Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tesz-vesz

1910 bejegyzést írt és 23816 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Papp József a Corvinus Egyetem nyugdíjas közgazdász oktatója.   Ahogy eszkalálódik Putyin háborúja és egyre több a kérdőjel az orosz gáz körül, úgy forr bennem a düh, miért is kellett ennek így lenni? Soha nem felejtem el azt a konferenciát, amelyet „Települési hőellátás helyi energiával” címmel…..
  Nagy kedvencem lett G. Nagy László blogja, állítólag cégvezető, és állítólag több nagysikerűnek nem mondható, primitív könyv szerzője a Jaffa kiadónál. Ennyire hitvány, aljas, korrupt, gátlástalanul hazudozó embert én még életemben nem láttam, ő az én kis törött tamagocsim - a munkahelyi hobbim.…..
tesz-vesz 2024.07.22 09:04:54
@gerrymandering85:

így van, köszönöm a kommentet.
ha úgy érted, hogy a szedálás miatt nem tud se írni és beszélni, akkor se lenne túl hasznos tagja a társadalomnak.

szorongáscsökkentésre, meg szedálásra vannak csak működőképes dolgok a gyógyszeres kezelésként a pszichológiában, úgy tudom
tesz-vesz 2024.07.22 20:17:20
@gerrymandering85:

Szóval a pszichopátia és a Dark Triad dicsérete van itt Lacikától, és egy újabb esély a lebukásra a kommentekben:

"A Holt költők társasága című filmet például azért bírom, mert ott legalább a helyükre kerülnek a morális kérdések."

mire gondolsz lacika? láttad a filmet? mi a vége a filmnek lacika?

"- kezdetben tegyél mindig jót, - OKÉ
- ha a másik fél jóval viszonozza, akkor semmi gond. - OKÉ
- ha a másik fél rosszal viszonozza, akkor viszonozd azonos arányú rosszal"

a pszichopata mindig mérlegel

"A jó embernek mindig vannak kételyei = IGAZ
ezért is szorong = NEM IGAZ
Annyira szereted összemosni a dolgokat...
A kétély jó és szükséges. A szorongás nem törvényszerű, nem jó és tökéletesen szükségtelen."

Nem okoz neki problémát, hogy semmiben nincs igaza. Intellektuálisan elviselhetetlen lenne egy normáls ember számára, hogy semmi lényegi kérdésben nincs igaza, vagy hogy akárcsak egy ellentmondása is legyen, nemhogy ötszáz! De még szerencse hogy Lacika KORRUPT és nárcisztikus, földbuta pszichopata, így könnyedén el tudja viselni ezt. Illetve ostobasága miatt fel se tudja fogni, hogy miért nincs igaza. De ha trollkodna is, akkor se vall túl nagy jellemre és észre, hogy úgy védi a Fideszt, hogy közben szellemi fogyatékosnak néz ki.

"Szembemész a jézusi tanítással. Búza és konkoly!!!"

a vallásos pszichopata. a szőllősgazda - ide még akarok írni, csak kiment a fejemből valami fontos.
vajon a vallásosok hány százaléka agyhalott pszichopata?

de van aki felismerte már 2018-ban, Czerka kommentje:

"nagyszerű könyv a Légy jó mindhalálig. Ugyanis megmutatja a való világ kegyetlenségét egy ártatlan gyermek sorsán keresztül. Pont az a cél, hogy kamaszként olvassa el az ember és felkorbácsolja az igazságérzetét. Aki vállat von és azt bírja kinyögni a könyv elolvasása után, hogy Nyilas Misi egy lúzer, minek hagyta, hogy megszopassák, megérdemli, amit kapott, azt ki kell rekeszteni a tarsadalomból, mert egy pszichopata.
Erre is jók ezek az olvasmányok, általuk elválik a szar a májtól. Akinek nem forr fel a vére az igazságtalanságot látva, annak a falhoz kell verni a fejét, amíg ki nem látszik az agyveleje, mert ő egy pszichopata."

jogosnak látszik :) persze lacika letagadja a kommentekben, mit írt, aztán egyből visít, mert a nárcisztikusnak a saját élete a legfontosabb:

"NEM TUDOM, KI ÁLLÍT ILYET."

te állítottad a posztban, ne kapálózz már annyira, nem fog fájni.

" ÉJÓMAGAM AZT ÍROM, HOGY HIBÁS A SZÜLŐI ÚTRAVALÓ ÉS MÓRICZ EZT NEM TESZI HELYRE. AZT ÍROM: EGYÜTTÉRZEK A LÚZERREL, MERT GYEREK, MERT NEM TEHET RÓLA."

együttérzel igen, a kognitív empátiával. amúgy meg egy lúzer és sokat lehet tanulni a dark triadtól is.

