Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Károly4

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Papírunk van arról, hogy jó úton jár a magyar gazdaság, hazudja arcunkba a Vezér, de sajna az ámokfutásáról kiállított legfrissebb európai bizonyítvány nyomán inkább az a kézenfekvő következtetés: kibaszott nagy mákunk van, hogy beléptünk az unióba. Elég röhejes, hogy…..
Szaniszló Ferenc az ország legnagyobb standup komikusa, áll ott az EchoTv-ben, és faarccal szórja a legdurvább poénokat, amiket még Kőhalmi Zoltán sem bírna ki röhögés nélkül előadni, Nacsa Olivér processzora pedig a harmadik percben leolvadna, és attól kezdve Korda György és…..
Károly4 2012.09.26 20:31:30
Két-három hete jót vigyorogtunk ezen a képen, ezen a zseniális paródián, amiben annyi minden benne van az utóbbi 2 évből. Előregisztráció a regisztrációra, fenomenális ötlet! Ráadásul megcsinálják. No nem Kecelen és egy nemlétező napon, de lesz előregisztráció.…..
A Red Bull Röpnap 1. helyezettje a "Magyar gazdaság" csapata: Czellár István Zénó, Ari Zoltán, Bodonyi Norbert, Fábián Tamás, Fecske Péter és a tartalék Kerti Sándor.Gratulálunk a merész koncepcióhoz, a közönségdíjat is megnyerték. Videó. Bízzunk benne, hogy az NGM nem…..
Károly4 2012.06.11 15:35:08
Autonómia-modellek A Finnországhoz tartozó Ålandnak nincs sok köze Szerbiához, és a többi volt jugoszláv tagállamhoz, amely területek hírei blogunk fő profilját képezik. Annál több viszont a jól megvalósított etnikai kisebbségi autonómia-modellhez, ami a vajdasági magyarság…..
Ki kell vezetni a különadókat, de a helyük egy kibaszott nagy lyuk lesz a költségvetésben (idén 150 milliárd, 2013 400 milliárd), így ahelyett, hogy csökkentenék a kiadásokat, új adókon ötletelnek Matolcsyék. Csodálkozom,hogy a jövedékiadó-emelés még nem került szóba, ezt a…..
A Jobbiknak három kártyája van, ezt kevergetik szorgalmasan: zsidók, cigányok, melegek. Teljesen felesleges elmagyarázni nekik, hogy milyen magyarországi és Európai Uniós alapjogokat sért ez az agyszüleményük, amit "T/6721 Egyes szexuális magatartászavarok visszaszorítása…..
Van pár szerencsétlen, akik még ebből a viszonylag pofonegyszerű ügyből is szarul jönnek ki, hiába, ha kézközelben van a szopóálarc, könnyen felugrik az ember fejére ...Societas-performansz, Ferihegyi-repülőtér, tegnap 23:00:A videót már felesleges is megnézni, sikerült majdnem…..
Károly4 2012.03.30 20:29:18
@ketroot: Mi pezsgőt bontottunk. Ünnepeljük a Fidesz bukását.
Károly4 2012.04.01 22:06:38
@Orkán Piktor, a Kárpátok réme: Érdekes, amit írsz. Szerinted, van annyi esze, meg volt annyi ideje Schmittnek, hogy megzsarolhatja valamivel Orbánt? Nemcsak egyszerű töketlenkedés Orbán részéről az, amit tett?
A Lehet Más a Politikai végtelenül aljas és sunyi támadást intézett a 65 éven felüli magyar lakosok ellen, de a Kereszténydemokrata Néppárt nem enged, nem hátrál egy tapodtat sem! Csak a testükön át!Szóval ezek a nyikhaj ördögbotosok azt a hallatlanul felháborító módosító…..
Károly4 2012.03.13 21:08:36
ECHO élőben adja a békemenetet, kár, hogy nem kanyarodnak be a Népstadionba, mint a debreceni virágkarnevál a Nagyerdei stadionba, még jegyet is vennék, hogy a lelátóról nézhessem a transzparenseket. Az ECHO szerint "200-250 ezren vannak, de akár félmillióan is lehetnek".…..
Vastagbőr Az előzetes IMF-lista 2012.01.06 16:50:00
A Figyelő birtokába került az IMF-jelentése, ami az IMF január 18-i igazgatósági ülésére készült, és tartalmazza, hogy miket kér az IMF Magyarországtól. Előzetesen, ez még változhat, persze. A jelentést a napokban juttatták el a kormányhoz, a magyar fél még…..
Vastagbőr 2012! 2012.01.01 00:00:00
Boldog új évet kívánunk mindenkinek! Ismét vége egy évnek, nem is akármilyen év volt, nem merném rámondani, hogy simplicity. Ez a kelet-közép európai abszurd, amiben boldog statiszták vagyunk, egészen bizarr magasságokba jutott. Az új szereplők keményen tolták egész évben,…..
"Na az van, hogy az MTV-nél még mindig nem bírnak normálisan cenzúrázni. Mi segítünk, ahol tudunk, ezért készítettünk egy megfelelően Fidesz-konform híradót." - MKKP Az hirado.hu átalakított oldala zseniális, a reklámok,  szalagcímek, csillagos ötös. Az…..
Rövid időn belül Matolcsy és Debreczeni könyve után ez már a harmadik könyv, ami a poszt témájául szolgál, de ez a történet is csodálatos - a maga módján. Megjelent Gereben Ágnes ízléses borítóval megáldott könyve: Mong Attila azonban nem átallott kitenni egy…..
Vastagbőr Full access 2011.11.24 10:41:00
A gyorsnaszád navigálását megingathatatlanul végzi Matolcsy Gyuri (figyelem: szimpátiatüntetés Matolcsy mellett péntek este!), így a többi szorgos matróz végzi a szokásos dolgát. A KDNP legfontosabb dolga most Hoffmann Rózsa seggének megvédése mellett Mária Terézia…..
Csodálatos NGM-közlemény: Bevezetés: "Az elmúlt másfél évben Magyarország gazdaságát megújítottuk. A megújulás időszakában az volt a lényeg, hogy szabad kezünk legyen és a magyar érdekek szerint rendezzük be Magyarországot. Ehhez távol kellett tartanunk magunkat…..
2010. április: Véget vetünk az elmúltnyolcévnek, bizalmat szavazunk a NER-nek, Orbánnak, az új gazdaságpolitikának, Matolcsynak, a fülkeforradalomnak. Lecseréljük a szocialista sleppet a fideszes-kádéenpés sleppre. A központi költségvetés nettó adóssága: 18 104 milliárd…..
Károly4 2011.10.18 18:41:10
Vastagbőr Kultúr(bel)harc 2011.10.10 09:01:00
Még mindig a Dörner-Csurka ügy. A hétvége sem zavarta meg a fogaskerekeket hogy mozgásba lendüljenek. Ilyenkor szoktuk elővenni a sós mogyorót meg egy hideg sört, mielőtt a 2. mentre verbális tömegbunyóvá fajul az ügy. Szombaton kilenc fővárosi színházigazgató nyílt levelet…..
A provokatív, "modern" stílusú, sokak szerint a klasszikus magyar darabokat szándékosan, gúnyból obszcenizáló Alföldi Róbert maradhatott a Nemzeti Színház élén. Tarlós próbálja menteni a helyzetet, először a szakmai, javaslattevő bizottság szerint legjobb pályázatot…..
Vastagbőr Iskolaügy 2011.09.05 09:01:00
Sokan, sokszor elmondták már, hogy az életét a gyerekei után kapott, és egyéb segélyekre alapozó ún. mélyszegény, kb. 90% cigányokból álló társadalmi réteg növekedésének megállításának egyetlen útja a kiskorúak kiemelése a családokból, és akár bentlakásos iskolában…..
 (A szerző az Index újságírója és e blog szerkesztője.) „...és az állam vezetői nem lehetnek mások, csak a filozófusok” – Platón: Az állam, VI. könyv   Lehet, hogy Európa beteljesíti az antik görög álmot? Nagyon furcsa volna önmagában is, pláne,…..
Károly4 2011.08.29 17:12:37
@tbb: Nem tudom, hogy miért nem tudunk élni a szabadságunkkal: a "nemzetiségi karakter" vagy a "nemzetiség" miatt. Mindegy is. Mindkettő reménytelen.

