Regisztráció Blogot indítok
Adatok
torokmez

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van ugye a Szabadság téren az USA Nagykövetség. Már vagy 80 éve ott vannak és azt is megértem, hogy igyekeznek megvédeni magukat.Ezért vannak ugye randa oszlopokkal teletűzdelve a park ágyásai, nehogy valaki robbanóanyaggal tömött autójával nekik száguldjon. (Nevezhetnénk…..
Elkeresztelték a fővárosi kerékpárkölcsönző-rendszert, a BuBi név 9632 voksot kapott az összes beérkezett 38403 szavazatból. A kerékagyon augusztus 2-án írtunk először arról, hogy a közbringahálózat megvalósításával megbízott Parking Kft. névpályázaton vár javaslatokat…..
Édes Istenkém! :-DDDDDDDDD..
torokmez 2010.08.24 13:19:56
Balázsék telefonon foglaltak asztalt a Wang mesterhez, de sajnos sem akkor, sem később nem jelezték nekik, hogy ők biztony csak tesztelik ezt a Torkos Csütörtök dolgot, és hiába a szábályzat, 5 után már nincs akció. Kedves Homár!   ott kezdődött, hogy ültem az étteremben,…..
Péter a Cinema City Arénában szándékozta megnézni az Avatart, de hiába foglalta le előre a jó helyeket, a nagy tömeg és a szerinte nem működő automata miatt az utolsó pillanatban csak az első sorban jutott hely. Az mozi Marketing & PR igazgatója ezt másképp látja, az ő…..
Critical Miss Kínos Centrál-süti 2009.10.22 07:51:00
Nagyon jó dolgom van, ez nem vitás. Az egyik este macaront kaptam a vacsorához, a Centrálból. Hogy mit rejtett a doboz, az szavakkal kifejezhetetlen, és nem pozitív értelemben. Hadd mutassam meg: A képen az első két próbaharapás utáni állapot látható. Már első ránézésre is…..
Tetszenek még emlékezni a Z+ emlékezetes botrányára, amikor jókedvű és minden bizonnyal jó szándékú technikusok kiszivárogtatták azokat a videókat, amiken a tévé akkori üdvöskéi, köztük az azóta egész szép tévés karriert befutott Lilu meg Sebestyén Balázs illetve a…..
torokmez 2009.10.21 10:57:28
" BGy mizuno.blog.hu: Mi a "mélymagyar" definíciója? Ki a fasz találta ki ezt a szót? " - Németh László író "találta ki".