" a stílus kérdése. Jómagam nem azért nem üvöltözöm, nem köpködök és nem káromkodok az utcán, mert belső gátak és szorongások tartanak vissza. Egyszerűen nem tartom elegánsnak."

nem tartod szépnek és stílusosnak. de morális tartásod sincsen. de ha épp ehhez lenne kedved csinálnád is.
Mindenki a hozzá hasonló felfogásúakkal szeret kommunikálni, tárgyalni, egyezkedni, ami a politika világában sincs másként, ez magyarázza többek között a mai magyar kormány külpolitikájának leglátványosabb vonásait. Az ázsiai országokkal fenntartott élénk kapcsolatok mögött nem mindig vannak erős…..
tesz-vesz 2024.07.22 10:41:00
legújabban ez a nyomorult 4K kampányol ezzel. szánalmas hogy azt hiszik, hogy ettől már mindjárt fényre derül a haza is.és most a kétfarkú kutyás Kovács Gergi mondta a Partizánban, hogy legalizálná a füvet, azokután már nem szavaznék a viccpártra, hogy fűpárti és elbontaná a kerítést, értelmes ember…..
Zord idők Nincs új a Nap alatt 2024.07.12 13:45:10
Utasbarát környezet. Bangladesh, Dakka, Magyarország, Budapest, Déli-pályaudvar, 2024. július 11., 7 óra 5 perc. ♦..
tesz-vesz 2024.07.18 20:46:21
@zord íjász: köszi, majd holnap válaszolok ott. lacikának nagyon fontosak a visszajelzések, mivel nincs belső tartása, ezt lesi majd, hogy ki mit ír rá.
Az EU és a NATO vezetői számára eddig sem volt kérdés, hogy Orbán Viktor Vlagyimir Putyin szekértolója, ám az, ami az utóbbi napokban történt, egyértelművé tette, hogy a magyar kormányfő az orosz elnök tervét igyekszik megvalósítani az ukrajnai háborús konfliktus lezárásában. Azzal, hogy július…..
tesz-vesz 2024.07.18 12:04:58
@birkamenet:

ez békamisszió volt, nagyobbnak fújta fel magát, mint ami.
a laptop hűtése - a túlmelegedés megakadályozása - helyes használat nyáron Tanácsok és ötletek a laptop biztonságos használatához A laptop megfelelő, korrekt hűtésére nyáron nem csak azért van szükség, hogy a teljesen nyilvánvaló túlmelegedést, leégést vagy az elektronika meghibásodását…..
KKBK Az orbáni orosz bábkormány 2022.07.05 17:13:37
  „Magyarországon az emberek megtanulták, hogy [...] Nyugaton van keresnivalónk.Keleten semmi keresnivalónk sincs.”(Orbán Viktor, Magyar Hírlap, 2007)   „Kína és Magyarország ilyen új szövetségesei lehetnek egymásnak. A két ország kapcsolatában a szövetséghez szükséges erős alapok megvannak, az…..
Elvileg nincs nagy tétje számunkra az EU választásnak, hiszen a súlyunk lakosságarányos, ennél fogva eléggé kicsi a szervezetben. Ennél is fontosabb, hogy most az Európai Parlamentet választjuk meg, viszont az Európa Tanács nélkül, ami az egyes államok miniszteri szintű képviselőit jelenti, a…..
tesz-vesz 2024.06.01 12:40:00
@MEDVE1978:

"Orbán Kállay kettőst táncol még mindig"

orosz bábkormányként önálló külpolitika nélkül ez kevésbé hihető
kkbk.blog.hu/2022/07/05/az_orbani_orosz_babkormany
tesz-vesz 2024.06.01 12:44:12
@MEDVE1978: továbbá:

lukasenkó is kállay kettőst játszana, ha bent lenne az unióban meg a natóban?
vagy csak azért vagyunk értékes zsákmány kínának és putyinnak, mert az unió tagjai vagyunk?

és a hitvány olcsó prostituált orbán eladja az országot mindenkinek aki fizet érte. arabnak, töröknek, kínának, orosznak. persze a jenkik nem korrumpálhatják! neki elvei vannak! hah. vagy inkább nincs önálló külpolitikánk.

lassan már népirtó lesz orbán annyira szennyezik a környezetet. már a btk szerint is többszörösen áruló szijjártó és orbán:

kkbk.blog.hu/2024/05/06/a_mikepercsi_egyesulet
tesz-vesz 2024.06.01 13:05:41
@Ződ2000:

az eu-parlamentnek akkor a súlya, hogy most nekiálltak petíciózni hogy ne orbán legyen az uniós soros elnök, mert más eszközük nincs rá.
beperlik a Bizottságot amiért megítélték a pénzt orbánnak mert nekik semmi eszközük nem volt , sem beleszólásuk, mit nem értesz?

