Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tesz-vesz

1909 bejegyzést írt és 23784 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Uj Péter 2021. július 22. 48.1.6. Jó reggelt kívánok minden kedves olvasónak. A rendszer jellege ennél egyértelműbb már nem lesz. Egyébként meg: mindig minden modern diktatúra demokráciának tekintettemagát. (Sőt, az eredeti, ókori diktárorok is a demokrácia, a rómaiköztársaság rendkívüli…..
KKBK Miért fideszes a Mi hazánk? 2022.05.04 16:20:34
"Az a nem gyanús, ami gyanús! és sosem álltunk háborúban Óceániával"  A Hunnia-mozgalomnak két vezetője és alapítója volt: toroczkai és Budaházy, utóbbit meghurcolták, betörték, tán több évet is volt börtönben. előbbit felemelte a szerencse jótét keze. Gyuri szabadulása után Edda már a fidesz…..
A Darwin-díjat évente adják ki: annak jár, aki ostoba halálával megakadályozza, hogy ostoba génjei öröklődjenek így téve jobbá az emberi fajt. Tudományos kutatás alapja lehet, hogy az egyén szintjén működő Darwin-díj alkalmazható-e egész nemzetekre? Ha igen, akkor, úgy tűnik, hogy nekünk magyaroknak…..
tesz-vesz 2022.04.13 16:50:16
@MEDVE1978: 2010-ig egy progresszív adórendszer volt, ami az átlagos jövedelmekre a legmagasabb kulcsot rótta ki"

az átlagos jövedelmekre? ha ez igaz is lenne, amit kétlek, az egykulcsós adóval több milliárd esett ki az állami bevételekből.

ne használjuk már ezt a kib*szott progresszív szót! egykulcsos vagy kétkulcsos az adósrendszer! kinek mi a progresszív... nekd úgy látszik nem progressízv a kétkulcsos. mert nagyon támogatod a kivonását.
ne a VALÓJÁBAN átlagos jövedelmekre helyezzék a felső adókulcsot.
tesz-vesz 2022.04.21 12:17:40
@MEDVE1978: de a szerződés 340 ft-ra volt kötve, ezen ti buktatok, vagy a magyar nép?

vagy euróban? ha eurót kaptok, akkor eurós volt a szerződés is.
tesz-vesz 2022.04.21 13:14:12
@MEDVE1978: mit rühelsz a woke-okon?
Márki-Zay nem hisz abban, hogy Dobrev esélyes Orbán ellen. Nem véletlenül inkább Karácsonyt támadta a Fidesz – hívta fel a figyelmet a polgármester, aki szerint a DK jelöltje a kormánypártnak „nagyon jó jelölt” lenne. A visszalépés kérdése így mindenképpen felmerül Karácsony és Márki-Zay között a…..
tesz-vesz 2022.03.18 19:52:29
@ariskerase: ezt már lejátszottuk sokszor, és kiderült hogy imbecillis vagy, miért jössz még mindig ide ostoba kis hülyegyerek folyamatosan álnéveken? annyira ostoba vagy, hogy képtelen vagy többszöri felszólításra is konkrétumokate mondogatni te kis patkány. miért nem maradsz inkább a szopósk.rva nevezetű nagysikerű blogodon?
gyűlölök retardáltakkal kommunikálni, érted? szóval vagy megerőleteted a proli kis hikomat fejecskédet, és KONKRÉTUMOKAT , érveket hozol ide, vagy kitiltom az összes álneves szemét szar profiljaidat, te infantilis kis idióta! HAZUG, gerinctelen patkány vagy! korrupt szar tehát. miért vegyelek emberszámba mikor gátlástalanul hazudsz? hogy lehet ilyen emberrel értelmesen társalogni? sehogy. nőjj fel hülyegyerek.

és növessz agyat, utóbbi nem fog menni, tehát az előbbi sem igazán. szánalmas nyomorult kis fér3g vagy. már bocsi.
tesz-vesz 2022.03.29 19:09:00
@ariskerase: alulmaradtam kisgyerek? miben? a személyeskedésben és a mások szidásában? mert SOHA nem sikerült nemhogy érvet, de egy konkrét állítást se felhoznod. nem is értem, hogy te hol élsz.

mit akarsz azzal a poszttal te hazug kutya? mi lenne ha elolvasnád, és megpróbálnád a nagyon selejtes agyaddal felfogni, hány éves vagy amúgy? 7? mert akkor megértem, hogy így viselkedsz. amúgy nagyon rafkós az ITTENI poszt kommentjeit bemásolni oda... minek nézzem meg ott, ha itt ugyanazt látom? minek ajánlgatod te proli? hogyan szívattál? hogy csináltál már print screen, abból ami itt is látható te hazug gerinctelen patkány? tátott szájjal rohansz a faerdőbe. csak nem vetted észre annyira imbecillis vagy, neked még a pö***ddel kéne játszanod nem a szavakkal. mivel utóbbiakat fel se tudod fogni, tanulnod kéne inkább az általános iskolai tanulmányaidat. nagyon helyreraktál, csak előbb néz utána a "helyre rakni" szleng jelentésére.

olyan ostoba vagy, hogy nem tudod megkülönböztetni a valós tény, a feltételezett tényt, meg a véleményedet. olyannyira imbecillis vagy, hogy az már elmebetegségnek számít.
ez a kommented se tartalmazott ÉRVeket és konkrétumokat. tudod miért? mert elmeháborodott proli korcs vagy.

ja és ne takarózz a magyar címerrel légyszi. ha a szart körbetekered magyar zászlóval, az még szar marad. és csak a magyar jelképeket mocskolod össze, magaddal.

