kerlikowske az első interjújában olyat mondott, amiről többen arra asszociáltak: "Függetlenül attól, hogyan magyarázod az embereknek a drogháborút, az emberek úgy látják, a háború ellenük irányul. Mi nem harcolunk az ország…..
Egyelőre óvatosan kezeljük, vagyis nem vesszük készpénznek, amit Attila leírt a Gastroyalról, hiszen végül is kidobták a cégtől egy beszélgetés végén, ami abból a szempontból nem csoda, hogy felvételi beszélgetés volt, ő meg alaposan beszólt a reménybeli munkaadónak.…..
Táptalaj 2009.05.05 03:08:40
Hosszas késlekedés után végre Budapestre is megérkeztek a Google utcákat fotózó autói. Akik lencsevégre kapják az Opel Astrákat, tolják fel az Indafotóra a képeiket. Játsszunk együtt. Kapjuk el a panorámaképeket kattintgató mozgó célpontokat. És ne felejtsetek integetni az…..
Táptalaj 2009.05.04 16:38:10
@Nagylilik: okos vagy, nagyon okos:)
Ha a brainstorming után csak fejfájás marad, akkor szoktak a tévécsatornák a Comment:comhoz fordulni. Hogy mondjuk az olvasók, nézők adjanak címet az új sorozatnak. Most is valami hasonlóra lehet vállalkozni, csak nem sorozatcímről, hanem egy szolgáltatás nevéről kell dönteni.…..
Táptalaj 2009.04.30 15:55:40
A Cannabis Science egymillió adag kender alapú tablettát ajánlott fel előállítási áron Amerikának a sertésinfluenza-fertőzöttek tüneteinek enyhítésére. A gyógyszer nem vírusspecifikus ellenszer, hanem általános gyulladáscsökkentő, ezért bármilyen mutáns vírustól…..
Az anarchizmus egy olyan ideológia, amely állami nihilizmusként írható le. Totálisan államellenes, vagyis az államiság tagadása az alapja. Az anarchizmus szerint az állam az oka a problémáknak, elsősorban a társadalmi egyenlőtlenségnek. Emiatt az anarchizmus a szocializmus…..
Amíg az utóbbi napokban nem tudtam a bloggal foglalkozni, úgy éreztem, hogy a világ kifordult a sarkából, a nap megállt az égen, és Lendvai Ildikó egyszer sem vádolta a demokrácia felszámolásával a Fideszt. De ez persze csak szubjektív torzulás volt, a dolgok igazából…..
Táptalaj 2009.04.28 02:28:33