Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vaktor

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kerki-ügyben igen ambiciózus célt tűzött ki a bíróság azzal, hogy alig 5 hónap alatt, március elejére befejezi az egész bizonyítási eljárást. Úgy döntött, hogy a hűtlen kezelés miatt folyó eljárásban először az ügyészség szakértőit hallgatja meg: azokat, akikre…..
Régóta szoktam volt ekézni a zembereket, hogy miért nem mennek ki tüntetni, miközben én magam eddig nem is tudtam kimenni ilyen tüntetésekre, mert nem voltam soha Budapesten, amikor éppen tüntetés volt. Éppen ezért, amikor ma olvastam, hogy lesz NAV-os tüntetés, elemi erkölcsi…..
Michael Knight Lex rendszám 2011.05.23 16:59:00
Csak egyetérteni tudok a külföldi rendszámú autóval folytatólagosan elkövetett adócsalás és közteherviselés alóli kibújás minősített esete törvényi szintű megakadályozásának ötletével.Hányszor megkapom e blog olvasóitól, hogy bezzeg nekem egyszerűen semmi nem jó, amit…..
Blez nem nagyon spórolt a karakterekkel, úgyhogy nem is olyan nagy baj, hogy így az általános munkaidő vége környékén tettem ki a levelét, legalább miattam nem termeltek kevesebb GDP-t. A történet egy megkérdőjelezhető rendőri döntésről szól, amivel még a saját kollégája…..