"Európa Tanácsnak semmi köze az EU-hoz."

két ET van, hogy könnyebb legyen az életünk a bürökratáktól.... Európai Tanács és Az Európai Unió Tanácsa.

az EU ET tanács dönt, az európai elnökök. az EP dísznek van.

www.consilium.europa.eu/hu/european-council/

hu.wikipedia.org/wiki/Eur%C3%B3pa_Tan%C3%A1cs
Véletlenül majdnem „cirilizációt” írtam, de az agresszív orosz stílus az valóban, ami kezdi kiszorítani a hagyományos (több ezer év alatt kialakult) értékeinket. Magyarországon jól látható ez a folyamat, de sokfelé máshol Európában és persze azon kívül is szintén látunk hasonló dolgokat. A…..
tesz-vesz 2024.01.09 15:00:13
@0dzsud0:

"embertelen, vadállat oroszokról" küld már el a bizonyítékaidat az ENSZ-nek, hogy valójában az ukránok öltek Bucsában is pl, civileket és nem az oroszok.

"ezzel a saját lenullázódásodnak tapsolsz."

ja mert orosz gyarmatként olyan virágzó jövő elé nézel ugye? csak a kokainod meglegyen a megafonban te hitvány idióta! nem te vagy az a buzis kokainista balettáncos? apátikám?

C. Dömötör valahogy sokkal intelligensebbnek és becsületesebbnek tűnik nálad.
tesz-vesz 2024.01.26 13:24:55
@Lorrh: nem sikerült megérteni, hogy ezt nem én írom?
nézd már meg hogy pont egy agyhalott hitvány drogos fideszessel vitatkoznék.
tesz-vesz 2024.06.01 12:34:54
@Lorrh: semmi gond
...  A  zsidóknak  az  ő  jogaikra  nézve többféle  és  különböző  és  több  helyen  az üdvösséggel   ellenkező  kiváltságaik  vannak és  különben  is  az  uzsoráról  ítélni  veszedelmesnek látszik ...        Werbőczy István     Zsidó királyok? Aba Sámuel és Salamon? Részletek Igaly Cs.…..
tesz-vesz 2012.10.15 12:47:26
Interjú Komoróczy Géza történészprofesszorral (1989-től a Zsidó Tudományok Nemzetközi Uniójának vezetőségi tagja. 1990–1991-ben a Társadalomtudományi Társaság elnöke, 1993–1994-ben a Demokratikus Charta szóvivőjeként tevékenykedett. 1992-től 1998-ig a Magyar Helsinki Bizottság elnöke, 1999 óta tiszteletbeli elnöke.):

A honfoglalás előtt a magyar törzsek már találkozhattak zsidó kereskedőkkel. Ennél erősebb kapcsolatnak bizonyult a kazár birodalommal való érintkezés, amelynek nagyfejedelmi udvara zsidó hitre tért. A magyar törzsek a birodalom mellett vagy éppen annak keretei között éltek a 8-9. században, és volt olyan időszak, amikor a kazárok szövetségesei voltak. Márpedig könnyen elképzelhető, hogy nemcsak a kazárok, hanem szövetségeseik vezetői is felvették a zsidó vallást. Ezért merem azt mondani - magamban egy kicsit nevetve azon a fricskán, amit ez a mélymagyar tudatnak jelent -, hogy ha valaki egyáltalán zsidó volt a honfoglaló magyarok között, akkor Árpád fejedelem biztosan.

A zsidó-magyar kapcsolatra vonatkozó legkorábbi dokumentumok egyébként a 11. századból származnak, amelyek a Rajna-vidék és a kijevi nagyfejedelemség között utazó kereskedők tevékenységével kapcsolatosak.

A 14. század elején írt krónikás feljegyzések már Budán zsidó kapuról és a zsidók zsinagógájáról szólnak. A tatárjárás után, az 1250-es években IV. Béla a budai pénzverde felállításához az osztrák herceg kamaragrófjai közül hívott meg zsidókat, akiknek privilégiumokat adott: teljes feudális jogokat kaptak, földbirtokaik voltak, kardot viselhettek - még ha ez az állapot nem is tartott sokáig. Az általános történetírói felfogás szerint Nagy Lajos 1360-ban űzte ki a zsidókat, az én kutatásaim - egy héber krónikás adata! - szerint azonban ez 1348-ban, a nagy pestisjárvány idején történt, és ebben jelentős szerepe volt annak, hogy elterjedt a vád: a járványt a zsidók terjesztik.

A magyar-zsidó viszonyt mennyiben befolyásolta Róma?

- 1215-ben a IV. lateráni zsinat jelentős változást hozott a római katolikus egyház álláspontjában. Korábban a céljuk az volt, hogy a zsidókat mint az eredeti kinyilatkoztatás bizonyítékait mutassák fel, a zsinat után viszont ezt felváltotta a térítési szándék. Arra az esetre, ha ez nem sikerülne, kilátásba helyezték, hogy a zsidók mozgásterét a legszűkebbre korlátozzák - bár a megsemmisítésük nem merült fel.