Gyere vissza 10 év múlva hülyegyere, kis frusztrált patkányom. hátha akkor már kinő az agyad és a gerinced. hazug emberekkel nincs értelme komolyan nemhogy vitatkozni, de beszélgetni se.
ha a szánalmas vergődésed neked vicces, már az mutatja a szellemi színvonalad.
tesz-vesz 2022.04.08 11:12:42
@okádékazigazi: ne hazudj . te nem érted a szavakat, annyira ostoba vagy, hogy még alap szavak jelentését sem érted, javaslom ne használd azt a szót, amit nem értesz. bár szerintem azt se tudod mit nem értesz.

megkérdezném miért lenne gyalázkodó a posztom, de sose válaszolsz semmire, ezért vagy tiltva, mert nem érvelsz, nem írsz konkrétumokat, annyira degenerált vagy, hogy a "konkrétum" és "érv" szavakat se érted.
engem nem szórakoztat, nem tanít a veled való beszélgetés, hanem csak az időm megy vele, hülyegyerek, érted? nyilván nem. te alap dolgokat nem vagy képes megérteni a primitív, kezdetleges agyacskáddal.

gyere ide nevetni, ok csak ne írj semmit, mert kínos olvasni hogy ennyire buta emberek létezhetnek, szégyent hozol a hazámra. nyilván nagyon vicces de inkább zavaros dolgok lehetnek a fejecskédben hülyegyerek.

sokszor kérdeztem már mi a baj szerinted Hadházyval, sosem kaptam választ, ezért már nem kellesz ide. lehet nem egyetérteni, de a bulvár szar szemeted írd a napiszarra, ne ide. itt teljesíteni kell, nem fröcsögni önmagában. ha kármkodsz, de mellé megpróbálsz érvelni, az maradhat.

zordidok.blog.hu/2015/09/28/nem_trollnak_valo_videk

de sajnos te alkatilag képtelen vagy rá, ráadásul gerinctelen kis köcsög patkány hazudozó is vagy, gátlástalanul hazudsz, mert nincs gerinced, nincs tartásod. miért beszélgessek veled?
Mindennek van határa. Te is tudod, hogy van. Jó, lehet hogy az emberi butaságnak, aljasságnak és az univerzumnak nincsen, de a speciális eseteket leszámítva, mindennek van. Azt akarják veled elhitetni, hogy nincs, de te legyél határozott, és ne dőlj be nekik. A határvadász…..
tesz-vesz 2022.04.06 12:19:32
tesz-vesz 2022.04.06 12:21:06
@Bubu64: mit írt az elegem van blogon a kommnetelésről?
nekem is van pár gondolatom a kommenteléshez: kkbk.blog.hu/2020/03/03/bana_tibor_az_exjobbikosok_felhulye_messiasa
Archiregnum A "Bukás" 2022.04.04 20:38:22
Megmondom őszintén sokkolt a végeredmény, a választások előtt 45-42%-ra tippeltem a nagyok versenyét. A kamupártok támogatottságát persze illet volna az ellenzéktől levonni, egy 5%-os különbségen nem lepődtem volna meg, de hogy majd' 20%-ot verjen a Fidesz az ellenzékre?!  Legyünk utólag okosak, és…..
tesz-vesz 2022.04.05 15:08:46
@gigabursch: ja te vagy a segghülye aki nem tudja összeegyeztetni HOGY FÜGG ÖSSZE A FIDESZES irányítás meg a facebook letiltás?
válaszolj mint egy férfi, ne sírdogálj már itt is

meg nem látod milyen ostoba is torockai.

FIDESZRE szavaztál kis buzi, érted?
tesz-vesz 2022.04.05 15:09:54
@Tata86: ezért baszuk el még 10 évet az életünkből. mert a következő 4 év azzal megy el, hogy rájöjjenek Márkival volt a legtöbb esélyük
Normális országban a közelgő választáson nem az lenne a kérdés, hogy Viktor kormány közelbe kerül-e, hanem az, hogy eléri-e az öt százalékos bejutási küszöböt. De Magyarország sosem volt normális ország, így a kormányzásra mind szakmailag, mind erkölcsileg ALKALMATLAN Viktor még tényező lehet. Már…..
Archiregnum Most vasárnap 2022.03.31 23:34:17
Kire szavazzon az ember fia? Vegyük végig... ..
tesz-vesz 2022.04.01 15:49:06
@Tata86: AKKOR MI F* T ÍRTÁLT HOGY A KANY B* TELIBE!

te idióta!

"A maffiára szavazol, mert szerinted a maffia börtönbe fogja csukni a maffiát."

kérdeztem, miért maffia Horváth és Hadházy? ebből is poszt lesz 6 hónap múlva ahogy Boldogkőiből b+?!

olyan a kommunikációd mint egy 6 éves gyereknek. a sajtreszelővel szívesebben állok szóba mint a te hülye fejeddel. kinyögöd végre már a releváns infókat magadtól te kis buzi? KOMMUNIKÁCIÓ! b+ nem dísznek van

vannak még normális bírók amúgy.
szlovákiában érdekes a "maffia" zárta börtönbe a "maffiát"

mik vannak, elképesztő. a korruptak csuktak le korruptakat.
romániába is volt valami hasonló, Laura Kövesi ismerős hülyegyerek?
tesz-vesz 2022.04.04 19:12:07
@Tata86: arra válaszoltam amit írtál, 3x-4x megkérdeztem hogy miben látod a problémát? milyen félreértést látsz?
nem váalszoltál.
és csodálkozol ha felidegeítesz?

lehet nem tudod jól kifejezni magad inkább, arra gondoltál már?
Archiregnum Öt perc (egyrészt...) 2022.03.26 19:41:48
A választás adventja új rituáléval örvendeztette meg a szavazópolgárokat: négy évente a közmédia öt-öt percre beengedi a szentélybe a bűnös lelkeket, akik nem Orbán Viktor, hogy megoszthassák a nemzettel őrületüket.  Az aktus önmagában is performansz, és üzenet, de nézzük, hogyan sikerült a listát…..
tesz-vesz 2022.04.04 19:09:02
@Tata86: való igaz hogy elcsezte a fideszesek sértegetését, de gyurcsány miatt vesztett annyit a jobbik és az ellenzék? 860 ezer ember elveszett, és csak 300 ezer szavazott a mi hazánkra. a többi besértődött gyurcsány miatt ahogy te?

