Regisztráció Blogot indítok
Adatok
saakos

462 bejegyzést írt és 306 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért is csípem a Glitch Mobot? (A kérdés lehet, hogy végig megválaszolatlan marad a bejegyzésben, ezért előre is elnézést kérek.) Aki azt mondja hogy az elektronikus zene nem zene, mert nem kell benne gitározni, az hülye. A zene megírásában nem az számít, hogy milyen hangszeren…..
Startra kész a tanszék legújabb projektje!Részletek a tovább gomb után találhatóak (köszönöm lelkes kollégám észrevételét ez ügyben)A lista természetesen még nem teljes, apróbb módosítások, javítások folyamatosan lesznek rajta.  ACHIEVEMENTEK:Homer Simpson - Egy…..
Hogy nekem is legyen Viper Racing 2011.06.04 01:51:02
Nem, nem kezdem újra, de erről a videóról most írnom kell, mert kicsit felidegesített a srác, válaszvideót meg nem küldök neki... nézzetek bele... Először is: úúristen, ki ez a gyerek? Ez se beszélni, se fogalmazni nem tud. Értem én hogy nagy játékos és marhára unatkozik (ahha…..
Hogy nekem is legyen A szünet 2011.04.17 21:18:45
Elnézést kérek attól a 3 olvasómtól, de az elmúlt hónapban eléggé magamalatt voltam, így nem volt jellemző a friss bejegyzés, de igyekszem még az összefoglalókat és a búcsúszöveget megírni, aztán szegény hányatott sorsú blogocskám befejezi rövid életét, azt hiszem.....
Megcsináltam, íme az eredmény:Eredeti gondolkodásmódú, és mindent megtesz elképzelései megvalósításáért. Könnyen felfedezi a külvilágban az összefüggéseket, mintázatokat, és messzemenő magyarázatokkal áll elő. Ha elhatározza, a munkáját alaposan megszervezi és…..
Ahogy ígértem, ide is bedobálom a legjobb bejegyzések linkjeit. Az elsőt nem, mert az nem igazán "mélyértelmű" bejegyzés volt, csak facebookon megosztottam, mert... hát aki olvasta az tudja, aki meg nem annak mindegy. Gondolom. Node, itt vannak a linkek, az első 10.Last Day…..
Bigyó:Nők: Olyan berendezések, amik egy autó motorházteteje alatt találhatók. Férfiak: Az a kis szerkezet, ami miatt nehéz egy nő melltartóját levenni.Sérülékenység:Nők: Elárulni a legbensőbb érzéseidet valakinek.Férfiak: Bokszolni herevédő nélkül.Kommunikáció:Nők:…..
Hogy nekem is legyen Vége... 2011.03.14 00:02:00
"Elveszíteni valakit... Régebben mindig úgy gondoltam, hogy bizonyos dolgokat, embereket, csak a halál vehet el tőlem örökre. Pedig sokkal kevésbé drámai módon is elveszíthetünk valakit, ha eljön egy pont, és megszakad valami. És onnantól fogva nem beszélünk vele, nem az…..
Szintén a régi bejegyzéseket olvasgatva belefutottam a Ninjareflexes linkbe, ami már nem működik, ezért elindultam újat keresni, és találtam is. Itt olvastam a játékleírást, amit meg kell osztanom az összes (kb 3) olvasómmal:játék leírása: ninja reflex: van önnek a ninja reflex?…..
No, komoly terveim vannak. Amik persze nem komolyak, de jók lehetnek. Úgy döntöttem, hogy az értelmesebb bejegyzéseket így kb 470 post után felelevenítem. Ennek itt a blogon nem lesz érdemi hatása (max 10esével kidobálok linkeket), viszont facebookon megosztom a régi postokat, szóval…..
Hogy nekem is legyen Facebook 2011.02.24 13:33:00
Neked is azzal indul a napod? (klikk a nagyobbért) ..
Méezsör. - Szeretnék még egy (utolsó) sört kérni. Ndüzed. - Kérem adjon tüzet, legyen szíves. Gyogizsdzsaj. - Nagyon vonzónak találom Önt, kisasszony. Möfaszan. - Bocsánat, nem értettem amit mondott. Huubaze. - Sajnos úgy érzem, hogy rövidesen rosszul leszek. Jjjjjaaaa.. -…..