Ennek eredményeként a 13. században a magyar királyság, illetve a pápaság és annak magyarországi legátusa között nem kevés feszültség keletkezett annak kapcsán, hogy az Árpád-házi királyok, különösen II. András vagy IV. Béla szívesen alkalmaztak zsidókat államigazgatási feladatokra.

www.hetek.hu/interju/201205/a_zsido_arpad_fejedelem_es_a_melymagyarok

www.facebook.com/porzse.sandor/posts/10151182041234989?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201210

hu.wikipedia.org/wiki/Komor%C3%B3czy_G%C3%A9za
tesz-vesz 2024.05.30 12:47:07
@tesz-vesz:

Komoróczy egy neofita izraelita volt. ezért nagyon nem volt objektív a polgárosodás kérdésében se.

egy dolog hogy volt a zsidóságnak állítólag szerepe a polgárosodásban, de eléggé kétséges ez is. ha megnézzük a törvénykezést.

meg a számarányaikat a városokban.

1834-ben Pesten, Magyarország első pezsgőgyárát, a "Prückler Ignácz Magyarország első rum-, likőr- és pezsgőgyára" név alatt a római katolikus alsó-bajorországi származású Prückler Ignác (1809–1876) alapította meg;

1841-ben az első gépgyár, a "Röck István Gépgyára" Kelenföldön, miután a luteránus vallású Röck István (1812–1882) atyja üzemét fejlesztette.

1843-ben az első hintó- és kocsigyár, a pesti „Kölber Testvérek” kocsigyára, amelynek a fejlesztője a római katolikus Kölber Fülöp (1816–1902) vezérigazgató volt. 1859-ben Pesten, az osztrák-magyar monarchia első tésztagyárát, a "Topits József fia Első magyar gőztésztagyárat", a római katolikus morvaországi származású Topits József (1824–1876) hozta létre. Ez a nemzedék, amely felemelkedett vagyonos nagypolgárokra, már Pesten született és város, valamint az ország fejlesztésére törekedtek.

Előmozdítója – mivel modern értelemben vett polgárság Magyarországon nem létezett – a birtokos nemesség és ne­mesi értelmiség volt, amely maga is polgárosodni akart, igyekezett magáévá tenni a polgári értékrendet és életformát.

1848-ban a forradalom elhárította a polgárosodás intézményes és jogi akadályait, lerombolta a hagyományos, ren­di struktúrát, de annak jelentős maradványai, elemei – elsősorban a mentali­tás, a közéleti magatartás szintjén – beépültek a kialakuló polgári szerkezetbe

- és a magyar vezetésű Reformkor is.

hu.wikipedia.org/wiki/Polg%C3%A1rosod%C3%A1s
Ez a köztársasági elnöki poszt annyira mutatja, hogy nem élünk demokráciában. minek ez még egyáltalán? káderkifizetőhely, semmi más. havi 4 milliót vagy mennyit megspórolhatnánk (+ a közt. őrezred fizetése, meg az épületek, és további személyzet fenntartása), ha nem lenne, és SEMMI VÁLTOZÁS se lenne…..
tesz-vesz 2022.03.18 19:56:04
@felhasználós: miért mondod proli? konkrétum vagy érv lesz még idén? mit ír Harari?
tesz-vesz 2023.11.28 12:59:40
de fáj már megint ez a partizán műsor. a korrupt Vétó, pedig bírom Unger Annát.

a két hülye meg azon rúgozik hogy rendszer-e, nem azon hogy miért nem diktatúra.
youtu.be/gov2psBqJ2s?si=fF0SaEinFFqxhxFb

ami nem demokrácia az a diktatúra. az autoriter rezsimek és a diktatúrák szinonimák.
legalább a fogalmát megnézhette volna: totalitárius politikai rendszer, ahol az állami főhatalmat egy személy vagy csoport képviseli.

eddig nem szokott ilyen hülyeségeket beszélni. melyik sótár szerint használja a diktatúra szót?
spin diktatúra ma már ilyen, és oroszország is diktatúra. nyilván azért nem vegzálják minden kis apróságga
de a politikai hatlamat csak ők képsiselik. spin diktatúra. populista diktatúra.
és az ellenzéknek minden jogkörét elvették, ő maga modnta korábban.. édes istenem.
Te küldted
azért mert a jobbágyot békénhagyják, még nem lesz kevésbé feudalisztikus a rezsim.

pont azért diktatúra, mert aki felszólal a rezsim ellen, azt elnyomják, kirúgják. ellehetetlenitík, soroljam?
spin diktatúrában lehet diktatúrázni a látszatellenzéknek a parlamentben is. nicns hatása. és becsatornázza az ellenzéki jobbágyokat az irányított leszalámizott pártok mögé. addig se a kaszát egyenesíti.
ez egy korrupt műsor.

már a Dave is megmondta:

www.youtube.com/watch?v=TYOr1r_Ok7k

meg látszik Marcin is, amikor nekiment Hadházynak, egy igaz szava nem volt Gulyásmarcikának
Zord idők Fehér ing 2024.05.09 16:22:32
tesz-vesz 2024.05.25 15:31:46
@zord íjász: "nagyon becsípődött neked valamiért a Dezső, de nem egészen értem a motivációt."

az igazság nem elég? meg hoyg ne sztároljuk már aki arra érdemtelen? meg ne ostorozzuk MP-t, amikor beletalált? van elég más ok, amiért lehet, pl olimpia... de ez is marginális

"Magyar akkor kezdte el rugdalni Dezsőt, amikor az újságíró még le sem közölte a cikket"

honnan tudod hogy mit beszéltek meg és hogyan? meg hoyg Dezső mit mondott neki? és mi újdonság van abban a rendőri jelentésben? érdemtelen szar.
megnézted hoyg miket irogatott össze dezső a cikkben, amit kiemeltem? azok mind hazugságok, gusztustalan kis ferdítések,
meg hogy ez is hogy eredeti lenne, nem hallott még dezső a kompromatról? nem tudja hol él? az ügyészségi nyomozati iratokat átírták! a rendőrségi jelentésekhez könnyebben hozzáfér bárki...
amúgy sincs benne semmi fontos.

