Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tesz-vesz

1865 bejegyzést írt és 21995 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A videóik alá, amiket mindig nézek, szóváltásba keveredtem pár Magyar Hangos munkatárssal, paranoiás vagyok? vagy igazam van? József Németh1 hete Gulyásnál vannak annyival értelmesebb újságírók, elemzők, akiket elhívhatnátok. Balogh Gábor vagy épp György Zsombor. Nem értem, hogy miért…..
tesz-vesz 2021.04.03 20:39:02
@csi szi: S. Lajos szerintem már végleg kiszállt. így szólhatott a megállapodásuk, bige is csak kamuzik a bizonyítékaival, a vén, hazug tolvajok.

ha így gondolkozol róluk, hogy rosszul mérték fel az erőviszonyokat, akkor számítónak, korruptnak gondolod őket, ahhoz képest eléggé szabadszájú a Kötöttfogás és a Flaszter. szerintem van bennük azért szakmai alázat és tisztesség, csakhát vagy ész nincs pl hogy a Jobbikról találjanak rossz infókat, vagy simán nem akarnak írni, beszélni róluk, simán lehet, hogy hasznos idióták, látszik hogy Dévényi benyalja a kisangyal-pálfordulását a jobbiknak. udvariaskodnak egy sort velük, mert jól egymásra találtak az alapítvánnyal, nem feltétlen kell nekik utalni a magyar hangnak.

mindenki változhat, ha nem múlt el 25-30 éves, vagy valami tragédia éri esetleg. felnőttként már nagyon nehezen változik az ember, de itt nemhogy EGY EMBERT hanem emberek EZREINEK VÁLTOZÁSÁT KÉNE ELKÉPZELNI és ELHINNI, ezt Dévényi szájába kéne rágni, hogy mind hazudnak?

itt is vona alapítványa: youtu.be/f4NJLTrIYFk
ő adja a témát, még tán támogat is?
tesz-vesz 2021.04.14 19:37:20
@csi szi: mondjuk ebben a videóban bevallják hogy nem mennek túl a határon a magyar hangosok, és ők is kapnak állami hirdetéseket, csak nem annyit. vagy rossz a felirat? www.youtube.com/watch?v=0qmdfkGM88U
a vége fele van a Magyar Hangról szól.
Aki még nem látta, az sürgősen nézze meg ezt a dokumentumfilmet, akár az HBO GO-n akár máshol, nemcsak a román egészségügyről szól, hanem az egész román politikai elitről.mondanám, hogy itthon azért jobb a helyzet, de Magyarországon is sok a kórházi fertőzés, és nálunk SOHA nem raknának egy ilyen…..
tesz-vesz 2021.04.11 22:16:55
Patricia Imolya, a Semmelweis Egyetem ötödéves orvostanhallgatója 2021. március 22·  A covid kórképe   Úgy kezdtem a mai műszakot is, ahogy minden eddigit. Átöltöztem a mosdóban, mert máshol már nem nagyon lehet, majd elindultam a konyha felé, ahol a…..
KKBK Az ateizmus apoteózisa 2019.07.07 17:56:01
    Valójában csak két dolgot különböztetünk meg, tudni valamit, és elhinni azt, amit "valaki tud".Tudni valamit: az tudomány. Elhinni azt, amit "valaki tud" : tudatlanság. Hippokratész  "A bölcsesség alapja a kétkedés" de "csak a gonoszok tartanak mindenkit gonosznak" "Tehet-e kárt a bölcs…..
tesz-vesz 2021.04.03 22:02:22
@Keresztyénvagyok: továbbá

ismertesd mit mondott Dawkings, vagy fogd be a mocskos pofádat! hogy jön ide? mi a k élet a relevanciája?!
állítom hogy sehogy nem jön belőle, hogy az élettelen anyag és az élő között nincs minőségi különbség. te nagyon hülye.

"Ezt egy csomó tudós mondja, csak nem vagy hajlandó meghallgatni őket"

ja hogy egy csomó tudós! az igen baszod. nevük van, vagy a k anyjuk azt nem adott nekik? k nehéz úgy meghallgatni valamit, ha nem írod le mint mondanak, EZ NÁLAD AZ ÉRV TE FASZ!?

