Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ivanolsen

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én már az Exatlon első promója láttán attól rettegtem, hogy előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor a távolról skorbutos öregasszonynak tűnő Palik László lefordul a dobogóról Dominikán. És akkor még nem is tudtam, hogy a műsorvezető csak gyümölcsöt és zöldséget eszik, és minden nap edz valamit de a…..
Az idei Bajnokok Ligája döntő kapcsán mindenkinek három dolog jut eszébe: Karius "Lukasz Fabianski" díjas produkciója, Bale klasszis gólja, és nem utolsósorban, sőt, Ramos dobása, melyet Salah, az év (egyik) legjobb formában lévő játékosa ellen mutatott be - ami mellesleg a Nemzetközi Judo Szövetség…..
Ha eddig azt hitted, hogy nem lehet spórolni legálisan a BKV-bérleten, akkor tévedtél. Mutatom a trükköt: a havi bérlet 9 500 forintba kerül, a negyedéves bérlet pedig ennek a háromszorosába, 28 500 forintba. Viszont míg a havi bérletet csak 30 napig használhatod, addig a negyedéves…..
Mi legutóbb a reptérre mentünk taxissal. Az elején tök szimpatikus srác volt. Ernyővel várt minket a zuhogó esőben, közvetlen volt, vicces. Aztán egyre émelyítőbbé vált a dicsáradat, amivel fényezte magát, a kocsiját, a szolgáltatását. Lendületét ráadásul az is csak picit törte meg, hogy egy…..
ivanolsen 2016.08.03 11:29:39
@Putyur: Az Uber taxi szolgáltatást végzett, sőt ugyanúgy végez a mai napig is. (Az elmúlt 2 éjjel láttam kb. 5 uberest utassal, csak kamu ez a nagy kivonulás.) Csak az a baj, hogy az már régen ki volt találva, sőt szabályozva is lett. Aki taxis akar lenni megteheti, megvannak a szabályai. A csodálatos uber sofőrök Szilveszterkor a taxis tarifa duplájáért jártak, a dörzsöltebbek nem veszik fel a címeket csak ha már szorzóval dobja a gép, stb.
  Történelmi jelentőségű lenne, ha egy férfivé műttetett nő lenne a hírhedten macsós magazin borítóján. Legyőzné a gondolkodásbeli korlátokat. Újfajta irányvonalat nyithat a férfi életmódmagazin történelmében. Részletek a tovább mögött! Még néhány éve is…..
  Sokan úgy gondoljuk, hogy mi megúszhatjuk, mert eddig is másokhoz törtek be. Különben is miért pont a mi otthonunk kerülne célkeresztbe?  Gyakran egy életen át tartó kemény munkával dolgozunk meg javainkért: lakásunkért, személygépkocsinkért és megtakarított…..
Ön szerint mi zavarja legjobban a budapesti tömegközlekedőket? A ganés ülések? A zsúfoltság? A részeg hajléktalanok? Esetleg az össze-vissza feltúrt utak? Netán a követhetetlen járatátszervezések? Hideg, hideg, és egyre hidegebb… Április végén egy 97E jelzésű Ikarus 280-as…..
  Húsvéthétfő a magyarok lakta terülteken a locsolkodás napja. A szokás eredete a régi időkbe nyúlik vissza, alapja pedig a a víz megtisztító és megújító erejében gyökerezik, modern formában pedig a mai napig megmaradt.     De ezeket a szokásokat egyre kevesebben…..
Blogunkon majd bővebben is bemutatjuk Witkin munkásságát, mai bejegyzésünk PORTFÓLIÓ rovatában pedig egy kis bepillantást nyerhettek nem mindennapi életművébe. "Joel-Peter Witkinről egyszer azt írták, hogy művészete egy rész Hieronymus Bosch, egy rész A texasi láncfűrészes mészárlás. Életének…..
Soha nem csinált még ilyet az HBO Europe, márminthogy a premier előtt valakinek kiadja egy sorozata első tíz percét, de minket nagyon szeretnek, szóval tessék, itt van a vasárnapi premier egyharmada (félórás részekkel jelentkezik a sorozat, a premier duplarészes lesz), vadonatúj…..
Egyszerűen megőrülök a finom falatokért, és ha egyszer belevágok, képtelen vagyok leállni. Akár fogalmazhatunk úgyis, hogy mindennek ellent tudok állni, csak a kísértésnek nem. Ezzel semmi probléma nem lenne, ha botsáska lennék. De ez még álmaimban sem fordulhat velem elő. Nem…..
ivanolsen 2013.08.20 16:07:46
Naiv kismamának új autót hívott a sutyerák taxis, mert lépcsőn ülve várta, és nehogymár összekoszolja a kocsiját. A szokatlanul abszurd jelenet után kicsivel telefonált a City Taxitól a "panaszbizottság", hogy a kolléga helyesen járt el, tényleg ő dönt, milyen fuvart vállal…..
ivanolsen 2013.08.06 10:49:09
@Vajmaci: Szerintem meg te vagy az, parasztgyerek.
ivanolsen 2013.08.06 12:03:05
@zsiráfffff: Az a saját gyerekem, és képzeld el pont ezért nem engedem be a koszos, földön ücsörgő utasokat a kocsiban, mert nappal azzal a kocsival szállítom a gyerekeim. A szolgáltatás nem arról szól, hogy koszos embereket vigyek a kocsimmal. Menj be egy pékségbe és köpj bele a lisztbe, meglátjuk mi lesz a reakció.
ivanolsen 2013.08.06 12:06:18
@Puckman Éliás: csak szeretnéd!