Márki elkezdte durván sértegetni a fideszeseket, holott szelíd beszéddel kellett volna a fidesztől elvennie szavazatot, ezek tényleg gombák, de nem szabad kimondani, mert elveszik a kedvüket. az előválasztás előtt még békésen is beszélt Sade Márki, lehet a h. kampányfőnöke mondta neki hogy durvuljon be? ilyet nem mondnunk hogy kevesett gázt kell használni meg villanyt, és az a rezsicsök egy olyan országban, ahol nyomorognak. de engem nem érdekel a kommunikáció, a tettek számtanak. mert ez nem versmondó verseny, hogy a szavak számítsnaak. nálam már az csoda lett volna, ha tényleg antikorrupt lett volna Márki, Hadházy, és Horváth András, de választást kellett volna nyerni hozzá. a legszomorúbb benne hogy a fidesz mi hazánkja és a levélszavazatok nélkül talán nyerhettek volna, de a fidesz direkt azért indította toroczkai-tóthot. most ezt a kőművest kell halgatni, 4-8-12 éven keresztül. és a választóknak még további 8-12 év kell, mire leesik nekik hogy mennyire is korrupt és hazug a mi hazánk. és mivel Márki megbukott jöhet gyurcsányné, vagy egy másik h. komcsi. nekik is 4-8 év kell most még mire leesik nekik, hogy rájuk még kevésbé szavaznak.

sajnos Márki volt a legjobb esély. ennél csak rosszabb jöhet.

Hadházyra , Ángyánra, Márkira (?), Horváthra szavaznék én csak, más jelöltet nem látok. dehát nem is vagyok gomba.
Archiregnum Rossz válaszok 2022.01.27 20:34:41
Jelen állás szerint az omicron hozta el a megváltást a pandémiában. Vártam, nem akartam elkiabálni, és természetesen ez változhat is, de úgy néz ki megtörtént. Az eddigi variánsokhoz képest drasztikusan csökkent a halálozási ráta: ami eddig az influenza többszöröse volt, az most az influenza…..
tesz-vesz 2022.02.14 14:31:14
@alöksz róz: ez mitől tény?
pont most írtam a kolléganőm esetét.

"Rövid időn belül újra megfertőződhetnek koronavírussal, akik a fertőzésen már átestek, de beoltatlanul maradtak - ezt állapította meg a Yale Egyetem és az Észak-Karolinai Egyetem kutatói által készített tanulmány."

www.pharmindex-online.hu/koronavirus/hirek-cikkek/rovid-eletu-a-megfertozodessel-szerzett-eros-immunitas

"Erősebb védettséget élvezhet az új típusú koronavírus delta variánsával szemben, aki átesett korábban a fertőzésen, mint akit védőoltással immunizáltak - derült ki egy nagy létszámú izraeli kutatásból. Szakértők ugyanakkor óva intenek mindenkit attól, hogy a természetes úton lezajló fertőzésekre potenciális védekezési eszközként tekintsenek.

"A tanulmány rámutat a természetes immunitás előnyeire, de nem veszi számításba, mi mindent okozhat a vírus, amíg a szervezet eljut a védettségig" - idézi a Science magazin Marion Peppert, a Washingtoni Egyetem immunológusát, aki maga nem vett részt a kutatásban

Fontos leszögezni, hogy a tanulmányban vizsgált populációban senki sem halt meg koronavírus-fertőzés következtében. Ez egyfelől ellehetetlenítette a kutatók számára, hogy a halálozási ráta szempontjából is összehasonlítsák a természetes úton kialakuló és a vakcináció révén kialakuló védettséget. Másfelől azonban tisztán jelzi, hogy a védőoltások is hatékonyan óvják az embereket a súlyos megbetegedéstől, még ha talán nem is olyan erőteljesen, mint a természetes immunitás.

www.hazipatika.com/napi_egeszseg/fertozo_betegsegek/cikkek/koronavirus_a_termeszetes_vedettseg_erosebb_lehet/20210827140024

A SARS-CoV-2 fertőzéstől származó, a megbetegedés folyamán kialakuló immunitás hasonló védettséget biztosít, mint a vakcináció útján nyert, igaz, idővel ez is gyengül – ez a szakértői vélemény körvonalazódik a pandémia alatt született sokféle kutatás elemzése alapján.

Több tanulmány alapján elmondható, hogy azoknál, akik felgyógyultak a COVID-19-ből, és a SARS-CoV-2 ellenében kialakult antitestek meglétét ellenőrző tesztjük szeropozitív lett, alacsonyabb annak valószínűsége, hogy ismét megfertőződjenek a koronavírussal, vagy súlyos megbetegedésük legyen – derül ki a Lancet c. szaklapban közölt eredményekből. Még mindig fennállnak ugyanakkor nyugtalanító kérdések is – mint például az, hogy az ilyen védettség mennyire tartós, és eltér-e a beoltottság révén szerzett immunitás időtartamától."

www.webbeteg.hu/cikkek/fertozo_betegseg/27718/termeszetes-immunitas-a-tobbseg-sokaig-vedett

De vajon mennyire védenek a fertőzéstől a természetes antitestek a vakcina által kiváltott antitestekhez képest? És milyen szerepet játszik az omikron a feltevésben?

gyértelmű válasz egyelőre nem adható a kérdésekre. Az eddigi kutatások szerint ez leginkább attól függ, hogy a beteg melyik variánssal fertőződött meg, és mikor volt pozitív a tesztje.