""BIOLÓGIA FEJLŐDÉSRE VAN MINDENNAPI TAPASZTALATUNK"
Nincs. Biológiai tönkremenetelre van tapasztalatunk."

ja hogy az nem bizonyíték hogy a sejtek fejlődnek, és tökéletesednek a környezet szerint, hogy akkor alszunk, akkor pihen az agyunk, amikor a bolygók úgy állnak, és este van? az evolúció és tökéletesedő mutáció nem bizonyíték, nem. a regenerálódás mióta tönkremenetel? egy faj továbbélése mióta tönkremenetel?
a fiatal egyed fejlődése, növése mióta biológiai tönkremenetel? a párzás, az új egyed létrejötte, megszületése mióta tönkremenetel te szerencsétlen néma fasz, Ennyi az "érved" most is? 5 apró szó? most is próbálsz érvelni, csak elvitte a cica a nyelved TE FASZ!?
nem te írtad? "Próbálam (érvelni), de nem vagy képes felfogni a legegyszerűbb érveket is."

hát öreg, ez rád áll k-ra, de ne vedd észre hogy agyilag korlátolt fogyatékos vagy.

""BIOLÓGIAILAG KELL lehetetlennek lenni, nem matematikailag. de sebaj."
LOL. Azért nem vagy semmi."

ennyi azt "érved"? te szerencsétlen néma fasz. és én vagyok a hülye hogy ennyivel nem tudsz meggyőzni? mondd amúgy te tudsz normális is lenni néha, és felismered amikor hülyeségeket írogatsz "nagyritkán"?
van neked önkritikád néha te pszichopata fasz? szerintem k-ra nincs, ahogy az állítólagos gyerekeid halála és szenvedése se ráz meg, úgy a magad hibáit se vagy képes felfogni, és elfogadni. te tökéletesnek gondolod magad.
persze színleg majd mímelsz ide valamit jobb esetben, de szerintem egyértelműen látszik: pszichopata vagy csöpi! nincs lelkiismereted. nincs eszed se. az állítólagos olvasottságod nem ad intellektust, se lelkiismeretet.

"Ne keseríts el, szóval ugye tisztában vagy vele, hogy minden egyes sejtünk tartalmazza a teljes genetikai állományunkat.."

és ennek mi a relevanciája, amikor az a kérdés hogy a petesejt =/= hámsejt, vörösvérsejt, idegsejt, izomsejt, csontsejt?
Amúgy a szempillában vagy a szemöldökben nincsen DNS, de nem baj. vagy legalábbis nem tudnak DNS-mintát venni belőle.

"minden generáció több és több genetikai hibával rendelkezik. "

egészen sajátos elképzeléseid vannak az evolúcióról, pedig az istened állítólag tökéletesnek alkotott a saját képére, isten is belterjesség áldozata?

"Gondolom hallottál már a belterjességről meg a túltenyésztésről. Nem mintha képes lennél felfogni az összefüggéseket."

idióta, tényleg képtelen vagyok felfogni, hogy jön ide a belterjesség meg túltenyésztés, amikor az emberi sejtekről beszélük, szerinted egy populáció hány százalékát érinti a beltenyészet te barom!?
a fajok annál azért változatossabbak, hogy a túltenyésztés probléma lehessen.
nem kutyák ezek.

"Nem mintha képes lennél felfogni az összefüggéseket."
ez volt az érv?

szerintem neked fogalmad sincs mi ez a két szó, amit felhoztál:
"a beltenyésztés olyan nemesítési módszer, amelyben szorosabban kapcsolódnak egymáshoz az egyének, míg a túlzott tenyésztés olyan tenyésztési módszer, amely független állatokat érint . A beltenyésztés fő előnye a tiszta vonalak kialakulása a homozigóta növekedésével. Azonban a mindkét szülőnél kívánatos tulajdonságokkal rendelkező hibrid organizmusok kinyerhetők a szaporodással.

