Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Андрей Кириленко

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kilencvenes évek egyik legnagyobb hatású közgazdasági műve volt Samuel P. Huntington A civilizációk összecsapása és a világrend átalakulása című könyve (Clash of Civilizations). Ebben a szerző különböző értékrendek összecsapását jósolta meg a jövőben. Ha most…..
A hiedelemmel ellentétben a fiatalok érdeklődnek a politika iránt, csak nem abban a formában, ahogy arra ma lehetőséget adnak nekik. Viszont a magyar fiatalok 70 százalékát nem érdekli a politika, a közöny oka pedig  elsősorban az: nem érzik úgy, hogy beleszólhatnának. A fiatalok…..
Андрей Кириленко 2016.04.05 20:40:44
Fodor Gábornak le kell mondania a mandátumáról. Czeizel Barbarának sok sikert kívánok kormánybiztosként! Zentai András véleménycikke Maradhat-e ellenzéki képviselő valaki, akinek a feleségét (vagy férjét) kormánybiztossá nevezik ki? Ez a kérdés fogalmazódott meg bennem tegnap délután, amikor…..
A Katolikus Keresztény Egyházat Jézus alapította, amikor Péterre bízta, azzal a feladattal, hogy hirdesse a felebaráti szeretet hitvallását. Az utolsó vacsorán a tanítványokhoz ezekkel a szavakkal fordult: "Úgy szeressétek egymást, amint én szerettelek titeket". Máskor így tanított: "Szeresd…..
Андрей Кириленко 2016.04.04 21:04:02
@Afrika steht an der Elbe: Nem kicsit. Nagyon.
Olyan erődemonstrációt tart a napokban a magyar haderő a déli határszakaszon, ami komoly katonai fenyegetések esetében is ritka. Mivel néhány száz civil menekült ellen küldték a páncélozott járműveket és a helikoptereket, felvetődik a kérdés, vajon milyen megfontolások állnak e finoman szólva is…..
Андрей Кириленко 2016.04.04 15:12:14
A pedagógustüntetések mögötti sötét erőkről már írtam. De lássuk most a főbb követeléseket is.  Természetesen van pár követelés, melyek teljesen ésszerűek, ezek nyilvánvalóak (pl. a kötött munkaidő megszűntetése,  a kötelező 16 óráig tartó iskolai bent tartózkodás, stb.), nem is írnék róluk. Csak a…..
"Egy maroknyi lelkes magyar állampolgár 2015 tavaszán úgy döntött, hogy RapidPress néven új hírszolgálatot indít. Azért fogtunk össze, mert riasztónak találjuk azt az egyoldalúságot, amellyel a fősodratú magyarországi média az Ukrajnában zajló eseményekről beszámol" –…..
Андрей Кириленко 2015.04.01 15:53:20
@zoli0506: Ennek egyszerű oka van. A libdem irdatlan sok pénzbe kerül. Azt előbb össze kellett rabolni a világ minden tájáról, hogy finanszírozni tudják ezt a kurvára felvilágosult agyrémet.
Látszólag egy több éve tartó vita zárult tegnapelőtt, midőn az ukrán külügyminiszter nyíltan kijelentette: „nem lehet szó kettős állampolgárságról, pont!” Pavlo Klimkin szavai valószínűleg további lejtőre helyezik a magyar-ukrán kapcsolatokat, mivel egy hazai…..
Андрей Кириленко 2015.01.07 17:00:53
@Velemenyem szerint....: Ezt úgy hívják; etnomazochizmus. Az egyik tünete, hogyha van valamilyen vita két embercsoport között, akkor egyből és automatikusan a saját fajtájuk ellen foglalnak állást. Ha a kisantant baszogatja a magyarokat, akkor a kisantantnak van igaza. Ha fehérek és feketék összetűzéséről van szó, akkor automatikusan a fekának volt igaza (lásd: Ferguson). Ha az egyház bírálja Izraelt, akkor előkerülnek a pedofil papok. Ha Trianonról van szó, akkor meg az erőszakos magyarosítás. Ha a szlovák nyelvtörvényről van szó, akkor jobbikoznak meg gárdáznak. Ha cigányok ölnek, segélyen élősködnek, akkor a rasszista magyarok a hibásak. Tökmindegy mi a vita tárgya, a keresztény, fehér magyar ember MINDIG hibás. Teljesen mindegy ki áll a pást másik végén.