Hogy nekem is legyen Ajándék 2011.02.19 15:30:00
Újabb novella, az előzőekhez képest sokkal kevésbé durva, így ezt most mindenkinek ajánlom, aki szeret olvasni.Egyelőre nem lesz folytatás, a novellákat ezen a blogon találtam egy délután... lehet hogy érdemes lenne olvasgatni még többet...Az Ajándék ezen a linken érhető el...
Hogy nekem is legyen Meglepetés 2011.02.18 17:00:00
 Lepd meg a májad, igyál vizet! ..
Hogy nekem is legyen Dead Island 2011.02.17 13:37:50
Egy játékbemutató. Namármost előre szólok, hogy zombis, úgyhogy aki nem bírja a témát az ne nézze meg, de nekem a végére könny gyűlt a szemembe, és a videó vágásának alapötlete szerintem nagyon jó... a filmbuzin találtok linket egy kronológiai sorrendbe vágott verzióhoz, de…..
Mit tennél, ha a mai este lenne az utolsó? hmmm.... Mit tennél?Átalakítanád az estéd? Talán fontosabb lenne, hogy olyanokkal legyél, akiket szeretsz, nem? Talán megbocsátanál a másiknak, vagy bocsánatot kérnél az elkövetett hibákért?Talán kimutatnád, mit érzel? Talán más…..
Hogy nekem is legyen A fák világa 2011.02.16 18:23:42
Kezdett nagyon meleg lenni a vízben. A növények - bár ők nem tudták magukról, hogy azok lennének - elődjei úgy vélték, biztosan van ennél kellemesebb élettér is, mint a mostani sekély vizek. Persze kellemes volt, úszni az árral, és lógatni a lábukat - ami persze nekik még nem…..
Az élet... folyton ezt halljuk... a híradóban, az emberek közte, folyton arról van szó, hány ember vesztette életét, hányan sérültek meg, milyen szerencsétlenség történt. Tényleg szükségünk van ezekre a tudósításokra?Miért csak ennek van hírértéke? Az élet múlandó, ezt…..
Hogy nekem is legyen Babahús 2011.02.12 15:30:00
Hm... gyengébb idegzetűeknek nem javaslom a következő irományt, akinek viszont van gyomra hozzá, annak érdemes lehet elolvasni. Neil Gaiman tollából származik, és semmiképpen sem egy gyermekeknek szánt tanmese. A történetet ide kattintva érhetitek el...
A teljes történetet a továbbra kattintva érhetitek el... a 18+ nem vicc, bár annyira nem durva, de... na mindegy, szóval nem vicc, sok tabutémát érint..."Nem tudom, miféle szerzet ez a lány. Senki sem tudja. Az anyja belehalt abba, hogy megszülte, de ez még nem magyaráz meg…..
Azdedurva... azdedurva, azdedurva, azdedurva... hát ez most kellett így egy kis pihenésnek..."Azt mondják, becsaptak, hogy nem az ő szíve volt, hanem egy állaté. Talán egy szarvasé, vagy vadkané. Ezt mondják, de tévednek. Mások (és ez az ő műve, nem az enyém), hogy nekem…..
Az Undercover szörnyűsége után az EA games bejelentette, hogy három NFS-en kezd dolgozni párhuzamosan. Az egyik a PSPre tervezett Nitro lesz, amivel nem játszottam, de a netes videók alapján kár szót vesztegetni rá, szerintem gagyi, de aki játszott vele, annak hajrá, meg lehet…..
A rajongók többsége már a Carbonnál is húzta a száját, így elég magasak voltak az elvárások a következő epizóddal szemben. Az első videó után (amit a bevezető után nézhettek meg) nagyon sokan bizakodóak voltunk, mert ez bizony nagyon szépen nézett ki. Persze innen lehet…..
Az U2nél ugyanúgy megragadtam jó ideig, mint akkor rég a HP2-nél, így jó ideig egyáltalán nem léptem tovább a játék következő szintjére... valahogy nem vonzott a Most Wanted, sem a játék megjelenése, sem a játékmód. Pedig - mint azóta kiderült - remek kis játék lett.(NFS9)…..