A beltenyésztés a szorosan rokon állatok tenyésztését jelenti, különösen sok nemzedék során. Növeli az utódok homozigózist . A homozigozitás arra utal, hogy homozigóta allélek vannak-e. Ezért a beltenyésztés felhasználható a tiszta vonalak fenntartására. Ezért ez a szelektív tenyésztés során alkalmazott technika. "
hu.weblogographic.com/difference-between-inbreeding#menu-1

látod, én alátámasztom az állításom, te szerencsétlen hülye.

""A tudat, az identitás a "lélek" valójában."
"Ez már önmagában ellent mond a materializmusnak, csak nem érted, hogy miről beszélsz."

ja akkor meggyőztél te FASZ, ez az érved TE FASZ?!

"Köszönöm, hogy elismerted udvariasságomat"

nem ismertem el, csak továbbkellett volna olvasni, hogy megértsd:
kocsmai színvonal persze, én káromkodok, te meg udvariasan vagy sgghülye!
udvariasnak gondolod magad, valójában egy pimasz elmebeteg f@szkalap vagy.

felfogtad? vagy írjam le mégegyszer?
tesz-vesz 2021.04.03 22:03:41
@Keresztyénvagyok: továbbá:

""ergó senki nem rakott össze mint egy gépet. MERT A SEJTEK ÁTALAKULNAK!"
Peeersze. Peeersze. Ez tényleg A bizonyíték Isten létezése ellen. Azért az utcán ezt ne nagyon hirdesd mert esetleg bezárnak a zárt-osztályra."

mert nem alakulnak át a sejtek ? te egy nagy g3ci vagy?
már elnézést. maguktól alakulnak át a sejtek, nincs isteni ráhatás és áldás minden állat születésénél sem. nem a kereszteléskor kerül bele az emberbe.
nem kaptunk választ hogy mikor megy a lélek a sejtbe. jelzem újra. nyilván akkor, amikor az agysejtek, idegsejtek kialakulnak, csak akkor mehet bele, mert az izomsejtekbe nem nagyon férne el.
tesz-vesz 2021.04.05 19:45:52
@Keresztyénvagyok: milyen "csodálatos" keresztény erkölcseid vannak te gusztustalan patkány:
"egyvalamire nagyon vigyázz. Magadnak sose hazudj. Bárki másnak, hivatalnoknak, papnak, szülőnek, gyereknek, asszonynak (legfőképpen) nyugodtan, de magadnak soha."

Gábor Jurácsik
1 héttel ezelőtt
@San Sayan
www.youtube.com/watch?v=ZAJl_q8pdeA

na takarodj a szemem elől. minek írsz egyáltalán vissza, ha NEM TUDSZ refkeltálni. nem okoz nehézséget a gondolkodás és művelődés veled ellentétben, hisz nem reagálsz semmire. a csekény értelműek tömény butasága viszont valóban nehézséget okoz te korcs. neked viszont k-ra úgy látszik, hogy nem okoz nehézséget a hazudozás ÉS BE IS VALLOD MÁSOKNAK! hogy a k anyádba vitázzak így veled, meg úgy hogy csak beirogatsz te szerencsétlen ostoba érv nélküli véleményeket.
minek állnék szóba olyanokkal akik bevallják, még csak nem is titkolják, hogy HAZUDNAK! ja persze nem ide vallottad be te gerinctelen patkány.

kérdeztem te rohadék, hogy minek hoztad fel nicsét? ezért hogy elmondhasd hogy azt mondta "isten halott"? ez nálad érv és releváns tartalom te utolsó patkány.

"A gyermek nem ítélkezhet az apja fölött, a szolga az úr fölött."

elképesztően undorítóan vagy ostoba, megdöbbentő, komolyan megdöbbentő, hogy ilyet képes ember leírni a 21. században! gusztustalan. nem fogok példát hozni milyen szülők meg milyen urak(?) vannak te korcs. ilyet a középkorban írtak le utoljára te véglény.

amúgy meg ítélkezel apádról, nem baj te szerecsétlen?
"Most hétvégén volt egy vitám apámmal, amiben megsértődött. Mindig megsértődik ha veszít, és mostanában ilyen vitákban rendszeresen veszít. "

apád is van? meg behazudod a gyerekeidet is?