A leggazdagabb orosz médiabárókat és olajmágnásokat is térdre kényszerítette. A nem kívánatos, „rendszerellenes elemek” kiiktatása, politikai hatalomtól való távoltartása érdekében nem válogatott az eszközök között. A Jelcini privatizáció idején meggazdagodott, az orosz…..
A brit főváros a világ (egyik) közepe, ráadásul folyamatosan növekvő és gyarapodó közepe. A most 8,5 millió Londonban 2031-re már várhatóan 10 millió ember él majd, ráadásul rengeteg a fiatal. Következzen tíz izgalmas tény a brit fővárosról! 1. A londoni buszok több mint…..
Андрей Кириленко 2014.08.10 20:10:35
Kaptam két fotót:   És hozzá a kiegészítésre nem szoruló magyarázatot:  Szia blogger!Fotóztam valami érdekeset neked. Békásmegyeren, a Csobánka téren járva ütköztem bele a csatolt életképekbe: az egyik legnagyobb fővárosi panelházas lakótelep kellős…..
Андрей Кириленко 2010.08.18 06:56:38
This is what democracy looks like...Képek ITT : LMV.HU Az index címlapján tegnap a következő cikk szerepelt a tegnapi koppenhágai megmozdulásról: „Törtek-zúztak a felmelegedés ellen”. A szövegben kacifántos fordulatokkal, mint „huligánok” vagy „a…..
Андрей Кириленко 2009.12.14 14:21:36
@lánczi sixx... izé... suxx: Szopás után böfögsz egyet, bolsi? Illik ilyet egy kulturált baloldalinak?

@bolsh: A dánt miért tetted idézőjelbe, talán ott is bizonytalan eredetű rendőrök oszlatták a tömeget? A szóvivő meg persze, hogy bocsánatot kért. Ezzel megmentette Dániát egy újabb dühöngő pusztítástól, de ha megint lesz valami banzáj, ugyanígy fognak eljárni, és újra bocsánatot kérnek majd. A vörösök ugyanis olyanok, mint a cigányok. Náluk még élő hagyomány a vérbosszú. Amikor egy fiatalkorú bűnözőt - önvédelemből - lelőttek a zsaruk Görögországban, utána majd' egy hónapig tombolt a prolicsürhe. És nem köveket dobáltak, hanem rakétákat lőttek különböző intézmények épületeire. Ott a rendőrfőkapitány vagy ki nem kért bocsánatot. Meg is szenvedtek, mire leverték ezeket a szarháziakat. A dánnak - úgy látszik - több esze van. Hál' Istennek az itthoni bringás futárok és hippilányok kevésbé militánsak.
Múltkor kiveséztem egy klasszikus angol főcímzene negyvenvalahány évét, most három amerikai sorozat főcíme következik, melyet szerzőik személye kapcsol össze. A Doctor Who földöntúli hangjaihoz képest ez persze popzene, de a főcímek valahol mégis klasszikusok: ha halljuk az…..
Modorosblog Játszótér 1989 2009.10.22 07:00:00
Kiindulva Pecséttörő máris klasszikus lakótelepi posztjából (dehogyis akadunk le a témáról) én először a mélyen tisztelt modoros olvasóközönség körében is  inkább sikeres nosztalgiahullámot szeretném meglovagolni. A jelen ráér. Szinte minden gondolatomat a napirajz…..
Андрей Кириленко 2009.10.23 06:31:42
Reckl Amál blogja A nagy átjáró 2009.10.08 17:26:00
A két nagy szép kis moslékkínálattal hívogatja a nézőit hétvégén. A TV2-n szombaton debütál a Sztárral szemben, amelynek már a címe is Nyomasek Bobó díjas, hát még a tartalma! A halálra unt celeb most zsákban fut a néző ellen. Tilla meg kommentálja. Naja.Az RTL Klub…..
Андрей Кириленко 2009.10.11 02:26:53
@Dyson: Én csak megállapítottam, hogy az ötlete nem rossz, majd kiegészítettem. Hogy mi lesz belőle, nem tudhatom.