AZ VISZONT MÉG MINDIG NEM VILÁGOS, HOGY AZ OMIKRON MEGJELENÉSE ELŐTTI, ÚGYNEVEZETT TERMÉSZETES IMMUNITÁS NAGYOBB VÉDELMET NYÚJTOTT-E, MINT A VÉDŐOLTÁS.

index.hu/kulfold/2022/01/23/a-termeszetes-vedettseg-helyettesitheti-az-oltas-altal-kivaltottat/

még mindig nem látom, hogy mi a baj Boldogkőivel?
tesz-vesz 2022.04.01 00:45:30
@Tata86: nincs kedved, tehát nem is tudnád alátámasztani a mondanivalód, innentől fogva nem lehet komolyan venni.

b ár én már azóta nem veszlek komolyan hogy nem tudtad megkülönböztetni többszöri felszólításra az állam és a politikusok vagyonát
tesz-vesz 2022.04.01 00:52:29
@alöksz róz: mit nézek fordítva?
mit nem értesz a cikkeken?

jól lenne kicsit közérthetőbben fogalmaznál, mert k gáz az írásod öreg

"az oltás nagyobb védettséget ad-e a fertőzésnél. nem ad. "

és miért nem? hasadra csaptál? szakmabeli vagy, és ez a kutatási területed?

még mindig nem látom hogy mi baj Boldoggal, ugyanazt mondja mint Kemenesi és szerintem mint Jakab Ferenc. elvitte a cica a nyelved a témában?
Papp József a Corvinus Egyetem nyugdíjas közgazdász oktatója.   Ahogy eszkalálódik Putyin háborúja és egyre több a kérdőjel az orosz gáz körül, úgy forr bennem a düh, miért is kellett ennek így lenni? Soha nem felejtem el azt a konferenciát, amelyet „Települési hőellátás helyi energiával” címmel…..
Az úgynevezett Panama-akták vagy Panama-papírok az elnevezése annak a mintegy 11,5 millió kiszivárogtatott bizalmas dokumentumnak, melyet a panamai Mossack Fonseca vállalati jogi szolgáltató tett közzé, több mint 240 000 vállalat és részvénytulajdonosaik adataival. A kiszivárogtatott dokumentumok…..
1998. április 1-jén 17:35 és 17:45 között megölték Heffenträger Zsófia 11 éves kislányt körmendi lakásán. Az emberölésért 2002-ben jogerősen 13 év szabadságvesztésre ítélték Tánczos Gábort, amelyből a bíróság döntése értelmében (őrizetbe vételétől számolva) kilenc év és kilenc hónap letöltése után,…..
tesz-vesz 2017.06.10 15:09:14
@nagypeter0821: egy kicsit sok az összeesküvés elmélet ebben, nem gondolod? azért érettségi után már nem illik így gondolkodni, elég nagy híre volt akkoriban ennek, elterjedtek a rémmesék és pletykák, nem voltak akkor még beházasodva a zsidók a nemesek közé, hisz láthatjuk a 20. század elején milyen nagy antiszemita hullám volt, ez nem lett volna lehetséges, ha már korábban is elintézték volna a zsidók, hogy ne ítéljék el őket.
azt hogy hogyan fulladt bele, nem tudjuk, lehet pont egy zsidó erőszakolta meg, és fojtotta bele a vízbe, lehet magyar volt. lehet csak simán megbotlott valami hídon. de a rituális gyilkosság ostobaság.
tesz-vesz 2018.11.25 01:15:29
2006.

"Nálunk feküdt az a bicskei tanár, aki a sajtóban szerepelt. Eltört a keze, meg kellett műteni. Őrizték éjjel-nappal, ágyhoz bilincselték. Én szóvá tettem, mert nem lehetett így rendesen ellátni. Jöttek fejesek is miatta. Ekkor hallottuk, hogy a zsaruk kiakadtak T.L.-re, mondván, hogy nem lehet hozzáérni, mert védi a hatalom. Azt nem mondták, hogy melyik, a Gyurcsányé, vagy az ellenzéké, ami akkor még csak a Fideszt jelentette, mert a Jobbik még sehol sem volt.

Mindenesetre elég fura, hogy évekig kussban volt ezután, majd feltűnt a Jobbikban, sz*rt kavart az áprilisi kudarc után és haknizik a királyi tévében.

Ő vitte az embereket a tv-székházhoz. Ő heccelte őket, az ő hatására rohanták le a székház épületét

A rendőrök kaptak egy kávét, hogy emberségesebbek legyenek. Itták és közben beszélgettek. Amikor észrevették, hogy halljuk, abbahagyták. De dühösek voltak,+ qrva fáradtak is a balhék miatt"

- mondta nekem egy kórházi alkalmazott, nevét nem hozom nyilvánosságra, mert nem akarja, de nem én találtam ki, elhihetitek, apropó meséltem már azt a sztorit, hogy lőtte le majdnem Gergényit az egyik embere, mert az mélyen megvetően beszélt a túlórában elfáradt rendőrökről?

" .... azért akar vona polgármestereket, mert azokat sikerült a titkosszolgálatoknak választási manipulálással hatalomra segíteni? mint pl toroczkait , orosz mihályt talán? igazi talpnyalók, akik nem érnek rá túl sok mindenre. hát egyszerre polgármester is könyörgöm. (és a titkosszolgálatokat nagyon tág értelmezéssel veszem, nem feltétlen operatív módszerekkel, minimum megkérhetnek egy jelöltet, hogy lépjen vissza, a sugalmazott nagyelvtárs, leszól a kicsinek, így lehet maradék elnök toroczai, orosz mihály, és a cserdis bogdán lászló, és karácsony gergely talán. de sima kékcédulákat is kinézek az elvtársakból)."

Toroczkai László fölényes győzelme a 2010-ben még fideszes színekben megválasztott Petró Ferenc ellen mindenképpen ilyen hír, akkor is, ha mindketten függetlenként futottak neki a mostani választásnak. A Magyar Narancs sokat idézett DK-s riportalanyától hangzik el, hogy „ez egy fideszes falu″, és ez a kijelentés egyáltalán nem túlzó. Sőt.

Vasárnap 37,4 százalékos volt a részvételi arány, Toroczkai a szavazatok 71,5 százalékával győzött. 2010 őszén nagyjából hasonló (40,7%-os) részvétel mellett Petró Ferenc 789 voksot kapott, az összes szavazat 59 százalékát. A szavazóköri eredmények tanúsága szerint ugyanekkor a Fidesz-KDNP megyei közgyűlési listájára 1001-en szavaztak.