"A népképviselet az azt jelenti, hogy te választod, te vagy a hatalmasabb, ő szolgál téged."
te teljesen ostoba vagy. olyanról hallottál már hogy korrupció te kib korcs.

"Mijen jellemző, hogy ide csakis baloldali szerzők neve lett felsorolva."

heiddegger nem baloldali pont véletlenül, eleinte egyetértett a náci eszmékkel, amúgy annyi eszed sincs, hogy emlékezz arra hogy mit írtam: ez nem a libsi akolmeleg irodalmi kánon, még reagáltál is rá te kib fogyatékos sz@r.

"Már vannak ateista templomok is"
ja, poénból. és te komolyan vetted te autista rohadék.
érvek elmaradtak, hogy miért is nem racionális, de nem baj. a k anyád világra szült az a baj te korcs! HÁNYSZOR POFÁZZAM MÉG EL HOGY KONKRÉTAN FOGALMAZZ?!

nem hipozézis, de ha még az is lenne, is lehetne cáfolni, mert akkor egyértelmű lenne, hogy rossz felvetés. KELL cáfolni a hipotézist is te ostoba szar.

"Ismertettem, csak nálad nincs összhangban a kijelentés és a jelentés"

HOL ISMERTETTED? AZ NEKED ISMERTETÉS HOGY LEÍROD BASZOD HOGY "BIOLÓGIAI ROBOT" ?! MI A KONTEXTUST, mi az relevacia? mi a jelentése? ráadásul k-ra nem mondott olyan, hogy élettelem = élő, mert így jött volna fel, csak te már ezt se tudod, mit miért hozol fel, azt se tudod melyik a jobb meg a balkezed.
nemhogy egyszerű, de összetett mondatokat is képtelen vagy idézni te utolsó féreg.

tönkremenetel a te agyadban van te HAZUG patkány.
a renegerálódásnak a tönkremenetelhez vagy köze fogyi, nem az evolúcióhoz."generációnként nagyjából ~60 káros genetikai mutáció"?

igen? ami a generáció 0,00001%-át érinti ? több száz generációt kell vizsgálni hozzá, nem egyet, de nem baj. a káros mutációk megjelenése kompenzáló evolúciót indukál. kompenzáció gyakori és nagymértékű, ez alapján egészen új szemszögből tekinthetünk a törzsfejlődésre, mely során bizonyos mértékben evolúciós helyben futás zajlik: olyan adaptációs folyamatok mehetnek végbe, amelyek nem növelik a környezethez való alkalmazkodást, de hozzájárulnak a fajok közötti különbségekhez. Ezeknek a folyamatoknak a szerepét a fajok között megfigyelhető változatosság kialakításában fontosnak tartják.
mondtam, a sejtek átalakulnak.

"hogy éppen minek alakul a sejt, azt a testben lejátszódó folyamatok határozzák meg."

NEM A TESTBEN! HANEM A SEJTBEN LEJÁTSZÓDÓ FOLYAMATOK TE HÜLYE IDIÓTA! TEST MÉG NINCS, AMIKOR A SEJTEK MÁR ÁTALAKULNAK!
kreacionizmus NEM tudomány te elmebeteg szar!

nem veszélyezteti se az állat, se a növény "életképességét" a nemesítés.

"számtalanszor tisztázták már azt, hogy a léleknek nincs fizikai kiterjedése."

