Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Remez

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
10 ezer dollárba, azaz közel két millió forintba kerül ez az aligátorbőrből készült, a sarkán monogrammal díszített Louis Vuitton cipő. Nekem egyáltalán nem jön be, főleg nem ennyiért.Nektek mi a véleményetek?Tetszik vagy Nem tetszik?..
Korábban már beszámoltunk a környezetbarát köztéri világítások új koncepciójáról, most pedig hasonló elven működő testvéréről a Világító fáról érkeztek információk. A „The Light Tree” a Soma Design Studio mexikói születésű, Olaszországban élő…..
Remez 2010.03.04 01:48:29
Vona GáborJobbik Magyarországért MozgalomTisztelt Elnök Úr!Megdöbbenve tapasztaltam, hogy (stílszerűen)  (szar)házy online hír- és véleményközlő portálukon feltüntették a Bombagyár közösségi blogon (is) egykor regisztrált felhasználói nevemet, azaz jelezték, hogy…..
Remez 2010.03.04 01:45:00
Tegnap felbontottunk egy ásványvizet, majd több mint a felét megittuk. Ma reggel, döbbenten láttuk, hogy a maradék víz a flakonban megkékült és valami iszonyat volt a flakonban. Mint laikus, nem tudok másra gondolni, hogy valami "papucsállatka" szerű valami, de lehet…..
Nagyszerű, világviszonylatban is versenyképes fejlesztést vezetett be a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei ZRt.: utalványra adják a faszozást. Ez megkönnyíti mindazon vendégek dolgát, akik bizonytalanok abban, hogy hová is kellene elhúzniuk. A remek, értéknövelt szolgáltatásra…..
Elkezdtek áramlani a levelek a Homár postaládájába, és úgy tűnik, az internetező fogyasztók újabb tömeges csalást gyanítanak. A séma nem bonyolult: a Genertel biztosító egyes források szerint akár ezres nagyságrendben küldött ki leveleket arról az alacsony díjakkal megfogott…..
Remez 2010.03.02 06:26:47
Sajtótörténeti címlappal rukkolt elő nagy kedvencünk, a Hit Gyülekezetének Hetek című lapja. A pont húsz éves Photoshopot méltón ünneplő grafikán Sólyom elnök látható, amint egy lágerben haldokló zsidó - talán gyerek? - kopasz fejét írja alá egy törvénytervezet helyett.…..
Ficsor Gergely alias LiszkaY már három játékkal szerepelt a blogban, és most újabb művével érdemesült a posztra. A Flags igen egyszerű játék, a világ országainak zászlóit kell kitalálni, és ahogy haladunk előre a játékban, mindenféle segítségeket (időbónusz, egy rossz…..
Úgy látszik, magyar hipermarketbetegség, hogy kiírnak egy árat, aztán, amikor rájönnek, hogy az túl alacsony, nem akarják annyiért adni az árut. Richy0609-vel majdnem ugyanaz történt, mint hétfői, Vásárlóval verekedett a Auchan biztonsági őre című posztunk hősével. Csak vele…..
Az Oscarra-jelölt, sőt az Oscarra talán egyik legesélyesebb Bombák földjén rendezőnője, (nem mellesleg Hollywood legdögösebb direktora, és az első nő, aki megkapta a rendezők céhének díját, a DGA Awardot) Kathryn Bigelow pilotot rendez az HBO-nak, sőt egyes pletykák szerint…..
Orbán Viktor – már nem először – Nicolas Sarkozyt másolja. Ezúttal a hétfői Ma reggelben beszélt arról, hogy reklámmentessé tenné a magyar közszolgálati csatornákat. Mint Süveges Gergő műsorvezetőnek elmondta (a 32. percnél): "a reklámokat a közmédiumokból…..
A Majdnem Bepalizott munkakereső blogot csinált, hogy megossza a kételyeit a nagyvilággal. A Homár segíteni szeretne neki ebben, no meg figyelmeztetni azokat, akiket megfogott a cég valamelyik hirdetése vagy ügynöke: előbb jól gondolják végig. Nem állítjuk persze, hogy a Relax Island…..
Remez 2009.03.24 14:08:00
@Relax :
Teszem fel , összegyüjtöttetek 200 000 (10 milliárd ft-al) HR-asszisztenst , évek múlva mi lesz a feladatuk ???