2010 tavaszán, az országgyűlési választásokon a Fidesz-KDNP listája 1261 szavazatot kapott, az MSZP-é 205-öt, a Jobbiké 164-et, ez a különbség sokszorosa annak, ami országosan jellemző volt. Ha ez nem lenne elég, a Fidesz-KDNP 2006 tavaszán is győzött minden ásotthalmi szavazókörben, többségükben nagy-nagy (nem egyben három-négyszeres) fölénnyel – azaz Ásotthalom nem egyszerűen fideszes, hanem nagyonfideszes település.

A mostani választási eredmény mindenképpen óriási meglepetés, hiszen Petró Ferenc 15 éve vezeti a települést,2010-ben és 1998-ban a Fidesz támogatásával indult

Frissítés!: Toroczkainak (tóthnak) még a helyi DK-sok is kampányoltak! biztos véletlenül. - nyilatkozta vona gábor kálmán olgánák 2 percnél, "hát mi ez ha nem néppártosodás?" teszi fel a kérdést. hát mi?
100 %-os eredménnyel nyerte a választást! - mondja vona, biztos nem volt választási csalás.
tesz-vesz 2022.02.15 17:58:55
@ Molnár Attila

ja semmi bizonyítékuk nincs arra hogy mesterségesen állítottál elő a covidot, de a "szakértők" a nagy mi hazánkos "kutatóközpontban" hasracsapva kijelentik ezt! tudományellenesek!
toroczkai szerint bill gates génbázisú vakcinával mérgez, lásd a feltöltött videóm. ez tudományellenes.

azt tudtad hogy a kutatóközpontok, nem sajtófigyelést végeznek, hanem laborban kutatnak?! mi szükség mégegy kutatóközpontra, mert nem fogadják el a hiv. tudományt, ergó tudományellenesek!

hogy van jogi végzettsége toroczkainak?! ha továbbtanul egy nagyszerű kőműves lehetett volna. KOMMUNIKÁCÓ BÜFÉSZAKOS VOLT te sz3 r3 csétlen, mint juhászpéter, portik nagy haverja.
NINCS JOGI VÉGZETTSÉGE, NE HAZUDJ! nem is ismered! de ha lenne, se számítana, mert rogán titkárának is van, tudjuk hogyan.

sok a zavar a fejedben kisfiam. nem a járőrökről van szó pontosan, hanem a feletteseikről, akiknek politikai kapcsolataik vannak,
a hunnia-mozgalmas részt olvasd el mégegyszer. és figyeld meg hogy a választás után a mi hazánk minden igazán fontos kérdésben a fidesszel fog szavazni
az ha nem akarják letartóztatni pont azt jelenti, hogy a hatalom védi.
ELLENTÉTBEN Budaházyval . annak a jele, hogy a hatalom mögötte áll, dehát nem
midnen falu kap ám többszáz millió forintos támogatást sem.

a forradalmár miért akarja egy RENDŐRautóból a tömeget csítitani? ki kérte őt fel amúgy vezető szerepre ja a hatalmi elit, tényleg.
te nem tudod hogy működik Magyarországon a pályáztatás. NEM az kapja, aki pályázik, hanem az akinek kiutalják!
legalább elismered hogy a megyei közgyűlés fideszes, akik kiosztják a drága toroczkai-tóthnak a százmilliókat.
szerintem nemcsak így támogatják. csomó más rejtett módokon is, biztos vagyok benne, hogy ahogy vonának, meg a többi fideszesnek, úgy toroczkaiéknak és a mi hazánknak is vannak alapítványaik, amik nem lekövethetőek. oda
is utalhatnak.

nem a működésre kapták a többszáz milliót, nyugodj már meg. és ne védd ennyire csahos nyelvvel a kőműves gazdád te szellemi cs3 l3d. sz0l galelkű rajongó vagy.

miért sikkasztanák el ezt, hisz látod hogy téged sem zavar, mert szerintetek igazságos itthon a pályáztatás.
jogerős ítélet nélkül Budaházyt több évre lecsukták, igen, toroczkait meg felemelte a szerencse jótét keze, a fideszes faluban, ásotthalmon, valamiért a fideszes jelölt visszalépett, így nyerhetett toroczkai. érdekes.

valóban nehézkes lesz az elszámoltatás, de ott van Hadházy és Horváth András is, aki Márkinak is dolgozott és Hadházynak is, valóban lesznek belharcok, de pont ezért lesz izgalmas a politika, hogy kiderülhet, Márki mennyire szájhős. teljesen egyértelmű hogy toroczkai a fidesz szatellitpártja. majd nézd meg a választás után, minden igazán fontos kérdésben a fidesszel együtt fog szavazni az a-halott mi hazánk. de lesznek olyan fideszes törvények, amik valójában a fidesznek kedveznek, de a mi hazánk nyújtja be.
Majd' egy hónapra MZP vitára hívta a Zorbán, mertkülönben!  Erre megírtam, hogyha a Fidesz igazi troll, visszadobja a labdát, hogy egyedül Gyurcsánnyal lenne érdemes vitatkoznia a Führernek, és láss csodát: Gulyás Gergely be is jelentette pontosan ugyanezt.  Mivel egy hónapja volt erre a válaszra…..
tesz-vesz 2022.02.14 14:21:16
@ulpius66: :D
Például Fudan és az álláskeresési járadék. ..
tesz-vesz 2022.01.26 13:50:37
@Tata86: milyen megtisztelő hogy olvasod a blogomat :D és ez most milyen kapcsolatban hozod fel?
nem látok a fejedbe. hogy jön ide a KGBéla ügy?