Durván inzultálták Sarka Katát: Megöllek, te kurva! - ezzel a harsogó címmel hozta le vezető hírét a Bors Online a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető igazgatójáról, Sarka Katáról. A bulvárlap szerint "a Komjádi uszoda szomszédságában esett neki egy hajléktalan…..
ivanolsen 2013.07.26 11:28:10
@ivanolsen: Na jól van egyenlőre mégsem, de ami késik nem múlik.
ivanolsen 2013.07.26 11:29:10
@sweeney todd: Mibe ejtette? :)
ivanolsen 2013.07.26 12:22:09
@Peetee: SZerintem se megy kocsi vagy taxi nélkül sehova. Nem hiszem, hogy a 86-os buszról leszállt és átvágott a parkon, mert ment a 17-es villamoshoz.
Aki olvassa a Lángoló Gitárokat vagy az Indexet, nézi a Facebookunkat, plusz még a Tankcsapda oldalaival is tisztában van, annak nyilvánvaló, hogy nem felhőtlen a blog és a debreceni zenekar viszonya. Az utóbbi időben a helyzet már odáig fajult, hogy jobbnak láttuk, ha leülünk velük beszélgetni a…..
ivanolsen 2013.07.19 17:16:09
@A sportág nagy és színes egyénisége:
Azért mert tele van a sportcsarnok az nem feltétlen jelenti azt, hogy sikeres az együttes? Nézd meg milyen kis divatbuzik járnak mostanában Tankcsapdára. Én évekkel ezelőtt voltam, már akkor sem tetszett csak a régi számok. Idén voltam Tatán a viz, virág, zene fesztiválon, ahol már a régi számokat is átdolgozva (elb.szva) játszották. Hidd el csak a kis tizenéves hülyegyerekeknek tetszett amit láttak, de az is lehet, hogy csak divatból voltak ott. Divat lett a Tankcsapda, mert reklámozzák! Ennyi. És a Tankcsapda után fellépett ugyanazon a fesztiválon Deák Bill Gyula. Igaz neki sem vagyok elájulva az új számaitól, de nem is erőltette ész nélkül, és a Hey Joe úgy szólt ahogy 25 évvel ezelőtt, ahogy megszoktuk, ahogy szeretjük. Ég és föld volt a két produkció.
Hétfőn mi is beszemléztük, hogy a Borsnak azt állítja a 35 éves Hada Renáta, hogy 12 évig szeretője volt egy közismert tévés celebnek. A sztori persze ma folytatódik a Borsban, Renáta azt még mindig nem mondja meg, hogy ki az illető, de legalább szűkíti a…..
ivanolsen 2012.06.06 10:48:19
ivanolsen 2012.06.06 10:49:53
ivanolsen 2012.06.06 10:52:11
@csizsikpizsik - pique takarodj!:
Plasztikai sebészet! Ennyi.
Itt az utolsó nap, hogy kihasználjuk a bejglimérgezésben rejlő lehetőségeket, és úgy csináljunk, mintha nem azért néznénk a Holle anyót (8:55 m1) vagy a Garfield-showt (kb. 10 óra RTL Klub) a gyerekkel, mert nem bírunk felkelni az ágyból, hanem azért, mert ennél jobb programot el…..
ivanolsen 2011.12.26 07:03:05
@abc: Az nem Vájen hanem Blájen!
Egyébként meg: Lökjétek a padlóla le!
Két gyermekeket megcélzó magyar tévécsatorna, a Minimax és a Megamax hazai zenészekkel és előadókkal együttműködve a Zenével a gyermekekért program keretében gyerekekkel foglalkozó alapítványokat népszerűsít. A sorozatban hét szervezet és hozzájuk kapcsolódóan hét zenei…..
Music For Animals címmel szeptemberben jelenik meg a Superbutt új lemeze. Az anyag dupla album formájában lát napvilágot, az egyik cd-n egy teljes angol nyelvű nagylemezzel, a másikon pedig egy magyar nyelvű EP-vel és bónuszban néhány feldolgozással. Az összesen 18-20 számot…..
Nem ritka látvány a ValóVilág összefoglalóiban, hogy a villa lakói a teraszon egyik cigiről gyújtanak a másikra. Ezek a jelenetek már a műsor indulása óta aggasztják a Füstirtók Egyesület elszánt aktivistáit, akik mindent megtesznek, hogy ne kerüljön képernyőre Éváék…..
Kósza törvényjavaslatok röpködnek az Egyesült Államok keleti partján: New Jersey-ben épp visszavonták a kerékpárok kötelező regisztrációját előíró javaslatot, amikor New Yorkban újabb változatban bukkant fel az ötlet. Egy queens-i tanácstag, Eric Ulrich komolyan – bár…..