" A HVG viszont nem tegnap kezdte. És fel kellett volna tenni a kérdést, hogy 1) honnan jött ez az anyag 2) miért pont hozzánk 3) mire jó ez valójában? 4) Hozzátesz-e a HVG szeriőz imázsához az ilyen szennyes teregetése?
A HVG ugyanis sikeresen a hörrtévé, a prosti srácok meg a tűzfalcsoport szintjén találta magát azzal, hogy egy ilyen iratot kezelt. Magyar Péter az “elébe menés” taktikáját választotta, amely egy teljesen ismert és bevett taktika, ezért rá látványosan megsértődni elég óvodás dolog.

Ugyanakkor egy HVG-nél tudni kell hogy egy ilyen irat a következő forrásokból származhat: 1) magától a rendőröktől, így hivatali visszaélésnek (Btk. 305. §) kellett történnie 2) betörtek a rendőrség informatikai rendszerébe (Btk. 307. §, 422. §) 3) bizalmi személy, ügyvéd, bizalmas barát szivárogtatta ki (Btk. 285. §) 4) maga Varga Judit szivárogtatta ki (ez esetben azért tükörbe kell tudni nézni szerkesztőségileg)
A forrásvédelemre hivatkozással egy bajom van. Ugyan az Smtv. (ha valaki emlékszik még erre a szóra: médiaalkotmány) nem mond szó szerint olyat, hogy a forrásvédelem oka a közérdek, de a preambulumból azért ez levezethető. Én úgy gondolom, hogy egy üvöltözésbe forduló tucat válás kiteregetése akkor se közérdek, ha a miniszter válik a reménybeli ellenzéki vezértől. Az az ún. magánélet. Hogy is mondja a Ptk. 2:44. §?

Vagyis még ha Mihály és Gábriel arkangyal hozza le az égből azt a jelentést, akkor se vitatjuk meg nyilvánosan. Az viszont közérdek, hogy nyomozzák ki, hogy mit keres Dezső András kezében ez az irat. rendőr (ügyész) adta ki ezt az iratot, az 3 évet meghaladó tételű bcs. vagyis Dezső András még csak meg se tagadhatná a vallomást e-körben."

hungarianmuse.substack.com/p/tucatvalas-nem-tucat-botrannyal?utm_source=publication-search

és most olvasd újra az első kommentemet, Dezsőnek cikket kellett ebből írnia... bbből a semmibő. eszervezetett spicli, aki tagadja hogy pintér lenne itthon a maffia feje, pedig ő a téma szakértője.

"És Magyar bocsánatot kért tőle"

pedig nem kellene, nézd meg, utána a Spinozában mondja ő is hogy spicliszerű Dezső:
www.youtube.com/watch?v=R_X3A06duIs

(Rangos nagyon hülye már megint, de felcseszte az agyam erre)

dezső nem elvetemültségből van beszervezve, hanem megszarolták, nem ismered a sztorit? cikk volt róla, hogy előszőr hűtlenséggel akarták. meg is irattá vele ekkortájt a KGBélás cikket, aztán a fáma szerint nem siekrült beszereverzni őt, szétment a barátnőjével vagy nem tudom, de most gondolom találtak ellene valami bűncseleményt, emiért leültették vona, ha nem dolgozik nekik. talán valami minősített információ miatt, ilyesmi.

gyurcsányt is megzsarolták, gyurcsány tehát fideszes. szerintem azért volt egy időben alkoholista, amiért orbán olyan dagadt lett, mindkettőt megzsarolták és pszichoszomatikus kissé, Feri nem akart Spéder, Simicska, az öreg Vitézy és Bige Laci sorsára jutni, azért darálja és szalámizza azt ellenzéket, csak más, mikor a novicsokos, polóniumos teás putyin zsarol, meg más, mikor a magyar rezsim: kilókban mérhető a különbség.
gondolod hogyha MP-t a házassága miatt terrorizálják, meg házkutatást tartanak a házassága miatt a cégénél, akkor majd gyurcsánnyal meg a többi ellenzéki vezetőve nem foglalkozik rogán?

igen, felmondott/kirúgták dezsőt a hvg-től, és ment a telexre, ahol most olyan cikkeket ír, hogy az orsztároknál több az oroszt kém, mint a magyaroknál. véletlen?
telex.hu/belfold/2024/05/22/kulugyminiszterium-orosz-hekker-kibertamadas-tippkutatas-titkosszolgalat-kemkedes