persze, szinte nyitott könyv kína előtt ez a korrupt prosti fidesz, és még nyitottabb lesz az az egyetemük után.
ahova magyarok nem is járhatnak. miért tapsikoljunk akkor neki?
ez így tragédia, még ha fel is lenídíti egy kicsit az infrastruktúrát, vagy az ún. "gazdaságunkat" csodás kínai termékekkel

mennyit is fizetünk mi a kínaiaknak ezért? számold már ki, hogy mit lehet abból venni. egy kínai gyarmat leszünk, ez arról tanúskodik hogy a magyarok annyira balekok, hogy még kis fizetik a sárgák helyett. csak hogy lehessen ebből is lopni pár milliárdot.
tesz-vesz 2022.02.01 19:38:22
@Tata86: " régebben még nagyon védtél mindent, ami jobbikos, úgyhogy rágugliztam. És talált."

mire talált te szerencsétlen? esetleg a legutolsó mondatot olvasd már el a posztnak, ha az egészét nem olvasod el, MERT PONT nem védem a jobbikot ott. hogy jönne ide a szerénység?! akkor, és amúgy is?

nyugi vicceltem, hogy megtisztelő hogy ovlasod a blogomat, azért is van a nevető jel. te, aki még a politikusok magánvagyona meg a az állami tulajdon között se tudtál különbséget tenni , többszöri felszólításra..... nem oszt, nem szoroz. viszont látom szorgalmas vagy.

mire lesz jó 20 év múlva? mint az olimpiai épületek? semmire?
tesz-vesz 2022.02.02 15:35:25
@Tata86: "A Fudannal kapcsolatban egy apróságról mindenki elfeledkezett. Nálunk az a szokás, hogy a tervezett és a valódi költség között van egy komoly szorzó. Ez alapján várhatóan ez az összeg elérheti a hárombillió forintot is. Márpedig ennyi pénz csak a matematikapéldákban létezik."
Archiregnum Vita 2022.01.16 20:07:15
MZP kihívta Viktort. Elmondom mi lesz ha Orbánnak kedve van egy izgalmas zsugához: bedobja az ellenzéki "istennők" közé Erisz almáját. Ő csak olyannal vitatkozik, aki mögött létező párt áll, ez pedig egyedül Gyurcsány Ferenc.  Innentől tessék megindokolni, hogy miért MZP a kihívó, akinek frakciója…..
tesz-vesz 2022.01.25 11:31:11
@Rodney_2: sikerdíj? ezt akkor értünk csinálja? értünk lop?

ki a gusztustalan szemét? nem igazán érzem hogy különb lenne bármiben szijjártó.
el kell magyarázni, miért rossz a korrupció, és hogy miért tesz rosszat egy gazdaságnak? miért jobb a szlovák gazdaság, vagy a szlovén, hamarosan mindenki megelőz minket a kisantant országaiból.
tesz-vesz 2022.01.25 11:32:16
@Rodney_2: ja és hogy is takarítják ki? volt elszámoltatás csöpi?

mert valahogy kvára lemaradtam róla
kkbk.blog.hu/2015/03/07/orban_viktor_fejben_elszamoltat
tesz-vesz 2022.01.26 12:47:52
@Rodney_2: ne sírjál már, ne hisztizz, még a közgazdászok se értenek egyet, de biztos én vagyok az idióta, mert egy telibebszottul krv konkrétumot képtelen voltál ide kinyögni te kibasz. retardált ostoba balfsz. agyhalott korcs.

hogy reagáljek erre értelmesen te idióta?

MELYIK GAZDAGÁSGI KÉRDÉSSEL VAN PROBLÉMÁD A K ANYÁD?!
de konkrétan írjad le kisköcsög.

értem én hogy az IQ-d 60 alatt van, de azért ez már túlzás.

elég sok kérdésem volt egyikre se választoltál, tényleg ilyen nehéz használni a kocsonyát a koponyádban? tudod az agyad azért van hogy gondolkozzál, vagy megfájdul tőle a fejed?!

te gerinctelen patkány, van képed engem leszólni egy ilyen komment után?!

engem kitiltottak a vincentről, tudod vannak értlemes ember is ám, akik nem állnak be egyik oldalra sem cselédnek. nem mindenki olyan fantaszta rajongó ám, mint te.

ezt olvastad csöpi?
telex.hu/tudomany/2022/01/21/a-tulzott-rajongas-arthat-az-egeszsegnek
Archiregnum Vadász, vadász... 2022.01.24 15:23:33
Márki-Zay Péter:  "A népszavazáshoz vezető úton megtettük az első lépéseket. Közösen, csaknem 240 ezer honfitársunkkal, akik támogatásukról biztosították az ügyet. A feladat most ott van a hatalomnál. Ne húzzák az időt, mert minden adott hozzá, hogy április 3-án, a választás napján a Fidesz…..
tesz-vesz 2022.01.25 12:35:08
@ulpius66: ja hogy ez ilyen egyszerű? ha nem fudan, akkor más? nem vagy te egy kicsit szrrágó?

