Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abel a rengetegben

0 bejegyzést írt és 204 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A dublőrök éjszakája 2008.05.22 06:00:00
Re: A KDNP-ből csinálhat Orbán saját ellenzéketÚristen, győztünk! 1990-ben állítólag így vette tudomásul Antall József, hogy az MDF megnyerte a választást. Nem volt a tarsolyukban semmiféle program - nem is csoda, hogy magát a tarsolyt kezdték lobogtatni identitásképzőként,…..
 Átrágtam magam Csernus doktor: A nő című könyvén. Csak a kedvetekért, meg azért, mert bevettem azt a reklámszöveget, hogy egy férfi megmondja: ki a jó nő. Persze erről szó sincs benne. Ehelyett viszont minden második mondatban benne van az a szó, hogy szar. Eszik a szart,…..
w Cigányút 2008.05.16 05:00:00
                                          Késő éjjel kopognak az ablakon.              …..
Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke és mint ilyen egyike a három magyar nagy tekintélyű (ebbe most ne menjünk bele) közméltóság betöltőjének, nagyon-nagy bajban van. Bizony-bizony. Akkora bajban, hogy majdnem el is sírta magát. Sejtem, hogy Szilinek ez mekkora gondot…..
w A nyolcadik utas 2008.05.13 08:00:00
Hiába már a felháborodás, a dühödt kiátkozás. A vak is látja, mi folyik itt. Magyarországon működik egy alig mérhető, idegenszerű törpepárt, amely fikarcnyisága ellenére arcátlanul, gátlástalanul próbálja a többségre kényszeríteni az akaratát. Ez az akarat ráadásul nem…..
w Ballagó idő 2008.05.09 07:00:00
Mielőtt elmegy nyaralni az egész társulat, illene valami évzáró ünnepélyt tartani. Bizonyítványosztással, ha volna erre alkalmas tanári kar. Ősszel nyilván kezdődik elölről a háború, de most mindenképp rápihennek. Az Előrehozott Választás is aluszik, álmában csenget egy…..
 „Tegnap késő este Bécsben jártam. Alfred Gusenbauer osztrák kancellár kérte, hogy ugorjak át egy vacsorára.” - írja Gyurcsány Ferenc az Amőba romjai közül a kapcsolat.hura költöző blogjában. Aztán így folytatja: „Az ilyen találkozók adnak lehetőséget…..
Rémálom blog Toborzólevél 2008.05.01 10:13:00
Kíváncsi vagyok, mikor tűnik fel végre, hogy a fiam nem akar Sea Org tag lenni, sőt még csak egyháztag sem. Kedves szcientológusok, mikor jut el a gyenge agyatokig, hogy egyszer már megpróbáltátok, ezen próbálkozás következménye lett aztán a C típusú bajforrássá nyilvánítás?…..
A civilek MI vagyunk! Tegyük meg, amit kell! Egyetlen párt közeledését sem toleráljuk. Saját kérdések, oldalfüggetlenül. Alapszabályok: - aki pártpolitizál: kivágom. - minden módosítást és észrevételt szívesen látok. - azt is kiteszem, amivel nem feltétlenül értek…..
w Lopótökök 2008.04.17 05:45:00
Most már bevallhatom, az MSZP kataton agóniáját, a koalíciós szakadást, a nyúljellegű, dermedt reflektorbabámulást értetlenkedve figyeltem eddig. Oké, beszopták a népszavazást, tövig. A nép úgy foglalt állást, hogy ha már így kérdezik, nem szeretne fizetni, illetve…..
 Ma, azaz 2008. április 1-én, 18.00 órától a budapesti LivingRoomban (V. kerület, Kossuth Lajos utca 17.) a JogAr Egyesület rendez előadást és vitát a felsőoktatásról és a 18-28 között korosztály választói magatartásáról (aka youth vote). A két előadó Tóth Csaba (a…..
w Az új tulajdonos 2008.03.27 08:00:00
Ez a topik az itt nyüzsgő tőzsdecápák, -pontyok és -teknősök eszmecseréjének helye. Tippek, jóslatok, eeekkora shortot fogtam!, satöbbi.Mint ismeretes, Gyurcsány Ferenc azt találta ki, hogy részvényhez juttatja a magyar lakosságot, mire az gyorsan bepolgárosodik, felismeri a…..
Mandiner blog Az SZDSZ kiszáll? 2008.03.31 12:01:00
 Kóka János és Fodor Gábor együtt jelentették be, hogy az ügyvivői testület esti ülésén azt javasolják, az SZDSZ április 30-ai hatállyal vonja vissza a kormányból minisztereit és államtitkárait (mintha csak Orbán Viktort akarnák igazolni, miszerint nincs is kormány). A…..
 Tegnap - csak a kedvetekért - Spanyol kollégával álbajuszt és nénikeálarcot öltve bemerészkedtünk egy szocialista barlangba, ahol Kuncze Gábort látták vendégül. A Blogfüggők Baráti Társasága (ők azok, igen, igen: a Miniszterelnök Úr teremtményei, húzzunk bele, tegyük…..
 A Heti Hetesben politikust aláznak, de nagyon. Fletókát. Hogy ugye kampec. Vége. Alkalmatlan. A Népszavában Debreczeni kesereg és félti az országot, hogy most mi lesz. A kőbalos kolléga mondja: „ezekre nem fogok szavazni 2010-ben, jöjjön inkább e Fidesz”.  Hát…..
 1,9 milliárd Ft-ot számlázott a MÁV Cargo privatizációja körül nyújtott szolgáltatásokért egy kis betéti társaság, a Geuronet Bt. A MÁV azt mondja, nem ismeri a céget, az Austria Rail Cargo szerint elsősorban a társaság lobbitevékenységét honorálták. A bt. Hannoverben…..
w Lesz gázáremelés 2008.01.02 13:00:00
A Modern képmesék epizódjai, és továbbtanulóknak a részletesebb anyagok megtekinthetők a sorozat honlapján.Ma este elkezdődik a Modern Képmesék, 19.25-kor megy adásba az első epizód az MTV-n. Az utolsó részeken még dolgozom, M. Tóth Géza csapata pedig a középsőket rajzolja,…..
 Gyurcsány Ferenc véget vethet a Kádár-korszaknak, mondta Tölgyessy Péter az Inforádió Arénájában. Igaz, nem egészen úgy, ahogyan azt ő megálmodta: Tölgyessy szerint Gyurcsány vezetésével az MSZP olyan mértékű vereséget szenvedhet a következő választásokon, ami az…..
„Ne fizessünk rá a kettős állampolgárságra! Ne fizessünk havi 20000 forintot családunk pénzéből! Ne fizessünk mások helyett adót, nyugdíjat! Ne fizessünk állásunkkal az olcsó határon túli munkavállalók miatt! Ne fizessünk álmainkkal, mert nehezedik a lakáshelyzet!…..
Ezen a héten már úgysem fogunk semmi viccesebbet látni annál, mint amikor Gémesi György gödöllői polgármester kutyája, akit demonstrációs céllal vitt magával a Dune TV-be egy kutyaszarról szóló beszélgetésre - na mit csinált? Hát természetesen jól odaszart a stúdióba,…..
abel a rengetegben 2007.06.04 17:09:47