Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tesz-vesz

1865 bejegyzést írt és 21995 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közszemérem megsértése a köznyugalom elleni bűncselekmények csoportjába tartozó olyan bűncselekmény, mely sérti a társadalom tagjainak nemi vonatkozású erkölcsi érzületéhez fűződő társadalmi érdeket.2013. augusztus. Szijártó Imre hajnalban hazafelé tartott két…..
KKBK Az amalgámtömés 2065.11.27 13:27:00
Dr. Czigler Péter, fogorvos: Az amalgám tömésekkel kapcsolatban számos, egymásnak ellentmondó információ kering az interneten, de még az egyes fogászok véleménye is eltér az ügyben. Van aki mindenképpen cserét javasol, még jól záródó tömés esetén is, és akad aki még mindig…..
KKBK gmo bove 2039.04.26 18:25:00
José Bovéhoz. Amint bekerült az EP-be, feltűnt neki, hogy a nagy GMO-cégek mindig megkapják az engedélyeket. Az Amflora például a GMO-s krumplijára. Egy magyarhoz vezettek a szálak. Bánáti Diána az Európai Élelmiszer-biztonsági Hivatal igazgatótanácsának elnöki tisztségét…..
KKBK arab terror 2035.11.21 08:24:00
KKBK A név kőben 2031.01.01 22:47:00
KKBK Anyám! 2028.01.13 18:56:00
j  A kortárs filmművészet egyik legnagyobb átverése Darren Aronofsky eddigi életműve. (A Pankrátor talán az egyetlen értékelhető filmje, bár ott is ugye…) Aronofsky pedig egy anakronisztikus pre-posztmodern blöffmester. Aronofsky az én szememben egy félművelt (és abból is a legrosszabb fajta, az…..
képek Nyíregyházáról: Záhony felé? “...semmiféle nemzeti szolidaritást nem tudok kialakítani magamban az úgynevezett »magyarsággal«, azaz nincs magyar identitásom, nem érzek s nem gondolkodom együtt a kétségbeesett magyar ideológiával.”Interjú a Die Zeit-nek (Népszabadság, 2002. okt. 18.)   …..
A videóik alá, amiket mindig nézek, szóváltásba keveredtem pár Magyar Hangos munkatárssal, paranoiás vagyok? vagy igazam van? József Németh1 hete Gulyásnál vannak annyival értelmesebb újságírók, elemzők, akiket elhívhatnátok. Balogh Gábor vagy épp György Zsombor. Nem értem, hogy miért…..
tesz-vesz 2021.04.03 20:39:02
@csi szi: S. Lajos szerintem már végleg kiszállt. így szólhatott a megállapodásuk, bige is csak kamuzik a bizonyítékaival, a vén, hazug tolvajok.

ha így gondolkozol róluk, hogy rosszul mérték fel az erőviszonyokat, akkor számítónak, korruptnak gondolod őket, ahhoz képest eléggé szabadszájú a Kötöttfogás és a Flaszter. szerintem van bennük azért szakmai alázat és tisztesség, csakhát vagy ész nincs pl hogy a Jobbikról találjanak rossz infókat, vagy simán nem akarnak írni, beszélni róluk, simán lehet, hogy hasznos idióták, látszik hogy Dévényi benyalja a kisangyal-pálfordulását a jobbiknak. udvariaskodnak egy sort velük, mert jól egymásra találtak az alapítvánnyal, nem feltétlen kell nekik utalni a magyar hangnak.

mindenki változhat, ha nem múlt el 25-30 éves, vagy valami tragédia éri esetleg. felnőttként már nagyon nehezen változik az ember, de itt nemhogy EGY EMBERT hanem emberek EZREINEK VÁLTOZÁSÁT KÉNE ELKÉPZELNI és ELHINNI, ezt Dévényi szájába kéne rágni, hogy mind hazudnak?

itt is vona alapítványa: youtu.be/f4NJLTrIYFk
ő adja a témát, még tán támogat is?
tesz-vesz 2021.04.14 19:37:20
@csi szi: mondjuk ebben a videóban bevallják hogy nem mennek túl a határon a magyar hangosok, és ők is kapnak állami hirdetéseket, csak nem annyit. vagy rossz a felirat? www.youtube.com/watch?v=0qmdfkGM88U
a vége fele van a Magyar Hangról szól.
Aki még nem látta, az sürgősen nézze meg ezt a dokumentumfilmet, akár az HBO GO-n akár máshol, nemcsak a román egészségügyről szól, hanem az egész román politikai elitről.mondanám, hogy itthon azért jobb a helyzet, de Magyarországon is sok a kórházi fertőzés, és nálunk SOHA nem raknának egy ilyen…..
Patricia Imolya, a Semmelweis Egyetem ötödéves orvostanhallgatója 2021. március 22·  A covid kórképe   Úgy kezdtem a mai műszakot is, ahogy minden eddigit. Átöltöztem a mosdóban, mert máshol már nem nagyon lehet, majd elindultam a konyha felé, ahol a…..