"olyasmit írhat le, amit bizonyítani tud,"

akkor miért azt mondta hogy ő SEMMIFÉLE nyomát nem találta hogy pintér a maffia feje magyarországon, meg hogy lenne itthon komoly szervezet bűnözés. akkor kik hozzák be és terjesztik a kokaint rogánéknak, dajcsnak, és van egy sanda gyanúm hogy berki és nagy haverja: m. ricsi (dózsa úti gázoló, alvezér is lehet a maffiában) nem véletlenül halt meg egyszerre tán ugyanattól a kokaintól.
én miért találtan 3 nyomát úgy hogy nem is kerestem!
tesz-vesz 2024.05.25 15:32:49
@zord íjász:

továbbá

az átlátszónál lehet a sorok között kell olvasni, azt írja Bodoky a sok óvodás mondata között, hogy akik nem szeretik hontot azok az átlátszó megszűnését akarják, tehát úgy is értelmezhetjük hogy hont hozott magával egy nagy táska pénzt.
atlatszo.hu/impakt/2024/05/20/eltorolni-hont-andrast-de-ha-az-nem-megy-legalabb-az-atlatszot/

az az ember, akit hont nem tilt le, annak nincsenek kognitív képességei, és nincs kritikai gondolkozása, legutóbb azt mondta hont hogy akik magyar pétert támogatják azok nem kritizálhatják putyint, teljesen elmebeteg hitvány fideszes propagandista hont.

(ez a fél perces várakozás sok két komment között, nem ide írom a kommentet, csak bemásolom)
Zord idők Valahol Ukrajnában 2024.01.11 14:32:02
Mottó 1.: "Sárral kevert vér száradt fülemen" (Radnóti Miklós, Razglednicák, Szentkirályszabadja, 1944. október 31.) Mottó 2.: A világ tele van olyan hősökkel, akik soha nem akartak hősök lenni. Mottó 3.: – Nagyapa, akkor te egy hős voltál a háborúban? – Nem. Én nem. De hősök között…..
tesz-vesz 2024.05.25 14:42:28
@Bayaz:

azok nem támadó rakéták voltak, és az usa engedte volna az oroszoknak hogy megnézzék a román és a többi állomáson is a légvédelmi cuccokat.
sikerült elhinned a hazugságokat.

sikerült elfelejtened hogy az ukránoknak szuverén joguk ha nyugat felé akarnak demokratikus úton menni, és nem a keleti diktatúrákba lennének jobbágyok.

nincsenek jók és rosszak? igen? mennyi újságírót és orvost öltek meg a jenkik?
tudod mi a népirtás? Bucsa mi volt?
tesz-vesz 2024.05.25 14:47:39
@Bayaz: ja, és azt elfejeltettem, hogy az oroszok ilyen kéréseket tettek a TELJESKÖRÚ háború megindítása előtt, hogy a magyarok lépjenek ki a NATO-ból.

teljesítsük hogy legyen péke? van van szuverenitásunk is? közlöm veled, hogy nincsen amúgy. orbán és sleppe már vagy 60 éve a legnagyobb, leghitványabb hazaárulók akik mindenki érdekét jobban nézik mint a magyar
utolsó becstelen hazug prostituáltak, akik kína és ruszkik, törökök, arabok, mindenki érdekeit nézik, ha megfizetik, lefizetik őket, csak a magyarokét nem, és nekik tapsikolsz agyhalottként.

Frész Ferenc kibervéldelmi vezető: orosz nyomásra megszűnt a magyar kibervédelem!

ez IS BTK hazaárulás és hűtlenség miniumum, többit még vizsgáljuk.

www.youtube.com/watch?v=LmfskDzYlp8&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fkkbk.blog.hu%2F2024%2F05%2F06%2Fa_mikepercsi_egyesulet&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

kkbk.blog.hu/2023/05/30/par_kerdes_a_fideszeseknek

kkbk.blog.hu/2022/07/05/az_orbani_orosz_babkormany
KKBK Az ateizmus apoteózisa 2019.07.07 17:56:01
  Valójában csak két dolgot különböztetünk meg, tudni valamit, és elhinni azt, amit "valaki tud".Tudni valamit: az tudomány. Elhinni azt, amit "valaki tud" : tudatlanság. Hippokratész  "A bölcsesség alapja a kétkedés" de "csak a gonoszok tartanak mindenkit gonosznak" "Tehet-e kárt a bölcs…..
tesz-vesz 2023.05.12 17:16:12
@TanNé: legalább egy bekezdés másolj már be ami a témához kapcsolódik
tesz-vesz 2023.06.01 10:51:47
@TanNé:

" Az ateizmus frappáns tudományfilozófia meghatározással nem más mint Rudolf Carnap-i értelemben vett Babig-tagadás."