a valóságra is gondolj néha
tesz-vesz 2022.01.25 12:36:52
@alöksz róz: és miért lenne a legerősebb páncélzat fudan? sok fideszes nem ért egyet azzal, hogy mi építünk nekik.
tesz-vesz 2022.01.25 12:37:51
@ulpius66: mert nagyon nem biztos hogy nyer? mert nem ők adták a népszavazás időpontját
Egy kicsit mintha megszaporodtak volna az MZP-t gyepáló cikkek az zinterneten... Kicsit elemezgessük már, hogy mit is tett ez a Sátán reinkarnációja! ..
tesz-vesz 2022.01.20 13:18:25
@white999: az ászból semmi nem lett, viszont vonának jól jöhetett az a kis pénzecske, amit elrakhatott. a sok agyhalott hülye meg utalt nekik, akkor tudtam, hogy az ÁSZ-os dolog gumicsont, ahgiy most a városháza ügy, meg a lejáratás a momentumos politiusgyerekek ellen. és mondtam mindenkinek hogy ne utaljon senki nekik. de sajnos nagyon sok a hülye
tesz-vesz 2022.01.20 13:19:50
@white999: viszont mekkora hős volt vonád, amikor támogatta az olimpiát, 6 billiós lopásból neki is juthatott volna egy kis tortaszelet, pl az épkaron keresztül, meg kaphatott volna egy kis simogatást a gazditól is.
tesz-vesz 2022.01.24 12:56:12
@white999: és mi lenne ha nem lennél elfogult?
 ó baszki most jövök rá ki ez az Ésik Sándor, az egyetlen, aki ebben a vitában halovány gyengéket mond, és le akar minket beszélni az elszámoltatásról, már akkor feltünt, hogy irritáló egy figura, amit be is írtam a kommentekbe, mintha nagyon védené a "baloldalt".     Laszlo N3 hónappal…..
Ez a köztársasági elnöki poszt annyira mutatja, hogy nem élünk demokráciában. minek ez még egyáltalán? káderkifizetőhely, semmi más. havi 4 milliót vagy mennyit megspórolhatnánk (+ a közt. őrezred fizetése, meg az épületek, és további személyzet fenntartása), ha nem lenne, és SEMMI VÁLTOZÁS se lenne…..
Érdekel valakit, mekkorát koppant a magát szerényen csak "A Tudománynak" tekintő biológus celeb? Boldogkői Zsoltnak is jobban állt, amikor csak a homeopátia volt a "hobbija". Mára mindenben mindenhatónak képzeli magát. És nos: ez káros. Ha a média ebben segíti őt vagy a hozzá hasonlókat, mint…..
tesz-vesz 2022.01.06 20:17:59
@A kiló nem százat jelent.: és ehhez mit szólsz agysebézkém? ha már az ö vélemén yét elfogadod?

"Miért késlekedhetnek a kínaiak a vakcina dokumentációjával, hogyan működnek a már engedélyezett oltóanyagok, van-e különbség köztük, milyen mellékhatásokra lehet számítani – többek között erről kérdeztük dr. Letoha Tamást. A kutatóorvos 2020 februárja óta részt vesz a koronavírus vizsgálatban. Szerinte semmi meglepő nincs abban, hogy a kínaiak lassan fedik fel kutatásuk eredményeit, ugyanakkor hangsúlyozta, minden oltóanyag biztonságos és hatékony."

atlatszo.hu/kozpenz/2021/02/25/dr-letoha-tamas-a-kinai-vakcina-ugy-mukodik-mint-a-gyermekbenulas-elleni-oltas/
tesz-vesz 2022.01.06 20:29:23
@Geronimo Stilton: idefigyelj te proligyerek, a vírustagadó a vírus komolyságát is tagadja, reliativizálja. nyilván nem csak magát a vírus tagadja. a vírustagadó azt mondja, hogy ez csak influenza. nem a zikavírushoz hasonlítja, hanem az influenzához. mikor milliószor elmondták már, hogy butaság összevetni.
tesz-vesz 2022.01.06 20:40:14
@IGe.: ige, álljál le, bolnod vagy, mondtam már. egyszerű szavak jelentését nem tudod, nem ismered. félrebeszélsz folyamatosan. nagy ritkán mondhatsz értelmeseket, oké, de a többi bolondságot ez nem annulálja.
20 uniós tagállam csatlakozott a megerősített együttműködés alapján az Európai Ügyészséghez. A távol maradó tagállamok, bármikor csatlakozhatnak. Hollandia 2018. május 14-én jelezte csatlakozási készségét az Európai Ügyészséghez. Kérését elfogadva a bizottság 2018. augusztus 1-ei határozatával az…..
tesz-vesz 2018.12.14 19:47:37
volner kiküldené a betyársereget a fidesz ellen tüntetőkre:

"Ellene vagyok a túlóraszabályozásra vonatkozó változásoknak és ellene is szavaztam. De! Annak, ami most történik, ehhez az égvilágon semmi köze nincs.

Ezekben a napokban üli nászát a Nemzet ügyét eláruló jobbikos vezetés a baloldallal. Nem is akárhogyan: piócaként kapaszkodtak rá a munkavállalók teljesen jogos érdekvédelmi harcára: az egyesült ballib csürhe a Kossuth téren rombolt. Miféle utolsó féreg az, aki tönkreteszi és felgyújtja a rászoruló gyerekek szánkóit? Miféle aljamunka megrongálni az ország karácsonyfáját? Miféle magyar- és keresztényellenes patkánylázadás az, amelynek résztvevői ki akarják hozni a Nemzet templomából a Szent Koronát?

A munkavállalók felháborodása az elfogadott túlóratörvény miatt teljesen jogos. De sokan éppen azért nem mennek ki a Kossuth Lajos térre tüntetni, mert nem akarnak egy platformra kerülni a vörös zászlókat, anarchista jeleket lobogtató szélsőbalos csürhével. Mert látják, mennyire szánalmas versenyt folytat a pártzászlókat lobogtató ballib ellenzék a "legtökösebb ellenálló" címért: százával vannak kint az utcán a jól fizetett pártalkalmazottak, füstbombákkal, gyújtogatva, törve-zúzva megy a politikailag motivált műbalhé. A munkavállaló pedig még ha ellenzi is a túlóratörvényt, nem megy tüntetni, csak nézi ezeket a majmokat a tévében - mintha az állatkertben lenne.