ki tisztázta? a jósod? van pofád ezekután a gyenge felfogásról ugatni?!
akkor milye van a léleknek te fasz? magadtól nem tudod elmondani a kitalált meséidet?!
Nagyon nagy hatással volt rám a film, csak a kezdetleges emberek gondolják utána, hogy MJ nem volt pedofil, pederaszta, nem véletlenül nézett úgy ki mint egy nő. teljesen hitelesek a szereplők, Wade-ben sem kételkedem, mert mondja hogy szerette, szereti MJ-t. De Wade-ről majd később.Nagyon drámai a…..
tesz-vesz 2019.05.19 12:47:55
@Mónika Ajtai: culkinról írok a posztban, meg lehet nézni a videót, egyértelműen hazudik. hadar, furcsán zavartan viselkedik a drogos, nem véletlen hogy úgy szétcsapta magát. szégyenli a buzulást, és isteníti a gyerekkori kedvencét, ezek a gyerekek úgy lettek kondicionálva, nevelve, hogy tagadják a kezdetektől fogva.
tesz-vesz 2019.12.01 18:04:41
@Mónika Ajtai: majd megnézem, de miért LEHET EGYÁLTALÁN a PÉNZT VÁLASZTANI? miért kaptak többmillió dollárt ha semmi nem történt?
Komment nélkül nincs demokrácia. Mert a komment közvetlen vélemény, nem pártok, vagy érdekképviselet útján torzul az információ, a tény, az érvelés, hanem személyesen, az eredeti forrásból. Komment nélkül nincs értelme bármit is létrehozni, nem véletlen hogy a Google-n is lehet kommentelni akár egy…..
Azaz az apologéták egyáltalán nem észszerűek, nem  is értelmesek, hanem pont az ellentettjei. Irracionálisak és illogikusak (esztelenek), továbbá nagyon erősen áltudományosak. Vagy ha árnyaltabban és ironikusan akarunk fogalmazni, akkor 'tudományosak a maguk módján'. ÖrömHír a "gyógyulni" és…..
tesz-vesz 2021.02.13 13:23:35
@badlucktotem: mindenkit letilt. aki tényeket ír azt is.
mi lenne ha IGE élőben vitáztn vele mert a dagályos szövegeit egyiknek se tudom olvasni
tesz-vesz 2021.02.17 20:53:29
@IGe.: na jó, de ha olyan nagy ateista vagy, akkor kihívod vitára a youtube-on, ahol reklámozhatod a könyvedet is. szívesen megnézném már ahogy valaki elveri intellektuálisan
Kommentár nélkül és a folytatásban reménykedve következzék Viplex összeállítása. Csudálatos témakör: a gourmet/gourmand (igen, tudjuk, mi a különbség) és a viszkis után itt egy újabb alkoholos, ismét sommelier-poszt! Borászat, eme nemes hagyomány és tradíció, mint…..
tesz-vesz 2010.09.06 22:16:01
@Donna Anna: én is utáltam mindig nagyapa ejnslagos, kénes borát.
kilyukadt tőle a gyomrom
tesz-vesz 2021.02.02 00:13:33
@pappito: Ó, a bor... Tudom mi az. Már emlékszem: Az a nemes ital. Az a KLASSZIKUS NEDŰ!
Államvilág Hős-e az áldozat? 2019.01.19 02:02:24
Pár napja volt a doni áttörés évfordulója, melynek kapcsán a kormány és számos médium is megemlékezett a magyar katonák hősies helytállásáról és hősi haláláról. Országszerte találhatóak világháborús hősi emlékművek is ugyanezt az üzenetet hordozva. Valóban tragikus, hogy több tízmillió ember esett…..
KKBK Alternatív őstörténet 2010.04.30 01:25:00
"Nimród volt a neve", vagy Ménrót   "...Minderre azért van lehetőségük, mert az alternatív őstörténeti oldal eddig gyakorlatilag képtelen volt arra, hogy kitermeljen egy olyan történészt, aki tudományos érvekkel, kíméletlen logikával és független eszmeiséggel szállhatna harcba az MTA képviselőivel…..
tesz-vesz 2013.08.30 16:53:30
@Alfőmérnök: ja, nagyon jó arc, csak egy kicsit komcsi, szdsz-es
kkbk.blog.hu/2010/08/02/szocs_geza_a_komcsi
tesz-vesz 2021.01.24 11:42:07
@Buzgómócsing: na mi van Unorral? mi lett a vita vége?
KKBK Levél fideszes barátnémnak 2020.12.23 11:41:07
  "A bölcsesség alapja a kétkedés" de "csak a gonoszok tartanak mindenkit gonosznak"   Az oktalan tömegeknek fogalmuk nincs a valódi sajtó működéséről, meg a Médiatanácsról. arról hogy egy oknyomozó újságírónak jobb esetben, amikor nincs belsős embere, vagy sugalmazó utasítója, akkor milyen nehéz…..
tesz-vesz 2021.01.03 16:23:31
@ariskerase: mi na?
tesz-vesz 2021.01.04 19:15:04
Az index-ügy: November 23-án Sztankóczyval egyeztetésre mentünk a tulajdonosokhoz. Vaszily irodájában már ott várt az utódom, Starcz Ákos is, és közölték, hogy már mindent lepapíroztak.