Részlet egy mai Index cikkből: "Orbán Viktor szerint Magyarország vészhelyzetbe sodródott, és az ország szuverenitását is elvesztheti. Ez akkor következhet be, ha csődbe jutunk, mint Görögország. Emlékeztetett, hogy a görögök már nem dönthetnek saját sorsukról. „Már az is szép eredmény nekik, ha egyáltalán részt vehetnek a róluk szóló döntésekben” – figyelmeztetett."

A csődközeli helyzetet természetesen nem kívánom, de amitől Orbán tart, az nekem az álmom. A mi életünkben nincs arra esély, hogy ez a "nemzeti karakter" vagy "nemzetiség" progresszív legyen.
Vastagbőr Az igazi országimázs 2011.07.15 12:02:00
A nyár legviccesebb bulvársztorija idáig kétségkívül a dubajozás. A három közvetítő lekapcsolása után még csak egy 119 nevet tartalmazó portfólióról szóltak a hírek, de a Bors információi szerint már ezernél (!) jár az érintett lányok száma. Ezer dubajozó magyar…..
Kezdjük a jó hírrel: májusban egyszer biztosan nem hazudott Szíjjártó Péter, mikor megígérte, hogy "nagyszabású, minden eddiginél nagyobb és minden képzeletet felülmúlóan nagy közmunkaprogramokat" indítanak. Ez idáig a legrémisztőbb fideszes törvényjavaslat, nem…..
w A világtalan város 2011.05.19 06:15:00
Megjött Roosevelték levele. (A teljesen hülye olvasóknak itt jelzem, hogy nem azonosak a Rotschildokkal, úgyhogy a zsidózás legfeljebb áttételesen alkalmazandó.) Roosevelték amiatt siránkoznak, hogy megszűnt az elnökről elnevezett tér Budapesten. Nem kell emiatt cidrizni amúgy,…..