Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LeaveMeAlone

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Ezek a fiatalok: Váralja 2009.03.17 10:38:00
A Váralja szövetségről a Hír Tv adott le egy kisebb anyagot. Az interjúban három öcsi szerepel, akik a fiatalságukat nem rendeltetésszerűen élik meg (és minden bizonnyal beszarnának egy nyalás pálinkától). A csapat legérdekesebb tagja Besenyő Pista bácsi és Galla Miklós…..
LeaveMeAlone 2009.03.19 23:46:07
@Dark Templar: Miért baj az, hogyha valakinek nem tetszik az ország helyzete úgymond fikázza azt? Igenis jó az ,hogyha egy tanár rávilágít a gazdaság és a törvényhozási hibákra. Nekünk ugyanis ilyen a történelemtanárunk és többet tanulok tőle, mint akármilyen könyvből.

Mit jelent a magyarságtudat eltúlzása? Ennél a tanárnőnél konkrétan zsidózást, kommunistázást ,gyűlöletkeltést ,xenophiliát ,homofóbiát. Nem az a baj ,hogy valaki fenemód Magyarabbnak érzi magát másoknál,hanem amikor mindenkit hülyének néz aki nem hasonlóan gondolkodik. Az ilyen szintű idegengyűlölet nem normális .. Szent István is megmondta, hogy gyene az egynyelvű nemzet =).

zugügyvéd : Tökéletesen igazad van. Ez a három gyerek pont olyan akiket mások "kivetettek" és csak ez a tanárnő foglalkozik velük. A szájukba adja a saját demagóg gondolatait.

Halkan jegyzem meg, hogy testnevelés órák után amikor jönnek be öltözni( két osztály fiúi összevonva egy csoportá ) a párhuzamos osztály hangos skandálásba és röhögésbe kezd. A "kékvérű" gyerek pedig mozgászavaros is.