Majd kisvártatva megjelent két verőember az iroda előtt, meg a biztonság kedvéért másik kettő az udvaron, pedig akkor még nem is tudtuk, mire jó az ereszcsatorna. Vaszily meg ordítva közölte, hogy innen addig el nem mehetünk, míg mindent alá nem írtunk.

Megijedt?

Egyszerre volt szörnyű és abszurd és komikus a jelenet, tényleg, mintha Alsó-Üzbegisztánban lettünk volna, bár erre a képre András azt mondta, hogy ott azért meg is pofoznak.

Aláírt?

Alá. Csak előtte hívtam az ügyvédemet.

Nem próbált távozni a „közös megegyezés” előtt?

Nem.

Ha próbált volna, az alsó-üzbégek visszadrótozzák a kanapéra?

Nem tudom. A díszlet, a stílus sokat elmond.

Miről?

A NER-tulajdonosról.

Ezt a verőemberes sztorit leírhatom?

Miért ne?

Titoktartási szerződés köti, nem?

A titoktartás az üzleti ügyekre vonatkozik, a regényes körülményekre nem.

24.hu/belfold/2020/12/21/szombathy-pal-index-interju/

ez a régebbi interjúja, azt hiszi, azért mert a sajtó megbuktatta smittpált, már mindjárt nem diktatúrában élünk, holott smitt csak paraszt volt a sakktáblán, és azóta is kapja a fizetését, nagyon megbukott a szavazógép. valahogy az erős embereket soha nem tudja megbuktatni a sajtó. orbánról akárhány cikket írhatnak tényekkel. valahogy sose tud megbukni. ezért is diktatúra, mert nem szólhatunk bele valójában az állam írányításába, attól még nem demokrácia egy rezsim, ha nem verik az embereket a kínzókamrákban, ez csak az állam szadista módszereiről ad számot, magáról a dem okratikusságról, diktatórikusságról semmit nem mondd el, ahogy a súlytalan látszattevékenységek, a smittelések sem. simán lehet hogy önként nem vállalta tovább, tehát beleférhetett volna, csak ő nem akarta, de mindegy is, mert súlytalan ember, hiába tűnik úgy, hogy magas poszton van, ez relatív.
tesz-vesz 2021.01.22 21:11:08
@ariskerase: hülyegyerek mennyi álnikked van még. mindet kitiltsam mindaddig amíg meg nem tanulsz érvelni?
1. Addig jár a köcsög a kútra, amíg el nem törik. (népi regula) 2. Lengyel magyar két jó barát, együtt túrják egymás farát. (Békemenet jelszava Bayer és Bencsik molinóján) 3. Az vesse rá az első követ, aki még sosem mászott egy szál pöcsben ereszen buzi orgiáról menekülve kábszerrel a…..
KKBK Gróf Esterházy Péter 2010.11.10 19:25:00
1991. szeptember 9. hétfő Este bejött hozzám a fehérházba Kiss Irén (írónő, Filó Kati barátnője) és letett az asztalomra egy csomó újságcikket. Különböző magyargyalázó írásokat gyűjtött egy csokorba. Ajánlotta, hogy csináljunk valami bíróság-félét ezeknek a…..
tesz-vesz 2011.06.18 19:56:45
"Esterházy Péter!

A felvetett problémát

mandiner.hu/cikk/20110618_ujjgyak#comment505092

családon belül Esterházy Antal azaz Anton Esterházy von Galántha, vagy ahogy emlegetik, Trondyval kellene tisztázni. Aki sorrendben a 13. herceg és Ő jelenleg az ESTERHÁZY család feje.

kkbk.blog.hu/2011/04/04/az_arisztokracia_el

(Beszélő viszonyban vagy vele?)