ó milyen frappáns!
miről zagyválsz itt te sznob? alap logikai összefüggések nem mennek neked, de folizófusok nevével dobálózál? nem ettől lesel értelmes, mert elolvastál egy Carnap-könyvet

miért nem írod le inkább RÖVIDEN, hogy mit írkálgattak összevissza ezek a haszontalan korrupt filozófusok?

nagyon nem érdekel haszontalan tudás, de RÖVIDEN kifejtheted a a carnapi „babig" sztoriját is, hátha vannak csodák és tényleg jópofa történet, ne linket adjál, hanem másolj be esetleg egy bekezdést a bolond blogodról.

az ateizmus nem vallásost jelöl. segítek jó, mert látom összezavarodtál.
aki szerint nincs egy jóságos bácsika, aki a fizika törvényeit meghazudtolva varázsolgat. az az ateista.

a felvilágosodással terjedt el az ateizmus, bár már a görögök és rómaiak is beszéltek már róla. nem a zsidók meg a gyíkemberek sajna.

a vallásosok vannak inkább a laposföldesek szintjén, nem az ateisték, lehet érdemes lenne a posztba BELEOLVASNI minimum, mielőtt ostoba elmebetegségeket irogaszt.

a racionalizmus többet állít mint az ateizmus, tehát nem felesleges a szó maga
Zord idők A kis zsidó komédiás 2022.06.01 16:55:08
A poszt tisztelgés Volodimir Zelenszkij előtt, ennek megfelelően a fideszeseknek, ha véletlenül ide kattintottak, jó utat kívánok a blog.hu más ösvényein. Szigorúan 18 éven felülieknek szóló tartalom...
tesz-vesz 2024.05.12 11:20:18
@zord íjász: ja ezt hittem ez érdemibb reagálás lesz, azóta se olvastad el
tesz-vesz 2024.05.12 11:21:35
@zord íjász: szerintem nem volt index-címlapos amúgy
tesz-vesz 2024.05.13 11:18:21
@zord íjász: nem írtál véleményt.
Szomorúan olvasom, hogy a megkérdezettek fele (ellenzékiek háromnegyede!!!) azt hiszi, hogy ez a vérlázító, pénzkidobó, szégyenletes "nemzethy inzultáció" adatgyűjtésről (is) szól. (https://nepszava.hu/3218212_nemzeti-konzultacio-felmeres-csalard-kerdoivek) Tessék szíves lenni ezt nagyon gyorsan…..
 „Now they will elect a new Chancellor, a strong Chancellor, one that will not let our tragedy continue. Your Majesty, I promise if I am elected, I will bring an end to corruption.” (Palpatine szenátor Amidala királynőnek)   Kétharmados parlamenti többség, Budapest, az összes megye, az…..
tesz-vesz 2010.10.04 13:12:56
@politicus: nekem nem fájt, de nem is vagyok mandineres
tesz-vesz 2010.10.04 13:14:52
@Tehetetlen Dodó: amíg nincs bíróság, börtön, addig nem foszlad soha!
tesz-vesz 2024.05.03 15:28:26
@Oli bácsi: @rajcsányi.gellért (ergé):

aztán mi lett azóta az országból? büszkék vagytok magatokra?
Ergé most már moszkvába meg tadzsikisztánba jársz fotózni? kínába is lehetnek szép helyek...

pár kérdésem lenne még hozzátok:
kkbk.blog.hu/2023/05/30/par_kerdes_a_fideszeseknek
Mandiner blog '56-ról 2015.10.23 08:31:00
A kezünk. Ahogy rettenetesen izzad a hűvös üvegen, benzinszagú a ruhánk, és bár hideg van, az ablak is nyitva, csöpög az izzadság a homlokunkról. Egyre erősebb morajlás. Zörögnek a kivert ablak még megmaradt üvegcserepei. A szemben lévő ház emeletén elrejtőzött figyelő…..
tesz-vesz 2015.10.23 09:23:02
Archiregnum Shit-show 2024.03.26 13:08:48
Röpködnek az atombombák Magyar Péter körül! Amolyan önidentifikált atombombák, valójában Fegyőr szokott ilyen fényes-füstös izékkel dobálózni, úgyhogy ezért nem látunk se villanást, se gombát, de nem érezzük a lökéshullámot és sugárzást se.  Még néhány hét, és a gyerekek kijátsszák magukat, addig…..
tesz-vesz 2024.04.09 11:57:11
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

ki a faszom pénzeli a HR-t te idióta?!

takarodjh már a k anyádba te elmehábrodordtt, ha nem tudod alátámasztani h gyurcsányista vagyok miért mondoöt te kibaszott korcs!?

