Regisztráció Blogot indítok
Adatok
caganer

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előző posztunkhoz hasonlóan - melyben az 5 legjobb háborús filmet kerestük - a világtörténelem legnagyobb hadvezéreinek kiválasztása is kemény feladat elé állított bennünket. Bár segített némileg a történelemtanári végzettség (egyikünk esetében), így sem volt egyszerű feladat az elmúlt 5 évezred sok…..
Igencsak elgondolkodtató cikk jelent meg nemrég, négy amerikai Bayer dolgozó írta, mind a Monsanto megvásárlásával került a céghez. Mivel a European Management Journal-ban közölték le, ez nem szigorúan vett természettudományos közlemény, nem is természettudományos kutatási eredményeket ír le, de…..
Amikor több mint öt évvel ezelőtt Hakapeszi kolléga védelmébe vette Vitézy Dávidot, nem csak a kommentelők küldték el a vérbe, én se értettem a dolgot. Volt is egy szavazás a poszt végén, hogy Vitézy tényleg közlekedési szakember-e, vagy ócska fideszes mutyis karrierpolitikus. A többség az utóbbit…..
caganer 2020.05.02 11:13:45
@Frady Endre: tegyük hozá, azóta is gec sok a kocsi a városban
Folytatódik a város legjobb reggelizős helyeit felkutató sorozatunk, ezúttal egy pékséget látogattunk meg, ahová reggel beugorva, az ablaknál, egy pulthoz támaszkodva tömhetjük tele magunkat. Sokszor elhangzik egyes olvasók részéről az adag, hogy nekik még egyetlen nálunk…..
Ismét sikerült asztalbontásra érkeznünk valahová... A napokban fogadott el a magyar parlament egy határozatot a bioüzemanyagok térhódításáról, amivel nagyjából egy időben látott napvilágot egy uniós tanulmány, amely kifejti: "a hagyományos üzemanyagok használatánál is…..
A képen látható Alyona Osmanovát -aki szerintem teljesen normálisan, egészségesen néz ki- ugyanis így szerződtette a Ford modellügynökség 'dundi' divíziója, a Ford+.Van pár indulatos mondat a tarsolyomban arról, hogy ha ő már plus size, akkor a normális testtömegindex…..
caganer 2010.05.14 14:03:15
Ellenőrző Szakdolgozat pénzért? 2010.02.07 08:00:00
ifj. Farkas Gyula -a BME mérnök-fizikus szakának ötödéves hallgatója kondenzált anyagok fizikája szakirányon- meglepő, de cseppet sem mulatságos felfedezését osztja meg velünk. Az ELTE ÁJK iwiwes honlapján kész szakdolgozatokat lehet venni, segédanyagokkal, jegyzetekkel,…..
 egy hülye internetes mém szerint január 25-e az év legrosszabb napja... hol kezdjem?  Barcelonában szezonon kívül is müködnek zsebtolvajok, a katalán billentyüzet nem ismer hosszú ö-t és ü-t. ordasan izgalmas idökkel nézünk farkasszemet.  rossz esetben haza kell…..
Érdekes utam volt. Mire kiértünk a reptérre, kezdett eldurvulni a köd. Aztán amikor megérkeztünk a kifutópályára, már körülvett minket a tej, úgyhogy még a nehezen megszerzett ablak melletti ülésemből se láttam szinte semmit. Két-három percnyi emelkedés után viszont kértünk…..
mióta nem jelentkeztem, megjártunk folyót és völgyet, bércet, vadont, vagyis ami gyaloglótávon belül itt van. Móni hegyre vágyott, én a tengerpartra, végül elsőnek mégis a Llobregat folyót fedeztük fel. nem könnyű megtalálni, a városon kívül folydogál, teljesen zavartalan…..
az új környék apránként ismerős lesz, és otthonos. navigációs pontok képződnek, értelmet kapó utcák és táblák, egy kereszteződés, lépcsősor, emelkedő (vagy lejtő). egyre távolabb merészkedünk a bázistól, és rutinná válik a hazatalálás. itt van pár friss eset a…..
Hattyúfalva Breaking news 2009.10.11 11:26:00
A holnapi poszt írása közben akadtam valami olyanra, amit egyszerűen nem tudok feldolgozni. Muszáj most azonnal megosztanom mindenkivel. Nem is kommentálom, csak belinkelem:http://mek.oszk.hu/06700/06733/index.phtmlAki esetleg tud rovásírásul, az megírhatná, hogy ez tényleg az-e, aminek…..