Péter!
Legyünk őszinték. te anyai felmenőid jogán halachikus értelemben is zsidó vagy. Méghozzá liberális, hitét nem gyakorló zsidó származású író!

Téged a zsidó kultúrlobbi tett ismerté és apád történelmi családi neve híressé.

De a két dolog tartalmilag egymással köszönő viszonyban sincs!

Ha te valóban egy magyar arisztokrata leszármazott szellemében és értékrendje alapján alkottál volna és ez határozta volna meg viszonyulásodat a magyarsághoz, akkor arra a sorsra jutottál volna, mint gróf Czegei Wass Albert.

De köszönthetően édesanyádnak és a zsidó halachikus leszármazási törvényeknek, anyai oldalad nagy íróvá avatott, no meg a judeo-liberális etnocentrikus kultúrlobbi ."
tesz-vesz 2021.01.03 16:25:42
@Frick László Intézet: milyen erőszak?
Aaron Sorkin új bírósági drámája a Netflixen újfent színvonalasra sikeredett. ..
SZMK Vélekedés - Mank (Netflix) 2020.12.07 21:23:03
David Fincher új filmje nagyon különc, főleg a Netflix kínálatában...
tesz-vesz 2020.12.21 19:19:47
Az év egyik legjobb filmjének megtekintését követően a moziból kiléptem és azonnal a telefonomhoz nyúltam, hogy utánaolvassak pontosan mi is történt a Holdon...
A Financial Times szerkesztőségi állásfoglalásban szólítja fel a német kancellárt, hogy legyen határozott az értékekről szóló csatában – írta meg a Hvg360, amely a teljes cikk magyar fordítását közölte...
tesz-vesz 2020.12.17 20:36:01
@guma: milyen Mérnők? alfőmérnök? hol van?
KKBK Labancok 2013.02.28 03:54:00
"...Velük szemben álltak a kurucok. A labanc szó a magyar nemzeti érzésűek szemében a gyávaság, ravaszság és hazafiatlanság szinonimája"     Labancok Rajcsányi Gellért, Techet Péter    ..
tesz-vesz 2014.06.15 22:06:25
@Ahasverus: ebben:

kkbk.blog.hu/2014/04/08/az_allami_martir-_es_teglakepzes_jobbik_lmp_tesz

ezek meg akkor elmebetegek:

"Ezek a tisztek nem voltak vértanúk, hiszen nem igaz ügyért szenvedtek igazságtalan halált, hanem árulásuk miatt nyerték el méltó büntetésüket."

szentmagyarorszagert.blogspot.hu/2012/01/aradi-vertanuk.html
tesz-vesz 2020.04.04 12:07:33
@: most megrendítettél, akkor átgondolom az életemet, jó? és miért is?
tesz-vesz 2020.12.02 21:01:49
@: jól mondtad! gyerekes pozőr bohóckodás labancnak lenni ma már
Elegem Van! Elegem van a Tescoból 2013.11.28 19:42:59
Az alábbi történetre mondják, hogy ha látom, sem hiszem el, mivel azonban a történetet alátámasztó dokumentum birtokomban van, megosztható a nyilvánossággal. A Tesco Globál Áruházak Zrt. egy vásárlójának - nevezzük Tudatos Vásárlónak - egy nap alaposan végiggondolva a beszerezni kívánt árucikkeket…..
tesz-vesz 2020.11.09 00:21:41
@Begérke: ez nem modoros, hanem zseniális és szórakoztató ÍRÁS, egy intelligens embertől.
tesz-vesz 2020.11.09 00:23:20
@euAgWzgmmtq7K: te se tudod, hogy mi a szépirodalom, ugye?

miért kell várnom két komment küldése között?
Az elmúlt időszakban Einstein egy újabb tételének igaza bizonyosodott be. Az emberi hülyeség tényleg végtelen. Tombol a járvány, erre megjelennek azok az elmebetegek, akik szerint nincs is. Ha jól érzékelem, nagyjából három csoportba lehet osztani a vírustagadókat. Az első a tényleg komplett hülye…..
tesz-vesz 2020.11.08 23:51:14
@Lorrh: akkor te most maszkpárti vagy , vagy maszkellenes?