HÁNYSZOR BESZÉLJÜK MEG MÉG UGYANAZT a k anyádat te féreg?!

embernek tartod magad , még egy beszélő állatnak is több esze lenne, takarodj a sárgaházba te agyhalott csőcselék
tesz-vesz 2024.04.09 12:03:00
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

akkor ki fizeti a Hr-esek te nagy tudós a sárgaházban?

taníts minket a k anyádat.
tesz-vesz 2024.04.09 14:51:27
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

te ostoba fasz, ezt kérdezem te idióta.
szerinted egy műszakvezető nem mer ellenkezni egy ostoba HR-es picsának te retardált bolond analfabéta barom?!

ha ki kell rúgni valakit a műszakvezetőre előbb hallgatnak, mint a HR-es picsára, aki felvesz ez idiótát.
Pottyondi Edina krízisben. Nem tudja hova tenni Magyar Pétert. Segítek a női humoristának, mert láthatóan rossz helyen keresgél. Na nem Magyar vonatkozásában, ott én sem akarok ítélni, amíg még nincs mit, hanem a művésznő szerepének tisztázásában. ..
tesz-vesz 2024.03.29 17:03:08
@gigabursch: csak az ostobaságokba csöpike, fideszes kis agyhalottam
tesz-vesz 2024.03.29 17:15:17
@IdomitottFoka:

persze hogy majdnem, hisz azt írtad "simán lehet"

"Amúgy még nem loptam meg, raboltam ki vagy öltem meg senkit."

most még, de simán lehet hogy megcsinálod, erről szólna az absztrakt gondolkodás, hogy beleképzeled magad annak a helyébe, akinek a felesége egy korrupt politikus, simán lehet hogy te is korrupt lennél és nem csinálnál a KÖZ érdekében bizonyítékot a korrupcióra. csak akkor miért kritizálod ezért?

tetszik érteni, vagy fussunk még egy óvodás kört?

MP már elért valamit, bizonyítékot hozott, amit 3-4 bűncselekényre bizonyíték, közben kockáztatja nemcsak a karrierjét, de az életét is, csakúgy mint Hadházy.

belelehet menni hogy miért teszi, és jogos kérdések is lehetnek, de egyelőre csak a hazug fideszes index írja hogy amúgy is kirúgták volna a zsíros pozicióiból. a felmondásáról ő hozott dokumentumokat.

a tényen nem változtat hogy korábban elítélte-e a korrupciót, vagy sem. hisz bizonyítékot hozott, amit 3-4 bűncselekényre bizonyíték, közben kockáztatja nemcsak a karrierjét, de az életét is, csakúgy mint Hadházy.

"Ha a feleségét lehallgatja, mire számítson egy közönséges pór?"

mire kéne hogy számítson? hogy bírói engedély nélkül lehallhatja a titkosszolgálat ahogy most? mintha MP a jogállamért harcolna. pont nem azt mondja MP hogy OLYAN zsarnoki KORRUPT diktatúrát akar létrehozni mint orbán.

"a tettei alapján közhatalom pont nem"

azt majd a választópolgárok eldöntik, nem ez lenne a demokrácia lényege?

miért küldenélek el téged az anyádba? tata kommunkálni se tud, többszöri felszólíátsra se

én kimegyek tüntetni jövőhéten
váalsztásra nem hiszem hogy elmegyek, putyin 20 millió szavazatot is elcsalhatott , orbán bármikor elcsal 2 milliót is.
fehérorozsország a jövőnk amíg orbán és szijjártó él.
tesz-vesz 2024.04.09 12:02:03
@IdomitottFoka:

ráadásul nem akárkiről beszélünk, hanem arról, aki pegasussal lehallgatott újságírókat.

nem kéne átvenni a fidesz hazug proapgandáját...
már annak, aki embernek tartja magát.
  Otthonomtól távol várt egy új világ. Hol nem érzemRemetének magam - Hol ember lehettem volna. HolBarátok várnak, társaság, élet, kultúra ésÁlom: mert ott várt Ő is, ki mindennél fontosabb most nekem, és akiNem ért meg épp... - és aki már nem szeret. Bírálhat, aki sosem szeretett még.Ostorozhat,…..
tesz-vesz 2024.03.31 09:30:45
Számomra az Interstellar című film hátborzongatóan pontos ábrázolása az istenkapcsolat drámájának. Több szálon is. És ami a legizgalmasabb benne, hogy – akaratlanul, hiszen elvileg teljesen másról szól a film – abba enged minket bepillantani, hogy Isten mit él át, miközben azért gürcöl, hogy végre…..
Archiregnum Rossz vicc 2024.03.13 12:04:37
Nehéz időket élünk, és nem egyszerű a Viccpárt élete sem. Nemhogy korrumpálni nem lehet őket, hogy pártként működjenek, néha az elnök szava is kevés... Vagy tudja a halál már, hogy ki mit akar. ..
tesz-vesz 2024.03.13 13:00:39
@Tata86:

nem elég hogy beleolvastam? csekény halandók vakogásaival teljen az időm?

" Mi értelme egy olyan pártnak, ami nem indul választásokon?"

semmi. mit nem értettél már megint?
miért teszed fel ezt a kérdést?

annyira akarod hogy ne legyen előválasztás, hogy emiatt lemond a teljes vezetése, arca a pártnak, tehát megszünik a párt.

mondjuk lehet nem is kéne viccelni, amikor az állampárt olyan szinten hitvány és zsarnok, hogy tudatosan mérgezi a lakosait az aksigyárakkal.