És most jól nyissátok ki a fületeket, balliberális "barátaink": aki a Szent Koronát meg akarja gyalázni, az minket bánt. Aki a Parlamentet megrongálja, az nekünk okoz kárt. Szerencsére az egyenruhások profin és végtelen türelemmel kezelik a helyzetet. De ha egyszer úgy látjuk, hogy nem lesznek elegen, vagy egyszerűen csak veszélyben érezzük a Szent Koronát, kihívom a Kossuth térre a Betyársereg 300 jól képzett emberét és magunk teszünk rendet."

www.facebook.com/volner.janos/photos/a.491726217584769/1948227931934583/?type=3&__tn__=-R
tesz-vesz 2022.01.03 17:06:01
Danny,
annyira jó lenne, ha utube nem moderálna, főleg amikor miden szavam szalonképes
más témában, ha hoznál értelemes doglokat egy vitába, igenis elgondolkoznék rajta, csak az, hogy toroczkai rendőrsp1 cl1 és a fidesz embere jelenleg, az olyan egyértelemű, mint az ég színe.jelenleg a cov1dd1ktatúrás kampányukkal tudnak szerezni pár százalékot, nem skatulyázom a választópolgárokat, a választók maguk skatulyázzák be magukat, és sziklaszilárdan
bizony, ha kiderülne hogy toroczkai szerint nem tánczos gábor a gyilkos, hanem a zs - k
rituális gyilkosság szerint öltek, ahogy írta régen, szerintem szellemíróval segítve, (aki talán Balaton Balázs lehetett) lehet el is vesztené azt a pár %-nyi szavazót, amit hozott a coviddiktatúrás tudományellen3s kampányával.

persze hatalmas volt az érdeklődés tóth felé, a tanul4tl4n közönsége majdnem királlyá koronázta a duna jegén.
persze mindenki rászavazna, te csodagy3rek, mert toroczkai maga a jézuskrisztus reinkarnációja. nem vagy te egy kicsit vallásos, csöpi? ez már ilyen h0m03rot1kus vonal nálad, nem? ennyire imádni valakit az már b3t3g 3s.

" Fidesz, Jobbik sőt MSZP, DK szavazók is a Mi Hazánk Mozgalomra szavaznának, ha most lenne a választás , ezt konkrétan nekem mondták ! "

az összessel beszéltél? hát te nagyon ügyes vagy akkor! rengeteg szabadidőd lehet, két f3lsz0 pás között. tudod mi az a vágyvezérelt gondolkodás, meg a dunning-kruger hatás?
azt tudod ugye, hogy a választók kis része tartja fontosnak a utube videókat. a választók nagy része azt se tudja mi az a utube, azt ugye tudod?

így is elég sok fidesz-párt van a parlamentben, nem kéne mégegy ilyen párt toroczkai vezetésével oda. de majd a választás napján rád gondolok, jó? kíváncsi vagyok kinek lesz több szavazata, a jobbiknak, vagy a tóthnak. kár hogy most ellenzéki összefogás van, de milyen jó, hogy torockai is a kormányváltás esélyét csökkenti, ugye kölyök? a fidesznek és toroczkainak mindenképpen jó ez. nőjj már fel könyörgöm, és ne felejtsd el a szavaimat! neked kell még 10 év hogy felnőtt legyél és talán 5-10 év múlva már képes leszel használni az 4gy4dat. én fiatalon se voltam sose olyan mint te, volt olyan hogy elkapott a szalmaláng a régi jobbik irányába, de akkor se felejtettem el SOHA használni az agyamat, te meg fullba nyomod a kr3 t3nt. rázd meg magad inkább, húzd ki magad, van neked g3ri nc3d is valahol! ne hagyd, hogy a szellemi cs3l3dnek használjanak! ne legyél te is korrupt! legalább szivárogtass infókat a mi hazánk korrupcióiról, már hogyha (legalább ugye) rossznak tartod a korrupciót, ugye a zavar? akkor is zavarjon, amikor a kedvenceid csinálják! tudod mi az a korrupc1ó?

Márki Zajnak kéne leváltania orbánt. neki esélye is van rá, a rendőrsp1 cl1, tudományellenes félműv3 ltnek meg esélye sincs! félműv 3ltnek se mondhatnám a prim k0 haverodat. arca nagyon nagy, dehát az egész titkosszolgálat a háta mögött van, ráadásul ki van tömve a fidesz által minimum 300-600 millió forinttal is, persze hogy nagy az arca.

ha kell, a bíróságra is beidéztetem a kórházi ismerősömet, aki hallotta, hogy a rendőrök egymás között mondják, hogy nem lehet letartóztatni Toroczkait, mert fentről jött a parancs, hogy tilos hozzányúlni! 2006-ban, láttad a képet ahogy a rendőrautóban ül és a megafonba beszél? az ismerőseim akik már akkor élőben látták, már akkor se értették minek ül be toroczkai a rendőrautóba.

Márki Zaj úgy néz ki független, és érdemes az interjúit nézni, hamarosan egy posztot is írok a KKBK blogon arról, hogy amikor Csányival találkozott, akkor is öszinte volt hernádival kapcsolatban, tehát lehet bízni a szavában.

a mi hazánk PLAKÁTJÁN, kampányanyagain van az "cov1ddiktatúra" miről beszélsz?! a liftünkben is ez van! nem elég objektív? nem elég hiteles?!
nem a vírusról szól? akkor minek is az a tudományellenes kutatóközpont? csomó kérdésem volt ezzel kapcsolatban, észrevetted hogy egyre se válaszoltál, csöpikém. hát mi lesz így a magyar tudománnyal?!

juhász peti is reklámozza magát a korrupcióellenes bűncselekmények feltárásával, mégis a portik a haverja, ahogy tóth úgy juhász is csak magát népszerűsíti vele, hatalomban meg semmit se csinálnának. csinált toroczkai már eleget. beült pl a rendőrautóba. megírta azt is, hogy nem tánczos gábor a gyilkos, hanem a zs-ók! ez neked nem elég?

innen:
www.youtube.com/watch?v=IRKj_0DDUF0&lc=Ugzhw49DH5UP_O6dQEJ4AaABAg.9WGdHNWwKch9WjTtAdL6oH
Zord idők Puszillak, Peti! 2021.07.15 17:44:19
A poszt szigorúan 18 éven felülieknek szól...
Zord idők Demokratikus szombat 2021.09.20 10:10:19
  ♣ Tedd fel magadnak a kérdést: a településen, ahol élsz, mennyire vagy jelen? Mennyire vagy látható és hallható? Van valami pozitív plusz, amit akár az árnyékban maradva hozzáraksz a helyi élet, a környezet... a település arculatának javításához? És ha van, azt inkább magányos harcosként teszed,…..
tesz-vesz 2021.11.20 01:06:18