Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DoubleB

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt terror blog! Megalázásom történetét mesélném el önöknek. Kérem, a nevemet ne tegyék ki az oldalra. Irodai állásra jelentkeztem egy a szomszédos városban található munkahelyre. Egy kis faluban élek, sajnos itt nem igazán van munkalehetőség. Sajnos még gyermekkoromban…..
Az úgynevezett „különadó” a kormányzati pénzösszelapátolás egyik csodaszere. „Válság van, emberek, ilyenkor minden eszköz megengedett!” – duruzsolja a bársonyos propaganda az olcsó populizmusra bármikor vevő Zemberek fülébe. Maga a Nagyvezír mondta…..
Ugye az már eleve vicces, hogy előre küldik ki a következő havi számlát, az esetleges jóváírás pedig hónapokkal később történik, de még ennél is van lejjebb. Imre internet utalvánnyal próbálta rendezni számláit,amit nem képes feldolgozni a UPC rendszere. A megoldás: fizesse…..
Számos helyen csak akkor lehet találkozni az állammal, amikor beszedi az adót: eltűnt az iskola, az orvos, a posta, a vasút is. Utóbbi nem csak egy szolgáltatás, hanem fontos társadalompolitikai eszköz is. (Fotó: szegedma.hu) Az MSZP-SZDSZ kormány bezáratta, a Fidesz pedig diadalmasan…..
A tegnap este nem hagy nyugodni: ha nekem a saját vállalkozásom ajtajában kétszáz méteres sor állna, mit tennék?Gazdaságelméleti vitát folytatnék a kereslet és kínálat örökérvényű összefüggéseiről?Esetleg unottan sorszámot meg pogácsát osztanék a sorbanállóknak?Hát…..
Ma ismét gazdagabb lett a magyar politikai kultúra. Ha jól sejtem, először írta le egy jelenlegi országgyűlési képviselő a vele ellentétes nézeteket vallókról, hogy "tetű" és "féreg".  erre gondolt a képviselő úr.  A dolog kissé az…..
DoubleB 2010.03.07 22:05:53
„Azt a büdös kurva életbe. ilyen kemény szöveget szerintem 82 óta nemmert senki nyilvánosságra hozni” – írta Uj Péter főszerkesztő, és igaza volt. Naszvadi Csaba, a közterület-felügyelet szakembere nem bírta tovább nézni az alkohol Havas Szófiánál is…..