magam részéről a maszkelleneseknek lebombáznám a házát, hadd tudja már meg mi az igazi kényelmetlenség, és hogy azoknak akik a háború után kellett így újrakezdeniük, meg így élniük, hadd éljenek már most egy kicsivel többet veszélyeztetett korosztály tagjaként.

a vírustagadókat, mint pl a félhülye gödényt (aki járvány idején maszkot éget de közben SEMMELWEISRE HIVATKOZIK az isten barma! előbbi büntetendő egy kultúrországban), meg a tanulatlan bolond lenkeit meg addig vinném a szent lászló kórház járványosztályára, amíg bele nem döglik a covidba, vagy nem kap egy súlyos szövödményt.

ja meg pár hülye a maszkot a szólásszabadság elleni intézkedésnek hiszi, mert ők eddig John Locke-ot, Marcus Aureliust, Immanuel Kant-ot meg John Stuart Millt szavaltak a buszon meg a boltban.
tesz-vesz 2020.11.08 23:52:17
@tesz-vesz: utóbbiak a s*gghülye Ötök, az atv műsorából kb, konok eléggé ostoba a tudományos kérdésekhez, ahogy Puzsér is. a többi meg említésre se méltó
  Látszik nem érdekli EGY ORVOS válasza a terepről, a valóságból, Orbán egy svindler kamugép, gerinctelen patkány, csak takargatni akarja, hazudni, hogy minden rendben, megtévesztő tolvaj, gerinctelen, erkölcstelen; párbeszédre, kommunikációra netán vitára képtelen korrupt bűnöző. - és…..
Amit a mississippi aligátorról tudni érdemes   Az Amerikai Egyesült Államok délkeleti részén széles körben elterjedt veszélyeztetett faj a Mississippi aligátor, amelyet bőréért tenyésztenek. A hímek 4,6 méter hosszúra is megnőhetnek és elérhetik a 453 kilogramm súlyt is. A nőstények három méter…..
A média sokadszorra szinte kéjesen élvezkedik egy úgynevezett "járványtagadó" halálán. A kiragadott és ezért félrevezető híradások nem csak azért mennek szembe az újságírói etika alapjaival, mert kegyeletsértőek, hanem mert igen gyakran fontos tényeket hallgatnak el illetve hamisítanak meg, hogy…..
tesz-vesz 2020.10.31 17:59:46
@A kiló nem százat jelent.: idióta barom! EZÉRT AZ ÖSSZES KOMMENTEMET TÖRÖLTED TE OSOTBA BALF*sz a kanyád azt!

még véletlenül se derüljön ki hogy hazudozol összevissza ugye?!
nem számít hogy több kommetnem volt te barom. amiben kifogástalan volt a stílus.
tesz-vesz 2020.10.31 18:01:27
@A kiló nem százat jelent.: idióta, hoyg cáfolnám hazugsággal te degenerált?! pont az hazugságodat cáfolom!
ki f*szt érdekel ha erről a szemétdombról kitiltasz te szerencsétlen?
hogy dögölnél meg
UPDATE ITT!Aki csak egy kicsit nyitott szemmel figyeli a világ eseményeit, az már régóta látja, hogy ez az egész sertésinfluenza-sztori büdös. A WHO, a CDC, az USA és az európai kormányok hazugságai átlátszóak, és bár azt mondják, a pénznek nincs szaga, ez esetben azért ez…..
tesz-vesz 2020.10.24 13:00:14
@Ébredj Fel: váó, te hülyébb vagy mint ahogy tűnik! PONT HOGY AZOK KÖZÖTT TERJED, akiket nem oltanak be!
IDIÓTA!

www.magyarhirlap.hu/eletmod/20191209-meg-nem-csillapodott-a-kanyarojarvany-europa-szerte
tesz-vesz 2020.10.24 13:01:20
@Ébredj Fel: nézd meg a vitát az atv-n tamasi szépen kussol mikor kérdezik, hogy ki oltásellenes